Petteri Forsell jäi vaille maajoukkuekutsua - ”Kyllä minä itseni olisin valinnut” iltalehti 18:06 15.04

Petteri Forsellia ei valittu viime maaliskuun maaotteluihin. Petteri Forsell ymmärtää tilanteen. - Kyllä minä itseni olisin valinnut, mutta en niitä päätöksiä tee. Se ei ole oikeastaan minulla mielessä. Joku kaveri siitä sanoi, miksi en ollut siellä, mutta minut valitaan kyllä, kun valmentajan mielestä ansaitsen sen, Forsell kertoo.


Petteri Forsell sai uuden roolin - ”Tehopisteitä on ikävä” iltalehti 18:58 14.04

Petteri Forsellin seura Miedz Legnica taistelee noususta Puolan pääsarjaan. Petteri Forsell siirrettiin kymppipaikalta keskikentän sydämeen. Kokeilu on onnistunut. Miedz Legnica johtaa sarjaa. Silti Forsell kaipaa tuttuja onnistumisia eli maalisyöttöjä. Petteri Forsellilla on kiinnostava näkökulma sarjajohtajana pelaamiseen.


Petteri Forsell saa tottua matkustamiseen Puolassa - ”Sinne menee bussilla yhdeksän tuntia iltalehti 20:56 13.04

Petteri Forsellin tultua Miedz Legnica ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Petteri Forsell kaipaa IFK Mariehamnin aikojen korttirinkiä. Forsellin joukkue Miedz Legnica matkustaa pitkiä matkoja bussilla. Pelaamisesta nauttiva Forsell ei valita. Väsymys katoaa alkuvihellyksen hetkellä. Miedz Legnica johtaa Puolan ykkösliigaa. Voittaja ja kakkonen nousevat pääsarjaan. Miedz on voittanut kevätkierroksella neljä peliä ja pelannut kahdesti tasan.


evakuoitiin – runkovesilinjan katosi yllättäen Loitsuaminen mitä veriryhmiä tarvitaan – loukkaantunut kilpailun ”Fair Play -pisteillä

Uutiset