BBC: Ison-Britannian poliisi käynnisti murhatutkinnan venäläisliikemiehen kuolemasta iltalehti 19:22 16.03

Venäläinen liikemies Nikolai Glushkov löydettiin kuolleena kotoaan Lontoossa maanantaina. Ison-Britannian poliisi on käynnistänyt murhatutkinnan liittyen venäläisen liikemiehen Nikolai Glushkovin kuolemaan. Perheenjäsenet löysivät Glushkovin, 68, kuolleena kotoaan Lontoon New Maldenista tiistaina. Kuolinsyyntutkinassa Glushkovin kuolinsyyksi todettiin "kaulaan kohdistunut paine". Poliisien mukaan heillä ei ole tässä vaiheessa mitään todisteita jotka liittäisivät Glushkovin kuoleman Salisburyn tapahtumiin. Venäläinen entinen vakooja Sergei Skripal, 66, ja hänen tyttärensä Julia Skripal, 33, löydettiin sunnuntaina 4. maaliskuuta tiedottomina puistonpenkiltä Lontoon Salisburyssa. Heidät oli myrkytetty erittäin vaarallisella hermomyrkyllä.


Poliisi käynnisti murhatutkinnan Lontoosta kuolleena löydetyn venäläisen liikemiehen tapauksesta – pelkäsi olevansa ”Putinin tappolistalla” iltasanomat 18:40 16.03

Viranomaisten mukaan ainakaan toistaiseksi ei ole syytä olettaa, että Nikolai Glushkovin kuolema olisi yhteydessä Salisburyn myrkytystapaukseen.


Britannian poliisi tutkii venäläisliikemiehen kuolemaa murhana – kuolinsyynä puristus kaulassa MTV 18:20 16.03

Britanniassa poliisi on käynnistänyt murhatutkinnan liikemies Nikolai Glushkovin kuolemasta, kertoo uutistoimisto Reuters.


Kuolleena löytynyt Nikolai Glushkov pelkäsi olevansa Putinin tappolistalla iltasanomat 21:15 13.03

Entinen Aeroflotin varajohtaja Nikolai Glushkov ei uskonut, että hänen läheinen ystävänsä Boris Berezovski olisi tehnyt itsemurhan vuonna 2013. Glushkov pelkäsi jo tuolloin olevansa Putinin seuraava uhri.


Poliittisen turvapaikan saanut venäläinen löytyi kuolleena Lontoosta - oli epäilyttävästi kuolleen Boris Berezovskin hyvä ystävä ja pelkäsi henkensä puolesta iltalehti 18:37 13.03

Liikemies Nikolai Glushkov on löydetty kuolleena asunnostaan Lontoosta. Mediatietojen mukaan perheenjäsenet löysivät Glushkovin, 68, kuolleena maanantai-iltana. Kuolinsyy ei ole tiedossa. Asiasta kirjoittaa toimittaja Luke Harding The Guardianinssa. Britannian poliisi ei ole vahvistanut miehen nimeä. Poliisi tyytyi kertomaan Reutersille vain, että poliisit kutsuttiin maanantai-iltana hieman ennen kello yhtätoista samalle kadulle, jolla Glushkov asui.


Guardian: Poliittisen turvapaikan saanut venäläinen löydettiin kuolleena Lontoossa MTV 18:12 13.03

Britanniasta poliittisen turvapaikan saanut Nikolai Glushkov, 68, löydettiin eilisiltana Lontoon kodistaan kuolleena, kertoo sanomalehti Guardian.


Guardian: Britanniasta turvapaikan saanut venäläinen löydettiin kuolleena kotoaan iltasanomat 17:55 13.03

Britanniasta poliittisen turvapaikan saanut Nikolai Glushkov on löydetty kuolleena kotoaan Lontoosta.


Uutiset