Teemu Pukin hattutemppu jäi sivuosaan – Norwichin pukukopissa lauottiin kiivaita sanoja lauantain pelin jälkeen MTV 11:05 19.08

Norwichin kapteeni Grant Hanley paljastaa, että seuran pukukopissa lauottiin kiivaita sanoja heti lauantaisen Newcastle-voiton jälkeen.


Video: Gran Canarialla osaa maastopalosta mahdotonta saada sammutettua – 5 000 ihmistä evakuoitu yle 09:44 19.08

Saarella on käynnissä sen historian suurin maastopalon sammutusoperaatio maalla ja ilmassa.


Maailmanlistan ykkösen kukistaneen Medvedevin vire kantoi myös Cincinnatin loppuottelussa yle 05:37 19.08

Naisten loppuottelussa Madison Keys kukisti jo neljännen grand slam -voittajan viikon sisään.


Gran Canarialla uusia maastopaloja – jo 5??000 ihmistä evakuoitu iltasanomat 05:31 19.08

Noin 5?000 ihmistä on jouduttu evakuoimaan lomasaari Gran Canarian maastopalojen alta, kertovat paikalliset viranomaiset.


Jo 4000 evakuoitu maastopalojen vuoksi Gran Canarialla yle 18:59 18.08

Kova tuuli ja kuivuus vaikeuttavat sammutustöitä.


Gran Canarialla roihahti jälleen maastopalo – ihmisiä evakuoidaan saaren keskiosista yle 01:17 18.08

Edellisiin sammutustöihin osallistuneet, vettä pudottavat lentokoneet olivat jo ehtineet palata takaisin manner-Espanjaan yli tuhannen kilometrin päähän.


Gran Canarialla syttyi jälleen maastopalo – ihmisiä evakuoidaan liekkien tieltä iltasanomat 01:16 18.08

Vain päiviä aiemmin maastopalo riehui lähellä Las Palmasia.


Onko Niki Laudan kuolemalla vaikutusta Valtteri Bottaksen asemaan? Mercedes-pomo kertoo myös Lewis Hamiltonin sanoneen sanansa kuskivalintaan MTV 07:00 17.08

Keväällä menehtynyt F1-legenda Niki Lauda kuului Valtteri Bottaksen vahvoihin tukijoihin Mercedeksen kisatiimissä. Tallin grand old man oli kuitenkin vain yksi lenkki isossa ryhmässä ihmisiä, jotka Toto Wolffin mukaan tekevät päätöksen kuljettajista.


Miehiä varoitetaan syömästä seksijäkälää – väitetään toimivan Viagran lailla stara 21:00 16.08

Vaikka jäkälää käytetään toisinaan ruoissa ja rohdoissa, ei katukiveyksessä kasvavan


Gran Canarian maastopalo on saatu hallintaan yle 03:12 13.08

Jopa tuhat ihmistä joutui jättämään kotinsa palon vuoksi.


Gran Canarialla riehunut maastopalo saatu hallintaan iltasanomat 03:03 13.08

Lomasaari Gran Canariaa ravistellut maastopalo on saatu haltuun, kertovat paikalliset viranomaiset.


Emmerdale-tähti jättää sarjan kahden vuoden jälkeen – ovi paluulle jätetään auki iltalehti 20:30 12.08

Sandra Marvin kertoo kaipaavansa elämälleen uusia haasteita. Näyttelijä Sandra Marvin jättää roolinsa hittisarja Emmerdalessa, kertoo OK!-lehti. Marvin on näytellyt sarjassa Jessie Grantia viimeisen kahden vuoden ajan. Nainen kertoo haastattelussa jättäneensä roolin, koska kaipaa lisää haasteita elämäänsä. Hän tosin myönsi lehdelle, että suositusta sarjasta pois lähteminen on suuri riski.


Kanariansaarilla syttyi laaja maastopalo – katso video Gran Canarian roihusta yle 17:31 11.08

Tuli on polttanut yli tuhannen hehtaarin laajuisen alueen. Palon epäillään saaneen alkunsa hitsauksesta.


Maastopalot leviävät Gran Canarialla – tuhat ihmistä evakuoitu iltasanomat 15:03 11.08

Palon epäillään saaneen alkunsa juotoskolvista.


Marice oli 40-vuotias, kun hänen miehensä Timo lausui musertavat sanat – lääkärin ottamista kuvista paljastui näky, joka tiesi kuolemaa iltasanomat 07:16 11.08

Marice Haldin-Granith menetti miehensä syövälle ollessaan vain 43-vuotias. Elämä tyttären kanssa sai täysin odottamattoman suunnan, mutta edessä oli myös yllättäviä onnen hetkiä.


Kiinan supertaifuuni sotki Linda Lampeniuksen suunnitelmat – ”Meidän täytyi paeta” iltalehti 13:13 10.08

Linda Lampenius kertoo olevansa Kiinan itärannikolle iskeneen taifuunin alueella. Hän oli seurueineen matkalla Ningbosta Hong Kongiin. Myrsky on matkalla samaan suuntaan. Nykyään Ruotsissa perheineen asuva viulisti Linda Lampenius kirjoitti neljä päivää sitten Instagram-tilillään matkustavansa kansainvälisille Grand Canal -pianofestivaaleille Kiinan Ningbohon. Muusikko esiintyi tapahtumassa torstai-iltana. Eilen perjantaina 9. elokuuta Lampenius kirjoitti toisen julkaisun, minkä mukaan hän oli saanut paikan päällä liput Suomi–Kiina-lentopalloturnaukseen. Hän kirjoitti pelin jäävän valitettavasti väliin, sillä seurue on matkalla Shanghaihin.


Kiinan supertaifuuni sotki Linda Lampeniuksen suunnitelmat - ”Meidän täytyy paeta” iltalehti 13:13 10.08

Linda Lampenius kertoo Instagramissa olevansa Kiinan itärannikolle iskeneen taifuunin alueella. Hän on seurueineen matkalla Ningbosta Hong Kongiin. Myrsky on matkalla samaan suuntaan. Nykyään Ruotsissa perheineen asuva viulisti Linda Lampenius kirjoitti neljä päivää sitten Instagram-tilillään matkustavansa kansainvälisille Grand Canal -pianofestivaaleille Kiinan Ningbohon. Eilen perjantaina 9. elokuuta Lampenius kirjoitti toinen julkaisun, minkä mukaan hän oli saanut paikan päällä liput Suomi–Kiina-lentopalloturnaukseen. Hän kirjoitti pelin jäävän valitettavasti väliin, sillä seurue on matkalla Shanghaihin.


Brittisarjan päätähti vaihtuu kesken kaiken: Näyttelijä toivoi tv-pastorille karmeaa kuolemaa iltalehti 08:05 10.08

Grantchesterin pastorin Sidney Chambersin loppu on onnellisempi kuin mitä näyttelijä James Norton olisi toivonut. Sidney Chambersin loppu on onnellisempi kuin mitä hahmon näyttelijä olisi halunnut. James Norton ehdotteli Grantchester-sarjan tuotantoportaalle, että Sidney pitäisi tappaa dramaattisella, absurdilla ja kaukaa haetulla tavalla.


Teemu Pukilla ikimuistoinen ensi-ilta – Liverpool repii Norwichia kappaleiksi iltalehti 23:02 09.08

Liverpool teki hetkessä selvää surkeasti puolustaneesta Norwichista. Teemu Pukki pääsi ajoittain palloon ja loi tilanteita. Liverpool meni 1–0-johtoon seitsemännellä minuutilla nololla omalla maalilla. Divock Origi keskitti, ja Norwichin Grant Hanley ohjasi pallon omaan verkkoon.


julkisivun, mutta se käy täällä todella koulujen alun löytynyt reppu luovutettu jo Ocon tuo talliin syöksykierteessä – Otkes ei

Uutiset