F1-tallipomo Meksikosta: "Kaikilla tulee olemaan ongelmia" MTV 13:39 27.10

Formula ykkösten Haas-tallin johtaja Günther Steiner arvioi C Morelle, että Meksikon kisaviikonloppu on erityisen vaikea kaikille talleille.


F1-kuskin hylkäyksen syy varmistui: käytti juomalasillisen liikaa polttoainetta MTV 22:02 25.10

Haas-kuski Kevin Magnussenin hylkäyksen USA:n F1-kisassa aiheuttaneen polttoaineylityksen määräksi on vahvistunut vain 170 grammaa, kertoo tallipomo Günther Steiner.


Haas-pomo lyttää Magnussenin kriitikot: "Alan jo kyllästyä tähän" MTV 11:51 09.10

Haas-tallipäällikkö Günther Steiner kertoo kyllästyneensä kuljettajaansa Kevin Magnussenia kohtaan osoitettuun kritiikkiin.


Kovaa sanasotaa – Tuleva Ferrari-kuski Leclerc sai samalla mitalla takaisin MTV 16:23 07.10

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner tylyttää tulevaa Ferrari-kuskia Charles Leclercia. Suzukan kisan jälkeen Leclerc haukkui Haas-kuljettaja Kevin Magnussenin lyttyyn, mitä Steiner pitää kohtuuttomana.


Kovaa sanasotaa – Tuleva Ferrari-kuski Leclerc sai kuulla kunniansa MTV 16:23 07.10

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner tylyttää tulevaa Ferrari-kuskia Charles Leclercia. Suzukan kisan jälkeen Leclerc haukkui Haas-kuljettaja Kevin Magnussenin lyttyyn, mitä Steiner pitää kohtuuttomana.


F1-tallipomo tyrmää kolmosautot: “Jos joku maksaa sen, niin voimme harkita” MTV 13:46 21.09

Formula ykkösissä kilpaileva Haas-talli ei tukisi ehdotusta mahdollistaa sarjan talleille kolmannet autot, kertoo tallipäällikkö Günther Steiner.


Tallipomo suuttui hylkäyksestä: "Renault ei noudattanut sopimusta" MTV 13:01 14.09

Monzan F1-kisan tuloslista voi muuttua vielä, sillä Haas teki Romain Grosjeanin hylkäyksestä vastaprotestin. Haasin tallipomo Günther Steiner syyttää Renaultia myös sovittujen ehtojen rikkomisesta.


F1-tallien välillä kärhämää – "Jos he eivät pysty voittamaan meitä radalla, he yrittävät sitä oikeussalissa" MTV 19:47 09.09

F1-talli Haasin tiimipomo Günther Steiner on kommentoinut värikkäästi Renault'n tekemää protestia, jonka seurauksena Romain Grosjean hylättiin Italian GP:ssä.


Raju sanasota jatkuu: Alonso haukkui lyttyyn – tallipomo vastasi samalla mitalla MTV 14:38 02.09

Fernando Alonso ja Kevin Magnussen sättivät toisiaan rajusti heidän oltua Monzan aika-ajoissa lähellä kolaria. Sanasotaan otti osaa myös Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.


Tällä koiralla on täysin uskomaton omaisuus: 200 miljoonaa omistava Gunther IV herkuttelee päivisin kaviaarilla jättikartanossaan MTV 07:01 21.08

Jos mietit, että hemmottelet välillä lemmikkiäsi liikaa, niin ei hätää: voit lohduttautua sillä, että maailmassa on koira, jolla on enemmän omaisuutta kuin suurimmalla osalla ihmisistä.


Tällä koiralla on täysin uskomaton omaisuus: 200 miljardia omistava Gunther IV herkuttelee päivisin kaviaarilla jättikartanossaan MTV 06:55 21.08

Jos mietit, että hemmottelet välillä lemmikkiäsi liikaa, niin ei hätää: voit lohduttautua sillä, että maailmassa on koira, jolla on enemmän omaisuutta kuin suurimmalla osalla ihmisistä.


Ferrari avainasemassa kuskiruletissa – Haas-pomo: "Jonkun on tehtävä ensimmäinen siirto" MTV 18:05 14.08

Haas-tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan F1-siirtomarkkinoilla on päällä pieni pattitilanne, jossa Ferrari-talli on avainasemassa.


Kovaa tekstiä F1-tallipomolta: "Tuomariston päätökseen vaikuttaa kuka olet" MTV 17:22 02.08

F1-talli Haasin pomon Gunther Steinerin mielestä sarjan tuomareiden päätöksentekoon vaikuttaa se, kenestä kuskista tai tallista on kyse, kun tuomioita annetaan. 


Robert Kubica-huhuille täysi tyrmäys MTV 08:11 22.07

Robert Kubican on huhuttu keskustelleen sopimuksesta Haas-tallin kanssa. Haasin tallipäällikkö Günther Steiner tyrmää väitteet.


Haas-pomo katsoo uuden ajan koittaneen: "F1-sarjassa ei ole enää keskiryhmää" MTV 12:52 16.07

F1-sarjassa kilpailevien tallien niin kutsuttu keskiryhmä on lakannut olemasta, katsoo Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Haas-pomon tuki Romain Grosjeanille horjuu: “Meidän täytyy lakata menettämästä pisteitä” MTV 12:14 10.07

Haas-tallin kärsivällisyys kuljettajansa Romain Grosjeanin tekemiä virheitä kohtaan saattaa olla pian lopussa, kertoo amerikkalaistallia kipparoiva Günther Steiner.


Mercedeksen brittisuojatti vahvisti johtoaan Formula 2-sarjassa MTV 12:15 08.07

Saksalainen Maximilian Günther ajoi ensimmäiseen osakilpailuvoittoonsa Formula 2-sarjassa Silverstonessa sunnuntaina. Toiseksi ajanut Britannian George Russell vahvisti asemiaan sarjan pistejohdossa.


F1-tallipomo varoittaa ensi kauden muutoksista: Suunnittelijat unohtavat ohittamisen MTV 06:44 18.06

F1-tallien autojen suunnittelijat unohtavat nopeasti ohittamisen, kun he ryhtyvät työskentelemään ensi kauden autoihin tehtävien muutosten parissa, varoittaa Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Tallipomolta vaatimus kuskeilleen: "Tänä viikonloppuna ei kolaroida!" MTV 15:24 08.06

Haasin F1-tallin päällikkö Günther Steiner on varoittanut kuljettajiaan kolaroimasta tämän viikonlopun Kanadan GP:ssä, sillä tallilla ei ole tarpeeksi varaosia päivityspaketissaan.


Haas-pomo: “En kutsuisi meitä onnekkaiksi” MTV 16:55 06.05

Haas-talli kykenee taistelemaan F1-sarjan palkintosijoista vain muiden tallien kokeman epäonnen kautta, myöntää tallipäällikkö Günther Steiner.


Uutiset