Valmentajilla äärimmäisen iso rooli Mestarien liiga -voiton tavoittelussa – "Tähtipelaajia ei voi tukahduttaa" MTV 10:30 16.08

C Moren asiantuntijat Petri Pasanen, Antti Niemi ja Mikael Forssell analysoivat Mestarien liigan voimasuhteita. Yhdeksi tärkeimmäksi seikaksi kolmikko nostaa valmennuksen.


Mikael ja Metti Forssell juhlistavat hääpäiväänsä upealla otoksella: "Yhdessä ikuisesti" mtv 13:17 10.08

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell ja muotibloggaaja Metti Forssell juhlistavat neljättä hääpäiväänsä.


Mikael Forssell yllättää! Mies on myynyt levytyksellä kultaa: "Olen meidän perheen johtava artisti" mtv 12:02 08.08

Mikael Forssell ja Metti Forssell vierailivat MTV3:n Kesäterassi-ohjelmassa ja paljastivat harvinaisia faktoja elämästään.


Mikael Forssell julkaisi jäätävän asukuvan vuodelta 2001: "Kuvittelin näyttäväni upealta" mtv 08:35 08.08

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell julkaisi Instagramissa erikoisen asukuvan.


Ronaldo ja Juventus – täydellinen liitto? Pasanen, Forssell ja Väyrynen vastasivat futiskauden polttavaan kysymykseen MTV 15:21 01.08

Kiinnostavin kysymys syyskuun puolivälissä käynnistyvän jalkapallon Mestarien liiga -kauden alla on tässä: miten supertähti Cristiano Ronaldon ja Juventuksen yhteinen taival käynnistyy?


Forssell ja Väyrynen raottivat HJK:n voittonäkymiä – "Se voi olla tänäänkin oikea ratkaisu" MTV 13:33 01.08

HJK:n entiset pelaajat Mikael Forssell ja Mika Väyrynen jännittävät helsinkiläisseuran jatkopyrkimyksiä jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa keskiviikkona.


MTV julkisti Mestarien liigan kokoonpanonsa – X Factorin ex-juontaja studioisännäksi, mukaan myös Forssell ja Väyrynen iltasanomat 11:24 01.08

MTV julkisti studiokokoonpanonsa Mestarien liigaan.


Tässä on C Moren Mestarien liiga -kokoonpano – neljä kivenkovaa ammattilaista asiantuntijoina! MTV 11:00 01.08

C Moren kokoonpano jalkapallon Mestarien liigan studiolähetyksiin on nyt selvillä: Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi muodostavat lähetysten asiantuntijanelikon. Studioisäntänä toimii Ile Uusivuori.


Mikael Forssell HJK:n palkkalistoille – valmennustehtävät kutsuvat MTV 21:14 05.07

Entinen huippujalkapalloilija Mikael Forssell on valittu HJK Akatemian valmentajaksi.


Mikael Forssell Englannin maajoukkueen kohtelusta oman maan mediassa: "Sanoja ei paljon säästellä" MTV 11:43 18.06

Englantia seurataan erityisen tarkkaan jälleen kerran jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä. Totutusti maan joukkue saa paljon huomiota oman maan medialta. 


Mikael Forssellilla yhä luotto Saksaan MM-kisoissa – tulosten takana Löwin pelaajaruletti? MTV 23:06 12.06

Saksa puolustaa maailmanmestaruutta ylihuomenna alkavissa jalkapallon MM-kisoissa. Hallitsevan mestarin valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.


Metti Forssellilla syntymäpäivä - Mikael Forssellilta suloinen onnentoivotus: ”Lahjakas, älykäs ja hauska vaimoni” iltalehti 15:54 28.05

Bloggaaja Metti Forssell täyttää tänään 27 vuotta. Jalkapalloilija Mikael Forssellin, 37, kanssa naimisissa oleva bloggaaja Metti Forssell täyttää tänään 27 vuotta. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2012, ja on ollut siitä lähtien yhdessä. Heillä on kaksi pientä lasta, Lilia ja Lucas. Nyt Mikael Forssell on onnitellut vaimoaan syntymäpäivien johdosta Instagramissa. Jalkapalloilija on kirjoittanut monta adjektiivia sisältävän suitsutuksen puolisostaan.


Komean futisuransa päättänyt Mikael Forssell paljastaa suuret tulevaisuuden suunnitelmansa – ”Olen suuntani valinnut” iltasanomat 06:55 27.05

Mikael Forssell keskittyy tällä hetkellä viettämään aikaa lastensa kanssa. Hän aikoo aloittaa valmentamisen jo ensi kaudella.


Kommentti: Mikael Forssellin lopettaminen päätti yhden aikakauden – vastaavaa pelaajaa ei Suomen historiasta löydy iltasanomat 09:50 15.05

Mikael Forssell lopettaa upean uransa. Samalla kirjoitettiin yhden pelaajasukupolven viimeinen luku, kirjoittaa Janne Oivio.


Pallokerho: Uransa päättänyt Mikael Forssell oli aivan ainutlaatuinen pelaaja – onko HJK:n aika vaihtaa päävalmentajaa? iltasanomat 16:50 14.05

Inter voitti Suomen cupin, RoPS kaatoi KuPSin ja Mikael Forssell päätti uransa. Pallokerhossa riittää siis aiheita.


Uransa päättänyt Mikael Forssell kertoo suuresta elämänmuutoksestaan: ”Tunne on aika uskomaton” iltalehti 07:22 14.05

Mikael Forssell ilmoitti lauantaina peliuransa päättyneen. Hänen elämänsä muuttuu. Jalkapallo muuttaa muotoaan Mikael Forssellin elämässä. Peliuransa päättäneellä Forssellilla korkeakoulututkinto urheilujohtamisesta. Hän suorittaa Uefan A-valmentajalisenssiä ja palaa kentän laidalle ennen pitkää. Viasatin jalkapallostudiossa muisteltiin Forssellin huikeaa uraa. Valioliiga katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.


Mikael Forssell lopettaa pelaajauransa iltasanomat 22:01 12.05

Yksi Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijoista päätti lopettaa pelaajauransa.


Mikael Forssell päättää pelaajauransa: "Olen surullinen ja iloinen" MTV 21:13 12.05

Suomen jalkapallomaajoukkueen takavuosien hyökkääjä Mikael Forssell, 37, lopettaa pelaajauransa. 


Mikael Forssell lopettaa pelaajauransa - ”Olen pelännyt tätä päivää” iltalehti 21:10 12.05

Mikael Forssellin ura jalkapalloammattilaisena on ohi. Pallo-Pojissa jalkapallo-oppinsa saanut Mikael Forssel lopettaa ammattilaisuransa 37-vuotiaana. Forssell kertoi päätöksestään Instagramiin lataamallaan videolla.


Loton voittorivi löytyi todella erikoinen muistettiin hiljaisesti

Uutiset