Veikkausliigassa näyttävä kaukolaukausmaali - SJK katkaisi tappioputkensa kovavireisen PS Kemin kustannuksella iltalehti 21:54 26.06

Tomas Hradecký tykitti SJK:lle komean osuman maanantaina Veikkausliiga-kierroksella. SJK avasi maalihanat Seinäjoella neljännellä minuutilla. Johannes Laaksosen matala laidalta lähtenyt syöttö löysi rangaistusalueen ulkopuolella väijyneen Hradeckýn. Keskikenttämies ei epäröinyt vaan tulitti pallon tarkasti 20 metristä kemiläisverkkoon.


Mia huomasi katukivetyksessä hautakiven palan - vuosiluku 1977 selvästi näkyvissä iltalehti 21:45 26.06

Espoolainen Mia Jurvanen huomasi kävellessään kotoaan bussipysäkille, että läheisen tien kivetykseen oli käytetty pala hautakiveä. Espoolainen Mia Jurvanen oli matkalla bussipysäkille kotoaan Espoossa, kun hän huomasi katukivetyksessä oudon palan. - Katukivetys on siinä normaalisti ihan vaalea, mutta nyt siinä oli yksi tumma pala, jonka erotti ihan selvästi. Huomasin heti välittömästi, että se on hautakivestä. Sanoin vielä miehelleni, että eihän tämä voi olla todellista, Jurvanen kertaa.


Suomi ensin -aktiivi raahattiin käsiraudoissa poliisiautoon - leiriä ei purettu ajoissa iltalehti 21:19 26.06

Suomi Ensin -leiri sai maanantaina lähtöpassit Helsingin Rautatientorilta. Poliisi ilmoitti aiemmin päivällä, että leiri on purettava klo 18:aan mennessä. Poliisi saapui paikalle kahta minuuttia ennen kuutta viiden poliisiauton voimin. Suomi Ensin -aktiivien keulahahmo Marco de Wit vietiin käsiraudoissa poliisiautoon, kertoo paikalla oleva Iltalehden toimittaja Sanni Mattila. Mies kaatui maahan poliisin raahatessa häntä autoon.


Leijonien ex-joukkueenjohtajasta Slovenian päävalmentaja iltalehti 21:11 26.06

Leijonien joukkueenjohtajana kauden 2016 loppuun toiminut Kari Savolainen on nimitetty Slovenian maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Slovenian jääkiekkoliitto tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Savolainen on toiminut Slovenian päävalmentajana aikaisemmin vuosina 2004-2005. Suomessa hän on valmentanut JYPiä sekä naisten maajoukkuetta.


Isä pahoinpiteli pikku tyttäriään: "Lasten hiukset lähtivät tuppoina" iltalehti 21:10 26.06

Espoolaisisä on tuomittu huomattavan suuriin sakkoihin 8-vuotiaan tyttärensä ja 12-vuotiaan tytärpuolensa pahoinpitelystä. Pahoinpitelyt liittyivät vanhempien väliseen riitaisaan eroon. Ne tulivat ensi kertaa ilmi äidin ja pienten tyttärien muutettua turvakotiin. Äiti kertoi turvakodin henkilökunnalle, kuinka hänen miehensä oli käyttänyt viikoittain rajua kuritusväkivaltaa lapsia kohtaan. Mies oli repinyt 8- ja 12-vuotiaita tyttöjä hiuksista, töninyt ja vienyt niskasta omaan huoneeseen. Äiti kertoi, että tytöiltä oli irronnut hiuksia tukkoina päästä, kun isä kuritti heitä. Häipyi turvakodista


USA:n korkein oikeus sallii maahantulokiellon soveltamisen osittain – Trump: Päätös on selvä voitto kansalliselle turvallisuudellemme hs 21:06 26.06


Timo Soini haukkui arvostelijoitaan kenokauloiksi – tiedätkö, mitä hän tarkoitti? iltasanomat 20:57 26.06

”Se on alatyylinen slangisana, ei mikään kivalta kuulostava.”


Henkilöstöpalvelualan kasvu jatkuu – ”Työvoiman hankinta maan rajojen ulkopuolelta on välttämätöntä” hs 20:49 26.06


Presidentti Trumpille osavoitto: Korkein oikeus sallii maahantulokiellon soveltamisen osittain hs 20:40 26.06


Vaikean vamman kanssa syntynyt Korbin, 3, hämmästyttää iloisilla temppuvideoillaan - noussut somehitiksi iltalehti 20:36 26.06

Korbin näyttää, että hänelle mikään ei ole mahdotonta. Alabamasta kotoisin oleva Korbin Jackson on noussut videoidensa ansiosta pinnalle. kolmevuotias poika hämmästyttää hienoilla temppulaukauksillaan ja -heitoillaan. Korbinin tarina myös osoittaa, että kyseessä on sinnikäs taistelija. Hänellä on syntymästään lähtien ollut tavallista lyhyempi niskalihas sekä poikkeavasti kieroutunut selkäranka.


Trump riemuitsi korkeimman oikeuden päätöksestä: ”Voitto kansalliselle turvallisuudellemme” iltasanomat 20:35 26.06

Korkein oikeus päätti Yhdysvalloissa maanantaina, että presidentti Trumpin ajamaa maahantulokieltoa puidaan oikeudessa lokakuussa.


Ministeri Lindström: Tiesin erityisavustajan toiminnasta, hän ei toiminut omavaltaisesti – avustaja yritti pyyhkiä somalijärjestöiltä tuet hs 20:33 26.06


Juhannuksena soitettiin 27 000 hätäpuhelua iltasanomat 20:02 26.06

Viime juhannuksena lukema oli vielä suurempi.


Päättyykö ex-mestarin kurimus vihdoin? Upea kaukolaukaus antoi SJK:lle salama-alun iltasanomat 19:59 26.06

Tomas Hradeckyn maali antoi SJK:lle ihanteellisen startin PS Kemiä vastaan.


Suomalaispuolustajalle maukas jatkosopimus NHL:ään - seurapomolta ylistäviä sanoja iltalehti 19:53 26.06

NHL-seura Dallas Stars kertoi maanantaina tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen suomalaispuolustaja Esa Lindellin kanssa. Viime kausi oli 23-vuotiaalle Lindellille ensimmäinen Dallasin joukkueessa. Hän pelasi runkosarjassa 77 ottelua ja iski niissä tehopisteet 6+12=18. Lisäksi hänellä oli koko joukkueen kolmanneksi paras teholukema, +8.


Sipilä uskoo kiinalaisen rahan valuvan entistä enemmän kohti Suomea iltasanomat 19:45 26.06

Pääministerin mukaan Suomella on Pohjoismaista parhaat suhteet Kiinaan.


Lähde: Antti Niemelle näytetään ovea! NHL-seura uhraa miljoonia päästäkseen eroon iltalehti 19:30 26.06

Toimittaja Mike Heikan mukaan jääkiekon NHL-seura Dallas Stars asettaa suomalaismaalivahti Antti Niemen, 33, waivers-listalle. Waivers-listalle asettaminen tarkoittaa, että mikä tahansa NHL-seura voi poimia Niemen seuraavan 24 tunnin aikana. Dallas Morning News -lehden toimittaja Heika kirjoitti asiasta Twitterissä tänään. Heika lisäsi, että siirron tarkoituksena on ostaa Niemen sopimus ulos, mikä tarkoittaisi, että Niemi ei kelpaa millekään muulle NHL-seuralle. Sopimuksen ulosostaminen maksaisi Starsille kaksi kolmaosaa Niemen sopimuksesta jäljellä olevasta 4,5 miljoonasta dollarista, eli 3 miljoonaa.


Lähde: Antti Niemelle näytetään ovea! NHL-seura maksaa miljoonia päästäkseen eroon iltalehti 19:30 26.06

Toimittaja Mike Heikan mukaan jääkiekon NHL-seura Dallas Stars asettaa suomalaismaalivahti Antti Niemen, 33, waivers-listalle. Waivers-listalle asettaminen tarkoittaa, että mikä tahansa NHL-seura voi poimia Niemen seuraavan 24 tunnin aikana. Dallas Morning News -lehden toimittaja Heika kirjoitti asiasta Twitterissä tänään. Heika lisäsi, että siirron tarkoituksena on ostaa Niemen sopimus ulos, mikä tarkoittaisi, että Niemi ei kelpaa millekään muulle NHL-seuralle. Sopimuksen ulosostaminen maksaisi Starsille kaksi kolmaosaa Niemen sopimuksesta jäljellä olevasta 4,5 miljoonasta dollarista, eli 3 miljoonaa.


Uutiset