Ilosen tie nousi pystyyn reikäpelikisassa iltalehti 20:13 18.08

Mikko Ilosen tie golfin Euroopan kiertueen reikäpelikilpailussa Saksan Bad Griesbachissa nousi pystyyn Marcel Siemin käsittelyssä. Saksalainen meni kuudentoista parhaan joukkoon luvuin 2/0. Ilonen aloitti hyvin ja oli viiden reiän jälkeen johdossa kahden erolla. Siem tuli tasoihin kahdeksannella reiällä, ja pääsi viimeiselle reiälle yhden johdossa. 18. reiällä Ilosen avaus epäonnistui ja Siem vei voiton.


Henry nousi miljonääriksi peruskoulupohjalta monen ammatin kautta iltalehti 15:32 16.08

Henry Aflechtin tie nuoreksi miljonääriksi on kulkenut poikkeuksellista reittiä: kymmenien käytännön ammattien kautta ja ilman koulutusta. Henry Aflecht antaa haastattelua Espanjan Aurinkorannikolla, 120 neliön kattohuoneistonsa terassilla. Vaikka Aflect on vasta 44-vuotias, hän voisi jo jäädä eläkkeelle. Se oli tarkoituskin, kun Henry tänä kesänä jätti Vantaan Martinlaakson Villa Grande -juhlahuvilan vuokrakäyttöön ja muutti Calahondan hulppeisiin vuoristomaisemiin. Jouten oleminen ja golfin pelaaminen päivät pitkät ei kuitenkaan luonnistunut mieheltä, joka on pikkupojasta saakka tehnyt kaikenlaisia töitä.


Tanskalainen jaetulla kärkipaikalla golfin major-turnauksessa – historian lehdille pyrkivä Spieth viisi lyöntiä perässä iltasanomat 03:52 11.08

Thorbjørn Olesen ja Kevin Kisner olivat ensimmäisen päivän hahmot Charlottessa.


Kim In-kyung painoi ikävät muistot taka-alalle ja pelasi vihdoin golfin arvokisavoittajaksi iltasanomat 22:03 06.08

Eteläkorealainen Kim In-kyung ylsi ensi kertaa golfin arvoturnauksen voittoon.


Suomen mahdollisesta golfin Euroopan-kiertueen kisasta uutta tietoa jo elokuussa hs 16:12 06.08


Trumpin lomailu hiertää USA:ssa - golf-kuittailu näyttäytyy erikoisessa valossa iltalehti 15:35 05.08

Donald Trump piikitteli ex-presidentti Barack Obamaa lomailusta ja golfin pelaamisesta, mutta lähti itse perjantaina 17 päivää kestävälle lomalle. Trump, 71, on kutsunut itseään uupumattomaksi työntekijäksi. Hän on aiemmin kyseenalaistanut koko lomailun idean. - Älkää ottako lomia. Mitä järkeä? Jos et nauti työstäsi, olet väärässä ammatissa, Trump tviittasi muun muassa marraskuussa 2012 lainaten vuonna 2004 ilmestynyttä kirjaansa Think Like a Billionaire, jonka nimi suomeksi tarkoittaa "ajattele kuin miljardööri".


Vain yksi automerkki sallittu – ”lappuliisalta” tiukka viesti vääränlaisen auton tuulilasiin iltasanomat 13:16 04.08

Pickala Golfin parkkipaikkajärjestely suosii tietyn automerkin kuskeja.


Mikko Ilonen etenemässä jatkoon Hampurissa iltasanomat 23:40 28.07

Mikko Ilonen on matkalla kahdelle päätöskierrokselle golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Hampurissa.


Teemu Selänne nousee tenniksen virallisella rankinglistalla iltalehti 18:18 26.07

Entinen NHL-tähti on nyt myös virallinen tennispelaaja. Innokkaana golfin ja tenniksen harrastajana tunnettu Teemu Selänne pelasi keskiviikkona uransa ensimmäisen virallisen tennisottelun. Kyse oli ITF Senior Tourin Helsinki Midnight -turnauksen yli 45-vuotiaiden sarjan ottelusta. Sarjassa jaetaan rankingpisteitä samalla tavalla kuin miesten ATP-kisoista. Pelaajien ITF:n rankingjärjestys määräytyy pisteiden mukaan.


Jordan Spieth valloitti British Openin -  nuorin voittaja sitten vuoden 1979 iltalehti 22:01 23.07

Yhdysvaltain Jordan Spieth on voittanut golfin British Open -arvoturnauksen kolmen lyönnin erolla maanmieheensä Matt Kuchariin. Spiethin tulos oli 12 alle parin. 23-vuotiaana Spieth on nuorin British Openin voittaja sitten vuoden 1979 ja 22-vuotiaan Severiano Ballesterosin. Voitto on Spiethille kolmas golfin arvoturnauksista. Vuonna 2015 hän voitti Mastersin ja US Openin. Miehen palkintokokoelmasta puuttuu enää PGA Championship -titteli.


Jordan Spieth valloitti golfin legendaarisen The Openin – ylsi kovaan temppuun historian toisena miehenä hs 21:59 23.07


Ilmiöksi noussut golfkaunotar raivostui seksikkyyden syrjimisestä - "Sääntö keksittiin siksi, ettei rintavako näkyisi" iltalehti 21:09 23.07

Paige Spiranac ei ole naisgolfin suurimpia tähtiä, mutta hän on silti varmasti yksi maailman tunnetuimmista naispelureista. 24-vuotiaalla neitokaisella on Instagramissa yli 1,1 miljoonaa seuraajaa. Aktiivisesti uusia kuvia lisäilevällä golftaiturilla on näin ollen myös jonkin verran vaikutusvaltaa. Ja Spiranac haluaa vaikuttaa. Naisgolfareiden kattojärjestö LPGA julkaisi taannoin uusia pukeutumissääntöjä, joilla pyritään kitkemään paljastavat vaatteet. Spiranac ei ymmärrä LPGA:n linjausta.


Kammo leviää somessa - tähti kiersi golfin jättiturnausta uskomattomassa ilmestyksessä: "Voi hyvä luoja" iltalehti 19:08 23.07

Vaatejätti Bossin suunnittelija oli äitynyt luovalle tuulelle Henrik Stensonin kanssa. Kaikin puolin roiskeinen golfpaita sai yleisön pöyristymään. Britannian avoin golfturnaus eteni sunnuntaina kohti loppuaan, eikä someilmiöiltä vältytty viimeisenä päivänäkään. Ruotsalainen PGA-tähti Henrik Stenson kierteli Royal Birkdalessa väyliä sellaisessa paidassa, että kärkkäimmät kommentoijat epäilivät jopa mustekalan hyökkäystä. Vaatevalmistaja Boss oli tarjonnut pelaajan käyttöön harmaan pikeepaidan, jossa pikanttina yksityiskohtana oli tummanharmaa tai -sininen kuviointi.


Kammo leviää somessa - tähti kiertää golfin jättiturnausta uskomattomassa ilmestyksessä: "Voi hyvä luoja" iltalehti 19:08 23.07

Vaatejätti Bossin suunnittelija oli äitynyt luovalle tuulelle Henrik Stensonin kanssa. Kaikin puolin roiskeinen golfpaita sai yleisön pöyristymään. Britannian avoin golfturnaus etenee sunnuntaina kohti loppuaan, eikä someilmiöiltä ole vältytty viimeisenä päivänäkään. Ruotsalainen PGA-tähti Henrik Stenson kierteli Royal Birkdalessa väyliä sellaisessa paidassa, että kärkkäimmät kommentoijat epäilivät jopa mustekalan hyökkäystä. Vaatevalmistaja Boss oli tarjonnut pelaajan käyttöön harmaan pikeepaidan, jossa pikanttina yksityiskohtana oli tummanharmaa tai -sininen kuviointi.


Golfin arvoturnauksessa nuuskakohu – tähtipelaajaa uhkaa sakot: ”Ällöttävä tapa” iltasanomat 11:12 23.07

Brooks Koepkan toimintaa tutkitaan British Openissa.


Uutiset