Kimi Räikkönen lausui kilpakumppaneita ajatellen pahaenteisiä kommentteja, Alfa Romeo on aloittanut kauden hurjasti - ”Ymmärsimme jo jotakin” iltalehti 09:16 18.04

F1-kauden kolme ensimmäistä GP-viikonloppua ovat osoittaneet, että Kimi Räikkösellä on tällä kaudella kaikki edellytykset taistella MM-sarjan seitsemännestä sijasta. Kimi Räikkönen on aloittanut F1-kauden Alfa Romeon ratissa kolmella pistesijalla. Räikkösen 12 MM-pistettä oikeuttavat kuljettajien MM-sarjan seitsemänteen sijaan, joka tarkoittaa samalla keskikastin kärkipaikkaa. Räikkönen on ajanut kauden alkuun sijat seitsemän, kahdeksan ja yhdeksän. Etenkin viimeisin, Kiinan GP:n yhdeksäs sija oli suomalaiselta vakuuttava taidonnäyte, sillä hän onnistui nappaamaan kaksi MM-pistettä, vaikka starttasi kilpailuun vasta 13. ruudusta.


Kimi Räikkösen pomo teki paljastuksen kulissien takaa - suomalaisen yllättävä teko kertoo isosta muutoksesta: ”Hän alkoi tehdä piirroksia” iltalehti 16:57 14.04

Kimi Räikkösen tallipomo Frederic Vasseur puhui episodista, joka kertoo paljon Kimi Räikkösen henkisestä vapautumisesta. Kimi Räikkösen muutoksesta on kuluvalla F1-kaudella puhuttu paljon. Kun Räikkönen siirtyi Ferrarilta Alfa Romeon leipiin, on varikolla nähty huomattavasti vapautuneemman oloinen suomalainen. Räikkönen sanoi itsekin ennen Kiinan GP-viikonloppua, että nyt F1 tuntuu enemmän harrastukselta kuin työltä. Motivaatio on silti kovalla tasolla. Siitä kertoo tapaus, jota Frederic Vasseur kuvaili Motorsport.comille. Vasseur oli todella yllättynyt ja vaikuttunut, kun konkari ryhtyi käyttämään kynää.


Sebastian Vettel pyysi anteeksi – ”Luulin, että olisin voinut ajaa lujempaa” iltalehti 14:44 14.04

Ferrarin GP-viikonloppu oli valtava pettymys. Ferrari oli hyvässä vauhdissa vielä perjantain harjoituksissa, mutta lauantain aika-ajossa ja sunnuntain GP:ssä se jäi pahasti Mersun jalkoihin. Kisan jälkeen suurin kritiikki kohdistui tallin päätökseen vaihtaa kuskien järjestystä kisan alkupuolella. Sebastian Vettel nostettiin tallimääräyksellä Charles Leclercin ohi, mutta pari tuntia myöhemmin oli selvää, että se osoittautui taktiseksi virheeksi.


Kimi Räikköselle heitettiin hieman erilainen haaste – näin Jäämies mainosti historiallista F1-kisaa MTV 20:25 02.04

Kimi Räikkönen ja muut F1-kuskit jatkavat kisakauttaan Shanghaissa, jossa ajetaan Kiinan GP-viikonloppu 12.-14. huhtikuuta. Tulossa on juhlava viikonloppu, sillä kyseessä on F1-historian tuhannes osakilpailu.


Bahrainin GP:stä on luvassa herkullinen taisto kärkitallien välillä - Jyrki Järvilehto linjaa lähtökohdat sunnuntain kilpailuun iltalehti 11:08 31.03

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto ennakoi Bahrainin GP:stä tiukkaa taistelua Ferrarin ja Mercedeksen välillä. Vaikka Ferrari on ollut Bahrainin GP-viikonloppuna yhden kierroksen vauhdissa selvästi muita nopeampi, aika-ajojen tulosliuskasta voi päätellä, että sunnuntaina on sittenkin luvassa kilpailu kahden kärkitallin kesken. Mercedes taipui Ferrarille kaikissa kolmissa harjoituksissa yli puolella sekunnilla, mutta kun lauantai-illan aika-ajoissa oli tosi kyseessä, ero nopeimman Ferrarin ja nopeimman Mercedeksen välillä oli enää 0,3 sekuntia.


Uutiset