Petteri Forsellia tavoitellut KuPS jäi nuolemaan näppejään iltasanomat 23:49 12.01

Huuhkajissakin pelannut Petteri Forsell palaa Puolaan.


Petteri Forsell löi heti kovat lukemat pöytään kuntotestissä - ”Se oli valmentajien mielestä huipputulos” iltalehti 15:36 12.01

Kun Petteri Forsell lähti viime toukokuussa Miedz Legnicasta, hän ei uskonut enää palaavansa seuraan. Petteri Forsellilta jäi työ kesken Puolassa viime keväänä. Hän palaa tuttuun seuraan tavoitteenaan nousu pääsarjaan. Ennusmerkit ovat hyvät: valmentaja on vaihtunut ja Forsell totutusti armottomassa kunnossa. Puolan pääsarjasta riitti silloin kysyntää. Petteri Forsell teki Cracovian kanssa sopimuksen viime keväänä, mutta valmentajavaihdos tuhosi mahdollisuuden. Uusi valmentaja ei halunnut Forsellia joukkueeseensa.


Petteri Forsell palaa Puolaan - solmi puolentoista vuoden sopimuksen entisen seuransa kanssa iltalehti 13:11 12.01

Jalkapalloilija Petteri Forsell palaa tuttuun puolalaisseuraan. Petteri Forsell, 27, on allekirjoittanut puolalaisen Miedź Legnican kanssa sopimuksen, joka ulottuu vuoteen 2019 saakka, seura uutisoi verkkosivuillaan. Miedź Legnica pelaa Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Sarja on parhaillaan talvitauolla, ja ottelut jatkuvat maaliskuun alussa. Legnica on sarjassa neljäntenä, neljän pisteen päässä kärjestä.


Paluu Veikkausliigaan edessä? Petteri Forsellin uusi seura selviää pian iltasanomat 13:40 03.01

Petteri Forsell odottaa sopimusneuvotteluidensa ratkeavan tällä viikolla.


Uutiset