Huuhkajista tutulta Petteri Forsellilta huikea debyytti Puolan liigassa – täräytti heti jäätävän maalin MTV 08:50 21.07

Tammikuussa takaisin Miedz Legnican riveihin siirtynyt Petteri Forsell debytoi perjantaina Puolan pääsarjassa, kun hänet otettiin kentälle ottelussa Szczeciniä vastaan. Forsell vastasi Legnican 1-0-voittomaalista Puolan liigan avauskierroksen kamppailussa.


Täydellinen debyytti Puolan liigassa – Petteri Forsell pamautti upean voittomaalin lisäajalla iltasanomat 23:24 20.07

Petteri Forsell laukoi joukkueensa voittoon Puolan liigassa.


Petteri Forsell jäi vaille maajoukkuekutsua - ”Kyllä minä itseni olisin valinnut” iltalehti 18:06 15.04

Petteri Forsellia ei valittu viime maaliskuun maaotteluihin. Petteri Forsell ymmärtää tilanteen. - Kyllä minä itseni olisin valinnut, mutta en niitä päätöksiä tee. Se ei ole oikeastaan minulla mielessä. Joku kaveri siitä sanoi, miksi en ollut siellä, mutta minut valitaan kyllä, kun valmentajan mielestä ansaitsen sen, Forsell kertoo.


Petteri Forsell sai uuden roolin - ”Tehopisteitä on ikävä” iltalehti 18:58 14.04

Petteri Forsellin seura Miedz Legnica taistelee noususta Puolan pääsarjaan. Petteri Forsell siirrettiin kymppipaikalta keskikentän sydämeen. Kokeilu on onnistunut. Miedz Legnica johtaa sarjaa. Silti Forsell kaipaa tuttuja onnistumisia eli maalisyöttöjä. Petteri Forsellilla on kiinnostava näkökulma sarjajohtajana pelaamiseen.


Petteri Forsell saa tottua matkustamiseen Puolassa - ”Sinne menee bussilla yhdeksän tuntia iltalehti 20:56 13.04

Petteri Forsellin tultua Miedz Legnica ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Petteri Forsell kaipaa IFK Mariehamnin aikojen korttirinkiä. Forsellin joukkue Miedz Legnica matkustaa pitkiä matkoja bussilla. Pelaamisesta nauttiva Forsell ei valita. Väsymys katoaa alkuvihellyksen hetkellä. Miedz Legnica johtaa Puolan ykkösliigaa. Voittaja ja kakkonen nousevat pääsarjaan. Miedz on voittanut kevätkierroksella neljä peliä ja pelannut kahdesti tasan.


Barcelona Messin johdolla biologi Lukon viimeistely tökki remontissa olevasta luksushotellista ruumiit laatikoihin survottuina

Uutiset