Kilpailijoilta lohtua tshekkitähden tuskaan – "On muitakin asioita kuin ampumahiihto" MTV 20:26 13.01

Pohjevammasta kärsivän ampumahiihtomenestyjän Gabriela Koukalovan uran jatkuminen on epävarmaa. Myös kilpakumppanit ovat reagoineet Tshekin ykköstähden tuskaan.


Suomi vasta 20:s naisten ampumahiihtoviestissä – Tshekin ykköstähti Gabriela Koukalova ei pääse olympialaisiin iltasanomat 17:45 13.01

Saksa hallitsee ampumahiihdon naisten maailmancupin viestikilpailuja.


Vahvistus tuli: Kaisa Mäkäräisen kilpakumppanin olympiaunelma murskaksi iltalehti 15:58 13.01

Koko kauden sivussa ollut Gabriela Koukalova ei lähde Etelä-Koreaan. Tšekin ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Jiří Hamza ilmoitti perjantaina tiedotustilaisuudessa, että Koukalovan kausi on ohi. Lisäksi Koukalova kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa. Ilmoitus olympialaisten väliin jättämisestä oli odotettu, sillä loukkaantumisista kärsinyt Koukalova ei ole kilpaillut kertaakaan tällä kaudella.


Ampumahiihtomenestyjän ura vaarassa? – "Toivon, ettei kaikki tämä ole ohi" MTV 14:35 13.01

Terveysongelmien takia koko kauden väliin jättävä ampumahiihtotähti Gabriela Koukalova toivoo pystyvänsä jatkamaan uraansa. Tshekkiurheilijan kommenteissa on kuitenkin huolestuttavaa sävyä.


Mäkäräisen kova kilpakumppani vahvisti: Koko kausi ohi – "Ilmeni monia ongelmia" MTV 22:16 12.01

Tshekkiläisen ampumahiihtotähti Gabriela Koukalova ei pysty kilpailemaan tällä kaudella. Tshekin ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Jiri Hamza julkisti tiedon tänään lehdistötilaisuudessa.


Kaisa Mäkäräisen olympiaurakka helpottumassa - yksi päävastustaja on vetäytymässä Koreasta iltalehti 18:21 11.01

Koko kauden sairastuvalla ollut Gabriela Koukalova järjestää maanantaina tiedotustilaisuuden, jossa kertoo loppukauden suunnitelmistaan Kaisa Mäkäräisen viime vuosien päävastustajiin kuulunut Tshekin Gabriela Koukalova on ollut koko kauden sairastuvalla pohje- ja akillesjännevamman takia. Hän on harjoitellut Tshekin joukkueen kanssa, ja nainen oli esimerkiksi Östersundissa kauden avanneessa maailmancupissa paikalla, muttei numerolappu rinnassa.


Väite sisäpiiristä: Kaisa Mäkäräisen kivikova vastustaja jää pois olympialaisista iltasanomat 11:03 11.01

MM-sankaritar Gabriela Koukalova on kärsinyt sitkeästä pohjevammasta.


Kaisa Mäkäräisen yksi päävastustaja on pitkällä sairauslomalla: ”Olen maskotin roolissa” iltalehti 18:39 01.12

Gabriela Koukalova saattaa menettää myös Etelä-Korean olympiakisat. Kaisa Mäkäräisen päävastustajiin kuuluva Gabriela Koukalova on ollut pitkällä sairauslomalla. Tshekki on kesästä lähtien kärsinyt pohje- ja akillesjännevammasta. - Jos ollaan rehellisiä, myös osallistumiseni olympialaisiin on vaarassa. Menettämäni harjoitusaika ei ole suuri, se on valtava, Koukalova sanoi reilu kuukausi sitten.


”Pala helvetissä” – Venäläisille kovempia rangaistuksia vaatinut Gabriela Koukalova sai törkyryöpyn niskaansa iltasanomat 10:32 30.11

Gabriela Koukalovan puheet eivät miellytä kaikkia.


Uutiset