Valtava penis ilmestyi kartalle – sukuelin näkyy avaruuteen! stara 10:00 01.07

Australiassa sijaitsevan Geelongin alueella on tehty jäynää Googlen satelliittikameroiden avulla.


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 01.07

Australiassa sijaitsevan Geelongin alueella on tehty jäynää Googlen satelliittikameroiden avulla.


Viime vuonna ei yhtään pöllöhavaintoa: Googlen kissakerho tuhoaa Piilaakson pöllökannan MTV 10:08 28.05

Ympäristönsuojelijat ovat jo jonkin aikaa olleet huolestuneita kissojen suuresta määrästä Kalifornian tietyillä alueilla. Samaan aikaan Kalifornian Piilaakson alueelta alkoi löytyä kuolleita pöllöjä ja pöllönraatoja. Asiasta kertoo sanomalehti New York Times.


Joonas Suotamo ja Emilia Clarke hauskalla videolla, vitsailevat Suotamon jalan koosta: ”Muistatko, kun otit nokoset kengässäni?” iltalehti 15:19 26.05

Joonas Suotamo esiintyi kollegansa kanssa yhdysvaltalaisen aikakausilehden YouTube-videolla. Entinen koripalloilija, nykyinen näyttelijä Joonas Suotamo vieraili yhdysvaltalaisen tietokonekulttuuria käsittelevän aikakausilehden Wiredin YouTube-videolla elokuvan toisen näyttelijän Emilia Clarken kanssa. Youtube-jaksossa näyttelijät joutuivat vastaamaan niihin kysymyksiin, mitä heistä on kirjoitettu useimmiten Googlen hakukenttään. Google-kansaa oli kiinnostanut Chewbacca-hahmon sukupuoli ja mikä on hahmon puhekieli. Suotamo intoutui demonstroimaan hahmon erikoista kommunikointityyliä.


Hässäkkä tietosuoja-asetuksesta: Vanha vainooja Googlen kimpussa – amerikkalaislehdiltä yllättävä hätäratkaisu uusisuomi 08:59 26.05

Kansainväliset suuret nettipalvelut ovat olleet huolissaan eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen GDPR:n vaikutuksista – eivät suotta. Valituksia väärinkäytöksistä on esitetty heti asetuksen ensimmäisenä vaikutuspäivänä.


Suomalaisfirmat päihittivät Googlen - nämä ovat kaupallisen alan ammattilaisten ihannetyönantajat iltalehti 20:46 21.05

Universum listasi syksyllä kaupallisen alan korkeakoulutettujen ihannetyöpaikat. Kärjessä on monia tunnettuja suomalaisia brändejä. Kone on kaupallisen alan korkeakoulutettujen ammattilaisten ihannetyönantaja. Lumene nousi top 10 -listalle neljänneksi.


Nyt se on totta! Google Assistant osaa soittaa puheluita puolestasi stara 13:30 09.05

Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai esitteli äskettäin I/O 2018 -tapahtumassa yhtiön


Google Assistant osaa soittaa puhelimella – digiavustaja auttaa arjessa stara 13:30 09.05

Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai esitteli äskettäin I/O 2018 -tapahtumassa yhtiön


Koira jahtasi Googlen kuvausautoa – päätyi karttapalvelun kuviin stara 17:00 11.04

Googlen karttapalvelut kuvaavat maailman katuja aktiivisesti Street View -ominaisuuksia päivittääkseen.


Roimasti laihduttanut ex-plusmissi Marjaana Lehtinen kirjoittaa avoimesti painostaan: ”Tajusin, että tämä on minusta eniten googletettu asia” iltalehti 10:19 09.04

Suuren elämäntapamuutoksen tehnyt entinen Miss Plus Size kertoo, että eniten hänessä kiinnostaa Googlen mukaan paino. Vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen on kertonut jo aiemmin suuresta painonpudotusprojektistaan. Hän painoi isoimmillaan 169 kiloa, mutta on sittemmin saanut painostaan pois noin puolet. Marjaana kirjoittaa nyt -blogissaan siitä, miten ihmiset ovat kiinnostuneita hänen kiloistaan.


Mitä ihmettä? Näin härskisti Google kääntää ”Anoppi kylässä” stara 21:30 08.04

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut muutaman päivän ajan hauska kuvakaappaus Googlen


Facebook-johtaja Zuckerberg aikoo vastata Yhdysvaltojen päättäjien kysymyksiin – painostaa Googlen ja Twitterin johtajia tekemään samoin MTV 22:07 27.03

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg aikoo todistaa Yhdysvaltojen kongressille lähiviikkojen aikana, kertovat lähteet CNN:lle.


huippukokouksen tuloksiin jatkuvat kausi ohi kesken EM-kisojen suru-uutinen - kykyjenetsijä ”ihastuminen kukkasiin”

Uutiset