Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen uskomaton foxtrot; kauden ensimmäinen kymppirivi ja huimia kehuja - Seppänen puhkesi itkuun

iltalehti 20:47 20.10

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat kauniisti Elton Johnin sanojen tahtiin. Laulaja Jannika B ja tanssija Aleksi Seppänen tanssivat Elton Johnin Your Song -kappaleen tahtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sunnuntaina. Esitys teki vaikutuksen yleisöön ja tuomareihin. Myös juontaja Mikko Leppilampi joutui pyyhkimään silmäkulmastaan kyyneleitä esityksen jälkeen. – Näin upea tanssillinen taidonnäyte, Helena Ahti-Hallberg suitsutti esityksen jälkeen.


Olli Herman tanssi vaarinsa muistolle – perheeltä sydämellinen yhteydenotto: "Se lämmitti"

mtv 15:05 20.10

Olli Herman ja Katri Mäkinen esittivät herkän foxtrotin Hermanin vaarin muistolle.


Jim Carreyn ja 22 vuotta nuoremman Ginger Gonzagan suhde päättyi yllättäen

iltalehti 21:21 19.10

Useat yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet kertovat Jim Carreyn ja Ginger Gonzanan eronneen. Jim Carrey, 57, ja Ginger Gonzaga, 35, kertoivat tammikuussa seurustelevansa. Suhde ei kuitenkaan pitkään kestänyt, sillä pari on nyt eronnut. People-lehden mukaan he erosivat jo kuukausia sitten. Myös Us Weekly ja Fox News ovat uutisoineet asiasta.


Maailman kauneimmaksi tituleerattu Megan Fox julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – tältä näyttävät suloiset Noah, Bondhi ja Journey

iltasanomat 13:53 15.10

Näyttelijä Megan Fox julkaisi Instagram-seuraajiensa iloksi suloisia perhekuvia Disneylandista.


Jonne Virtanen löysi uuden seuran – tanskalaisjoukkue hehkuttaa ”massiivista” hankintaa, joka ”varastaa kannattajien sydämen”

iltalehti 13:34 14.10

TPS:stä potkut saanut Jonne Virtanen on Herningin mies. Keskushyökkääjä Jonne Virtanen siirtyy Tanskan kiekkoliigaan Herning Blue Foxin riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Herning tiedottaa, että 31-vuotias ja kaksimetrinen Virtanen tulee olemaan ”massiivinen” uusi tuttavuus Tanskan liigan pelaajille. Seura tietää kertoa, että kovaluonteinen hyökkääjä on kokoisekseen taitava pelaaja, joka taklaa kovaa ja ”varastaa kannattajien sydämen” pelityylillään.


Nyt se on varmaa! Jonne Virtasen ura jatkuu ulkomailla – "Vahvistaa kokoonpanoamme kyvyillään"

MTV 13:10 14.10

Ennen kauden alkua TPS:n riveistä potkut saanut Jonne Virtasen ura jatkuu tanskalaisessa Herning Blue Foxissa.


Jonne Virtanen löysi uuden seuran Tanskasta ? siirtyy entiseen MM-kisakaupunkiin

jatkoaika.com 12:06 14.10

Jonne Virtanen on tehnyt loppuvuoden mittaisen sopimuksen Tanskan pääsarjajoukkue Herning Blue Foxin kanssa.


IS: Jonne Virtanen siirtyy ulkomaille

MTV 22:44 13.10

Jääkiekkoilija Jonne Virtanen siirtyy Tanskan pääsarjassa pelaavaan Herning Blue Foxiin, uutisoi Ilta-Sanomat tietojensa pohjalta.


IS: Jonne Virtanen siirtyy Tanskaan

MTV 22:44 13.10

Jääkiekkoilija Jonne Virtanen siirtyy Tanskan pääsarjassa pelaavaan Herning Blue Foxiin, uutisoi Ilta-Sanomat tietojensa pohjalta.


Harvoin julkisuudessa esiintynyt Michael J. Fox saapui seuraamaan Kaapo Kakon NHL-debyyttiä – intoutui riehakkaisiin suosionosoituksiin

iltasanomat 21:43 04.10

Näyttelijä Michael J. Fox saapui New Yorkin Madison Square Gardeniin seuraamaan New York Rangersin ja Winnipeg Jetsin välistä ottelua.


Kiehtova taidonnäyte timelapse-videolle: Stadion muuttuu jalkapallokentäksi konsertin jälkeen

stara 22:00 29.09

Urheiluareenoita käytetään harvemmin ainoastaan urheilukilpailujen järjestämiseen. Monet stadionit toimivat myös


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 29.09

Urheiluareenoita käytetään harvemmin ainoastaan urheilukilpailujen järjestämiseen. Monet stadionit toimivat myös


Uutiskanavat: Ilmiantoraportti Trumpista julki jo tänään – materiaalin nähneet kuvailevat sisältöä ”häiritseväksi”

iltasanomat 11:28 26.09

Presidentti Donald Trumpin puhelusta tehty ilmiantoraportti julkistetaan ilmeisesti jo torstaina iltapäivällä Suomen aikaa, kertovat sekä CNN että Fox News omiin lähteisiinsä pohjautuen.


Pinttyneen seksisymbolin leiman saanut Megan Fox romahti 10 vuotta sitten täysin, eikä koskaan palautunut kokemuksestaan

iltasanomat 22:22 23.09

Megan Fox avautuu kokemastaan seksualisoinnista ja sen aiheuttamasta hermoromahduksesta.


Fox Newsin kysely antaa surkeat arvosanat Trumpin hallinnolle

yle 22:19 20.09

Kysely osoittaa selvästi, miten jakautunut Yhdysvaltain väestö on.


NHL-toimittaja: Patrik Laine kieltäytyi Winnipeg Jetsin sopimustarjouksesta - ”Heidän täytyy tarjota lisää rahaa”

iltalehti 06:55 13.09

Winnipeg Jetsin harjoitusleiri alkaa tänään, mutta Patrik Laine ei liity joukkueen vahvuuteen. Syynä on tietenkin sopimustilanne, johon ei ole näköpiirissä nopeata ratkaisua. FOX Sportsille kirjoittava Andy Strickland kertoo, että yhteisymmärrystä on haettu, mutta ilman tulosta.


Joukkuekaveri äimistelee Kaapo Kakon tekemisiä

MTV 08:42 10.09

Joukkuekaveri Adam Fox suorastaan äimistelee 18-vuotiaan Kaapo Kakon tekemisiä. Kakko nakutti debyytissään kolme syöttöpistettä ja sooloili kruunuksi komean jatkoaikamaalin Minnesota Wildia vastaan NHL-jääkiekkoliigan nuorten pelaajien turnauksessa.


Fox News nosti esiin poliisitutkinnan Päivi Räsäsen lausunnosta

iltasanomat 20:45 05.09

Yhdysvaltalainen vanhoillinen televisiokanava Fox News on nostanut verkkosivuillaan esiin poliisitutkinnan kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) Twitter-viestistä.


IL paljastaa: Tästä syystä TPS hyllytti Jonne Virtasen – raju yhteenotto päävalmentajan kanssa lentokoneessa

iltalehti 17:13 02.09

TPS on hyllyttänyt hyökkääjä Jonne Virtasen kaikesta seuran toiminnasta. Turun Palloseura valmistautui alkavaan liigakauteen pelaamalla viime viikonloppuna turnauksen Tanskassa. TPS kohtasi perjantaina paikallisen Herning Blue Foxin ja lauantaina Rødovre Mighty Bullsin. Tuloksina olivat 3–2-voitto ja tappio voittolaukauksilla 2–3.


Katie Holmesista eronnut Jamie Foxx yhdistettiin omaa lastaan nuorempaan laulajattareen - selittelee vuolaasti tilannetta

iltalehti 09:06 30.08

Suhdehuhut Jamie Foxxin ympärillä alkoivat velloa heti erouutisen jälkeen. Näyttelijäpariskunta Katie Holmes, 40, ja Jamie Foxx, 51, pisti lusikat jakoon mitä ilmeisimmin jo keväällä. Erosta uutisoitiin kuitenkin vasta nyt elokuussa. Heti erouutisen jälkeen suhdehuhut Foxxin ympärillä kiihtyivät. Hänet on yhdistetty 21-vuotiaaseen laulajattareen, Sela Vaveen. Kaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä kesällä, Daily Mail kertoo. He ovat muun muassa veneilleet yhdessä sekä vierailleet radiokanavan haastattelussa puhumassa musiikista. Kaksikko on viettänyt aikaa myös Disneylandissa.


300 miljoonaa anarkisti- Onko kahden nuoren Rapinoe,

Hot topics