Trump kyseenalaistaa erikoissyyttäjä Muellerin puolueettomuuden iltalehti 17:26 23.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kyseenalaistanut erikoissyyttäjä Robert Muellerin puolueettomuuden. Mueller tutkii Venäjän väitettyä sekaantumista Yhdysvaltain vaaleihin ja mahdollisia yhteyksiä Trumpin kampanjaan. Trump väitti Fox News -uutiskanavan lähetyksessä Muellerin olevan entisen FBI:n johtajan James Comeyn hyvä ystävä.


Uhkaava kohtaaminen Itämeren yllä kiihdyttää sanasotaa: USA ja Venäjä syyttelevät toisiaan iltalehti 20:38 20.06

Venäläishävittäjä ja amerikkalainen tiedustelukone kohtasivat maanantaina Itämeren yllä. Amerikkalaiskanava Fox News uutisoi aiemmin tiistaina yhdysvaltalaisiin viranomaislähteisiinsä vedoten Suhoi Su-27 -venäläishävittäjän lähestyneen Yhdysvaltain RC-135-tiedustelukonetta nopeasti vain viiden jalan eli puolentoista metrin etäisyydelle. Fox News kertoi lentäneen tiedustelukoneen lähellä provokatiivisesti ja epävakaasti.


Venäläishävittäjä kiisi puolentoista metrin päähän USA:n tiedustelukoneesta Itämerellä - ohjukset siipien alla iltalehti 19:12 20.06

Vaaratilanne tapahtui maanantaina Itämerellä, kertoo Fox News. viranomaislähteiden mukaan aseistettu venäläinen hävittäjä Su-27 lähestyi Yhdysvaltain RC-135-tiedustelukonetta nopeasti vain viiden jalan eli puolentoista metrin etäisyydelle. Hävittäjällä oli siipiensä alla ilmasta ilmaan laukaistavia ohjuksia. Hävittäjän kerrotaan lentäneen tiedustelukoneen lähellä provokatiivisesti ja epävakaasti. Tiedustelukoneen etäisyys Kaliningradista ei ole toistaiseksi tiedossa, eikä kummankaan maan viranomaiset ole kommentoineet tapausta virallisesti.


Venäläishävittäjä kiisi puolentoista metrin päähän USA:n tiedustelukoneesta Itämerellä - ohjukset siipien alla iltalehti 18:45 20.06

Vaaratilanne tapahtui maanantaina Itämerellä, kertoo Fox News. viranomaislähteiden mukaan aseistettu venäläinen hävittäjä Su-27 lähestyi Yhdysvaltain RC-135-tiedustelukonetta nopeasti vain viiden jalan eli puolentoista metrin etäisyydelle. Hävittäjällä oli siipiensä alla ilmasta ilmaan laukaistavia ohjuksia. Hävittäjän kerrotaan lentäneen tiedustelukoneen lähellä provokatiivisesti ja epävakaasti. Tiedustelukoneen etäisyys Kaliningradista ei ole toistaiseksi tiedossa, eikä kummankaan maan viranomaiset ole kommentoineet tapausta virallisesti.


Venäläishävittäjä kävi erittäin lähellä amerikkalaiskonetta Itämerellä iltalehti 18:45 20.06

Venäläishävittäjä lensi eilen erittäin lähellä amerikkalaista tiedustelukonetta Itämerellä, kertoo Fox News viitaten tiedustelulähteisiin. Uutiskanavan mukaan hävittäjä oli lähimmillään vain viiden jalan eli runsaan puolentoista metrin päässä amerikkalaiskoneesta. Amerikkalaislähteiden mukaan venäläiskone lensi epävakaasti.


Viisi vuotta ampumisesta – Hyvinkäällä haavoittunut poliisi Heidi Foxell palaa pian töihin iltasanomat 16:16 20.06

Apulaispoliisipäällikkö iloitsee Foxellin paluusta. Työt aloitetaan vähitellen naisen kuntoutus ja terveys etusijalla.


Heidi Foxell pyöräili 45 kilometriä Hyvinkään ampumisen vuosipäivänä - "Tunteet tulivat tosi kovaa pintaan" iltalehti 07:01 20.06

Heidi Foxell haavoittui hengenvaarallisesti, kun häntä ammuttiin kiväärillä vatsaan kesken poliisityöharjoittelun Hyvinkäällä toukokuussa 2012. Hyvinkään ampumisesta tuli kuluneeksi tasan viisi vuotta toukokuun lopussa. Tilanteessa vakavasti loukkaantunut Heidi Foxell on käynyt läpi yli 150 operaatiota ja viettänyt vuosia sairaalassa. Nyt hän kuitenkin voi jo kohtuullisen hyvin, vaikka hän on edelleen pyörätuolissa. Foxell oli mennyt sopimaan yli 45 kilometrin käsipyöräretken rikostutkija Tuomas Pelkosen kanssa Hyvinkään ammuskelun vuosipäivälle tajuamatta, mikä päivä on kyseessä.


Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell on palaamassa poliisiksi - "Unelmien täyttymys" iltalehti 07:00 20.06

Heidi Foxell, 29, kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan ja leukemiansa tilasta Iltalehden haastattelussa. Heidi Foxell haavoittui hengenvaarallisesti, kun häntä ammuttiin vatsaan kesken poliisityöharjoittelun Hyvinkäällä toukokuussa 2012. Hänelle tehtiin yli 150 operaatiota ja hän joutui viettämään lähes neljä vuotta sairaalassa ja kuntoutuslaitoksessa. Viime vuoden toukokuussa Foxell sai kuulla kaiken lisäksi sairastavansa leukemiaa. Vuoden ajan leukemiaa hoidettiin uudella pumppumuotoisella hoitomuodolla, mutta maksimimäärä hoitokertoja ei onnistunut kukistamaan verisyöpää kokonaan.


Selostaja mokasi nolosti - ei tiennyt US Open voittajan vaihtaneen tyttöystävää iltalehti 09:06 19.06

Golfin US Openin voittanut Brooks Koepka sai kilpailun päättymisen jälkeen pusun tyttöystävältään. Tämä johti kiusalliseen tilanteeseen Fox Sportin lähetyksessä, sillä selostaja Joe Buck ei tiennyt golftähden vaihtaneen tyttöystävää. Buck kertoi kertoi suudelman tulleen Becky Edwardsilta, joka pelaa jalkapalloa Floridan yliopistossa.


Republikaanien Rubio: Trumpin sisäpiiri teki presidentille karhunpalveluksen iltasanomat 05:11 09.06

Marco Rubion mukaan Donald Trumpille ei annettu ohjeita asianmukaisesta vuorovaikutuksesta FBI:n kanssa, kertoo Fox News.


Pitkänen ja Silfver suuntaavat Tanskaan jatkoaika.com 17:24 02.06

Viime kaudet Mestiksessä kiekkoilleet puolustaja Christian Silfver ja hyökkääjä Riku Pitkänen siirtyvät ensi kaudeksi Tanskan pääsarjajoukkue Herning Blue Foxiin.


USA harkitsee läppärikieltoa kaikille ulkomaan lennoille iltalehti 17:13 28.05

Asiasta kertoi kotimaan turvallisuudesta vastaava ministeri. Yhdysvallat voisi harkita kannettavien tietokoneiden kieltämistä kaikilla ulkomailta tulevilla lennoilla, sanoo kotimaan turvallisuudesta vastaava ministeri John Kelly. Kelly sanoi Fox Newsin haastattelussa, että terroriuhka matkustajakoneita vastaan on todellinen. Eri lähteet kertoivat aiemmin tässä kuussa, että Yhdysvallat harkitsee läppärikiellon laajentamista Euroopan-lennoille. Yhdysvallat on jo kieltänyt kannettavien tietokoneiden käytön matkustamoissa lennoilla, jotka saapuvat kahdeksalta Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lentokentältä.


Fox Newsin perustaja kuoli 77-vuotiaana – reilun viikon takainen kaatuminen kotona osoittautui kohtalokkaaksi iltasanomat 04:59 19.05

Torstaina kuollut Roger Ailes kuului Donald Trumpin lähipiiriin.


Fox-kanavan perustaja ja Trumpin keskeinen tukija kuoli iltalehti 18:39 18.05

Roger Ailes teki Foxista konservatiivien vahvan äänitorven. Yhdysvalloissa uutiskanava Fox Newsin perustaja ja entinen toimitusjohtaja Roger Ailes on kuollut, ilmoitti Fox torstaina. Ailes oli kuollessaan 77-vuotias. Ailesia pidetään Yhdysvalloissa keskeisenä hahmona konservatiivisessa poliittisessa liikkeessä.


Fox-uutiskanavan perustaja Roger Ailes kuoli – Mediaguru avusti useita USA:n presidenttejä yle 16:50 18.05

Ailes kehitti Fox News -kanavasta vaikutusvaltaisen oikeiston äänitorven Yhdysvalloissa. Ailes joutui eroamaan kesällä 2016 ahdistelusyytösten takia.


Fox Newsin entinen toimitusjohtaja Roger Ailes on kuollut hs 15:55 18.05


Hamilton ylisti Bottasta ja näpäytti toimittajia iltalehti 20:45 12.05

Lewis Hamilton ei ole yllättynyt Valtteri Bottaksen vahvasta alkukaudesta Mersulla. - Olen sanonut kauden alusta lähtien, että hän on mukana kilpailussa, joten ei ollut yllätys, että hän lopulta voitti, Hamilton totesi Fox Sportsin haastattelussa. Moni asiantuntija oli ennen kauden alkua sitä mieltä, että Bottas jäisi varmasti Hamiltonin jalkoihin tallikaverien välisessä kaksintaistelussa. Toisin kuitenkin kävi, sillä Bottas on kyykyttänyt mestarikuskia nyt esimerkiksi kahdessa edellisessä aika-ajossa.


IL-reportaasi pariisilaislähiöstä: "Tämä on poliisille no go -aluetta" iltalehti 07:02 06.05

Iltalehti vieraili Pariisin itäpuolella olevassa Bagnolet'n lähiössä. Päivällä kello 13 toistakymmentä ihmistä jonotti huumeita tornitalojen varjossa. IL vieraili Bagnolet’n lähiössä Pariisin itäpuolella. Tämä on poliisille "no go" -aluetta, sanoo lähiössä asuva tutkija. Suuri osa lähiöiden asukkaista on jo kolmannen polven maahanmuuttajia. Samat ongelmat, kuten työttömyys ja köyhyys, ovat periytyneet. - Tervetuloa Kabuliin ainakin Fox Newsin mukaan, naurahtaa Alexandre Faure keskiviikkona aamupäivällä ja levittelee käsiään viehättävällä pientaloalueelle Pariisin itäpuolella.


Pohjois-Korean mielikuvitukselliset syytökset - Fox kokosi diktatuurin ulostuloja iltalehti 05:51 06.05

Väite siitä, että Etelä-Korea olisi yrittänyt salamurhata Kim Jong-unin "nanomyrkyllä" ei ole kovin ainutkertainen sulkeutuneelta diktatuurilta. Pohjois-Korea on toistuvasti syyttänyt sen eteläistä naapuria erilaista salahankkeista. Amerikkalainen FOX-uutiskanava kokosi Pohjois-Korean väitteitä viime vuosilta. Pohjois-Korean hallinto ei pidä Etelä-Koreasta eikä Yhdysvalloista.


Uutiset