Huippu-urheilija Mikael Forssell paljastaa yllättävän paheensa: "Tämä on henkireikäni" mtv 12:26 19.01

Jalkapalloilija Mikael Forssell myöntää, ettei hänenkään ruokavalio ole täydellinen. Forssell esittelee paheensa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.


Mikael Forssell herkistyy muistellessaan uransa kovinta paikkaa: "Matto vedettiin jalkojen alta" MTV 20:01 18.01

Jalkapalloilija Mikael Forssellin ura oli tyssätä ennen aikojaan, kun hän sai vakavan polvivamman. 


Mikael Forssell herkistyy muistellessaan uransa kovinta paikkaa: "Matto vedettiin jalkojen alta" mtv 20:01 18.01

Jalkapalloilija Mikael Forssellin ura oli tyssätä ennen aikojaan, kun hän sai vakavan polvivamman. 


Mikael Forssell liikuttuu Maria Veitolan kysymyksestä – avautuu uransa vaikeimmasta hetkestä: ”Sattuu vieläkin ihan törkeästi” iltasanomat 14:33 18.01

Polvivamma asetti Mikael Forssellin koko uran vaakalaudalle.


Mikael ja Metti Forssell esittelevät pramean kotinsa – antiikkikalusteita Helsingin paraatipaikalla mtv 09:32 18.01

Mikael ja Metti Forssell ovat joutuneet tekemään kompromisseja sisustuksen suhteen. 


Tänään tv:ssä: Miklu Forssell koettaa sulkea vaimonsa suun - ”Meidän ei tarvitse sanoa sitä julkisesti, okei?” iltalehti 07:51 18.01

Miklu ja Metti Forssell tavataan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Toimittaja Maria Veitola palasi viime viikolla komeasti ruutuun Yökylässä Maria Veitola -sarjansa kolmannen kauden jaksoin. Avausosaa katsoi keskimäärin 557 000 suomalaista. Tänään Veitola yöpyy hulppeassa osoitteessa Helsingin Kaivopuistossa. Siellä asuvat Metti ja Mikael "Miklu" Forssell lapsineen. Metti kertoo Marialle, että hän on tavallaan parisuhteen mies. Miklu toivoisi, että asiasta ei puhuttaisi.


Mikael Forssellin bloggaajavaimo Metti avautuu Maria Veitolalle: leimattiin onnenonkijaksi – ”Koen, että olen ihan fiksu” iltasanomat 07:22 18.01

Suosittu bloggaaja Metti Forssell kertoo, kuinka hänet on leimattu onnenonkijaksi.


Miklu ja Metti Forssell asuvat hulppeasti Kaivopuistossa - katso kuvat kodista! iltalehti 17:58 17.01

Forsselleiden kotiin päästään kurkkaamaan huomenna esitettävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Jalkapallotähti Mikael "Miklu" Forssell ja muotibloggari Metti Forssell asuvat arvoalueella Helsingin Kaivopuistossa. He esittelevät kotinsa toimittaja Maria Veitolalle huomenna torstaina MTV3:lta tulevassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. - Tavaralähetit kulkekoot pihan kautta. Kerjääminen ja kaupusteleminen kielletty, Veitola lukee kerrostalon alaoven antiikkisista kylteistä.


Britti-Vogue huomioi Miian ja Tainan perhosbaarin - hakevat tänään rahoitusta Leijonanluolassa iltalehti 06:06 17.01

Miia Liesegang ja Taina Tallala hakevat rahoittajaa perhosbaarilleen. Kotimaisessa Leijonan luola -realityssa esitellään taas uusia bisnesideoita, jotka ovat rahoitusta vailla. Sijoittajat Miika Toivonen, Saga Forss, Riku Asikainen, Ari Lahti ja Kim Väisänen saavat ensimmäiseksi eteensä Miia Liesegangin ja Taina Tallalan, jotka ovat hakemassa 45 000 euroa perhoskeitaalleen. Ideana on tuoda siivekkäitä ihasteltavaksi puutarhoihin ja elvyttää samalla kutistumassa olevia perhoskantoja.


Katso video: Lukija seurasi epäiltyä rattijuoppoa poliisin tuloon asti - epäilty pysähtyi välillä tarpeilleen iltalehti 19:11 16.01

Forssassa tiistaina hieman ennen kello viittä Iltalehden lukija havaitsi epämääräisesti tiellä seilaavan auton ja otti yhteyttä hätäkeskukseen. Forssalainen Iltalehden lukija oli matkalla töistä kotiin, kun hänen huomionsa kiinnittyi edellä ajavaan autoon. - Se ei pysynyt omalla kaistallaan vaan ajoi miten sattui, ajoi moneen otteeseen myös keskikorokkeen yli, lukija kertoo Iltalehdelle.


Mikael Forssell paljastaa Maria Veitolalle, kuinka iski Metti-vaimonsa – serkulta hämmentävä vinkki: ”Täys mattopommitus vaan” iltasanomat 17:57 16.01

Mikael Forssell kertoo suosikkiohjelmassa, että kuunteli serkkunsa ohjeita ja lopulta pääsi treffeille nykyisen vaimonsa Metin kanssa.


Kadonnut retkiluistelija löytyi kuolleena Lohjanjärven Ruumissaaren läheisyydestä iltalehti 08:49 16.01

Poliisi ja rajavartiolaitos löysivät miehen veden varasta tiistain pikkutunneilla. Lohjalla maanantaina kadonnut retkiluistelija löytyi tiistaina aamuyöllä hukkuneena, Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan Iltalehdelle. Tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Vesa Forsström kertoo, että poliisi ja rajavartiolaitos löysivät iäkkään miehen hukkuneena Lohjanjärven Ruumissaaren läheisyydestä aamuyöllä hieman kello yhden jälkeen.


Juuso Forsström: "Haluan ottaa urallani uuden stepin eteenpäin" jatkoaika.com 14:00 14.01

Juuso Forsström on 27-vuotias jääkiekkoilija, joka voi pelata sekä sentterinä että laitahyökkääjänä. Hän edustaa kuluvalla kaudella Espoo Unitedia, jossa hän myös toimii varakapteenina. Forsströmin jokailtainen taistelu kaukalossa on nostanut hänet monen espoolaiskannattajan suosikkipelaajaksi.


Mikael Forssell avoimena uskostaan: "Kerron jumalalle unelmani" mtv 06:01 12.01

Jalkapalloilija Mikael Forssell uskoo, että korkeampi voima on johdattanut hänet huippu-urheilijaksi.


Leijonan luolan sijoittaja Saga Forss patistaa yrittäjiä toimimaan: ”Hyvälle idealle löytyy aina apua ja rahoitusta” iltalehti 15:04 10.01

Ohjelman leijonana nähtävällä Saga Forssilla on pitkä tausta kansainvälisistä yritys- ja rahoitusjärjestelyistä. Nelosen kevätilloissa päästään taas seuraamaan, kuinka suomalaiset yrittäjät havittelevat Leijonan luolassa rahoitusta ja apua yritystensä menestykseen. Luvassa on mielikuvituksellisiakin keksintöjä, joita visionäärit esittelevät sijoittajaviisikolle. Uutena sijoittajaleijonana ohjelmassa aloittaa kauppatieteiden maisteri Saga Forss. Hän on vuonna 2005 perustetun, keskisuurten yritysten neuvonantajana kansainvälisissä yritysjärjestelyissä toimivan Broadius Partners Oy:n perustajaosakas.


Leijonan luola palaa tänään telkkariin - suomalaiset yrittäjät luovina: äitiyspakkaus koiralle, tuulivoimalaturi puhelimelle... iltalehti 06:43 10.01

Menestysformaatissa kotimaiset sijoittajaleijonat etsivät jälleen nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat satsata omia rahojaan. Nelosella nähtävällä uudella kaudella Leijonan luolan leijonat ovat sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, sijoituspankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen ja kansainväliseen suosioon. Sijoittajien eteen astelee tällä kaudella yli 70 innokasta ja toiveikasta yrittäjää, jotka kukin uskovat vankasti omintakeisiin bisnesideoihinsa.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 10.1. iltalehti 06:14 10.01

Vaikea kierros Vermossa. Toto65-1: Vermon keskiviikkoinen Toto65-kierros ei tarjoa pelaajille mitään helppoa oikotietä mammonaan ja onneen. Kierroksen eniten pelattu hevonen on neljännen kohteen Laura Vixi, mutta ison rahan toivossa Mika Forssin ajokki varmistetaan. Vihjesysteemin ensimmäinen pankki on viimeksi helpolla tyylillä voittanut Vaniere, joka on ollut onnekas rata-arvonnassakin. Toto65-2: Etevä on se peluri, joka tästä kohteesta selviää vähillä rukseilla. Niukaksi suosikiksi on pelattu viimeksi totosijansa maalisuoralla laukannut Menoks Vaan.


Ravivihje: Magic Monday Päivän Pari Forssa & Kuopio 8.1.2018 - 10000 euroa bonusta! iltasanomat 11:31 08.01

Päivän Parin itseoikeutettu luottohevonen on jälkimmäisen kohteen Snowdon.


Ravivihje: Magic Monday Toto65 Forssa & Kuopio 8.1.2018 – 50000 euroa bonusta! iltasanomat 11:10 08.01

Historian toisen Magic Mondayn kolmesta suuresta Toto65-suosikista kaksi kelpaa varmaksi.


Päivän ravivihje: Toto65, Kuopio ja Forssa 8.1. iltalehti 06:09 08.01

Magic Monday Kuopiossa ja Forssassa. Vuoden toinen Magic Monday -ravitapahtuma järjestetään Kuopiossa ja Forssassa, siten, että Toto65-kohteet vuorottelevat edellä mainituilla paikkakunnilla. Vihjesysteemi rakennetaan kolmella varmalla. Virin Veijari taisteli viimeksi Kouvolassa hyvin kovakuntoista Kielasta vastaan. Shadow Of Brisbane tuli Forssassa toissa kerralla päätöskierroksen 12,8-lukemiin ja päätöskohteen lahjakas Snowdon pysyi vaihteeksi Turussa ravilla voittaen kevyehkösti. Toto65-vihjerivi:


Uutiset