Kylie Jenner, 20, poseeraa Forbes-lehden kannessa – omaisuus pian jo historiallisen suuri mtv 08:24 12.07

Maailmankuulu talouslehti Forbes koettaa selvittää, miten 20-vuotias Kylie Jenner on kerännyt 900 miljoonan dollarin omaisuutensa alle kolmessa vuodessa. Jenneristä saattaa tulla historian nuorin itse omaisuutensa kerännyt miljardööri. 


Viime vuonna 285 miljoonaa dollaria tienannut Floyd Mayweather leveili poskettoman kalliilla ostoksellaan MTV 15:24 24.06

Nyrkkeilijä Floyd Mayweather Junior oli Forbes-lehden mukaan viime vuonna eniten tienannut urheilija. UFC-tähti Conor McGregorin elokuussa vuoden ainoassa nyrkkeilyottelussaan kukistanut jenkki-iskijä tienasi peräti 285 miljoonaa dollaria (245 miljoonaa euroa) viime kalenterivuoden aikana.


Forbesin sadan eniten tienaavan urheilijan lista julki – ei yhtään naista mukana MTV 09:31 06.06

Ensimmäistä kertaa ei yksikään nainen ole mukana Forbesin sadan eniten tienaavan urheilijan listalla. 


3 tapaa, joilla vaarantaa menestyksensä töissä - ilman että huomaa itse iltalehti 09:38 17.05

Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat harmeja aiheuttavia asioita, joihin monet syyllistyvät työssään. Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat Forbesissa asioita, joita työpaikoilla ei kannata tehdä, mutta joita monet tekevät huomaamattaan. Stuart ja Nordström ovat myös tutkijoita ja puhujia. He puhuvat johtamista käsittelevissä konferensseissa ympäri maailmaa.


3 ärsyttävää asiaa, joita työkaveri tekee - eikä tajua lopettaa iltalehti 19:09 12.05

Joitakin asioita ei kannata tehdä, jos haluaa saada kunnioitusta työpaikallaan, kokenut yhdysvaltalainen konsultti ja valmentaja neuvoo. Kokenut bisneskonsultti ja valmentaja Lisa Quast listaa Forbesissa asioita, joilla ei saavuta kunnioitusta työpaikalla. Yksi niistä on se, että pitää kokouksia ilman agendaa ja tarkoitusta.


5 helppoa virhettä, jotka voivat tuoda potkut iltalehti 21:54 11.05

On asioita, joista muuten hyvä ja ahkera työntekijä voi saada potkut, Forbes listaa. Yhdysvaltalaisen ePolicy Instituten tutkimuksessa oli mukana yli 300 yritystä. Kolmasosa niistä oli irtisanonut työntekijöitä sen vuoksi, että he olivat väärinkäyttäneet yhtiön teknologiaa. 45 prosenttia yrityksistä ilmoitti olevansa niin huolissaan teknologian väärinkäytöstä, että ne kertoivat seuraavansa työntekijöidensä teknologian käyttöä. Kun potkujen syitä tarkastellaan, digitaaliset harha-askeleet nousevat esiin.


Stormy Danielsin asianajaja väittää: Trumpin lakimies sai puoli miljoonaa dollaria venäläiseltä oligarkilta iltalehti 07:13 09.05

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkinta on kuulustellut venäläistä oligarkkia, kertoo uutiskanava CNN. mukaan venäläinen oligarkki, Renova Group -monialayhtymän hallituksen puheenjohtaja Viktor Vekselberg maksoi presidentti Donald Trumpin henkilökohtaiselle juristille Michael Cohenille satojatuhansia dollareita presidentinvaalien 2016 jälkeen. Vekselbergin ja Cohenin välinen liikesuhde ja maksujen syy on edelleen arvoitus. Vekselberg on miljardööri, joka kuuluu presidentti Vladimir Putinin lähipiiriin. Hän on Forbesin mukaan Venäjän neljänneksi rikkain mies ja yksi Trumpin hallinnon sanktiolistalle päätyneistä venäläisistä.


Stormy Danielsin asianajaja väittää Trumpin lakimiehen saaneen puoli miljoonaa dollaria venäläiseltä oligarkilta - CNN: Venäjä- tutkijat kuulustelleet miljardööriä iltalehti 06:09 09.05

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkinta on kuulustellut venäläistä oligarkkia, kertoo uutiskanava CNN. mukaan venäläinen oligarkki, Renova Group -monialayhtymän hallituksen puheenjohtaja Viktor Vekselberg maksoi presidentti Donald Trumpin henkilökohtaiselle juristille Michael Cohenille satojatuhansia dollareita presidentinvaalien 2016 jälkeen. Vekselbergin ja Cohenin välinen liikesuhde ja maksujen syy on edelleen arvoitus. Vekselberg on miljardööri, joka kuuluu presidentti Vladimir Putinin lähipiiriin. Hän on Forbesin mukaan Venäjän neljänneksi rikkain mies ja yksi Trumpin hallinnon sanktiolistalle päätyneistä venäläisistä.


5 merkkiä siitä, että pomo on hyvä - eikä niihin kuulu ylenpalttinen kehuminen iltalehti 22:33 29.04

Puhuja ja kirjailija Jacob Morgan listaa hyvien esimiesten ominaisuuksia. Yksi niistä on se, että hän tunnistaa heikkoutesi mutta keskittyy vahvuuksiisi. Puhuja, kirjailija ja tulevaisuuden työelämän kommentaattori Jacob Morgan listaa Forbesissa asioita, joista tietää, että esimies on todella hyvä. Morgan kommentoi työelämää tunnetuissa medioissa, kuten Forbes, Wall Street Journal, USA Today ja CNN.


WP: Forbesin ex-toimittaja väittää Trumpin esiintyneen ”John Barronina” ja valehdelleen päästäkseen rikkaiden listalle iltasanomat 05:02 21.04

Jonathan Greenbergin mukaan soittaja toukokuun 1984 puhelussa oli selvästi Donald Trump.


Hämmentävä kyselytulos: kolmasosa nuorista amerikkalaisista ei ole varma, onko maapallo pyöreä - litteyteen uskotaan yhä iltalehti 10:57 13.04

Varttuneempi väestö on varmempi siitä, että Maa on pyöreä. Maapallon on todettu olevan pyöreä jo noin vuonna 350 ennen ajanlaskun alkua. Päättelyn teki antiikin kreikkalainen filosofi ja tiedemies Aristoteles. Hänen kenties vahvin todisteensa oli se, että huomasi Maa tekevän Kuuhun pyöreän varjon kuunpimennyksen aikana. Tästä - sekä esimerkiksi avaruudesta otetuista kuvista huolimatta - jopa kolmannes eli noin 33 prosenttia 18-24-vuotiaista amerikkalaisista ei ole varma siitä, että maapallo olisi pyöreä. Tämä selviää markkinatutkimuksia ja mielipidekyselyitä tekevän -palvelun kyselytutkimuksesta, johon vastasi yli 8200 amerikkalaista. Kyselyn tuloksista ovat uutisoineet muun muassa Forbes ja IFLscience.


Satumaiset omaisuudet – Jokerien rahoittajat mukana maailman rikkaimpien ihmisten listalla MTV 17:45 19.03

Jokereiden venäläisomistajat Gennadi Timtshenko sekä Arkadi ja Boris Rotenberg löytyvät kaikki maailman 2000 rikkaimman ihmisen joukosta yhdysvaltalaisen talouslehti Forbesin tuoreimmalla listauksella.


Forbes: Koneen Antti Herlin ohitti Donald Trumpin maailman rikkaimpien listalla MTV 17:44 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkistanut vuotuisen listansa maailman rikkaimmista. Tänä vuonna listalla on hieman yli 2 200 henkilöä, joiden omaisuuden arvo on yli miljardi dollaria.


Suomalaismiljardööri ohitti Donald Trumpin maailman rikkaimpien listalla uusisuomi 12:47 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkistanut vuotuisen listansa maailman miljardööreistä. Tänä vuonna listalla on 2 208 henkilöä, joiden omaisuuden arvo on yli miljardi dollaria ja tämän joukon yhteiseksi varallisuudeksi lehti laskee 9 100 miljardia dollaria.


Bill Gates putosi miljardöörien kärkipaikalta, mutta Trump romahti paljon pahemmin – Forbesin miljardöörilista julki MTV 23:01 06.03

Talouslehti Forbes julkisti tänään vuosittaisen listauksensa maailman rikkaimmista ihmisistä. Useana vuonna kärkipaikkaa pitänyt Microsoft-miljardööri Bill Gates putosi uusimmassa vertailussa kakkossijalle.


Helsingissä avustajiensa ehdotukset Sisiliaan Trump kiitti Suomea

Uutiset