Mikael Forssell avaa Huuhkajien huippuvireen taustoja – "Rive Kanervalle iso oodi" MTV 09:39 18.10

Suomen jalkapallomaajoukkueen urakka Kansojen liigassa on käynnistynyt täydellisesti. Huuhkajat on saalistanut neljästä ensimmäisestä ottelustaan neljä voittoa, eikä ole päästänyt omiin maaliakaan. C Moren jalkapalloasiantuntija Mikael Forssell on ilahtunut A-maajoukkueen nykytilasta.


Griezmannin nerokkuus teki vaikutuksen Forsselliin – ”99 prosenttia pelaajista olisi keskittänyt” MTV 08:39 04.10

Atletico Madrid oli kotikentällä tyly isäntä Club Bruggea vastaan keskiviikkona Mestarien liigassa. Ranskalaistähti Antoine Griezmann iski ottelussa kaksi osumaa, joista ensimmäinen herätti C Moren asiantuntijoissa suurta ihailua.


Mykistävä maali Mestarien liigassa hurmasi Pasasen ja Forssellin – "Tuota voisi sanoa jo leivokseksi" MTV 06:03 03.10

Juventuksen avausmaali jalkapallon Mestarien liigan tiistain kierroksella hurmasi asiantuntijat C Moren studiossa.


Mourinhon opissa pelannut Mikael Forssell hämmästelee nykymenoa – "ManU-pelaajia bussin alle viikoittain" MTV 12:44 01.10

Manchester Unitedin syöksykierre puhuttaa tällä hetkellä päivästä toiseen. Tulokset ovat historiallisen huonoja ja Paul Pogban kanssa riitautuneen valmentaja Jose Mourinhon odotetaan lähtevän seurasta hetkenä minä hyvänsä. Mestarien pöydässä puitiin Mourinhon asemaa ja Unitedin tilannetta Mestarien liigan toisen ottelukierroksen alla.


Mikael Forssell muistelee aikaa Mourinhon alaisuudessa – Manchester United puhutti Mestarien pöytää MTV 12:19 01.10

Manchester Unitedin syöksykierre puhuttaa tällä hetkellä päivästä toiseen. Tulokset ovat historiallisen huonoja ja Paul Pogban kanssa riitautuneen valmentaja Jose Mourinhon odotetaan lähtevän seurasta hetkenä minä hyvänsä. Mestarien pöydässä puitiin Mourinhon asemaa ja Unitedin tilannetta Mestarien liigan toisen ottelukierroksen alla.


Kenestä Mestarien liigan maalikuningas? C Moren asiantuntijat nostavat kolme pelaajaa ylitse muiden MTV 14:43 15.09

C Moren jalkapalloasiantuntijat Petri Pasanen, Mikael Forssell ja Mika Väyrynen pohtivat voittajaehdokkaita Mestarien liigan maalikuninkaaksi. Asiantuntijat nostivat esiin kolme nimeä.


Pikku G esiintyi Elämä lapselle -konsertissa, Ansa Kynttilä ihmeissään: "Miksi minua ei kutsuttu tanssimaan ja laulamaan?" mtv 21:57 12.09

Ernest Lawsonin luoma sketsihahmo Ansa Kynttilä nousi lavalle Elämä lapselle -konsertissa yhdessä ex-ammattilaisfutaajien Mika Väyrysen ja Mikael Forssellin sekä juontaja Ile Uusivuoren kanssa.


Pikku G esiintyi Elämä lapselle -konsertissa, Ansa Kynttilä ihmeissään: "Miksi minua ei kutsuttu tanssimaan ja laulamaan?" MTV 21:57 12.09

Ernest Lawsonin luoma sketsihahmo Ansa Kynttilä nousi lavalle Elämä lapselle -konsertissa yhdessä ex-ammattilaisfutaajien Mika Väyrysen ja Mikael Forssellin sekä juontaja Ile Uusivuoren kanssa.


Valmentajilla äärimmäisen iso rooli Mestarien liiga -voiton tavoittelussa – "Tähtipelaajia ei voi tukahduttaa" MTV 10:30 16.08

C Moren asiantuntijat Petri Pasanen, Antti Niemi ja Mikael Forssell analysoivat Mestarien liigan voimasuhteita. Yhdeksi tärkeimmäksi seikaksi kolmikko nostaa valmennuksen.


Mikael ja Metti Forssell juhlistavat hääpäiväänsä upealla otoksella: "Yhdessä ikuisesti" mtv 13:17 10.08

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell ja muotibloggaaja Metti Forssell juhlistavat neljättä hääpäiväänsä.


Mikael Forssell yllättää! Mies on myynyt levytyksellä kultaa: "Olen meidän perheen johtava artisti" mtv 12:02 08.08

Mikael Forssell ja Metti Forssell vierailivat MTV3:n Kesäterassi-ohjelmassa ja paljastivat harvinaisia faktoja elämästään.


Mikael Forssell julkaisi jäätävän asukuvan vuodelta 2001: "Kuvittelin näyttäväni upealta" mtv 08:35 08.08

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell julkaisi Instagramissa erikoisen asukuvan.


Ronaldo ja Juventus – täydellinen liitto? Pasanen, Forssell ja Väyrynen vastasivat futiskauden polttavaan kysymykseen MTV 15:21 01.08

Kiinnostavin kysymys syyskuun puolivälissä käynnistyvän jalkapallon Mestarien liiga -kauden alla on tässä: miten supertähti Cristiano Ronaldon ja Juventuksen yhteinen taival käynnistyy?


Forssell ja Väyrynen raottivat HJK:n voittonäkymiä – "Se voi olla tänäänkin oikea ratkaisu" MTV 13:33 01.08

HJK:n entiset pelaajat Mikael Forssell ja Mika Väyrynen jännittävät helsinkiläisseuran jatkopyrkimyksiä jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa keskiviikkona.


MTV julkisti Mestarien liigan kokoonpanonsa – X Factorin ex-juontaja studioisännäksi, mukaan myös Forssell ja Väyrynen iltasanomat 11:24 01.08

MTV julkisti studiokokoonpanonsa Mestarien liigaan.


Tässä on C Moren Mestarien liiga -kokoonpano – neljä kivenkovaa ammattilaista asiantuntijoina! MTV 11:00 01.08

C Moren kokoonpano jalkapallon Mestarien liigan studiolähetyksiin on nyt selvillä: Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi muodostavat lähetysten asiantuntijanelikon. Studioisäntänä toimii Ile Uusivuori.


Mikael Forssell HJK:n palkkalistoille – valmennustehtävät kutsuvat MTV 21:14 05.07

Entinen huippujalkapalloilija Mikael Forssell on valittu HJK Akatemian valmentajaksi.


Mikael Forssell Englannin maajoukkueen kohtelusta oman maan mediassa: "Sanoja ei paljon säästellä" MTV 11:43 18.06

Englantia seurataan erityisen tarkkaan jälleen kerran jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä. Totutusti maan joukkue saa paljon huomiota oman maan medialta. 


Mikael Forssellilla yhä luotto Saksaan MM-kisoissa – tulosten takana Löwin pelaajaruletti? MTV 23:06 12.06

Saksa puolustaa maailmanmestaruutta ylihuomenna alkavissa jalkapallon MM-kisoissa. Hallitsevan mestarin valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.


Metti Forssellilla syntymäpäivä - Mikael Forssellilta suloinen onnentoivotus: ”Lahjakas, älykäs ja hauska vaimoni” iltalehti 15:54 28.05

Bloggaaja Metti Forssell täyttää tänään 27 vuotta. Jalkapalloilija Mikael Forssellin, 37, kanssa naimisissa oleva bloggaaja Metti Forssell täyttää tänään 27 vuotta. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2012, ja on ollut siitä lähtien yhdessä. Heillä on kaksi pientä lasta, Lilia ja Lucas. Nyt Mikael Forssell on onnitellut vaimoaan syntymäpäivien johdosta Instagramissa. Jalkapalloilija on kirjoittanut monta adjektiivia sisältävän suitsutuksen puolisostaan.


testit tutussa paikassa tuonut koevastaus

Uutiset