Kommentti: Jasper Pääkkösen näyttelijäuran momentum on tässä ja nyt – rooli punaniskajurpona voi viedä pitkälle mtv 05:50 10.08

BlacKkKlansman. Ensi-ilta: 10.8.2018. Ikäraja: 12. Pituus: 135 min. Ohjaus: Spike Lee. Näyttelijät: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Jasper Pääkkönen. Genret: draama.


70’s Show -tähti Topher Grace paljastaa: ”Suhde Ivanka Trumpin kanssa!” stara 16:40 02.08

Spike Leen uudessa Blackkklansman-elokuvassa muun muassa Jasper Pääkkösen rinnalla näyttelevä


Ikäluokkatähdelle ei löydy pysäyttäjää: ”Näin hyvää aloittelijaa en ole ennen ajanut” iltasanomat 17:20 01.07

Graceful Swamp jatkaa 3-vuotiskauttaan tappiottomana.


Kova tuuli sotki Viking Gracen matkan – yritti tuntikausia päästä satamaan Ahvenanmaalla iltasanomat 20:57 29.06

Tuuli sotki iltapäivällä aluksen rantautumissuunnitelmat.


Viking Grace myrskytuulten kourissa – ei päässyt satamaan Maarianhaminassa iltasanomat 17:56 29.06

Aluksen piti päästä Maarianhaminaan jo kahden jälkeen iltapäivällä.


Graceful Swamp voittoon Kouvolassa – Erkki-Pekka Mäkisen suojatille ei löydy pysäyttäjää iltasanomat 17:48 16.06

Suomalaisen raviurheilun suurlupaukselle jo yhdeksäs voitto putkeen.


Seitsemännen peräkkäisen voiton ottaneen kohuhevosen treenarilta yllättävä lausunto: ”Tämä on kamalaa!” iltasanomat 16:05 09.06

Graceful Swamp oli pelaajien luottamuksen arvoinen lauantaina.


Kiistellyn pH-dieetin sanansaattaja vaikeana dokumentissa: ”En vastaa tähän” iltalehti 06:05 30.05

Puhtaan ruokavalion likainen puoli -dokumentti julkaistaan tänään Yle Areenassa. Kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja vloggaaja Grace Victory selvittää BBC:n dokumentissa erilaisten ruokavalioiden järkevyyttä. Puhtaan ruokavalion likainen puoli julkaistaan tänään Yle Areenassa. Yksi Gracen selvitystyön kohteista on niin kutsuttu pH-dieetti. Sen mukaan ruokavalio aiheuttaa elimistön happamoitumista, jota dieetin oppi-isä Robert O. Young on pitänyt kaikkien sairauksien, myös syövän, syynä.


Grace Kelly ja Meghan Markle - Samanlaiset tiet tähteydestä kuninkaallisiksi iltalehti 12:01 27.05

Samoin kuin ruhtinatar Grace Kelly toimii tuore Sussexin herttuatar Meghan Markle loistavana pr-persoonana uudelle kotimaalleen. Molemmat luopuivat urastaan rakkauden tähden. Monaco oli uinuva lilliputtivaltio kunnes ruhtinas Rainier nai filmitähden. Ellei ruhtinas olisi avioitunut ja saanut perillisiä olisi Monaco liitetty Ranskaan. Avioliitto ja kolme lasta takasivat, että ruhtinaskunta säilyi ja on pysynyt otsikoissa. Englannin kuningashuone on maailman tunnetuin monarkia. Kuningatar Elisabetin asema on kiistaton, mutta hänen jälkeensä kuningashuone kaipaa tuuletusta ja positiivista imagoa.


Ravivihje: Toto4 Jokimaa 24.5.2018 iltasanomat 09:46 24.05

Viking Grace on yksi vuoden todennäköisimmistä T4-lähdön voittajista.


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 24.5. iltalehti 06:55 24.05

Lahden Jokimaan torstairavien Toto4-pelin alkupään kohteet ovat niin selkeäpiirteisiä, että vihjesysteemi viisinkertaistetaan nostamalla 20 sentin minimipanos euroon. Avauskohteen Kalle Kalas avasi uransa Suomessa tyylikkäästi, vaikka voitto kariutuikin loppusuoran laukkaan. Laatunsa ruuna näytti avaamalla 500 metriä 09-kyytiä ja kierroksenkin 12-tempossa. Kakkoskohteen pankki on viimeksi ennätystään lähes kahdella sekunnilla parantanut Viking Grace. Tuolloin tamma hävisi vain hurjakuntoiselle Graceful Swampille. Toto4-vihjerivi I: 7 Kalle Kalas (3,1)


Viisi satumaista tarinaa: näin taviksista tuli kuninkaallisia – Meghan Markle seuraa Grace Kellyn jalanjäljissä iltasanomat 11:20 19.05

Britanniassa eletään lauantaina historiallisia hetkiä, kun keskiluokkainen näyttelijätähti Meghan Markle avioituu prinssi Harryn kanssa ja liittyy siniveristen joukkoon. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, joka on ponnistanut taviksesta kuninkaalliseksi.


Päivän ravivihje: Toto76, Kuopio 19.5. iltalehti 08:40 19.05

Toto76-ravit Kuopion Sorsasalossa kello 14. Toto76-1: Kuopion Sorsasalon lauantairavien Toto76-kohteet vaikuttavat tavallista helpommilta pelaajien kannalta. Niinpä vihjesysteemikin rakennetaan kapeaksi ja panos nostetaan viidestä sentistä kymmenkertaistaen viideksikymmeneksi sentiksi. Avauskohteen pankiksi valitaan voitokas Graceful Swamp, joka Finlandia-päivänä tulitti päätöspuolikkaan 10,8-kyytiä. Viking Grace on toki lahjakas haastaja. Toto76-2: Kuopio Stakesin ensimmäisessä karsinnassa suosikiksi nostetaan viimeksi Vermossa 10,7-vauhtia kirinyt Callela Lisbeth, vaikka lähtöpaikka hieman ulkona onkin. Hotshot Luca oli viimeksi pettymys, mutta parantanee tähän koitokseen. Viimeksi 10,8-tempossa kirinyt Ratu Release on mahdollinen yllättäjä.


Jasper Pääkkösen suoritus Hollywood-elokuvassa on huomioitu myös kansainvälisissä elokuva-arvosteluissa: ”Ei uskoisi suomalaiseksi” iltalehti 08:33 16.05

Suomalainen Jasper Pääkkönen on mukana Spike Leen uudessa BlacKkKlansman -elokuvassa. Jasper Pääkkönen on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Jasper Pääkkönen näyttelee uudessa Spike Leen elokuvassa Blackkklansman. Elokuvassa Pääkkösen lisäksi näyttelevät esimerkiksi Girls -sarjasta tuttu Adam Driver ja 70's Show-sarjasta tuttu Topher Grace.


Tältä se näyttää! Jasper Pääkkönen näyttelee Spike Leen uutuusleffassa – katso traileri mtv 12:44 15.05

Jasper Pääkkönen tähdittää Spike Leen uutta BlacKkKlansman-elokuvaa. Pääkkönen näyttelee elokuvassa John David Washingtonin, Adam Driverin ja Topher Gracen rinnalla.


Tältä se näyttää! Jasper Pääkkönen näyttelee supertähtien rinnalla – katso traileri mtv 12:44 15.05

Jasper Pääkkönen tähdittää Spike Leen uutta BlacKkKlansman-elokuvaa. Pääkkönen näyttelee elokuvassa John David Washingtonin, Adam Driverin ja Topher Gracen rinnalla.


Erkki-Pekan 2550 euron huutokauppalöytö tuonut jo 41500 euroa – hätyytteli SE:tä, eikä tulokattoa vielä näkyvissä iltasanomat 16:17 05.05

Omistajan puheista päätellen sensaatiovarsa Graceful Swamp on ihmistäkin viisaampi.


Halpa huutokauppalöytö hämmästyttää jatkuvasti – hätyytteli SE-aikaa vajaatehoisenakin iltasanomat 16:17 05.05

Omistajan puheista päätellen sensaatiovarsa Graceful Swamp on ihmistäkin viisaampi.


jäi Ruotsiin kiekkolupauksen lapsena Newmania koiraksi Poliisiylijohtaja ei seuraa Italian silta­onnetto­muudessa Teuvo Hakkaraisen käyttämän väitteen Niinistö ei

Uutiset