Tappara saapuu Hämeenlinnan "Spengleriin" ? HPK:ssa kakkosvahti paljon vartijana jatkoaika.com 07:00 19.01

Hämeenlinnan perjantaihin matkustaa tällä kertaa vieraaksi Tappara. Voittoputkessa pyyhältävä HPK tarjoaa tällä kertaa katsojilleen Spengler Cupin tunnelmaa. Kotijoukkueen maalivahtivalinta kielii taktikoinnista.


Verinen ketjureaktio: Metsurit vammauttivat toisiaan vakavasti raivaussahoilla iltalehti 13:15 18.01

Hämeenlinnan poliisi kuvailee tapahtumaa harvinaiseksi ja erikoiseksi. Hämeenlinnan poliisi tutkii epäiltyjä työturvallisuusrikoksia kaupungin liepeillä sijainneella metsätyömaalla. Työmaalla oli useita metsätyömiehiä, jotka tekivät töitä raivaussahan kanssa. Epäonninen tapahtumasarja oli koitua kahden miehen kohtaloksi.


Bussi ja kaksi henkilöautoa kolaroi Helsingissä, yksi loukkaantui: ”Tiet on ihan älyttömän liukkaita” iltalehti 12:26 18.01

Onnettomuuspaikalla Hämeenlinnanväylällä on tällä hetkellä auki vain yksi kaista. Linja-auto ja kaksi henkilöautoa kolaroivat tänään Helsingissä Hämeenlinnanväylällä Kannelmäen ja Kaivokselan liittymän välissä. Toisessa henkilöautossa ollut keski-ikäinen mies loukkaantui, mutta Helsingin päivystävällä palomestarilla Vesa Paatelmalla ei ole tietoa, kuinka vakavasta loukkaantumisesta on kyse. Loukkaantunut henkilö on kuljetettu sairaalaan tutkimuksiin. - Tajuissaan oli kuitenkin, Paatelma sanoo.


Krista Pärmäkoskelta huima kiri - ankkuroi seuransa SM-kultaan iltalehti 15:26 12.01

Ikaalisten Urheilijat voitti naisten parisprintin Vantaan SM-hiihdoissa. Krista Pärmäkoski ankkuroi seuransa SM-kultaan vapaan hiihtotavan kilpailussa. Pärmäkosken parina hiihti Maaret Pajunoja. Eroa toiseksi tulleeseen Kainuun Hiihtoseuraan (Anita Korva-Anne Kyllönen) tuli 4,6 sekuntia. Hämeenlinnan Hiihtoseura otti SM-pronssia.


Krista Pärmäkoski ankkuroi seuransa SM-kultaan iltalehti 14:44 12.01

Ikaalisten Urheilijat voitti naisten parisprintin Vantaan SM-hiihdoissa. Krista Pärmäkoski ankkuroi seuransa SM-kultaan vapaan hiihtotavan kilpailussa. Pärmäkosken parina hiihti Maaret Pajunoja. Eroa toiseksi tulleeseen Kainuun Hiihtoseuraan (Anita Korva-Anne Kyllönen) tuli 4,6 sekuntia. Hämeenlinnan Hiihtoseura otti SM-pronssia.


Liikuntapaikkojen pukuhuoneista varastettu tavaraa Hämeessä – kaksi naista otettu kiinni MTV 16:34 11.01

Hämeenlinnan poliisi on ottanut kiinni kaksi paikallista naista, joiden epäillään anastaneen tavaraa seudun liikuntapaikoista.


Hyppytaklaaja selvisi kuin koira veräjästä - Hämeenlinnassa tapeltiin iltalehti 20:45 03.01

HPK:n ja Ässien ottelussa kuumenivat tunteet kolmannessa erässä, kun Sami Lähteenmäki taklasi hyppytaklauksella Otto Paajasta. Hämeenlinnan kiekkoilta muuttui tappeluksi ja protestoinniksi kolmannessa erässä. Ensin ottelussa nähtiin pari HPK:n kovaa taklausta. Tämän jälkeen Ässien Sami Lähteenmäki taklasi kyynärpää edellä hyppäämällä HPK:n Otto Paajasta. Seurasi joukkonujakka. Kovimmin iskuja nähtiin Philip McRaen ja Jaakko Turtiaisen yhteenotossa. McRae paukutti Turtiaista ensin nyrkein ja väänsi tämän sitten jäähän.


HJK-fanille ehdotonta vankeutta Hämeenlinnan pahoinpitelystä – löi kasvoihin 0,6 litran oluttuopilla iltasanomat 16:53 28.12

Vaasasta käännytettyjen HJK-kannattajien rähinöinti kärjistyi ravintolan työntekijän lyömiseen lasituopilla.


HPK:n avausvastustaja ratkesi rumin numeroin Spengler Cupissa MTV 18:35 26.12

Hämeenlinnan Pallokerho kohtaa keskiviikkona Spengler Cupin avausottelussana Riian Dinamon.


Uransa lopettava Cheek pistää tuulemaan - ennen lopetuskeikkoja luvassa vielä seitsemän areenakeikkaa! iltalehti 10:18 14.12

Cheekin Täältä sinne -kiertue käynnistyy Espoon Metro Areenalta perjantaina 4.5.2018 Hiljattain kahteen Lahdessa järjestettävään jäähyväiskonserttiinsa hetkessä kaikki yli 60 000 lippua loppuunmyynyt Cheek soittaa ensi keväänä seitsemän kaupunkia käsittävän Täältä sinne -kiertueen. Konserttien ohjelmisto painottuu artistin uran suurimpiin hitteihin. Kiertue käynnistyy perjantaina 4.5.2018 Espoon Metro Areenalta ja jatkuu Turun Gatorade Centerin, Tampereen Hakametsän jäähallin, Hämeenlinnan Ritari-areenan, Jyväskylän Synergia Areenan ja Oulun Energia Areenan kautta päätöskonserttiin Hartwall Arenalle lauantaina 26.5.2018.


Yle: Äiti ja isäpuoli hädissään hallinto-oikeuden päätöksestä: 14-vuotias tytär aiotaan palauttaa Thaimaahan iltalehti 09:43 11.12

Ylen mukaan tytön thaimaalainen isä ei pysty huolehtimaan tytöstä, mutta hän ei siitä huolimatta saa jäädä äitinsä ja tämän suomalaismiehen kanssa Suomeen. Hämeenlinnan hallinto-oikeus on päättänyt olla muuttamatta Maahanmuuttoviraston päätöstä evätä Suomessa asuvan 14-vuotiaan thaimaalaistytön oleskelulupa ja käännyttää hänet takaisin syntymämaahansa, uutisoi . Tyttö on asunut Suomessa puolitoista vuotta yhdessä äitinsä ja tämän suomalaisen aviomiehen kanssa. Äiti on asunut miehensä kanssa Suomessa jo kymmenen vuotta, ja tyttö on tämän ajan asunut isänsä ja isoäitinsä kanssa Thaimaassa.


HIFK ylitsepääsemätön HPK:lle - Tyrväinen puhutti loukkaantumisellaan jatkoaika.com 22:05 09.12

Lauantain kierroksella kohtasivat Hämeenlinnan Pallokerho ja Helsingin IFK. Kotijoukkueelle hankalaksi vastustajaksi muodostunut helsinkiläisryhmä otti jo neljännen voiton hämeenlinnalaisista lukemin 1-3.


Sihvonen HPK:n taaperruksesta: "Joukkueen rakentaminen epäonnistui tälle kaudelle" MTV 13:51 09.12

Hämeenlinnan Pallokerhon taaperrukseen jääkiekon SM-liigassa ei ole pikaista parannusta luvassa, toteaa MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen.


Outo ääniongelma kiinnitti huomion Iron Maidenin Hämeenlinnan-keikalla - nyt puhuu Bruce Dickinson: ”Tekninen vika” iltalehti 21:30 07.12

Iron Maidenin konsertti vuonna 2016 Kantolan tapahtumapuistossa herätti vilkkaat jälkikeskustelut. Iron Maidenin edellinen Suomen-konsertti Hämeenlinnan Kantolassa herätti jälkipuheita niin fanien keskuudessa kuin . Bruce Dickinsonin laulussa korkeimmat nuotit katkesivat kuin veitsellä leikaten lähes kuulumattomiin. Ongelman syystä oltiin kahta mieltä: joko taustalla oli tekninen vika tai Dickinsonin ääni oli kärsinyt, mahdollisesti syövän takia, niin etteivät korkeat nuotit enää onnistuneet.


Nyt jysähti! Liigaseura räväytti kahdeksan sopimusta kerralla suomikiekko 14:00 07.12

Liigajoukkue Hämeenlinnan Pallokerho tiedotti tänään peräti kahdeksasta jatkosopimuksesta. Sopimuksista kuusi koskee pelaajia ja kaksi valmentajia. Pelaajista nykysopimuksiaan Kerhon kanssa jatkoivat Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Harri...


HPK:n toimistolla vilinää: peräti kahdeksan uutta jatkosopimusta! iltasanomat 13:59 07.12

Hämeenlinnan Pallokerho julkaisi tukun sopimuksia.


Nuorten Leijonien MM-toivo sivuun HPK:n riveistä – "Miehekäs veto, että pelasi" MTV 17:22 05.12

Hyökkääjälupaus Kristian Vesalainen on jäänyt sivuun Hämeenlinnan Pallokerhon pelaavasta kokoonpanosta tiistain SM-liigakierroksen ottelusta KalPaa vastaan.


On meillä Suomi, Keränen ja Kuusela ? Hämeenlinnassa tauluun 100, 500 ja 800 jatkoaika.com 08:32 01.12

Hämeenlinnan perjantaissa kohtaavat alavireisesti pelanneet HPK ja Tappara. Pelillisen jännityksen lisäksi luvassa on Suomi 100 -juhlallisuuksia ja pyöreitä merkkipaaluja Juho Keräselle ja Kristian Kuuselalle.


Uutiset