Tallipomo suuttui hylkäyksestä: "Renault ei noudattanut sopimusta" MTV 13:01 14.09

Monzan F1-kisan tuloslista voi muuttua vielä, sillä Haas teki Romain Grosjeanin hylkäyksestä vastaprotestin. Haasin tallipomo Günther Steiner syyttää Renaultia myös sovittujen ehtojen rikkomisesta.


F1-tallien välillä kärhämää – "Jos he eivät pysty voittamaan meitä radalla, he yrittävät sitä oikeussalissa" MTV 19:47 09.09

F1-talli Haasin tiimipomo Günther Steiner on kommentoinut värikkäästi Renault'n tekemää protestia, jonka seurauksena Romain Grosjean hylättiin Italian GP:ssä.


Raju sanasota jatkuu: Alonso haukkui lyttyyn – tallipomo vastasi samalla mitalla MTV 14:38 02.09

Fernando Alonso ja Kevin Magnussen sättivät toisiaan rajusti heidän oltua Monzan aika-ajoissa lähellä kolaria. Sanasotaan otti osaa myös Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.


Tällä koiralla on täysin uskomaton omaisuus: 200 miljoonaa omistava Gunther IV herkuttelee päivisin kaviaarilla jättikartanossaan MTV 07:01 21.08

Jos mietit, että hemmottelet välillä lemmikkiäsi liikaa, niin ei hätää: voit lohduttautua sillä, että maailmassa on koira, jolla on enemmän omaisuutta kuin suurimmalla osalla ihmisistä.


Tällä koiralla on täysin uskomaton omaisuus: 200 miljardia omistava Gunther IV herkuttelee päivisin kaviaarilla jättikartanossaan MTV 06:55 21.08

Jos mietit, että hemmottelet välillä lemmikkiäsi liikaa, niin ei hätää: voit lohduttautua sillä, että maailmassa on koira, jolla on enemmän omaisuutta kuin suurimmalla osalla ihmisistä.


Ferrari avainasemassa kuskiruletissa – Haas-pomo: "Jonkun on tehtävä ensimmäinen siirto" MTV 18:05 14.08

Haas-tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan F1-siirtomarkkinoilla on päällä pieni pattitilanne, jossa Ferrari-talli on avainasemassa.


Kovaa tekstiä F1-tallipomolta: "Tuomariston päätökseen vaikuttaa kuka olet" MTV 17:22 02.08

F1-talli Haasin pomon Gunther Steinerin mielestä sarjan tuomareiden päätöksentekoon vaikuttaa se, kenestä kuskista tai tallista on kyse, kun tuomioita annetaan. 


Robert Kubica-huhuille täysi tyrmäys MTV 08:11 22.07

Robert Kubican on huhuttu keskustelleen sopimuksesta Haas-tallin kanssa. Haasin tallipäällikkö Günther Steiner tyrmää väitteet.


Haas-pomo katsoo uuden ajan koittaneen: "F1-sarjassa ei ole enää keskiryhmää" MTV 12:52 16.07

F1-sarjassa kilpailevien tallien niin kutsuttu keskiryhmä on lakannut olemasta, katsoo Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Haas-pomon tuki Romain Grosjeanille horjuu: “Meidän täytyy lakata menettämästä pisteitä” MTV 12:14 10.07

Haas-tallin kärsivällisyys kuljettajansa Romain Grosjeanin tekemiä virheitä kohtaan saattaa olla pian lopussa, kertoo amerikkalaistallia kipparoiva Günther Steiner.


Mercedeksen brittisuojatti vahvisti johtoaan Formula 2-sarjassa MTV 12:15 08.07

Saksalainen Maximilian Günther ajoi ensimmäiseen osakilpailuvoittoonsa Formula 2-sarjassa Silverstonessa sunnuntaina. Toiseksi ajanut Britannian George Russell vahvisti asemiaan sarjan pistejohdossa.


F1-tallipomo varoittaa ensi kauden muutoksista: Suunnittelijat unohtavat ohittamisen MTV 06:44 18.06

F1-tallien autojen suunnittelijat unohtavat nopeasti ohittamisen, kun he ryhtyvät työskentelemään ensi kauden autoihin tehtävien muutosten parissa, varoittaa Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Tallipomolta vaatimus kuskeilleen: "Tänä viikonloppuna ei kolaroida!" MTV 15:24 08.06

Haasin F1-tallin päällikkö Günther Steiner on varoittanut kuljettajiaan kolaroimasta tämän viikonlopun Kanadan GP:ssä, sillä tallilla ei ole tarpeeksi varaosia päivityspaketissaan.


Haas-pomo: “En kutsuisi meitä onnekkaiksi” MTV 16:55 06.05

Haas-talli kykenee taistelemaan F1-sarjan palkintosijoista vain muiden tallien kokeman epäonnen kautta, myöntää tallipäällikkö Günther Steiner.


Pääkirjoitus: EU-rahoista tulee kova vääntö iltasanomat 21:00 02.05

Komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja budjettikomissaari Günther Oettinger julkistivat keskiviikkona ehdotuksensa EU:n monivuotiseksi rahoituskehykseksi – suomeksi sanottuna budjetiksi – vuosille 2021–2027.


Brexit tietää leikkauksia EU:n seuraavaan seitsemän vuoden budjettiin – rahoitus Puolalle ja Unkarille ärsyttää monia MTV 22:48 26.04

EU:n seuraavat budjettineuvottelut alkavat virallisesti ensi viikolla, kun komissio antaa budjettiehdotuksensa vuosille 2021–27. EU:n budjettikomissaari Günther Oettinger kävi tänään Helsingissä kuulemassa hallituksen budjettinäkemyksiä.


F1-pomolta tiukka varoitus ”lajin tyhmentämisestä” – IndyCar-mestarilta tyly vastaus iltasanomat 07:54 24.04

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kantaa huolta lajin tulevaisuudesta.


Räikkösen onnettomuus vakavana esimerkkinä: tallipomo varoittaa FIA:a ylireagoimasta MTV 12:48 12.04

Ferrarin työntekijän pahan loukkaantumisen aiheuttanut Kimi Räikkösen varikkokäynti ei saa aiheuttaa äkillisiä muutoksia varikkokäytäntöihin, vaatii itsekin stopeilla epäonnistuneen Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.


Haas-pomo vastaa Alonson kritiikkiin Ferrari-kopiosta – "He eivät tiedä paljoakaan" MTV 15:35 07.04

Haasin F1-tallipäällikkö Günther Steiner ei anna arvoa kritiikille, jossa tallin menopelejä on syytetty Ferrarin viime vuoden autojen kopioiksi.


Haas-pomo: Australian varikkosähläys harjoituksen puutetta MTV 14:50 30.03

Haas-tallin varikkotiimin katastrofaalinen epäonnistuminen formulakauden avauskisassa Australiassa johtui harjoituksen puutteesta, katsoo tallipäällikkö Günther Steiner.


herätti Suojelupoliisin teki rikosilmoituksen ihmisroska-uutisoinnista – lahjoittaa jättisumman

Uutiset