VR teki historiansa parhaan tuloksen – takoi voittoa yli 100 miljoonaa MTV 13:58 15.03

VR Group -konserni teki viime vuonna historiansa parhaan tuloksen, yhtiö kertoo tiedotteessaaan.


VR takoi historiansa parhaan tuloksen – voittoa yli 100 miljoonaa MTV 13:58 15.03

VR Group -konserni teki viime vuonna historiansa parhaan tuloksen, yhtiö kertoo tiedotteessaaan.


VR teki historiansa kovimman tuloksen - junamatkailun suosio kasvaa iltalehti 13:16 15.03

VR Groupilla menee nyt hyvin, liikevoittoa kertyi yli 110 miljoonaa euroa. - Oli ilahduttavaa, että liikevaihdon kasvu jatkui läpi vuoden 2017, usean laskuvuoden jälkeen. Kaikkien liiketoimintojen liikevaihto kasvoi ja jokaisen liiketoiminnan tuloskehitys oli hyvä. Rautateiden suosio kasvoi sekä matkustaja- että tavaraliikenteessä. Lopputuloksena on ennätyksellinen tulos koko VR-konsernille, VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson hehkuttaa yhtiön tilinpäätöstiedotteessa. VR:n mukaan sen matkustajaliikenteen tulosta kiritti junamatkailun suosion kasvu. Yhtiön mukaan junaliikenteen markkinaosuutta kasvattivat hinnanalennukset, matka-aikojen nopeuttaminen suosituilla reiteillä sekä tarjonnan lisääminen.


Aamulehti: Kotilinnasäätiössä useita rikosepäilyjä: ”Edesautoin kai liikaa” iltalehti 08:06 15.03

Tapaus liittyy tonttikauppaan, jossa Kotilinna myi kaupungilta vuokraamansa tontin vuokraoikeuden rakennusliikkeelle. Teko oli vastoin vuokrasopimuksen ehtoja. tietojen mukaan useita henkilöitä epäillään tapauksen vuoksi luottamusaseman väärinkäytöstä. Lisäksi asiakokonaisuutta tutkitaan säätiörikoksena. Kyseenalaiset liiketoimet tapahtuivat maaliskuussa 2017, kun Kotilinnasäätiö vuokrasi tontin vuokraoikeuden eteenpäin rakennusliike Lehto Groupille.


Näillä aloilla työllistämisaikeet ovat vahvimmat, barometri kertoo iltalehti 09:08 14.03

ManpowerGroupin työmarkkinabarometrin mukaan työllistämisaikeet ovat vahvimpia rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöalalla sekä liike-elämän palveluissa. Työnantatajat ennustavat positiivisia työllistämisaikeita vuoden toiselle neljännekselle ManpowerGroupin työllistämisbarometrin mukaan. Työnantajista 22 % ennustaa henkilökunnan määrän kasvavan, 6 % odottaa henkilökunnan määrän laskevan ja 72 % arvioi henkilöstömäärän pysyvän ennallaan.


Aikakoneen Sani kommentoi Terhi Kokkosen yllättävää lähtöä Vain elämää -kuvauksista: ”Se oli hänen oma päätöksensä” iltalehti 19:13 13.03

Laulaja Terhi Kokkonen lähti kotiin Vain elämää -kuvauksista viidennen kuvauspäivän jälkeen. Aikakoneen Sanille Vain elämää -kuvaukset olivat ikimuistoinen kokemus. Hän suosittelee lämmöllä ohjelmaan osallistumista kaikille kollegoilleen. Sani kertoo saaneensa kuvauksissa paljon muiden laulajien kertomuksista, liikutuksen hetkistä ja yhteisestä huumorisutkautusten heitosta. Kuitenkin Scandinavian Music Group ja Ultra Bra -yhtyeistä tuttu Terhi Kokkonen lähti kesken kauden kotiin.


Radio Suomipop: Terhi Kokkosen käytös kiinnitti Aikakoneen Sanin huomion Vain elämää -kuvauksissa: ”Hän oli meistä hiljaisin” iltalehti 17:30 13.03

Vain elämää -kuvausten aikana Sani koki laulaja Terhi Kokkosen pysyvän mielellään taustalla. Vain elämää -kuvauksissa koettiin kahdeksannella kaudella yllättävä asia: laulaja Terhi Kokkonen lähetettiin helmikuussa kesken kuvausten takaisin Suomeen. Kokkonen ehti olla kuvauksissa mukana viisi päivää. Scandinavian Music Group- ja Ultra Bra -yhtyeistä tunnettu Kokkonen ei ole kertonut tarkemmin syytä aikaiseen poistumiseen kuvauksista. Vain elämää -sarjan tuotanto on sen sijaan kertonut tehneensä päätöksen kuvausviikon rankkuuden takia. Perusteena oli myös se, että erilaiset ihmiset reagoivat tällaiseen rankkuuteen erilailla.


VR aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve noin 30 henkilöä MTV 07:31 13.03

VR Group tiedottaa, että se aikoo aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvotteluiden taustalla on yhtiön tarve yhdistää ravintolapalveluita tuottavan tytäryhtiö Avecran ja VR:n organisaatiot.


Vasemmiston hallitsema yhtiö lähti mukaan kavahtamaansa sotebisnekseen – Li Andersson: ”Olen pettynyt” iltasanomat 07:07 13.03

Vasemmistolaisten hallitsema Tradeka osti Med Group -konsernin, jolle on ulkoistettu vanhuspalveluita ja joka ”keplottelee nollatuntisopimuksilla”. Vasemmistopuolueet ovat vastustaneet sosiaali- ja terveyspalvelujen yksityistämistä.


Oululle tärkeän nettiosoitteen varannut yrittäjä antaa tunnuksen ilmaiseksi - harkitsi myymistä ensin 12 000 eurolla: ”Oulu suunnilleen näytti keskisormea” iltalehti 22:34 09.03

Oulun kulttuuripääkaupunkihankkeen tärkeistä verkkotunnuksista kehkeytyi mehevä riita. Yrittäjä Taneli Tuomaala antaa Oulun kaupungille ilmaiseksi oulu2026.fi-domainin, jonka oli Emporia Group -yrityksensä nimiin rekisteröinyt. Asia liittyy Oulun kulttuuripääkaupunkihakuun. Oulu on hakenut vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tuomaala varasi jo viime vuonna kyseisen domainin sekä perusti yritykselleen aputoiminimen Oulu2026. Lisäksi hän on perustanut muun maussa Instagram-, Twitter-, ja Facebook-profiileja.


Oululle tärkeän nettiosoitteen varannut yrittäjä antaa tunnuksen ilmaiseksi - pyysi ensin 12 000 euroa: ”Oulu suunnilleen näytti keskisormea” iltalehti 20:49 09.03

Oulun kulttuuripääkaupunkihankkeen tärkeistä verkkotunnuksista kehkeytyi mehevä riita. Yrittäjä Taneli Tuomaala antaa Oulun kaupungille ilmaiseksi oulu2026.fi-domainin, jonka oli Emporia Group -yrityksensä nimiin rekisteröinyt. Asia liittyy Oulun kulttuuripääkaupunkihakuun. Oulu on hakenut vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tuomaala varasi jo viime vuonna kyseisen domainin sekä perusti yritykselleen aputoiminimen Oulu2026. Lisäksi hän on perustanut muun maussa Instagram-, Twitter-, ja Facebook-profiileja.


Vain elämää -kohun nostattanut Terhi Kokkonen pakeni pakkasia etelän lämpöön - julkaisi tyylikkäitä lomakuvia iltalehti 07:47 08.03

Laulaja Terhi Kokkonen lomailee parhaillaan lämmössä. Tämän talven Vain elämää -sarjan kuvauksissa Espanjassa koettiin käänne, jota ei ole nähty koskaan aikaisemmin muilla kausilla: artisti lähetettiin kotiin kesken kuvausten. Terhi Kokkosen lähtö herätti kohun lähdöllään. Ohjelman tuotannon mukaan lähtöön vaikutti muun muassa kuvausviikon rankkuus. Nyt Ultra Bra - ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnettu laulaja on lähtenyt rentoutumaan ja paennut Suomen pakkastalvea etelän lämpöön. Hänen Instagram-tililään löytyy useita kuvia, jotka on otettu palmupuiden katveesta. Otoksista ei käy ilmi, missä päin maailmaa Kokkonen lomailee. Kuvat ovat herättäneet ihastusta tyylikkyydellään.


Williams-talli menettää merkittävän F1-sponsorinsa MTV 10:49 27.02

F1-talli Williams menettää merkittävän sponsorin alkavan kauden päätteeksi, kun alkoholiyritys Bacardi Group poistuu kokonaan sarjasta.


Suvi Lindénin veli avaa Iltalehdelle sisarusten bisneksiä: ”Yritämme tehdä parhaamme, että Suomeen saataisiin kansainvälisiä investointeja” iltalehti 11:35 24.02

Ugandan-matkansa takia otsikoissa olleen ex-ministeri Suvi Lindénin Seppo-veli kertoo Iltalehdelle, miksi sisarukset työskentelevät ilmaiseksi monikansallisen kiinteistösijoitusyhtiön hyväksi. Tampereella asuva Seppo Lindén, 54, ja Oulussa asuva Suvi Lindén, 55, ovat olleet pian viisi vuotta mukana monikansallisessa kiinteistösijoitusyhtiössä, jonka perustaja ja toimitusjohtaja on egyptiläinen sarjayrittäjä Khaled Sedrak. NxtVn Groupin pääkonttori on Amsterdamissa, mutta yhtiöllä on toimintaa muun muassa Lontoossa ja Dubaissa.


Vain elämää -ohjelmasta lähtöpassit saanut Terhi Kokkonen julkaisi mystisen päivityksen: ”Toivon voimia” mtv 10:34 19.02

Scandinavian Music Group- ja Ultra Bra -yhtyeistä tuttu Terhi Kokkonen joutui jättämään Vain elämää -musiikkiohjelman kuvaukset kesken.


Turun telakalle taas uusi risteilijätilaus – hintalappu 500 miljoonaa MTV 20:34 12.02

Maailman suurimpiin kuuluva matkailualan yritys, saksalainen TUI Group tilaa Mayer Turku -telakalta risteilyaluksen. TUI Group kertoo asiasta tiedotteessaan. Tilauksesta uutisoivat muun muassa Yle ja Kauppalehti.


Aikakoneen Sanilta päivitys Vain elämää -kuvauksista: "Harmi, että yhden meistä oli pakko jättää leikki kesken" mtv 15:52 08.02

Ultra Bra ja Scandinavian Music Groupin laulaja Terhi Kokkonen lähetettiin kotiin kesken Vain elämää -ohjelman kuvausten. Nyt yksi muusikoista on päivittänyt tilannetta paikan päältä.


Valtion omistusyhtiö Solidium myy kaikki Telian osakkeensa iltalehti 19:45 07.02

Valtion omistusyhtiö Solidium tiedottaa käynnistävänsä kaikkien Telian osakkeidensa myynnin. Valtion omistusyhtiö Solidium Oy tarjoaa koko omistuksensa (137 123 642 osaketta) eli noin 3,2 prosenttia Telia Company:n liikkeeseen lasketuista osakkeista. Osakemyynti alkaa välittömästi. Osakemyynnissä osakkeita tarjotaan kansainvälisille ja pohjoismaisille instituutiosijoittajille nopeutetussa tarjousmenettelyssä. Osakemyynnin pääjärjestäjänä toimii Citigroup.


Uutiset