Perheenisää syytetään oikeudessa: kaahasi poliisia pakoon 190 km/h - ryösti poliisiauton pistoolilla uhaten iltalehti 07:31 24.10

Poliisikoira puri pakenijaa tilanteessa niin rajusti, että syytetty joutui kahdeksi kuukaudeksi Hämeenlinnan vankisairaalaan. Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee tiistaina viime kesänä Pirkkalassa tapahtunutta hurjaa pakomatkaa, jossa poliisia paenneen ja alkoholia nauttineen 40-vuotiaan perheenisän farmari-mallisen Volvo V70:n nopeus nousi yli 190 kilometrin tuntivauhtiin. Kovassa vauhdissa pakenija oli törmätä vastaantulijoihin. Lopulta pakenija oli ajautunut ulos tieltä. Kun poliisi saapui paikalle, mies uhkasi heitä aseella ja yritti poliisin mukaan ampua heitä, mutta ase ei lauennut. Sitten mies oli tehnyt pistoolilla latausliikkeen, komentanut poliisit maahan ja huutanut tappavansa heidät. Poliisit olivat suojautuneet autonsa taakse, jolloin asemies oli hypännyt käynnissä olevaan poliisiautoon, ryöstänyt auton ja paennut. Poliisit ampuivat oman partioautonsa etu- ja takarenkaisiin, mutta pakenija sai kiihdytettyä vanteilla liikkuneen auton jälleen kovaan vauhtiin. Pari kilometriä kestäneen paon jälkeen mies oli pysäyttänyt auton ja juossut ase kädessä metsään.


Raivo repesi Hämeenlinnan SM-liigaottelussa – jäälle heitettiin kenkä iltasanomat 20:22 21.10

Hylätty maali sai hämeenlinnalaiskatsojan hylkäämään jalkineensa.


Nainen katosi sairaalasta Lahdessa - poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot hätäkeskukseen iltalehti 18:03 17.10

Poliisi pyytää havaintoja Päijät-Hämeen keskussairaalasta poistuneesta naisesta. Poliisin tiedotteen mukaan noin 60-vuotias nainen poistui sairaalasta iltapäivällä. Viimeinen havainto hänestä tehtiin Hämeenlinnantien ja Messiläntien seudulta kello 16.25 aikaan. Virkavallan mukaan hoikka, noin 168 senttiä pitkä nainen on pukeutunut turkoosiin takkiin ja punaisiin housuihin. Hän saattaa vältellä muita ihmisiä, poliisi kertoo.


Uutiset