Ahdistelusyytökset laajenevat Yhdysvaltain kongressissa – pitkäaikaisin edustaja erosi toissa päivänä, senaattorin eroa odotetaan tänään MTV 10:06 07.12

Minnesotalaissenaattori Al Frankenin, 66, odotetaan tänään eroavan senaattorin tehtävästään ahdistelusyytösten takia. Syytökset demokraattisenaattoria vastaan alkoivat kolmisen viikkoa sitten. Kaikkiaan seitsemän naista on syyttänyt Frankenia seksuaalisesta ahdistelusta.


Donald Trump: ”Hillary Clinton on kaikkien aikojen huonoin häviäjä” iltalehti 20:17 18.11

Yhdysvaltain presidentti kertoi toivovansa, että hän ja Hillary Clinton ottavat taas toisistaan mittaa vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänelle viime vuonna presidentinvaalit hävinnyt demokraattien Hillary Clinton ovat jälleen käyneet kipakkaa sananvaihtoa. Perjantaina Hillary Clinton ihmetteli miksei Trump ole kantanut vastuuta häntä kohtaan esitettyihin ahdisteluväitteisiin liittyen. Clintonin kommentit liittyivät demokraattisenaattori Al Frankenin tapaukseen. Clinton kiitteli Frankenia siitä, että tämä oli pyytänyt anteeksi vuonna 2006 sattunutta tapausta. Tuolloin Franken kouri ja suuteli väkisin nuorta naista.


Uutiset