Al-Qaidan vankina vuosia ollut ruotsalainen astui julkisuuteen – kuuli toverinsa teloituksen, teeskenteli muslimia selvitäkseen iltasanomat 15:36 10.08

Johan Gustafsson, 43, oli islamistien vankina Malissa peräti kuusi vuotta.


Nyrkkeilyn MM-mitalisti Elina Gustafsson kertoi lesboudestaan lehdessä – isä katkaisi välit iltasanomat 05:55 31.07

Isä hylkäsi MM-pronssimitalisti Elina Gustafssonin. Nyrkkeilijä löysi onnen Tampereelta.


UFC-tähti laukoi rajua tekstiä McGregorin ja Mayweatherin supermatsista: "Ei mitään tekemistä lajin kanssa" iltalehti 10:16 28.07

Ruotsalainen UFC-huippu Alexander Gustafsson liittyi nyrkkeilyn supermatsin kritisoijiin. Jo aiemmin lukemattomilta kamppailulajien entisiltä ja nykyisiltä ammattilaisilta on kuultu arvioita, joiden mukaan vapaaottelija Conor McGregorilla ei yksinkertaisesti pitäisi olla mitään mahdollisuuksia Floyd Mayweatheria vastaan nyrkkeilykehässä. Kaksikko ottaa yhteen Las Vegasissa 26. elokuuta.


Kansanedustaja suivaantui Putinin käytöksestä - laati Putinin puolesta Putinin onnittelupuheen 100-vuotiaalle Suomelle iltalehti 09:00 28.07

"Missä sivistys ja hyvän naapurin aito arvostus?", kansanedustaja Jukka Gustafsson kysyy FB-päivityksessään. Kansanedustaja Jukka Gustafsson (sd) arvostelee Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia huonoista tavoista ja sivistymättömyydestä. - Ei onnitteluja lyhyen kaavan mukaan puhumattakaan pidemmästä. Missä sivistys ja hyvän naapurin aito arvostus? Sdp:n konkariedustaja ihmetteli torstai-iltana julkistamassaan Facebook-päivityksessä.


Ruotsalainen panttivanki kiitti perhettään - "Muutama päivä sitten istuin yksin ja erityksissä Saharassa" iltalehti 18:17 29.06

Johan Gustafsson oli kuusi vuotta Al-Qaedan panttivankina Malissa. Hän palasi Ruotsiin maanantaina. Malissa panttivankina ollut Johan Gustafsson puhui tänään ensimmäistä kertaa palaamisensa jälkeen, kertoo Aftonbladet. - Haluan kiittää perhettäni ja kaikkia, jotka pitivät minut ajatuksissaan. Haluan kiittää Ruotsia kaikesta, Gustafsson sanoi tiedotustilaisuudessa.


Ruotsalainen panttivanki vapaa - katso kuva perheen jälleennäkemisestä iltalehti 22:19 26.06

Johan Gustafsson oli Al-Qaedan panttivankina vuodesta 2011. Hän oli moottoripyöräilemässä Afrikassa, kun hänet kidnapattiin. Al-Qaedan panttivankina kuusi vuotta ollut Johan Gustafsson, 42, palasi maanantaina Ruotsiin. Al-Qaidan pohjoisafrikkalainen jaosto Aqim kidnappasi Gustafssonin Malissa, Länsi-Afrikassa, vuonna 2011, kertoo Expressen. Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström kertoi Expressenille olevansa onnellinen Gustafssonin vapautumisesta ja kuvaili hänen olevan hyvässä kunnossa.


Al-Qaidan vangiksi 6 vuotta sitten jäänyt Johan Gustafsson vapautettu – matkalla Ruotsiin iltasanomat 17:01 26.06

Ruotsin ulkoministeri on vahvistanut, että Timbuktussa siepattu ruotsalaismies on vapautettu Malissa.


Expressen: 6 vuotta siepattuna ollut ruotsalaismies on vapautettu Malissa iltalehti 15:48 26.06

Johan Gustafsson joutui vuonna 2011 al-Qaidan vangiksi Timbuktussa. Ruotsalainen Johan Gustafsson on vapautunut oltuaan vuodesta 2011 lähtien al-Qaidan vankina Malilla, Länsi-Afrikassa. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lehden mukaan Gustafsson on nyt matkalla Afrikasta Ruotsiin. Gustafsson kidnapattiin kesken moottoripyöräretken Timbuktussa vuonna 2011. Gustafsson oli viettämässä ravintolassa iltaa, kun terroristijärjestö al-Qaidan jäsenet sekä toisen islamistisen terroristijärjestön hyökkäsivät sinne. Gustafssonin lisäksi aseistautuneet terroristit ottivat myös toisen uhrin, eteläafrikkalaisen Stephen Malcolmin.


Expressen: 6 vuotta siepattuna ollut ruotsalaismies on vapautettu Malilla iltalehti 15:48 26.06

Johan Gustafsson joutui vuonna 2011 al-Qaidan vangiksi Malilla. Ruotsalainen Johan Gustafsson on vapautunut oltuaan vuodesta 2011 lähtien al-Qaidan vankina Malilla, Länsi-Afrikassa. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lehden mukaan Gustafsson on nyt matkalla Afrikasta Ruotsiin. Gustafsson kidnapattiin kesken moottoripyöräretken Timbuktussa vuonna 2011. Gustafsson oli viettämässä ravintolassa iltaa, kun terroristijärjestö al-Qaidan jäsenet sekä toisen islamistisen terroristijärjestön hyökkäsivät sinne. Gustafssonin lisäksi aseistautuneet terroristit ottivat myös toisen uhrin, eteläafrikkalaisen Stephen Malcolmin.


Expressen: 6 vuotta kidnapattuna ollut ruotsalaismies on vapautettu Malilla iltalehti 15:48 26.06

Johan Gustafsson joutui vuonna 2011 al-Qaidan vangiksi Malilla. Gustafsson on nyt matkalla Afrikasta Ruotsiin, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Valokuvaajan kameraan tallentui mykistävä otos: UFC-tähdeltä hirvittävä tyrmäysisku, uhrin ilme kertoo kaiken iltalehti 18:34 02.06

Kuvatoimisto IBL:n valokuvaajan kamera tallensi upean kuvan Ruotsin UFC-tähden Alexander "The Mauler" Gustafssonin tuoreesta voitosta. Gustafsson nappasi 14 ottelun UFC-uransa kymmenennen voiton, kun Glover Teixeira putosi kanveesiin viidennessä erässä. Gustafssonin iskusarjan viimeinen koukku iski Teixeiran vintin pimeäksi, ja tyrmäys oli tosiasia. Valokuvaaja Patrik C. Österberg onnistui vangitsemaan kameraansa juuri tyrmäysiskun osumahetken. Teixeiran tuskaa henkivä ilme saa helposti tuntemaan jopa sääliä täystyrmäyksen kokemaa urheilijaa kohtaan.


Tavoitteena työllistää 2500 maahanmuuttajaa - 10 miljoonan euron sijoitus iltalehti 10:00 02.06

Euroopan investointirahasto sijoittaa 10 miljoonaa euroa kokeiluun, jonka tavoitteena on työllistää 2500 maahanmuuttajaa Suomessa kolmen vuoden aikana sekä auttaa työnantajia saamaan tarvitsemaansa osaavaa työvoimaa. Työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama kokeilu tehostaa maahanmuuttajien työllistymistä yksityisellä pääomalla. - SIB-mallissa uutta on se, että sijoittajat rahoittavat toiminnan ja kantavat taloudellisen riskin. Julkinen sektori maksaa vain todennetuista tuloksista - eli kun maahanmuuttaja työllistyy, sanoo työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson.


Video: UFC:n ruotsalaistähti iski vastustajan tajuttomaksi – ottelun jälkeiset tapahtumat yllättivät kaikki iltasanomat 14:10 29.05

Ottelu oli Alexander Gustafssonin näytös.


Kuvat: Koskettava hetki UFC-häkissä - ruotsalaistähti yllätti tyttöystävänsä iltalehti 08:57 29.05

Alexander Gustafssonin iskusarja oli liikaa Glover Teixeiralle Tukholman UFC-illassa. Vastustajansa yllätettyään Gustafssonin oli vielä yksi ässä hihassa. Ruotsalaistähti kutsui häkkiin tyttöystävänsä Moa Antonia Johanssonin, joka ei selvästikään ollut selvillä loppuillan käsikirjoituksesta.


Kuvat: Koskettava hetki UFC-häkissä - ruotsalaistähti yllätti vaimonsa iltalehti 08:57 29.05

Alexander Gustafssonin iskusarja oli liikaa Glover Teixeiralle Tukholman UFC-illassa. Vastustajansa yllätettyään Gustafssonin oli vielä yksi ässä hihassa. Ruotsalaistähti kutsui häkkiin vaimonsa Moa Antonia Johanssonin, joka ei selvästikään ollut selvillä loppuillan käsikirjoituksesta.


Oiva on Suomen paras huumekoira - Katso kuvat tiukan SM-kilpailun kolmen kärjestä iltalehti 12:38 19.05

Kilpailujen avauspäivänä tiistaina kisattiin jälki- ja varastorasteilla. Viimeisen päivän kisaohjelmassa olivat maasto- ja huoneistorastit. Poliisin huumekoirien SM-kilpailut saatiin päätökseen torstaina 18.5. Kajaanissa. Kilpailu oli erittäin tasaväkinen ja voitto ratkesi vain kolmeen pisteen erolla. Voiton nappasi Heikki Latvakoski ja Oiva Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta. Toiseksi sijoittui Miikka Ounila ja Jekku Hämeen poliisilaitokselta ja kolmanneksi Magnus Gustafsson & Scooby Doo Ahvenanmaan poliisilaitokselta.


Uutiset