Häiriö rautatieliikenteessä on ohi - junat myöhästyivät ainakin toista tuntia iltalehti 00:38 23.06

Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä kulkevat junat voivat myöhästyä reilun tunnin. Häiriö rautatieliikenteessä on ohi, tiedottaa Liikennevirasto. Viraston mukaan Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä ilmennyt liikenteenohjauslaitteiden vika on nyt saatu korjattua ja liikenne on palaamassa normaaliksi.


Häiriö rautatieliikenteessä on ohi – junat myöhästyivät jopa kahdella tunnilla iltasanomat 00:34 23.06

Junaliikenne takkusi torstai-iltana Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä.


Häiriö rautateillä myöhästyttää juhannuksen junia iltalehti 21:50 22.06

Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä kulkevat junat voivat myöhästyä reilun tunnin. Liikenteenohjausjärjestelmän häiriö myöhästyttää illan junaliikennettä. Hämeenlinnan ja Riihimäen välillä olevan häiriön vuoksi junat joudutaan ohjaamaan rataosuudella hidastetuilla nopeuksilla yksitellen, minkä vuoksi junat joutuvat odottamaan radalla häiriön ohittamista. Liikenneviraston Rataliikennekeskuksesta kerrotaan, että vikaa selvitetään parhaillaan, mutta toistaiseksi on mahdotonta antaa arviota korjausaikataulusta.


Kolmesta tuhopoltosta tuomittu Maria, 24, katuu: ”Muistan nähneeni paperitollon ja sytkärin kädessäni” iltasanomat 16:53 19.06

Tuhopoltoista tuomittu 24-vuotias Maria suorittaa yli viiden vuoden rangaistusta Hämeenlinnan vankilassa. Hän haluaa kertoa tarinansa, ettei kukaan päätyisi samaan pisteeseen kuin hän.


Kolmesta tuhopoltosta tuomittu Maria, 24, katuu: ”Olen miettinyt, miten pahasti olisi voinut käydä” iltasanomat 16:53 19.06

Tuhopoltoista tuomittu 24-vuotias Maria suorittaa yli viiden vuoden rangaistusta Hämeenlinnan vankilassa. Hän haluaa kertoa tarinansa, ettei kukaan päätyisi samaan pisteeseen kuin hän.


Poliisi epäilee: 21-vuotias mies näpelöi maksupäätettä - vei mukanaan ostoksia 80 000 euron edestä iltalehti 13:47 19.06

Uusimaalaista miestä epäillään törkeästä petoksesta. Poliisi tiedottaa, että uusimaalaisen 21-vuotiaan miehen epäillään tehneen ostoksia Uudenmaan ja Hämeenlinnan alueella yhteensä yli 80 000 euron arvosta niin, että hän on ohittanut maksupäätteellä varmenteen ja vienyt ostokset maksamatta. Tapauksia on selvitetty Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Järvenpään rikostutkinnassa. Rikossarjaa tutkitaan törkeänä petoksena.


Kansanedustajat ihmeissään sairaiden lasten tilanteesta - Kaikkonen: "Suomessa täytyy pystyä parempaan" iltalehti 05:55 11.06

Kansanedustajat ovat keskustelleet niin kutsuttuun Hämeenlinnan syndroomaan sairastuneiden lasten vanhempien kanssa ja toivovat ministeriötä puuttumaan asiaan. Outoon sairauteen sairastuneiden lasten vanhemmat ovat kevään aikana vaatineet ministeriötä selvitystä siitä, paljonko sairastuneita on Suomessa, mitä oireita heillä on ja voisiko hoitoa tukea. Viisi vanhempaa tapasi torstaina peruspalveluministeri Juha Rehulan (kesk) erityisavustajan sekä kansanedustajat Antti Kaikkosen (kesk), Anna-Kaisa Pekosen (vas) ja Timo Heinosen (kok). Tätä ennen vanhemmat olivat jo tavanneet kansanedustajien ja sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan kanssa.


Vaasasta käännytetyt HJK:n kannattajat mukana ravintolakahakassa Hämeenlinnassa – tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä iltasanomat 14:17 07.05

Hämeenlinnan poliisi kertoi lisätietoa lauantai-illan tapahtumista.


Hämeenlinnassa joukkotappelu ravintolassa iltalehti 23:34 06.05

Tapahtumapaikalta otettiin kiinni kolme henkilöä, joita epäillään muun muassa törkeästä pahoinpitelystä. Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevassa ravintolassa käytiin lauantai-iltana usean henkilön välinen joukkotappelu, kertoo Hämeen poliisilaitos. Poliisi sai ilmoituksen tappelusta noin puoli kymmenen aikaan, ja saapui paikalle selvittämään tilannetta usean partion voimin.


Lukiolaisella todettiin tarttuva tuberkuloosi Hämeenlinnassa iltalehti 14:38 04.05

Hämeenlinnan lyseon lukion opiskelijalla on todettu tuberkuloosi, tiedottaa Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on tarttuva keuhkotuberkuloosi. Tartunnalle altistuneet opiskelijan lähipiirissä ja oppilaitoksessa on kartoitettu. Erikseen on otettu yhteyttä sellaisiin henkilöihin, joiden kohdalla tarvitaan jatkoselvittelyä. Heidät ohjataan terveydenhoitajan haastatteluun ja keuhkojen röntgenkuvaukseen.


Lukiossa Hämeenlinnassa havaittu tartuttavaa tuberkuloosia iltasanomat 14:19 04.05

Hämeenlinnan lyseon lukiossa on todettu keuhkotuberkuloositapaus.


Hämeenlinnan lyseon lukion opiskelijalla todettu tuberkuloositartunta yle 12:04 04.05

Tuberkuloositartunnalle altistuneille on järjestetty seuranta.


Kahden auton törmäys ruuhkautti liikenteen kolmostiellä - nyt tilanne palautumassa normaaliksi iltalehti 17:48 02.05

Onnettomuus sotki liikennettä, mutta loukkaantumisilta vältyttiin. Kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa tiistaina hieman ennen kello 17 Vantaalla Hämeenlinnanväylällä. Hieman ennen Klaukkalan liittymää tapahtunut onnettomuus ruuhkautti liikenteen noin tunniksi. - Nyt autot on saatu raivattua pois ja liikenne lähtee pikkuhiljaa palautumaan normaaliksi, kertoo päivystävä palomestari Arto Latvala.


Uutiset