Mikael Granlundille ja Mikko Koivulle uusi pomo NHL:ssä MTV 08:30 22.05

Suomalaishyökkääjien Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustaman Minnesota Wildin uusi kiekkopomo on Paul Fenton. 58-vuotias Fenton siirtyy Wildin GM:ksi.


Leijona-kippari Mikael Granlund valaa uskoa tulevaisuuteen – "Ollaan menossa isosti oikeaan suuntaan" MTV 16:33 18.05

Leijonien kapteeni Mikael Granlund näkee Suomen jääkiekon tulevaisuuden positiivisena.


Kapteeni Granlund yritti analysoida sokkitappion syitä: ”Aika paska fiilis” iltalehti 07:02 18.05

Kapteeni Mikael Granlund marssi urhoollisesti median eteen tekemään meriselitystä. - Ei pelattu kiekolla kauhean hyvin, ja sitä kautta ei hyökätty kauhean hyvin. Kahdessa ensimmäisessä erässä ei saatu oikein painetta sinne, ja se oli semmoista päästä päätyyn -peliä, Granlund jäsenteli Sveitsille kärsityn 2-3-häviön syitä. Sokkitappio pudotti Suomen MM-kisojen mitalipeleistä.


Leijonien kapteeni Mikael Granlund Suomen toisesta erästä: "Emme hyökänneet yhdessä" jatkoaika.com 07:00 18.05

Leijonat kärsi puolivälierätappion Sveitsille torstai-iltana ja näin ollen Suomen taival tämän vuotisissa miesten MM-kisoissa päättyi. Leijonien kapteeni Mikael Granlund manasi ottelun jälkeen toista erää.


Leijonien kapteeni Mikael Granlund tiivisti tunnelmat Sveitsi-tappion jälkeen: ”P***a maku jäi suuhun” iltasanomat 00:43 18.05

Sveitsin taktisesti viisas peli tukahdutti Suomen MM-puolivälierässä.


Leijonakapteeni Mikael Granlund sanoi sen suoraan: Paska maku jäi MTV 00:21 18.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen kapteeni Mikael Granlund ei peitellyt pettymystään, kun MM-kisojen puolivälieräottelu Sveitsiä vastaan oli päättynyt Leijonien 2–3-tappioon.


Niederreiter kohtasi leijonakapteenin puolivälierän jälkeen: "Ihannoin tapaa, jolla hän pelaa" jatkoaika.com 00:20 18.05

Sveitsin NHL-tähtiin lukeutuva Nino Niederreiter oli odotetusti onnellinen välieräpaikasta. Hän kertoi myös kohtaamisestaan Leijonien kapteenin, ja Minnesota Wild -seurakaverin Mikael Granlundin kanssa pelin jälkeen.


Mikko Rantanen muistuttaa avausmaalin tärkeydestä: ”Näytetään saman tien pelin suunta” iltalehti 16:30 17.05

- Hyvä fiilis. Tätä peliä on odotettu, Mikko Rantanen hehkuttaa illan puolivälierää Sveitsiä vastaan. - Päästään pelaamaan näitä tosipelejä. Se on nyt kerrasta poikki, tavallaan game seven, Rantanen rinnastaa. Edellisessä USA-ottelussa Rantasen ja Mikael Granlundin ykkösketjuun nostettiin kolmosesta ylennyksen saanut maalihai Eeli Tolvanen. Rantasen mukaan kolmikko sai yhteispeliä jo rullaamaan.


Mikael Granlundin läheinen NHL-ystävä pistää Leijonien pakit koville – varoitus vahvuuksista MTV 11:17 17.05

Sveitsin joukkueessa on Mikael Granlundille erittäin tuttu pelimies, hyökkääjä Nino Niederreiter.


Mikael Granlundille ja Mikko Koivulle uusi suomalainen seuratoveri – SM-liigan huippuvahdille NHL-sopimus MTV 21:36 16.05

Viime kaudella SM-liigajoukkue Lukon maalilla torjunut Kaapo Kähkönen on tehnyt kahden vuoden tulokassopimuksen NHL-seura Minnesota Wildin kanssa.


Leijonien Eeli Tolvaselta kuitti jenkkien sikailijoille: "Kun peli ei suju, tulee ylilyöntejä" MTV 19:01 15.05

Leijonat tyrmäsi MM-jääkiekossa Yhdysvallat 6-2. Ykkösketjuun Mikko Rantasen ja Mikael Granlundin rinnalle nostetun Eeli Tolvasen mukaan Leijonat onnistui joukkueena todella hyvin.


Leijonien Eeli Tolvaselta kuitti Jenkkien sikailijoille: "Kun peli ei suju, tulee ylilyöntejä" MTV 19:01 15.05

Leijonat tyrmäsi MM-jääkiekossa Yhdysvallat 6-2. Ykkösketjuun Mikko Rantasen ja Mikael Granlundin rinnalle nostetun Eeli Tolvasen mukaan Leijonat onnistui joukkueena todella hyvin.


Suurmaat kaatuivat komeasti! Leijonat-kapteeni Mikael Granlund lohkovoitosta: "Ainakaan ei tarvitse pakata" MTV 17:20 15.05

Leijonat nappasi tiistaina 6-2-voiton Yhdysvalloista ja se varmisti Suomen lohkovoiton. Samalla se tarkoitti sitä, että Suomi saa jäädä pelaamaan Herningiin puolivälieräottelunsa. Leijonat kohtaa puolivälierässä Sveitsin.


Tolvanen Granlundin rinnalle - Leijonien kentälliset alkusarjan päätöspeliin jatkoaika.com 11:14 15.05

Suomen maajoukkue on paljastanut ketjunsa alkusarjan viimeiseen otteluun Yhdysvaltoja vastaan. Miehet kokoonpanossa pysyvät samoina, mutta kahden pelaajan paikkaa vaihdetaan keskenään.


Kova muutos Leijonien ykkösketjuun! Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen tilalle iltalehti 11:08 15.05

Leijonat on julkistanut kokoonpanonsa USA-otteluun. Suurin muutos nähdään ykkösketjussa, jossa huipputehoja paukuttanut Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen paikalle Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen rinnalle. Kapanen putoaa kolmosketjuun Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalle. Myös maalivahti odotetusti vaihtuu, kun Harri Säteri nappaa jälleen torjuntavastuun Ville Hussolta.


Näkökulma: Taivas varjele, mitä sieltä tulee! Näistä leijonista ei koskaan tiedä iltalehti 08:48 15.05

Leijonat on kisojen vaikeimmin ennakoitava joukkue, kirjoittaa Vesa Parviainen. Taivas varjele, mitä sieltä tulee! Näillä sanoilla selostajavirtuoosi Antero Mertaranta kuvaili Venäjän maalivahdin Konstantin Barulinin kauhun sekaisia ajatuksia Mikael Granlundin ilmaveivatessa seitsemän vuotta sitten MM-välierässä.


Mikael Granlund tyrmää puheet kärkipelaajien väsymyksestä: "Ei se ole siitä kiinni" jatkoaika.com 07:00 15.05

Leijonien kapteeni Mikael Granlundille iso pelikuorma ei ole ongelma.


Lauri Marjamäki puolustelee kritisoitua ratkaisuaan: ”Tähdille pitää antaa vastuuta” iltalehti 21:32 14.05

Leijonien päävalmentaja sanoo, että on hyvä olla mielipiteitä. Sebastian Aho ja Mikael Granlund ovat pelanneet keskimäärin noin 21 minuuttia MM-kisoissa toistaiseksi. Teuvo Teräväinen ja Kasperi Kapanen 19 ja Mikko Rantanen keskimäärin 18 minuuttia per matsi. Moni asiantuntija on kyseenalaistanut Marjamäen peluutustavan.


Lohkovoitto panoksena - kapteeni Granlund ei säiky USA-pelin varhaista alkamisaikaa: ”Enemmän sillä on katsojille väliä” iltalehti 14:10 14.05

Suomi ja USA iskevät yhteen Herningissä tiistaina jo kello 12.15 paikallista aikaa. Suomen viisi edellistä ottelua ovat alkaneet paikallista aikaa kello 20.15. Tiistaina tulee vastaan USA jo puoliltapäivin. - Aamulla herätään, ruokaa vähän suuhun, eikä siinä sen kummempaa. Pari tuntia ennen tullaan hallille ja aletaan valmistautua peliin, leijonakapteeni Mikael Granlund luettelee joukkueen aamutoimia.


- vapautui poliisioperaatiossa au-pairin murhaan Lontoossa löytyy maukas luvassa kuumat valmistujaiset poliisioperaatiossa toinen esitys, mutta

Uutiset