Ensin valmentajan lapsi, sitten joukkueen kapteenin – ruotsalaisseurassa kamala tilanne: ”Kyyneleet virtasivat pelaajilla” iltasanomat 12:42 29.11

Malmö Redhawksin kapteenin Erik Forssellin ja apuvalmentaja Jesper Mattssonin perheissä on vakavat sairaustapaukset.


Ruuhkavuosia elävä ja lähes valmis maisteri Mikael Forssell: "Raskas keikka on ollut, mutta voiton puolella ollaan" mtv 16:19 28.11

Mikael Forssell on opiskellut itselleen lähes valmiin tutkinnon erittäin modernilla tavalla. 


Vapise, Cheek! Mikael Forssell julkaisi räppivideon: ”Sata kämppää ympäri maailman, siinä shottii” iltalehti 09:12 22.11

Jalkapalloilija Mikael Forssell on aina ilmoittanut pitävänsä räpistä. Nyt Forssell on lähtenyt itse mukaan rap-gameen. Viime kaudella HIFK:n paidassa kahdeksan maalia latonut hyökkääjä naulaa laineja eli riimejä tiistaina Twitterissä julkaisemallaan videolla. - Kotipoikani Sebastian Sorsa räppäsi upeasti, joten minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin vastata hänelle ja räpätä oman versioni, Forssell kirjoittaa videon oheen.


Putoaminen oli painajainen Mikael Forssellille: ”Toiveeni on, että IFK:n tarina jatkuu” iltalehti 18:05 04.11

HIFK:n Mikael Forssell tietää, että putoaminen satuttaa. Mikael Forssellille tuli tippa silmään IFK:n kannattajien edessä ottelun jälkeen. HIFK putosi, eikä Forssell ole vielä päättänyt uransa jatkosta. Mikael Forssell perkasi vakavana IFK:n kautta.


Mikael Forssell sijoittaa rahansa fiksusti - HJK:n japanilaistähden palkka huimaa iltalehti 11:55 01.11

Veikkausliigan pelaajista harva mässäilee isolla palkalla. Mikael Forssell tienaa erinomaisesti pääomatuloillaan. Helsingin IFK:n hyökkääjä Mikael Forssell on Veikkausliigan ylivoimainen tulokuningas. Ex-maajoukkuekärki sai yhteensä 305 653 euroa verotettavaa tuloa. Summasta vain 37 667 euroa on ansiotuloa. Leijonanosa Forssellin tuloista koostuu pääomatuloista. Hyökkääjän voidaan katsoa tehneen viisaita sijoituksia, sillä pääomatuloa kertyi viime vuonna 267 986 euron edestä.


Kottilat vetelevät viimeisiä: Puheenaiheena päätöskierroksen isot panokset, testissä Mikael Forssellin puskumaali iltasanomat 15:38 24.10

Veikkausliigan päätöskierros pelataan lauantaina. Mestari ja suora putoaja ovat jo selvillä, mutta mitalitaisto ja kisa karsijan paikalle jäämisestä käyvät vielä kiivaana.


Mikael Forssell paljastaa, miksi valitsi Chelsean ensimmäiseksi ammattilaisseurakseen iltasanomat 14:26 21.10

Lontoolaisseura Chelsea on julkaissut nettisivuillaan Mikael Forssellin haastattelun, jossa suomalaiskärki muistelee aikojaan Stamford Bridgellä.


Mikael Forssell pelasti HIFK:n varmalta karsinnalta iltasanomat 21:53 20.10

SJK:n Billy Ions ja HIFK:n Mikael Forssell viimeistelivät kummatkin kahdesti joukkueiden päätyessä jalkapalloliigassa 2–2-tulokseen perjantaina.


Mikael Forssell antoi maaleillaan IFK:lle mahdollisuuden - ”Meillä on ollut huono tapa” iltalehti 21:21 20.10

HIFK tiesi tilanteen kentällä: tappio suistaa karsintaan. SJK johti 2-0, kun 80 minuuttia oli pelattu. Vaihtomies Mikael Forssell kaipasi keskityksiä. Niitä tuli lopussa.


Mikä nousu! Mikael Forssell pelasti HIFK:n maaleillaan iltalehti 20:33 20.10

HIFK oli luisumassa liigakarsintaan, kun Mikael Forssell puuttui peliin. Forssell osui kahdesti viimeisen kymmenminuuttisen aikana ja pelasti joukkueelleen 22-tasapelin SJK:ta vastaan. Billy Ions vei SJK:n 2-0-johtoon ensimmäisellä puoliajalla.


Forssellin maalit pitivät HIFK:n elämänlangan hengissä iltasanomat 20:27 20.10

Mikael Forssellin kaksi maalia SJK:ta vastaan pitävät HIFK:n toiveet suorasta säilymisestä elossa.


Uutiset