Koira hemmotteli kisumirriä – kunnes pani kissan pään suuhunsa

stara 09:20 03.11

Lemmikkieläimistä voi tulla erittäin läheisiä, vaikka ne edustaisivatkin eri lajeja.


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 03.11

Lemmikkieläimistä voi tulla erittäin läheisiä, vaikka ne edustaisivatkin eri lajeja.


Kovia kokenut Janina Fry suuntaa uuden aluevaltauksen pariin: "Nyt on hyvä draivi"

mtv 08:03 13.10

Ex-malli Janina Fry kertoo voivansa hyvin rankkojen vuosien jälkeen.


Jesse Fryckman tuomittiin rattijuopumuksesta – selvisi sakoilla: Rahariita Solarin kanssa sovittu

iltalehti 18:13 09.10

Elokuvatuottaja Jesse Fryckman narahti rattijuopumuksesta Helsingin Itäväylällä. Elokuvatuottaja Jesse Fryckman jäi poliisin haaviin toukokuun 30. päivänä Helsingin Itäväylällä. Hänellä oli 0,23 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.


Anne Kukkohovi avasi kaikki arimmatkin asiansa: tätä mieltä Annen perhe sekä ystävät Anna-Liisa Tilus ja Janina Fry ovat paljastuskirjasta

iltasanomat 21:40 03.10

Anne Kukkohovin ystävät ja perhe ovat suhtautuneet positiivisesti naisen elämäkertaan.


Naispari ensikerran Yhdysvalloissa – toinen otti heti ruiskeita kasvoihinsa

stara 18:40 02.10

Kerroimme taannoin Tinderissä toisensa tavanneista Juliasta ja Eileenistä, joilla on


Tiesitkö? Janina Fry hylkäsi viisuhitin - kelpasi Laura Voutilaiselle: ”Liian imelä”

iltalehti 07:30 29.09

Janina Fry sanoitti Addicted to Youn, joka vei Suomen viisukarsinnan voiton. Kuka tiesi, että itsekin laulajanuralle päätyneen Janina Fryn, entisen Frostellin, kynästä on lähtenyt todellinen viisuhitti? Hänen sanoittamansa Addicted to You -kappale vei voiton Suomen karsinnassa, vaikkei maailmalla menestynytkään. Maki Kolehmaisen säveltämän biisin esitti Laura Voutilainen, joka jäi Tallinnassa järjestetyissä kisoissa 20. sijalle. Alun perin kappale oli tulossa missinä ja mallina uransa aloittaneen Janinan omalle levylle. Hän kertoo asiasta tänään Teemalta \& Femiltä tulevassa Toivomus-ohjelmassa.


Paljastus: Mercedes ei halunnut Lewis Hamiltonia, johdon ykkösehdokas liehitteli kaikin keinoin tiimipomoa – "Se oli turha yritys"

MTV 06:21 13.09

Mercedes ei ollut alkujaan kiinnostunut Lewis Hamiltonista, kun F1-talli etsi uutta kuljettajaa vuonna 2012, kertoo tiimin entinen toimitusjohtaja Nick Fry uudessa kirjassaan. 


F1-paljastus: Mersu ei ensin halunnut Lewis Hamiltonia – saksalaiskuski jahtasi paikkaa lähettelemällä kuvia koirastaan

iltasanomat 05:57 13.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja Nick Fry kertoo uusia tietoja siitä, miten Lewis Hamilton päätyi nykyiseen talliinsa.


Entiseltä F1-pomolta huima paljastus: Mercedes halusi Lewis Hamiltonin sijaan jonkun aivan muun – Niki Laudan röyhkeä lausahdus heti ensimmäisenä työpäivänä muutti kaiken

iltalehti 20:16 12.09

Nick Fry tekee lokakuussa julkaistavassa kirjassaan mielenkiintoisia paljastuksia F1:n lähihistorian merkittävimmistä sopimusneuvotteluista: Lewis Hamiltonin siirrosta Mercedekselle. Lewis Hamilton ja Mercedes ovat muodostaneet viime vuosina F1-historian tehokkaimman kuljettaja–talli-yhdistelmän. Kaudella 2014 alkaneen Mercedes-dominanssin aikana Hamilton on ollut saavuttamassa työnantajalleen 59:ää voittoa, 92:ta palkintokorokesijoitusta ja 56:ta paalupaikkaa kaikkiaan 114 osakilpailussa. Näiden lisäksi Hamilton on voittanut neljä kuljettajien ja viisi valmistajien MM-titteliä, ja tällä kaudella molempiin lukemiin saa suurella todennäköisyydellä lisätä yhden.


Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa

MTV 12:49 10.09

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.


Muistatko 90-luvun tv-suosikin Kyllä Jeeves hoitaa? Sarjan tähti Stephen Fry ylistää nyt Teemu Pukkia maasta taivaisiin: ”Hän tekee meidät erittäin onnelliseksi”

iltalehti 11:37 31.08

Englantilaisnäyttelijä Stephen Fry tunnustautuu Norwich Cityn intohimoiseksi kannattajaksi. Englantilainen näyttelijä, intellektuelli, kirjailija, journalisti ja avoimesti homoseksuaali Stephen Fry on tehnyt mittavan uran, jolla hän on kohonnut koko saarivaltion tunnetuimpien julkisuuden henkilöiden joukkoon. 62-vuotias Fry on jättimäisestä tuotannostaan huolimatta Suomessa tunnettu yhä kenties parhaiten 1990-luvun suosikkikomediasta Kyllä Jeeves hoitaa, joka perustui englantilaishumoristi P.G. Wodehousen kirjallisuuteen.


Näyttelijätähti on haltioissaan hurjavireisestä Teemu Pukista: ”Hän on uskomaton”

iltasanomat 15:10 30.08

Stephen Fry hehkuttaa jälleen Norwich Cityn suomalaishyökkääjää.


Pitkä viikonloppu on mainio matkustusmuoto – jaa loma pienempiin osiin

stara 23:00 26.08

Nyt on trendikästä piipahtaa minilomalla pitkän viikonlopun verran. Sen sijaan,


Tuottaja Jesse Fryckman käräjille rattijuopumuksesta - Peter-isä puolestaan haastoi Suomen valtion

iltalehti 19:47 15.08

Fryckmanin perheenjäseniä löytyy tuoreelta Helsingin käräjälistalta parikin kappaletta. Liikemiehenä tunnettu Peter Fryckman on haastanut Suomen valtion, Jesse-poika puolestaan on kärähtänyt rattijuoppoudesta. Iltalehti uutisoi jo aiemmin siitä, että elokuvatuottaja Jesse Fryckman, 40, on haastettu Helsingin käräjäoikeuteen. Jutun kantajana on Jessen entinen työnantaja Solar Republic Oy ja kyseessä on 45 000 euron rahariita. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Teemu Pukin onnistuminen ei jäänyt huomaamatta – brittinäyttelijä ylisti suomalaista vuolaasti: ”Pukki, Pukki, Pukki!”

iltalehti 11:59 10.08

Norwichia kannattava näyttelijä innostui suomalaishyökkääjän osumasta. Teemu Pukki aloitti taipaleensa Valioliigassa lupaavasti tekemällä Norwichille 1-4-kavennusmaalin avausottelussa Liverpoolia vastaan. Useat brittimediat suitsuttivat suomalaisen suoritusta ja maalia. Myös näyttelijä-koomikko Stephen Fry reagoi maalin alakulmaan painuneeseen osumaan Twitter-tilillään.


Näyttelijätähti hehkutti Teemu Pukkia miljoonille seuraajilleen: ”Pukki Pukki Pukki!”

iltasanomat 06:02 10.08

Norwichia kannattava Stephen Fry noteerasi suomalaishyökkääjän onnistumisen perjantai-iltana.


Näin saat valoisamman vaikutelman hämärään kotiin

stara 21:00 15.07

Vaaleat värisävyt, valaistus ja raikas huoneilma tekevät pienistäkin tiloista avaramman


olleensa kotona Pizza ottein kotivoittoon ? tunne, kun

Hot topics