Tappavaa pallokalaa livahti myyntiin Japanissa – Kaupunki lähettänyt hätätiedotteen MTV 16:51 16.01

Japanilaisessa kaupungissa on vahingossa myyty ruoaksi myrkyllistä pallokalalajia fugua ennen kuin siitä oli poistettu myrkylliset osat. Asiasta kertoo kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.


Lieksassa koettiin monien kauhunhetki - Alkon ovea ei saatu auki, liike kiinni koko päivän iltalehti 16:48 16.01

Janoisimmat joutuivat lähtemään ostoksille Lieksaa lähinnä olevaan Alkoon, joka sijaitsee 58 kilometrin päässä Nurmeksessa. Maanantaina Lieksassa koettiin maanantaiaamuna kello 9 poikkeuksellinen tilanne, kun kaupungin ainoan Alkon ovi ei auennut. Erikoinen tilanne johtui siitä, että murtosuojatun rullakalterioven sähkömoottori oli hajonnut. Niinpä ovea ei voinut liikuttaa edes käsikäyttöisesti. - Se painaa mielestäni kymmeniä ellei pari sataa kiloa se ovi. Sitä ei voi käytännössä nostaa mitenkään. Haluttiin varmistaa työntekijöiden ja asiakaskunnan turvallisuus, Alkon Itä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kertoo Iltalehdelle.


Yle: Yliopisto selvittää väitettä plagioinnista Laura Huhtasaaren gradussa uusisuomi 16:43 16.01

Jyväskylän yliopisto on ottanut tarkasteluun väitteen plagioinnista presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren (ps.) gradussa. Asiasta kertoo Yleisradio.


Yle: Yliopisto selvittää Laura Huhtasaaren gradua – väite plagioinnista herätti uusisuomi 16:43 16.01

Jyväskylän yliopisto on ottanut tarkasteluun väitteen plagioinnista presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren pro gradussa. Asiasta kertoo Yleisradio.


Kommentti: Pääministeri Sipilä pelaa riskillä – kannattiko oma jatko kytkeä Vanhasen menestykseen? MTV 16:40 16.01

Kannattaako laittaa arvovaltansa peliin, jos sitä ei ole? Näin kysyi aamulla Huomenta Suomessa entinen Helsingin Sanomien kokenut politiikan toimittaja Unto Hämäläinen viittaamalla Johannes Virolaisen vanhaan lausahdukseen.


Miehelle kymmenen vuoden tuomio Virtain puukotuksesta MTV 16:35 16.01

Vuonna 1959 syntynyt virtolainen mies on tuomittu pitkään vankeusrangaistukseen Virroilla viime toukokuussa tapahtuneesta puukotuksesta.


Ruotsi julkisti joukkueensa miesten olympiakiekkoon - 17-vuotias superkyky mukana iltalehti 16:32 16.01

Ruotsin jääkiekkoliitto on julkistanut joukkueen, jolla se osallistuu Pyeongchangissa miesten olympiakiekkoon. Tre Kronor -luotsi Rikard Grönborgin kokoamassa nimilistassa huomio kiinnittyy pakistoon: Frölundan 17-vuotias superkyky Rasmus Dahlin on mukana. Dahlinia pidetään yleisesti ensi kesän NHL-draftin ykkösnimenä.


Viihdelehti Stara.fi stara 16:30 16.01

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa


Myanmar ja Bangladesh sopivat rohingya-pakolaisten palauttamisesta – moni väkivaltaa kokenut ei haluaisi palata MTV 16:25 16.01

Bangladesh ja Myanmar ovat sopineet aikataulusta satojentuhansien rohingya-muslimien palauttamiseksi. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Bangladesh pyrkii palauttamaan kaikki maahan saapuneet Myanmarin pakolaiset kahden vuoden sisällä.


Myanmar ja Bangladesh sopivat rohingya-pakolaisten palauttamisesta – moni on vastahakoinen palaamaan MTV 16:25 16.01

Bangladesh ja Myanmar ovat sopineet aikataulusta satojentuhansien rohingya-muslimien palauttamiseksi. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Bangladesh pyrkii palauttamaan kaikki maahan saapuneet Myanmarin pakolaiset kahden vuoden sisällä.


Orpo: Aktiivimallin työllistymispalveluihin luvassa kymmeniä miljoonia euroja lisää rahaa iltalehti 16:23 16.01

Valtiovarainministeri Orpo lupaa ”kymmenien miljoonien” lisärahoitusta aktiivimallin työllistymispalveluihin. Vuoden alussa voimaan tullut laki työttömyysturvan aktiivimallista hyväksyttiin eduskunnassa ennen joulua. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) sanoo Iltalehdelle, ettei hän huomannut joulukuisessa eduskuntakäsittelyssä lainkaan niin suuria ongelmia, vaan ongelmat ilmenivät pääosin vasta aktiivimallin kumoamiseksi tehdyn kansalaisaloitteen jälkeen.


Hovioikeus kaatoi tappotuomion - puolisoaan kuristanut helsinkiläismies käveli välittömästi ulos vankilasta iltalehti 16:19 16.01

Helsinkiläismies kuristi seurustelukumppaniaan kuolettavasti Helsingin Kalliossa 2016. Hovioikeuden mukaan kyse oli ainoastaan törkeästä kuolemantuottamuksesta. Helsingin hovioikeus on kumonnut käräjäoikeuden henkirikostuomion. Helsinkiläismies kuristi kerrostalossa puolisoaan, muttei voinut olettaa uhrinsa kuolevan. Mies vapautui saman tien vankilasta. Helsingin hovioikeus on tuominnut 34-vuotiaan helsinkiläismiehen syyttömäksi tappoon, josta käräjäoikeus tuomitsi hänet viime vuoden maaliskuussa.


Mika Salo edistää Sirotkinin uraa – "Williams on kaikin puolin paras vaihtoehto" MTV 16:19 16.01

Williams on paras F1-talli nuorelle kehittyvälle Sergei Sirotkinille, uskoo venäläiskuljettajan taustajoukoissa vaikuttava Mika Salo.


Ruotsi lähettää 17-vuotiaan suurlupauksen olympialaisiin uusisuomi 16:04 16.01

Ruotsin jääkiekkoliitto tiedotti tiistaina pelaajavalinnoista Etelä-Korean Pyeongchangiin matkaavaan olympiajoukkueeseen. Ruotsilla on yli 80 pelaajaa NHL:ssä. Jos NHL olisi päästänyt pelaajansa kisoihin, olisi Ruotsi saanut jalkeille todella kovan ryhmän.


Laura Huhtasaaren väitetään plagioineen graduaan varten tekstiä muista opinnäytetöistä - Huhtasaari tyrmää syytökset: ”Ei mitään pohjaa” iltalehti 16:03 16.01

- Rikoksesta syyttäminen on vakava asia, Huhtasaari kommentoi asiaa Uuden Suomen blogissaan. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kiistää väitteet, joiden mukaan hän olisi kopioinut pro gradu -työtään varten tekstiä saman alan aikaisemmin julkaistuista opinnäytetöistä. - Puhuin tänään puhelimessa henkilön kanssa, joka on ohjannut useita pro gradu -tutkielmia. Hän sanoi minulle, että plagiointisyytteellä ei ole mitään pohjaa. Rikoksesta syyttäminen sen sijaan on vakava asia, Huhtasaari kirjoitti .


Lähes 50 loukkaantui koulubussin törmäiltyä autoihin – ja lopulta seinään Saksassa MTV 16:01 16.01

Lähes 50 ihmistä on loukkaantunut, kun koulubussi törmäsi aamulla rakennukseen Saksassa. Asiasta kertoo The Local Germany -sivusto. Onnettomuus tapahtui Eberbachin kaupungissa noin 33 kilometriä Heidelbergistä koilliseen.


Hotellin rantasauna palaa voimalla Helsingissä – meren raivo lietsoo liekkejä iltasanomat 16:00 16.01

Hotelli Rantapuiston sauna palaa Vuosaaressa Helsingissä.


Huippumalli paljasti: Parhaat lahjaideat tyttöystävälle ystävänpäivänä stara 16:00 16.01

Victoria’s Secretin muotinäytöksessä enkelinsiivissä alusvaateita esitellyt malli Taylor Hill tietää,


Laura Huhtasaaren gradusta nousi äläkkä – Asiantuntija ja professori eri mieltä plagioinnista uusisuomi 16:00 16.01

Presidentinvaalikeskusteluun tupsahti tiistaina väite perussuomalaisten ehdokkaan Laura Huhtasaaren pro gradu -opinnäytetyöhön sisältyvästä plagioinnista.


Uutiset