Spice Girls ei esiinny kuninkaallisissa häissä – kolme jäsentä kutsuttu paikalle? stara 11:00 19.05

Mel B vihjasi aikaisemmin tänä vuonna Spice Girls -tyttöbändin esiintyvän


Viihdelehti Stara.fi stara 11:00 19.05

Mel B vihjasi aikaisemmin tänä vuonna Spice Girls -tyttöbändin esiintyvän


Mel C paljasti – Spice Girlsiä ei edes kutsuttu esiintymään kuninkaallisiin häihin stara 14:30 18.05

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry


Mel B paljasti: Spice Girlsin comeback-päivä selvillä! iltalehti 15:43 16.05

Ysärisuosikki nousee suuren yleisön eteen syyskuussa. Bändin paluuta esiintymislavoille on odotettu pitkään, mutta nyt se näyttää todella toteutuvan. Spice Girls on nimittäin paljastanut odotettuja uutisia faneilleen. Laulaja Mel B kertoo , että viisikko nousee pitkän odotuksen jälkeen yhdessä lavalle syyskuussa.


Jasper Pääkkösen suoritus Hollywood-elokuvassa on huomioitu myös kansainvälisissä elokuva-arvosteluissa: ”Ei uskoisi suomalaiseksi” iltalehti 08:33 16.05

Suomalainen Jasper Pääkkönen on mukana Spike Leen uudessa BlacKkKlansman -elokuvassa. Jasper Pääkkönen on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Jasper Pääkkönen näyttelee uudessa Spike Leen elokuvassa Blackkklansman. Elokuvassa Pääkkösen lisäksi näyttelevät esimerkiksi Girls -sarjasta tuttu Adam Driver ja 70's Show-sarjasta tuttu Topher Grace.


Mel B Spice Girlsin pitkään odotetusta paluusta: "Tiedotamme asiasta, kunhan saamme kaiken päätettyä" mtv 21:02 14.05

Mel B kertoi Spice Girlsin tämänhetkisestä tilanteesta.


Nolot tyylivirheet listattiin – älä käytä näitä korkokenkien kanssa stara 16:30 12.05

Tyttöbändi Spice Girls esiintyi 90-luvulla minihameissa ja tolppakorkoisissa kengissä. Platform-kenkiä


Mitä ihmettä? Backstreet Boys pukeutui Spice Girlsiksi – esitti tyttöbändin jättihittejä mtv 17:58 10.05

Suursuosioon 1990-luvulla noussut Backstreet Boys järjesti yhtyeen nimeä kantavan risteilyn, pukeutui risteilyllä Spice Girlsiksi ja esitti huulisynkaten yhtyeen hittejä.


Spice Girls vietti aikoinaan aikaa prinssi Harryn ja prinssi Williamin kanssa - Mel B vihjailee yhtyeen esiintyvän prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä iltalehti 23:23 04.05

Mel B on paljastanut lisää yksityiskohtia Spice Girls -yhtyeen menneisyydestä. Laulaja Mel B on kertonut -lehdelle Spice Girls -yhtyeen ja kuninkaallisten lämpimistä väleistä. Hän kertoo esimerkiksi yhtyeen käyneen prinssien luona nauttimassa paahtoleipää. Mel B tapasi prinssit ensimmäisen kerran 11 vuotta sitten.


Muistatko vielä Mean Girls -elokuvan pikkutytön? Työskentelee nykyään norsujen hyväksi iltalehti 11:25 04.05

Nicole Crimi tekee nykyään hyväntekeväisyystyötä. Mean Girls -elokuvan pikkutyttönä tunnettu Nicole Crimi ei jatkanut aikuistuttuaan uraansa näyttelijänä. Hänestä tuli taiteilija, joka pelastaa eläimiä. 21-vuotias opiskelija maalaa. Teoksista saadut rahat nuori nainen lahjoittaa elefanttien suojelemiseen. Hyväntekeväisyysjärjestö, jolle Crimi tekee töitä, kantaa nimeä Stop Poaching Now. - Ei norsuilla ole omaa ääntä, jolla vastustaa väkivaltaa. Siksi niitä on puolustettava ja huolehdittava, etteivät ne kuole sukupuuttoon.


Ex-Spaissari Emma Bunton jakoi harvinaisen kuvan pojistaan - tässä ovat Beau ja Tate iltalehti 08:17 23.04

Laulaja on omistautunut äiti 10- ja 6-vuotiaille pojilleen. Spice Girls -tähti Emma Bunton, 42, on pitänyt kaksi poikaansa Beaun ja Taten visusti poissa julkisuudesta. Bunton jakaa vain harvoin kuvia lapsistaan sosiaalisessa mediassa. Sunnuntaina Bunton kuitenkin ilahdutti seuraajiaan julkaisemalla yhteiskuvan perheen rantapäivästä.


Jymy-yllätys! Victoria Beckham suostui sittenkin Carpool Karaokeen stara 15:00 21.04

Viime vuoden alussa Spice Girls -yhtyeen fanit elättelivät toivoa suositun


Victoria Beckhamin, 44, synttärikakku sai täystyrmäyksen somessa - voiko näin terveellisestä kakusta edes nauttia? iltalehti 18:54 19.04

Victoria Beckhamin syntymäpäiväkakku on hämmästyttänyt somessa. Entinen Spice Girls -tähti ja vaatesuunnittelija Victoria Beckham, 44, on viettänyt tällä viikolla syntymäpäiviään. Julkkiskaunotar tunnetaan terveysintoilijana. Hän ei juo alkoholia tai syö ruokia, jotka sisältävät sokeria. Beckhamin terveellinen ruokavalio näkyi myös hänen syntymäpäiväkakussaan, joka oli tehty pääasiassa vesimelonista ja mansikoista. Terveellinen kakku on saanut täystyrmäyksen sosiaalisessa mediassa. Fanien mielestä syntymäpäivä on se päivä vuodesta, jolloin tiukimmankin terveysintoilijan tulisi löysätä ajatteluaan ja syödä herkkuja.


Victoria Beckhamin syntymäpäiväkakku ihmetyttää: ”Maailman surullisin” stara 18:00 19.04

Victoria Beckham tunnetaan alunperin laulajana Spice Girls -tyttöbändin riveistä, mutta


Muistatko vielä Mean Girls -elokuvastakin tunnetun Lindsay Lohanin? Maine romahti, töitä yhä harvemmin iltalehti 18:38 17.04

Lindsay Lohan, 31, tuli tunnetuksi Ansa vanhemmille -elokuvan myötä vuonna 1998. Näyttelijä Lindsay Lohan, 31, ei ole noussut kohujen keskeltä. Kohusta toiseen kulkenut näyttelijä ei ole hymyillyt vuosiin Cosmopolitanin tai Peoplen kannessa tai edes palstalla. Toisin oli 2000-luvun alussa. Tuolloin Lohan oli yhtenään lehtien palstoilla, kommentoimassa milloin mitäkin. Kohua herättivät myös Lohanin seurustelukuviot. 2002 hän seurusteli Aaron Carterin kanssa, joka ei osannut päättää, haluaako hän Lohanin vai teinitähti Hilary Duffin. Vieläkään Duff ja Lohan eivät ole ystäviä.


Raskautensa pitkään salannut Mean Girls -tähti sai pojan mtv 13:20 11.04

Rachel McAdams ja Jamie Linden nähtiin ulkoilemassa poikavauvansa kanssa.


Onko Tina Fey tosielämän Mean Girl? Jätti Lindsay Lohanin kutsumatta Mean Girls -musikaalin ensi-iltaan iltalehti 20:01 08.04

Kohuotsikoissa ollut näyttelijä Lindsay Lohan ei ole saanut kutsua tähdittämänsä Mean Girls -elokuvan Broadway-versioon, kertoo Radaronline. Lapsitähti Lindsay Lohan, 31, näytteli pääosaa koomikko Tina Feyn käsikirjoittamassa Mean Girls -hittielokuvassa. Hän näytteli Afrikasta takaisin USA:han muuttanutta kilttiä Cadyä, joka ajautuu taistelemaan high schoolin kuningattaren tittelistä Reginan (Rachel McAdams) johtaman tyttöjengin kanssa. Vuonna 2004 ilmestyneen elokuvan aikana Lohan oli yksi Hollywoodin lupaavimmista lahjakkuuksista. Hänen uransa lähti kuitenkin alamäkeen päihdeongelmien takia, eikä ura ole ollut entisellään.


Media Maakuntajohtajat uskovat nolot pakit toteutumatta – tutkimaan vakoiliko FBI yhä raivosta Virossa

Uutiset