Jalkapallotähti hassutteli GOT-hengessä – ”Tässä näet seitsemän kuningaskunnan kuninkaan” iltasanomat 17:09 20.05

Mario Götze viihdytti seuraajiaan Twitterissä viittaamalla Game of Thrones -tv-sarjaan.


Mikko, 43, toi harvinaisen 80-luvun legokokoelmansa näytteille – ”legendaarisella sarjalla” muhkea hintalappu iltasanomat 07:03 19.05

Raisiossa järjestetty legotapahtuma toi harrastajat ja rakentelijat yhteen.


Karhu tunkeutui autoon – sai aikaan mittavat vahingot stara 14:00 16.05

Auton ovet on syytä lukita myös erämaassa. Ajoneuvon sisään pääsevä


Järkyttävä tapahtumasarja jalkapalloderbyn jälkeen – poliisit löivät kannattajia pampulla ja uhkailivat: "He olivat erittäin aggressiivisia" MTV 20:54 15.05

AIK ja Djurgården kohtasivat Tukholman derbyssä viikonloppuna. AIK vei perinteikkään ottelun 2-0 lukemin. 20-vuotias David Götelid oli matkustanut ystäviensa kanssa seuraamaan ottelua. Porukan oli tarkoitus lähteä pelin jälkeen junalla takaisin kotikaupunki Arbogaan. Sen sijaan he joutuivat poliisin piirittämäksi ja saivat ottaa vastaan pampuniskuja sekä uhkauksia.


Ruotsalais-norjalaisen Isis-terroristin seitsemän lasta pääsivät kotiin Göteborgiin yle 12:48 15.05

Orvoiksi jääneiden lasten kohtalo on puhuttanut Ruotsissa sen jälkeen, kun Dagens Nyheter -lehti kertoi heidän nääntyvän leirillä Syyriassa.


Ruotsalaisen Isis-terroristin seitsemän lasta pääsivät kotiin Göteborgiin yle 12:48 15.05

Orvoiksi jääneiden lasten kohtalo on puhuttanut Ruotsissa sen jälkeen, kun Dagens Nyheter -lehti kertoi heidän nääntyvän leirillä Syyriassa.


Ruotsalaisen Isis-terroristin seitsemän lasta pääsi kotiin Göteborgiin yle 12:48 15.05

Orvoiksi jääneiden lasten kohtalo on puhuttanut Ruotsissa sen jälkeen, kun Dagens Nyheter -lehti kertoi heidän nääntyvän leirillä Syyriassa.


Hylkeistä ja merimetsoista miljoonavahingot kalastajille – "Rannikkokalastuksella ei ole tulevaisuutta, jos emme tee mitään" yle 11:54 14.05

Hylje- ja merimetsokannat ovat kasvaneet Itämerellä dramaattisesti 2000-luvulla, ja vahingot käyvät yhä pahemmiksi.


Jennifer Lopezin 11-vuotias tytär hämmästyttää laulutaidoillaan - ”Hän laulaa paremmin kuin vanhempansa!” iltalehti 00:34 14.05

Laulajatähden julkaisemalla videolla Emme-tytär laulaa Alicia Keysin kappaleen If I ain’t Got You. Julkkisten lapset saavat usein huomiota sen johdosta, että he näyttävät vanhemmiltaan. Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopezin tytär, Emme, näyttää perineen muutakin. Lopez julkaisi omalla YouTube-kanavallaan videon live-keikkansa kulisseista. Videolla nähdään Emme laulamassa Alicia Keysin tunnettua kappaletta If I Ain’t Got You. Emmen ääni on vahva ja ammattimainen, vaikka tyttö on vasta 11-vuotias.


Ravivihjeet: Toto64 Åby 9.5.2019 iltasanomat 14:46 09.05

T64-pelin suurin suosikki Ecurie D. voi toki onnistua Åbyssä Göteborgin laitamilla Ruotsin lännessä. Se on kuitenkin riskialtis suosikki, ja illan Ruotsin vihje perustuu monen pelaajan pankin varmistukseen.


dopingista F1ssä kaivinkonetta ojaan neljä on tullut lisää” onnistujat toissa kauden tyttöä autoonsa upotti

Uutiset