Kuppilat kuntoon -kokin ongelmien taustalla henkilökohtainen tragedia: ”Poikani kuoli yllättäen” iltasanomat 12:16 13.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman keskiviikon jaksossa kunnostetaan Espanjan Fuengirolassa sijaitsevaa Nuriasol-ravintolaa.


Suomalainen Jessica keskellä Fuengirolan vaihtelevaa säätä: "Viime vuoden mutavesi oli pahempi kuin tämän talven lumi" MTV 17:03 10.01

Fuengirolassa satoi pari päivää sitten lunta, mikä sai ihmiset hieraisemaan silmiään.


Uudet lumisateet mahdollisia Espanjassa - ”Ei ole kesäkelejä näköpiirissä” iltalehti 22:58 09.01

Torstaina kylmää ilmaa virtaa koko Espanjaan, päivystävä meteorologi kertoo. Maanantaina Espanjan Fuengirolassa hämmästyttiin, kun ranta muuttui muutaman tunnin ajaksi valkoiseksi. Espanjan ja Ranskan välimaaston vuoristoseudulle on tulossa keskiviikon vastaisena yönä lumisateita. Keskiviikkona sää muuttuu hetkellisesti hieman lämpimämmäksi, mutta taas torstaina kylmää ilmaa virtaa koko Espanjaan, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Ilkka Alanko. Torstaina lunta tulee todennäköisimmin Espanjan keski- ja pohjoisosissa.


Jyrkistä tuttu ”Pizza” Pekkarinen Fuengirolan lumisesta rannasta: ”Näytti aika makeelta” iltalehti 18:16 09.01

Jyrki-ohjelmasta tuttu mediapersoona Antti ”Pizza” Pekkarinen on asunut jo vuosia Fuengirolassa. Hänestä talvinen sää on hauskaa vaihtelua. Jyrki-ohjelmasta tuttu Antti "Pizza" Pekkarinen asuu nykyisin Espanjan Fuengirolassa. Hän omistaa osittain Centro Finlandian yritysryppään ja toimii suomenkielisen Fuengirola-lehden päätoimittajana. Pekkarinen huomioi, miten nopeasti sää Aurinkorannoilla kylmeni.


25 vuotta Fuengirolassa asunut Annukka: ”En ole ennen nähnyt rantaa valkeana” iltalehti 17:19 09.01

Suomalainen Annukka muutti Espanjan Fuengirolaan 1990-luvun alussa. Maanantai oli ensimmäinen kerta hänen muistiinsa, kun Fuengirolan ranta muuttui valkoiseksi. Maanantaina Espanjan Fuengirolassa asuvat suomalaiset katsoivat ihmeissään rannalle, joka muuttui valkoiseksi. Fuengirolassa 25 vuotta asunut suomalainen Annukka uskoo, että kyseessä oli todennäköisemmin räntää ja rakeita kuin lunta. - Poikkeuksellista se kyllä oli. En ole ennen nähnyt Fuengirolan rantaa valkeana, Annukka kertoo Iltalehdelle.


Rantakelit vaihtuivat ensilumeen – Fuengirolassa hyytävän kylmä sää stara 16:00 09.01

Etelä-Espanjassa sijaitseva Fuengirola on suosittu lomakohde myös suomalaisten keskuudessa. Netissä


Maa sai valkoisen peitteen suomalaisten suosimassa Fuengirolassa Espanjan aurinkorannikolla – Meteorologikin hämmästelee sääilmiötä MTV 13:25 09.01

Fuengirolassa asuva Antti Pekkarinen kertoi, että suomalaisten suosiossa oleva Fuengirola kohtasi eilen erikoisen sääilmiön.


Suomalaisten suosimassa Fuengirolassa satoi lunta Espanjan aurinkorannikolla – Meteorologikin hämmästelee sääilmiötä MTV 13:25 09.01

Fuengirolassa asuva Antti Pekkarinen kertoi, että suomalaisten suosiossa oleva Fuengirola kohtasi eilen erikoisen sääilmiön.


Sää muuttui rajusti Espanjan aurinkorannikolla - lumipeite peitti turistirannat iltalehti 12:47 09.01

Suomalaisten suosimissa rantalomakohteissa Etelä-Espanjassa on kärvistelty poikkeuksellisen hyisessä säässä. Etelä-Espanjassa sijaitsevassa turistikohteessa Fuengirolassa hieraistiin silmiä alkuviikosta. Tähän aikaan vuodesta yleensä leppeästä kesäsäästä nauttivalle alueelle nimittäin satoi lumipeite maanantaina. Yli 20 vuoden ajan Espanjan Benalmadenassa asunut yrittäjä ja toimitusjohtaja Ismo Ivakko kutsuu Fuengirolan seudulle satanutta lunta "mielenkiintoiseksi yllätykseksi".


Haavisto kampanjoi Espanjan aurinkorannikolla - IL paikalla: DJ-Haavisto soitti yleisölle Antti Tuiskua iltalehti 06:25 05.01

Iltalehti oli mukana, kun vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kävi soittamassa Antti Tuiskua Espanjan Aurinkorannikon suomalaisäänestäjille. Rantakadut Espanjan Fuengirolassa ovat tammikuun alussa hiljaiset, vaikka aurinko paistaa ja jotkut uskaltautuvat uimaan 14-asteisessa merivedessä. Monet ravintolat ja kaupat ovat kiinni, kun turistikaupungin turistityöläiset pitävät lomaa silloin, kun turisteja ei ole. Sen sijaan Frames-niminen pieni kuohuviinibaarin, taidegallerian ja kiinteistönvälitystoimiston yhdistelmä Fuengirolan rantakadun katveessa on täynnä odottavia ihmisiä. Heitä tosin on vain nelisenkymmentä, mutta enempää ei tilaan mahtuisi.


Uutiset