Mika Häkkinen räväytti kunnolla F1-uransa kunniaksi – kaksinkertaisen maailmanmestarin fanit kuin sulaa vahaa

MTV 07:11 22.09

F1:n kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen on ollut seuraamassa Singaporen GP-viikonloppua. "Häkä" on nähty muun muassa ex-tallinsa McLarenin varikkopilttuussa.


Mika Häkkisen ja David Coulthardin välillä nähtiin harvinainen selkkaus – mestari kieltäytyi kättelemästä tallikaveriaan, skotti avautui Tulosruudulle: "Suomalaisia voi muistuttaa avustani"

MTV 07:00 15.09

F1-historian yhtenä sopuisimmista tallipareista tunnetut Mika Häkkinen ja David Coulthard kävivät läpi vaikeita aikoja vuoden 1999 MM-taistelun kääntyessä lopuilleen. Skottikuski päättikin muistuttaa Tulosruudun haastattelussa suomalaiskatsojille, mikä hänen merkityksensä on Häkkisen taustalla ollut.


Ex-anoppi Aila Häkkisen kuolema pysäytti Erja Häkkisen: "Kauniit muistot lohduttavat"

iltalehti 11:41 13.09

Erja Häkkiselle rakas entinen anoppi Aila Häkkinen kuoli sunnuntaina. Suru on suuri, vaikka pitkään kestäneen sairastelun takia Ailan kuolemaa osattiinkin odottaa. Erja Häkkinen, 57, otti keväällä uuden askeleen työurallaan ja ryhtyi kauneusalan yrittäjäksi ostamalla osuuden kosmetiikka-alan yrityksestä, joka tuo maahan Diego Dalla Palma – ja RVB LAB -brändejä. Kosmetiikka-alan työt ovat pitäneet Erjan kiireisenä. On pitänyt oppia paljon uutta ja matkustaa tiuhaan Suomen ja Monacon väliä.


Mika Häkkinen viestittää suuren surun keskeltä: ”Äiti oli meille kaikille äärimmäisen rakas”

iltasanomat 05:55 10.09

F1-mestari Mika Häkkinen kommentoi Ilta-Sanomille äitinsä Aila Häkkisen poismenoa.


Mika Häkkisen vakava onnettomuus järkytti vanhempia – äiti kertoi peloistaan: ”Kuinka pienestä kaikki on kiinni”

iltalehti 20:29 09.09

Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen kuoli sunnuntaina 74-vuotiaana. Mika Häkkinen on formula ykkösten vuosien 1998 ja 1999 kuljettajien maailmanmestari. Hänen vanhempansa Aila ja Harri Häkkinen uhrasivat poikansa menestyksen eteen huomattavan paljon sekä rahaa että ennen kaikkea aikaa. Pienenä Mikalle piti kustantaa mikroautot ja varusteet, ja vanhemmat kuljettivat häntä kilpailusta toiseen.


Tunteikkaat sanat yli 20 vuoden takaa – Mika Häkkinen toteutti äitinsä toiveen hyvin nopeasti

MTV 17:48 09.09

F1-legenda Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen menehtyi sunnuntaina pitkäaikaiseen sairauteen. Aila Häkkinen oli vahvasti mukana seuraamassa poikansa ajouraa jo alkuvaiheessa, ja odotti innolla hänen avausvoittoa F1:ssä, joka tulikin pian äidin televisiossa esitetyn hartaan toiveen jälkeen.


Mika Häkkinen sai suru-uutisen kesken Monzan F1-kisan – lähti heti matkaamaan Suomeen kuultuaan Aila-äidin kuolemasta

iltasanomat 14:46 09.09

F1-mestari Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen kuoli sunnuntaina.


Mika Häkkisen äiti Aila on kuollut – mestarikuski sai tiedon Monzan F1-kisan aikana

MTV 12:56 09.09

F1-mestari Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen on kuollut 74-vuotiaana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen on kuollut

iltalehti 12:53 09.09

Kaksinkertaisen F1-mestarin äiti kuoli sunnuntaina. Suomalaisen F1-mestari Mika Häkkisen äiti Aila Häkkinen on kuollut. Suru-uutisen vahvisti Iltalehdelle Mika Häkkisen asiainhoitaja. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Aila Häkkinen kuoli sunnuntaina kotonaan. Mika Häkkinen sai uutisen äitinsä poismenosta Monzaan, missä kilpailtiin viikonloppuna Italian GP.


Mika Häkkinen julkaisi nostalgisen kuvan sirkustempustaan – heitti haasteen Lewis Hamiltonille: ”Kumpi polki paremmin?”

iltalehti 22:30 06.09

Mika Häkkinen hallitsee myös yksipyöräiset. F1-legenda Mika Häkkinen tuli urallaan tunnetuksi paitsi taitavana rattimiehenä, niin myös yhden erityistaidon osaajana. Hän tarjoili jälleen yhden osoituksen siitä Instagram-seuraajilleen. Häkkinen jakoi nostalgisen kuvan Lotus-vuosiltaan.


Kyllä sitä ennenkin osattiin – F1-legenda Mika Häkkinen heitti haasteen Lewis Hamiltonille

MTV 22:00 06.09

F1:n kaksinkertaista maailmanmestaria Mika Häkkistä ja nykyistä Mercedes-tähteä Lewis Hamiltonia yhdistää loistavan ajotaidon lisäksi ainakin muutama muukin seikka.


Melkoista kyytiä! Mika Häkkinen tykitti hurjaa menoa – McLaren fiilisteli suomalaislegendaa

MTV 22:24 22.08

F1-legenda Mika Häkkinen osallistuu viikonloppuna Suzukan 10 tunnin ajoon. Kaksinkertainen maailmanmestari ajaa kisassa Katsuaki Kubotan ja Hiroaki Ishiuran tallikaverina.


Suomalainen olympiamitalisti lopetti uransa kaikessa hiljaisuudessa viisi vuotta sitten – "Enää ei jäädä katsomaan pitkään"

MTV 06:52 22.08

Ilmakivääriammunnan olympiapronssimitalisti Henri Häkkinen laukoi viimeisen kilpailunsa vuonna 2014. Vuosien kilpailemattomuus ei ole sen jälkeen aiheuttanut mediahälyä, vaan Häkkinen on saanut vetäytyä huippu-urheilijan uralta sivuun kaikessa hiljaisuudessa.


Kuvat: Mika Häkkinen pääsi ajamaan historiallista McLaren-tykkiä – auto vei aikoinaan tallin perustajan hengen: "Ei pitoa, vain kuljettaja"

iltalehti 17:34 20.08

Mika Häkkinen hehkutti legendaarista ”Batmobilea”. Mika Häkkinen hyppäsi todella nostalgisen menopelin kyytiin, sillä hän ajoi Kaliforniassa Yhdysvalloissa lähes 50 vuotta vanhalla kirkkaanvärisellä McLarenilla. Kaksinkertainen F1-maailmanmestari julkaisi autosta paljon kuvia Instagram-tilillään ja hehkutti ajokkiaan.


F1-legenda Mika Häkkinen hurjasteli hulppealla menopelillä – McLarenin nykykuskeillakaan ei vielä asiaa tämän auton rattiin

MTV 09:56 17.08

Kaksi F1:n maailmanmestaruutta McLarenilla voittanut Mika Häkkinen on edustanut entistä talliaan Montereyn autoviikolla Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Suomalainen on päässyt kyydittämään melko legendaarista menopeliä, McLaren M8D/3:a.


Mika Häkkiseltä hurjaa ylistystä Kimi Räikköselle – luottoa löytyy Valtteri Bottakseen: "Minulla on tunne, että hän palaa parempana takaisin"

MTV 20:56 07.08

Kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen kehuu Alfa Romeon Kimi Räikköstä.


Mika Häkkiselta hurjaa ylistystä Kimi Räikkösestä – luottoa löytyy Valtteri Bottakseen: "Minulla on tunne, että hän palaa parempana takaisin"

MTV 20:56 07.08

Kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen kehuu Alfa Romeon Kimi Räikköstä.


IS: Toimittaja Perttu Häkkinen teki äkkijarrutuksen ja kaatui kuolemaansa johtaneessa onnettomuudessa

yle 17:55 02.08

Häkkinen joutui jarruttamaan edessä olleen puomin vuoksi.


Nico Rosberg: ”En ollut koskaan Michael Schumacherin fani” – syy Mika Häkkisessä

MTV 11:42 26.07

Voi niitä aikoja, kun Michael Schumacher ja Mika Häkkinen kävivät keskenään kovaa kaksintaistelua F1-sarjassa. Ferrarin punainen ori vastaan McLarenin hopeanuoli. F1-maailmanmestari Nico Rosberg paljasti nyt oman nuoruuden suosikkinsa, joka ei ollut suinkaan Schumacher.


Mika Häkkinen pelkäsi koko uransa puolesta, kun hän pyrki paniikissa kisaan ja päätyi putkaan: "Siellä istuin ja melkein pillittelin"

MTV 07:11 20.07

Mika Häkkinen koki pelonsekaisia tunteita 28 vuotta sitten ennen Iso-Britannian kilpailua. Hän kertoi omalla Facebook-sivullaan vuoden 1992 Silverstonen kisasta tapahtumasarjan, jonka hän pelkäsi vaikuttavan koko uraansa.


kasvoilta ”Vaikeaa menettää koneeseen alkoi tupruta Ruotsalainen palaa tupsukorviin voittoputki, ”Hän yritti

Hot topics