Mauno Koivisto, Alma, Jari Sillanpää – näitä julkkiksia suomalaiset googlaavat eniten mtv 10:47 13.12

Googlen hakukone kertoo, mitkä asiat kiinnostivat suomalaisia eniten vuonna 2017. Kärkikaartiin sijoittuivat muun muassa tähtilaulaja Alma sekä presidentti Mauno Koivisto.


Nämä olivat Suomen katsotuimmat Youtube-videot vuonna 2017 iltalehti 09:40 07.12

Vuoden katsotuimmaksi musiikkivideoksi Suomessakin nousi puertoricolaisen Luis Fonsin kappale Despacito. Suosituimmaksi musiikkivideoksi katselukertojen perusteella nousi Luis Fonsin Despacito. Kappaleessa esiintyy myös Daddy Yankee. Toiseksi katsotuin musiikkivideo oli puolestaan Robinin Hula Hula. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan videoiden katselun lisääntyneen. - YouTubessa kanavien seuraaminen on lisääntynyt ja monilla tekijöillä on uskollinen katsojakunta. Suomessa YouTube-videoiden ympärille on kehittynyt kasvava ja aktiivinen ekosysteemi, jossa tekijät, yleisö sekä yritykset toimivat hyvässä yhteistyössä, kertoo Googlen Yacine Samb.


Googlen etusivulla juhlistetaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä – Suomi-logossa eläimet kokoontuvat talvisena yönä MTV 05:55 06.12

Hakukone Google juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä sivuillaan logomuunnoksella eli doodlella.


Kommentti: Suuri ja mahtava Google vilautti isoa hauistaan – mutta artistinkin puolia on pidettävä mtv 19:11 30.11

Musiikin kuunteleminen vähällä vaivalla on hieno asia, mutta Googlen ja Teoston välisessä kohussa esiin noussut tekijöiden Youtube-toistoista saamien korvausten pieneminen, se on kaukana hienosta.


Moni hämmästyi aamulla YouTubessa: Suomi maailman ainoa maa, jossa ei voi kuunnella Maamme-laulua – ”Sisältöjä ollaan palauttamassa” iltasanomat 09:42 30.11

Teosto kertoo, että Googlen mukaan sisältöjä ollaan palauttamassa Suomen palveluun tämän päivän aikana.


US: Presidentti Niinistö pohti Facebookin, Twitterin ja Googlen vastuuta vihapuheen levittäjinä iltalehti 12:31 23.11

Presidentti Sauli Niinistö on huolissaan sosiaalisessa mediassa rehottavassa vihapuheesta. Hän haluaa avata keskustelun siitä, tulisiko Facebookin, Twitterin tai Googlen kaltaiset alustat asettaa vastuuseen vihapuheen levittämisestä, kertoo verkkolehti US:n mukaan Niinistö otti vihapuheen esiin luennoidessaan Turun yliopistossa tiistaina. Niinistö kuvaili vihapuhetta US:n mukaan ”haluksi väärin ymmärtää mieluummin kuin pyrkiä ymmärtämään toista.”


Googlen visio: Kone korvaa ihmisen monin paikoin, mutta työpaikat lisääntyvät iltalehti 22:25 27.10

Teknologiajätin tutkimus kehottaa Suomea investoimaan tekoälyyn ja automatisaatioon. Automatisaatio ja tekoäly poistavat Suomesta satojatuhansia työpaikkoja vuoteen 2030 mennessä. Mutta ei huolta, vielä enemmän syntyy tilalle. Tämä on Googlen näkemys siitä, miten työelämä muuttuu uusien, älykkäiden teknologioiden pyörteessä.


Googlen teettämä tutkimus: Automatisaatio luo Suomeen enemmän työpaikkoja kuin vie iltasanomat 15:19 27.10

Automatisaatio ja tekoäly luovat lähivuosina Suomessa enemmän työpaikkoja kuin poistavat, kertoo teknologiajätti Googlen ja konsulttiyhtiö McKinseyn tutkimus.


Aavikolta löytyi satoja mystisiä ”portteja” – rakennelmat paljastuivat Googlen satelliittikuvista iltasanomat 14:22 25.10

Länsi-Australian yliopiston professori sai saudilääkäriltä vinkin aiemmin dokumentoimattomista rakennelmista.


Uutiset