Mielettömän upea menopeli – Mika Häkkinen esitteli hulppeaa urheiluautoa MTV 07:02 28.05

McLarenilla kaksi F1:n maailmanmestaruutta voittanut Mika Häkkinen oli myös seuraamassa Monacon GP-viikonloppua. ”Häkä” pääsi muun muassa esittelemään McLarenin urheiluautoa, joka tulee hänelle paremmin tutuksi elokuussa.


Kimi Räikkösen juhlakisasta tuli täydellinen pannukakku, tyly tuomio CMorelle - ”Tylsää” iltalehti 18:51 26.05

Kimi Räikkönen jäi kauas kärjestä 300. F1-osakilpailussaan. Kimi Räikkönen sai 300 GP-viikonloppua täyteen Monacossa. Luonnollisesti suomalaisveteraani olisi halunnut juhlistaa sitä MM-pisteillä, mutta se jäi kaukaiseksi haaveeksi. Räikkönen roikkui pitkään letkan puolivälissä, mutta liian pitkälle venytetty varikkopysäytys tiputti hänet lopulta kisan 17. sijalle.


Niki Laudan menetys ottaa koville – Lewis Hamiltonille myönnettiin vapautus työtehtävistä, Valtteri Bottas tuuraa brittiä Monacossa MTV 16:06 22.05

Mentorinsa Niki Laudan kuolemaa sureva Lewis Hamilton ei ole median käytettävissä torstaina, kun F1-kuskit saapuvat paikalle Monacon GP-viikonloppua varten. Mercedes-talli ilmoitti Valtteri Bottaksen hoitavan tallikaverinsa tehtävät.


Ferrari-pomolta huolestuttava heitto tallin ongelmista – suunnittelupöydässä tehtiin ratkaiseva virhe? ”Meillä ei ole vastausta” iltalehti 07:06 15.05

Kun F1-kaudesta on ajettu vasta viisi GP-viikonloppua, Ferrarin unelma ensimmäisestä maailmanmestaruudesta sitten vuoden 2008 alkaa näyttää jo toivottomalta. Mercedes on aloittanut F1-kauden mykistävällä viiden kaksoisvoiton putkella. Asiantuntijoiden kauden alla suitsuttama Ferrari on saavuttanut samalla ajanjaksolla vain kolme kolmossijaa. Kärkitallien ero on jo tässä vaiheessa 96 pistettä Mercedeksen hyväksi. Käytännössä Mersulla on siis varaa kärsiä kaksi tuplakeskeytystä, ja silti talli johtaisi MM-sarjaa vähintään kahdeksalla pisteellä. Ferrarin kannalta valitettavaa on vain se, että Mercedes on jäänyt nollille ainoastaan kahdessa kilpailussa vuosina 2014–19.


hallinnasta jyräsi yleisön joukkoon olleet meille kuin tylyllä kuitilla USAhan

Uutiset