Nuoren suomalaisnaisen epäillään joutuneen joukkoraiskauksen uhriksi Fuengirolassa: ”Tullut Suomen poliisin tietoon” iltasanomat 21:25 31.05

Suomen poliisin yhdyshenkilönä Espanjassa toimiva rikoskomisario vahvistaa IS:lle, että asia on tullut Suomen poliisin tietoon ja siitä on kirjattu Suomessa rikosilmoitus.


Fuengirola-lehti: Epäilty joukkoraiskaus Espanjan suositussa turistikohteessa – uhri 17-vuotias suomalaistyttö MTV 20:16 31.05

Alaikäisen suomalaistytön epäillään tulleen joukkoraiskatuksi Fuengirolassa. Kielimuurin takia rikosilmoitus jäi kirjaamatta paikalliselle poliisille. Asiasta kertoo Fuengirola-lehti.


Fuengirola-lehti: 22-vuotias suomalaisnainen pidätettiin – lääppi taksikuskia ja alaikäistä poikaa MTV 09:59 19.05

22-vuotias naisturisti on pidätetty Espanjan Fuengirolassa taksinkuljettajan ja alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Päihtynyt lomailija oli kosketellut uhrejaan sukuelimistä. Rajusta illasta kertovat muun muassa Fuengirola.fi sekä Diariosur-nettilehti.


Lehti: Humalainen suomalaisnainen ahdisteli seksuaalisesti taksinkuljettajaa ja alaikäistä poikaa Fuengirolassa iltalehti 15:17 18.05

Nainen on nyt pidätetty. 22-vuotias suomalainen naisturisti on pidätetty Fuengirolassa Espanjassa epäiltynä taksikuskin ja alaikäisen pojan seksuaalisesta ahdistelusta. Lomamatkalla oleva nainen ei muista paikallisen -lehden mukaan tapauksesta mitään. Hän oli nauttinut runsaan määrän vodka-shotteja ja polttanut kannabista.


Lehdet: Suomalais­nainen pidätettiin Fuengirolassa – epäillään ala­ikäisen ja taksi­kuskin seksuaalisesta ahdistelusta iltasanomat 14:10 18.05

Poliisi pidätti naisen, joka kertoi Diariosur-lehden mukaan poliisille, ettei hän muista väitetyistä tapahtumista mitään, sillä hän oli juonut aiemmin runsaasti vodkaa.


Katso video: tältä näyttää isokokoinen hai, joka pelotteli uimareita suomalaisten suosikkikohteessa Espanjassa iltalehti 08:07 14.05

Hai ui uimapoijujen sisäpuolelle Torreblancan rannalla Fuengirolassa. Auringonpalvojat ja uimarit kokivat eilen epämiellyttävän yllätyksen Espanjan Fuengirolan kaupungin Torreblancan rannalla puolenpäivän aikaan: rantavahdit nostivat punaisen lipun salkoon, kun iso, noin kolmimetrinen hai ilmestyi rannan tuntumassa olevien uimapoijujen sisäpuolelle. Paikalla olleen Fuengirola.fi-lehden toimituspäällikkö Tiina Pihan mukaan pelastajat olivat maininneet jotain sellaista, että haita olisi ollut jopa kaksi.


Hai pelästytti auringonpalvojat suomalaisten suosikkikohteessa Espanjassa - ”Uutta on se, että ne tulevat näin lähelle rantaa” iltalehti 20:58 13.05

Uimapoijujen sisäpuolelle uinut hai säikäytti rannalla olleet auringonpalvojat sunnuntaina Espanjan Fuengirolassa. Havainto tehtiin puolenpäivän aikaan Torreblancan rannalla Fuengirolassa. Rantavahdit nostivat punaisen lipun salkoon, ja nopeasti paikalle hälytetty viranomaisten vene ryhtyi tutkimaan aluetta. - Olin tyttöjeni kanssa rannalla, kun toinen heistä sanoi, että äiti katso hai, kertoo Fuengirola.fi-lehden toimituspäällikkö Tiina Piha.


Seiska: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä epäillään pahoinpitelystä – joutuu nyt syyttäjän arvioitavaksi iltasanomat 10:31 04.05

Televisiosta tuttua huutokauppakeisaria Aki Palsanmäkeä epäillään pahoinpitelystä, joka tapahtui Espanjan Fuengirolassa viime vuoden keväällä. Nyt Palsanmäki joutuu syyttäjän arvioitavaksi.


Matti Nykänen villitsi Fuengirolassa – kaikki halukkaat eivät mahtuneet keikalle iltasanomat 22:45 22.04

Mäkilegenda uhkuu kovaa keikkakuntoa.


Huikea yleisömäärä Espanjan pesishuumassa – myös NHL-veteraani ihasteli karnevaalimeininkiä iltasanomat 17:33 21.04

Superpesiskausi avattiin lauantaina toista vuotta putkeen Espanjan Fuengirolassa.


Superpesis: Kausi käyntiin Espanjan auringon alla iltasanomat 13:03 18.04

Varaslähtö pesiskesään tapahtuu sunnuntaina, kun Imatra ja Vimpeli iskevät yhteen Fuengirolassa.


Jari Sillanpää julkaisi Siim-rakkaan kanssa yhteiskuvan Espanjasta: ”Kuntokuuri alkoi!” iltalehti 15:09 02.04

Laulaja Jari Sillanpää nauttii vapaa-ajastaan Espanjassa. Laulaja Jari Sillanpää vieraili vastikään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, jossa kertoi olevansa narkomaani. Ohjelma herätti ristiriitaisia tunteita iskelmätähden faneissa. Nyt mies pakeni ohjelman aiheuttamaa kohua Espanjan lämpöön, jossa juhlisti ystävänsä, lauluopettaja Maija Hapuojan syntymäpäiviä Fuengirolassa. Hapuojan juhlat muuttuivat yllättäen juhlapaikalla häiksi. Sillanpää on jatkanut iloista lomailuaan Espanjassa. Hän julkaisi nyt Facebook-sivuillaan yhteiskuvan Siim-rakkaansa kanssa. Pariskunta poseeraa vuokrattujen polkupyörien kanssa.


Jari Sillanpää pakeni kohua ulkomaille - juhlii ystävän synttäreitä Fuengirolassa iltalehti 11:43 02.04

Laulaja Jari Sillanpää juhlii ystävänsä häitä Espanjassa. Laulaja Jari Sillanpää vieraili vastikään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, jossa kertoi olevansa narkomaani. Ohjelma herätti ristiriitaisia tunteita iskelmätähden faneissa. Nyt mies on paennut ohjelman aiheuttamaa kohua Espanjaan, jossa hän juhlii ystävänsä, laulunopettaja Maija Hapuojan häitä. Stylisti Teuvo Loman on julkaissut häistä yhteiskuvan Sillanpään kanssa.


Marita Taavitsainen ei anna avioeron näkyä - Instagram täyttyi iloisista kuvista iltalehti 17:14 25.03

Marita Taavitsainen, 49, keskittyy paraikaa lapsiinsa ja keikkailuun. Laulaja Marita Taavitsainen on ollut otsikoissa kevään alussa avioerouutistensa ja ajokortitta ajon vuoksi. Vaikka elämänkoulu on koetellut 49-vuotiasta tähteä, hän ei ole antanut sen näkyä sosiaalisessa mediassa. Päin vastoin, aurinkoisena persoonana tunnettu Taavitsainen on julkaissut säteileviä kuvia ja porskuttaa parhaillaan läpi tiivistä keikkakevättä. Vastikään Fuengirolassa keikkareissulla ollut laulaja on julkaissut kuvia arjestaan. Lapset ovat mitä ilmeisimmin laulajattaren silmäteriä - sen voi päätellä esimerkiksi tuliaisten määrästä, joita laulaja toi jälkikasvulleen Espanjan keikkamatkalta.


läjät seteleitä ruokakauppaan siirtyy kokoomuksesta

Uutiset