Mikael Forssell muisteli Pertti Alajaa - ”Hyvin harva ymmärsi, miten iso ja arvostettu ihminen hän oli” iltalehti 20:08 19.08

Pallokentän liput olivat puolitangossa. Pertti Alajan muistoa kunnioitettiin myös surunauhoin. HIFK:n Mikael Forssell aloitti ottelun RoPS:aa vastaan vaihtopenkillä. Hänellä oli musta surunauha verryttelypuseronsa hihassa. Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja menehtyi perjantaina.


Mika Forss voitti hopeaa raviohjastajien MM-kisoissa hs 08:31 19.08


Mika Forssille raviohjastuksen MM-hopeaa iltasanomat 05:19 19.08

Hämeenkyröläinen Mika Forss saapuu Kanadan MM-kilpailuista mitali kaulassa kotiin.


Jalkapalloväki muistaa Pertti Alajaa Suomessa ja ulkomailla iltalehti 17:03 18.08

Palloliiton puheenjohtajana viime vuodet toimineen Pertti Alajan menehtyminen liikuttaa jalkapalloihmisiä Suomessa ja maailmalla. Useat lajin parissa toimivat ihmiset sekä seurat ovat esittäneet surunvalittelunsa Twitterissä. - Iso suru-uutinen kuulla, että Pertti Alaja on poissa. Paljon voimia lähipiirille ja varsinkin rakkaalle ihmiselle Erkki Alajalle, kirjoitti HIFK:ssa nykyään pelaava entinen maajoukkuehyökkääjä Mikael Forssell.


MTV: Markku jäisi eläkkeelle vuoden kuluttua - TE-toimisto tarjosi 100 päivää kestävää työnjohtajan koulutusta: "Tuntuu hirveältä" iltalehti 17:00 17.08

Vuoden päästä eläkkeelle jäävä mies ihmettee, kun TE-toimisto tarjosi hänelle kallista koulutusta. Ensi viikolla 61 vuotta täyttävä Markku on ollut työttömänä vuodesta 2015 lähtien. Aiemmin hän työskenteli rakennusmiehenä. Työ- ja elinkeinotoimiston kanssa asiat ovat sujuneet muuten hyvin, mutta nyt Forssell kertoo nyt TE-toimiston ehdottaneen 100 päivää kestävää talonrakentamisen rakennusalan työnjohtajan koulutusta, jossa hän oppisi muun muassa tietokoneohjelmointia, MTV kertoo.


Hurja vaaratilanne väritti Mika Forssin kisapäivää – MM-mitali jo lähes varma! iltasanomat 10:54 17.08

Mika Forss taituroi rikkinäisillä kärryilläkin yhden voiton MM-kisan neljäntenä päivänä ja on vahvasti kiinni mitalissa.


Kirja: Tytöt kiinnostivat Gösta Sundqvistia enemmän kuin peliura - "Vähän harmittaa" iltalehti 19:49 16.08

Gosta Sundqvist oli pienikokoinen mutta pantterimaisen nopea hyökkääjä. Gösta Sundqvist oli nuorena innokas jalkapalloilija. Tällä viikolla ilmestyvän Timo Kalevi Forssin Gösta Sundqvist - Leevi and the Leavingsin dynamo -teoksen (Into) mukaan hän oli ehdolla nuorten maajoukkueen valmennusrinkiin. - Gösta oli urheilullisesti lahjakas. Hän oli pienikokoinen mutta pantterimaisen nopea, ja hänellä oli hyvä pelisilmä, Forss kirjoittaa.


Känninen pelaaja kentälle, örvellysmatka palkinnoksi, tulitikkuaskin kokoisia ohjelappuja... - tuore kirja maalaa oudon kuvan Gösta Sundqvistin valmennustaidoista iltalehti 14:08 16.08

Keskiviikkona ilmestyy Timo Kalevi Forssin kirjoittama Gösta Sundqvist - Leevi and the Leavingsin dynamo. - Jouduin tekemään tiettyjä valintoja musiikin ja jalkapallon välillä. Jalkapallo on vienyt voiton siinä mielessä, että sitä pystyn tekemään ja minun on pakko tehdä sitä täyspäiväisesti. Musiikin ja nämä muut jutut huitaisen vasemmalla kädellä. Jalkapallossa olen äärettömän tosissani. Näin tarinoi Gösta Sundqvist Ylen haastattelussa vuonna 1991.


Tuomarit puuttuivat MM-taistoon, Forss putosi kakkoseksi: ”Säännöt ovat sääntöjä” iltasanomat 08:32 16.08

Mika Forss menetti kolmantena kilpailupäivänä voiton paikallisen säännön vuoksi.


Mika Forss siirtyi MM-turnauksessa kärkipaikalle - hurmiossa kolmen osalähdön voittoon iltalehti 10:05 15.08

Suomen Mika Forss ohjasti hurmiossa raviohjastajien MM-kisan toisena päivänä Mohawkin radalla Kanadassa. Forss voitti neljästä osalähdöstä peräti kolme ja siirtyi kilpailussa kärkipaikalle. Ensimmäisessä osalähdössä Forss ajoi viidenneksi, mutta kolme seuraavaa lähtöä olivat suomalaisen näytöstä. Hieno ilta kasvatti pistepussia niin paljon, että Forss on kokonaiskilpailussa selvästi johtopaikalla.


MM-kisan toisena kilpailupäivänä pyöri Mika Forss -show – kolmella peräkkäisellä voitolla kisan kärkeen iltasanomat 08:31 15.08

Mika Forss laittoi tuulemaan ohjastajien MM-kisan toisena kilpailupäivänä.


Helsingin yliajoista epäillyn miehen omaisuutta määrätty takavarikoitavaksi 50 000 euron edestä iltalehti 21:38 10.08

Heinäkuussa ihmisten päälle ajaneen miehen omaisuutta takavarikoidaan uhreille maksettavia korvauksia varten. Helsingin käräjäoikeus on määrännyt ihmisten päälle ajaneen miehen omaisuutta pantavaksi vakuustakavarikkoon 50 000 euron arvosta. Rikoskomisario Marko Forss on vaatinut vakuustakavarikkoa. Oikeustapauksissa epäiltyjen omaisuutta takavarikoidaan usein asianomistajien, eli uhrien, korvauksia varten.


Kiekkokausi polkaistiin käyntiin! TPS kaatoi HPK:n jättiyleisön edessä iltalehti 10:38 04.08

Kiekkokausi polkaistiin tänään virallisesti käyntiin legendaarisella Pitsiturnauksella. Perjantain avausottelussa kohtasivat TPS ja HPK. Peräti 5000 katsojan edessä pelattu taisto päättyi turkulaisten 3-1-voittoon. TPS:n maaleista vastasivat Jani Forsström, Elias Karvonen ja Tarmo Reunanen. HPK:n ainokaisen iski Victor Backman.


Ravivihje: Pitkäveto Forssa 2.8.2017 iltasanomat 13:29 02.08

Forssan pitkävetovihjeen outous on, että peräti kahteen lähtöön saadaan peliä kahdelle eri hevoselle.


Ravivihje: Kaviovakio Forssa 2.8.2017 iltasanomat 11:33 02.08

Forssan kavio on kinkkinen. Kolme varmaa löytyy helposti, mutta muissa kohteissa tarvitaan rasteja.


Ravivihje: Toto65 Forssa 2.8.2017 iltasanomat 11:13 02.08

Keskiviikon Toto65-kierros ravataan poikkeuksellisesti Forssassa.


Päivän ravivihje: Toto65, Forssa 2.8. iltalehti 09:19 02.08

Päivän Toto65-kierros järjestetään poikkeuksellisesti, mutta ymmärrettävästi Vermon sijasta Forssassa. Vermo keskittyy täysillä tulevan viikonlopun Kuninkuusraveihin. Toto65-1: Pelejä pohdittaessa täytyy muistaa, että Forssassa on erittäin pitkä loppusuora, jolla harvoin jäädään pussiin. Avauskohde on verrattain tasaisen oloinen ja vaatii runsaan rastituksen. Toto65-2: Cooper Hoss saa täyden kannatuksen kehnosta lähtöpaikasta ja suurista peliprosenteista huolimatta. Viimeksi ruuna kiertyi vajaa kierros ennen maalia kuolemanpaikalle ja rutisti siitä voittoon.


Mikael Forssell on kymmenien tulisten derbyjen mies - pääpallo Dion Dublinilta ja samppanjapullo Robbie Savagelta iltalehti 10:15 31.07

Taistelu Stadin herruudesta jatkuu tänään Töölössä. Mikael Forssellilla on takanaan neljän ottelun maaliputki ja edessään Stadin derby. Forssell on pelannut kymmeniä sähköisiä derbyjä myös Englannissa ja Saksassa. Kauden ensimmäinen Stadin derby oli HIFK:n Mikael Forssellille nautinnollinen.


Vaihtopenkkikomennus Maarianhaminassa - Mikael Forssell kertoo, miksi iltalehti 21:58 30.07

HIFK:n Mikael Forssell putosi yllättäen vaihtopenkille viime viikon lauantaina IFK Mariehamnia vastaan vieraissa. Mikael Forssellin piti aloittaa IFK Mariehamnia vastaan toissa lauantaina. Hän jäi kuitenkin vaihtopenkille, ja Juho Mäkelä aloitti. Forssellin lepuutus oli varotoimenpide. Mies itse olisi halunnut vaihdosta kentälle. Mikael Forssellilla oli menossa neljän ottelun maaliputki. Päävalmentaja Antti Muurinen valitsi Juho Mäkelän avaukseen.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 26.7.2017 iltalehti 13:03 26.07

Toto65 Vermossa kello 18.00. Toto65-1: Vermon tämänkertaiset Toto65-kohteet ovat tavanomaista tasaisempia, eikä pikkupoteista liene pelkoa. Jo avauskohde hakee vaikeudessa vertaistaan. Suosikiksi nostetaan Solvallassa viimeksi ennätysajallaan voittanut Arctic Master. Toto65-2: Ainoa suomenhevoskohdekin on kinkkinen ja todennäköisesti laukkojen sävyttämä. Tahtova vakuutti viimeksi Forssan kuraradalla kulkemalla päätöskierroksen vakuuttavasti. Mahdollinen megayllättäjä on lahjakas Vuvuzela, mutta sillä laukat ovat kovin herkässä.


Uutiset