”Heissä ei ole mitään hyvää” - Ruanda sulki radiokanavan naisvihamielisen saarnan takia iltalehti 11:44 13.02

Mediaa valvova komissio vaatii kanavalta ja saarnaajalta julkista anteeksipyyntöä. Ruandan mediakomissio (RMC) on määrännyt radiokanavan suljettavaksi paikallisen pastorin puheiden takia, AFP kertoo. Kyseessä on Amazing Grace FM, joka lähetti kaksi viikkoa sitten entisen seitsemännen päivän adventistin, pastori Nicolas Niyibikoran saarnan, jossa hän lietsoi naisvihaa. - Jos olette lukeneet Raamattua, kuka toi synnin maailmaan? Se ei ollut mies, Niyibikora sanoi.


Duunariprinsessa Eugenie saa Jackinsa - Yorkin prinsessa elää lähes taviselämää iltalehti 17:05 07.02

Arjessaan tämä nuori nainen on työssä käyvä, yläluokkainen Eugenie York. Virallisesti hän Yorkin prinsessa, joka sanoo serkkunsa prinssi Harryn tavoin pian tahdon rakastamalleen tavikselle. Lontoon keskustassa sijaitsevan Hauser & Wirthin taidegallerian henkilökuntaan kuuluu muuan Eugenie York, 27. Tavallisena työpäivänä hän herää ennen seitsemää ja kiiruhtaa naisille suunnatulle Grace Belgravia kuntosalille. Eugenie ei lukeudu niihin, jotka ovat syntyneet terveinä. Hänen synnynnäinen skolioosinsa leikattiin 12-vuotiaana. Leikkauksessa hänen selkäänsä asennetut tukiruuvit ja metallitangot pitävät hänen selkärankansa suorana. )


Tuore ennuste: Suomelle seitsemän olympiamitalia - kaikki samaa väriä iltalehti 14:24 10.01

Arvostettu yhdysvaltalainen tilastoanalyysi povaa Suomelle seitsemää mitalia Etelä-Korean talviolympialaisista. Pyeongchangin kisoihin on aikaa enää alle kuukausi, ja eri tahojen tekemät mitaliennusteet alkavat tarkentua. Yhdysvaltalainen datayhtiö Gracenote on julkaissut päivitetyn ennusteensa, jossa se arvioi Venäjältä "vapautuvien" mitalien jakautumista muille maille.


Tilastogurujen väite: Suomi jää kokonaan ilman olympiakultaa! iltasanomat 13:48 10.01

Tilastoyhtiö Gracenote on päivittänyt Etelä-Korean talviolympialaisia koskevaa mitaliennustettaan.


Will & Grace -sarjan tähdeltä kiusallinen kuittaus häntä haastatelleelle kanavalle Golden Globen punaisella matolla iltasanomat 02:25 08.01

Takavuosien Will & Grace -komediasarjasta tunnettu näyttelijä Debra Messing saapui Golden Globe -gaalaan monen muun tavoin mustaan pukeutuneena.


Star Trek -lapsitähti Jon Paul Steuer on kuollut 33-vuotiaana iltalehti 16:43 06.01

Lapsinäyttelijänä ja muusikkona tunnettu Jon Paul Steuer on kuollut, kirjoittaa Aftonbladet. Aftonbladet kirjoittaa lapsitähtenä tunnetun Jon Paul Steuerin kuolleen uudenvuodenpäivänä.Steuer oli kuollessaan 33-vuotias. Willamette Week -sivuston mukaan kuolinsyy on vielä epäselvä. Steuer oli ensimmäinen näyttelijä, joka esitti Alexander Rozhenkoa Star Trek -ohjelmassa. Hän oli vasta kolmevuotias saadessaan roolin. Myöhemmin Steuer esiintyi myös Grace Under Fire -ohjelmassa ABC-kanavalla. Hänet muistetaan myös roolistaan Little Giants -lastenkomediasta.


Uutiset