Ravivihje: Toto4 Jokimaa 24.5.2018 iltasanomat 09:46 24.05

Viking Grace on yksi vuoden todennäköisimmistä T4-lähdön voittajista.


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 24.5. iltalehti 06:55 24.05

Lahden Jokimaan torstairavien Toto4-pelin alkupään kohteet ovat niin selkeäpiirteisiä, että vihjesysteemi viisinkertaistetaan nostamalla 20 sentin minimipanos euroon. Avauskohteen Kalle Kalas avasi uransa Suomessa tyylikkäästi, vaikka voitto kariutuikin loppusuoran laukkaan. Laatunsa ruuna näytti avaamalla 500 metriä 09-kyytiä ja kierroksenkin 12-tempossa. Kakkoskohteen pankki on viimeksi ennätystään lähes kahdella sekunnilla parantanut Viking Grace. Tuolloin tamma hävisi vain hurjakuntoiselle Graceful Swampille. Toto4-vihjerivi I: 7 Kalle Kalas (3,1)


Viisi satumaista tarinaa: näin taviksista tuli kuninkaallisia – Meghan Markle seuraa Grace Kellyn jalanjäljissä iltasanomat 11:20 19.05

Britanniassa eletään lauantaina historiallisia hetkiä, kun keskiluokkainen näyttelijätähti Meghan Markle avioituu prinssi Harryn kanssa ja liittyy siniveristen joukkoon. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, joka on ponnistanut taviksesta kuninkaalliseksi.


Päivän ravivihje: Toto76, Kuopio 19.5. iltalehti 08:40 19.05

Toto76-ravit Kuopion Sorsasalossa kello 14. Toto76-1: Kuopion Sorsasalon lauantairavien Toto76-kohteet vaikuttavat tavallista helpommilta pelaajien kannalta. Niinpä vihjesysteemikin rakennetaan kapeaksi ja panos nostetaan viidestä sentistä kymmenkertaistaen viideksikymmeneksi sentiksi. Avauskohteen pankiksi valitaan voitokas Graceful Swamp, joka Finlandia-päivänä tulitti päätöspuolikkaan 10,8-kyytiä. Viking Grace on toki lahjakas haastaja. Toto76-2: Kuopio Stakesin ensimmäisessä karsinnassa suosikiksi nostetaan viimeksi Vermossa 10,7-vauhtia kirinyt Callela Lisbeth, vaikka lähtöpaikka hieman ulkona onkin. Hotshot Luca oli viimeksi pettymys, mutta parantanee tähän koitokseen. Viimeksi 10,8-tempossa kirinyt Ratu Release on mahdollinen yllättäjä.


Jasper Pääkkösen suoritus Hollywood-elokuvassa on huomioitu myös kansainvälisissä elokuva-arvosteluissa: ”Ei uskoisi suomalaiseksi” iltalehti 08:33 16.05

Suomalainen Jasper Pääkkönen on mukana Spike Leen uudessa BlacKkKlansman -elokuvassa. Jasper Pääkkönen on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Jasper Pääkkönen näyttelee uudessa Spike Leen elokuvassa Blackkklansman. Elokuvassa Pääkkösen lisäksi näyttelevät esimerkiksi Girls -sarjasta tuttu Adam Driver ja 70's Show-sarjasta tuttu Topher Grace.


Tältä se näyttää! Jasper Pääkkönen näyttelee Spike Leen uutuusleffassa – katso traileri mtv 12:44 15.05

Jasper Pääkkönen tähdittää Spike Leen uutta BlacKkKlansman-elokuvaa. Pääkkönen näyttelee elokuvassa John David Washingtonin, Adam Driverin ja Topher Gracen rinnalla.


Tältä se näyttää! Jasper Pääkkönen näyttelee supertähtien rinnalla – katso traileri mtv 12:44 15.05

Jasper Pääkkönen tähdittää Spike Leen uutta BlacKkKlansman-elokuvaa. Pääkkönen näyttelee elokuvassa John David Washingtonin, Adam Driverin ja Topher Gracen rinnalla.


Erkki-Pekan 2550 euron huutokauppalöytö tuonut jo 41500 euroa – hätyytteli SE:tä, eikä tulokattoa vielä näkyvissä iltasanomat 16:17 05.05

Omistajan puheista päätellen sensaatiovarsa Graceful Swamp on ihmistäkin viisaampi.


Halpa huutokauppalöytö hämmästyttää jatkuvasti – hätyytteli SE-aikaa vajaatehoisenakin iltasanomat 16:17 05.05

Omistajan puheista päätellen sensaatiovarsa Graceful Swamp on ihmistäkin viisaampi.


Harvinainen yhteiskuva: prinssi Albert ja raikulivuosien tytär tenniskatsomossa iltalehti 13:48 20.04

Jazmin Grace Grimaldi on nyt 26-vuotias. Monacon ruhtinas Albertilla on 26-vuotias "lehtolapsi" Jazmin Grace Grimaldi. Jazmin Gracen äiti on tarjoilija Tamara Rotolo. Albert tunnusti isyytensä vasta, kun tytär oli jo 14-vuotias.


Hai raateli molemmat jalat: surffaaja onnistui uimaan rantaan Australiassa iltalehti 21:20 16.04

Hai iski kahden miehen kimppuun maanantaina Gracetownissa. Argentiinalaissyntyinen Alejandro Travaglini, 37, oli maanantaiaamuna kello kahdeksan aikaan surffaamassa Gracetownissa, Australian lounaisosassa, kun hai hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hai raateli pahasti miehen molempia jalkoja, mutta Travaglini onnistui siitä huolimatta uimaan takaisin rantaan. Miestä hoidettiin heti rannalla, jonka jälkeen hänet kiidätettiin ambulanssihelikopterilla 250 kilometrin päähän Perthin kaupunkiin sairaalaan, St. Johnin ambulanssipalvelun edustaja Dennis Bertoldo kertoi CNN:n mukaan.


Kohuvarsa Graceful Swamp sai tiukan haasteen – ”Olisi pitänyt ajaa reippaammin” iltasanomat 20:58 11.04

T65-pelaajien pankki piti, mutta odotettua niukemmalla marginaalilla.


Ravivihje: Kaviovakio Vermo 11.4.2018 iltasanomat 11:35 11.04

Elämää suurempia ideoita ei ole tyrkyllä keskiviikon ravivakiossa. Suurlupaus Graceful Swamp on luotettavin varma.


Ravivihje: Toto65 Vermo 11.4.2018 iltasanomat 09:32 11.04

Keskiviikon varmoiksi on tarjolla useita ehdokkaita. IS Ravien valinnat ovat superlahjakkuus Graceful Swamp ja voimapesä Colorado Ecus.


Viking Gracesta tehtiin uuden ajan purjealus: Päästöjä vähentävä suomalaiskeksintö ei tosin näytä perinteiseltä purjeelta lainkaan MTV 06:00 11.04

Turussa valmistaudutaan historialliseen hetkeen, sillä Viking Linen Turun linjalla liikennöivä M/S Viking Grace alkaa hyödyntää tuulivoimaa uusinta tekniikkaa olevalla roottoripurjeella.


Priscilla Presley puhuu Elviksen kuolemasta dokumentissa: ”Hän tiesi, mitä oli tekemässä” iltalehti 14:44 09.04

Elvis Presleyn kuolemasta on kulunut yli neljäkymmentä vuotta, mutta varmuutta tapahtumista ei ole vieläkään. Ex-vaimo Priscilla Presley uskoo Elviksen teon olleen tahallinen. Megatähti Elvis Presley kuoli elokuussa 1977 epäselvissä olosuhteissa. Tähden kuolinsyy on puhuttanut näihin päiviin saakka, sillä Presley löydettiin kuolleena Gracelandin kylpyhuoneesta. Presleyn kerrotaan yrittäneen ryömiä ovelle saadakseen apua. Kuolemaa edeltäneinä kuukausina Presley kärsi mittavasta ylipainosta ja sen mukanaan tuomista terveysvaivoista, kuten huonontuneesta näöstä, korkeasta verenpaineesta ja epäsäännöllisistä sydämenlyönneistä.


Monacon prinsessa Caroline kertoi rehellisesti kalseasta lapsuudestaan – Grace Kelly ja Rainier eivät koskaan syöneet lastensa kanssa iltasanomat 18:42 06.04

Tuoreen kirjan mukaan Monacon ruhtinaspari ei halunnut syödä pienten lastensa kanssa päivällistä.


Gazan kaistaleella haavoittuneita yli 860 Jälleen kuolonuhreja Palestiinan kalaa voi kauhoa kehottavat alueen on valtapeliä

Uutiset