Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi kansanedustaja Veera Ruohon ”satuttamista” - ”Minulle ei käy viina, haen apua” iltalehti 22:10 18.12

Teuvo Hakkarainen on pyytänyt uudelleen anteeksi käsiksi käymistään kansanedustaja Veera Ruohoon. - Olen kauhean pahoillani kaikesta tapahtuneesta. Minulle ei käy viina - ei tipan tippaa. Siitä on päästävä kokonaan irti, Hakkarainen kirjoittaa Facebookissa. Päivityksensä yhteydessä hän on julkaissut itsestään surumielisen kuvan.


Trumpin mukaan terrori-iskuvinkki Venäjälle pelasti ”tuhansia” ihmisiä iltalehti 22:09 18.12

USA:n presidentillä oli maanantaina oma käsityksensä suunnitellun terroriteon vaikutuksista. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin mukaan USA:n keskustiedustelupalvelu CIA:n venäläisille välittämät tiedot terroriteon suunnittelusta estivät tuhansien ihmishenkien menetyksen. Trump ei sen tarkemmin avannut, mistä hän sai päähänsä, että iskuissa olisi kuollut tuhansia ihmisiä.


Pihlströmin olympiaunelma sirpaleiksi - kuukausien sairauslomalle jatkoaika.com 21:58 18.12

Sunnuntaina Moskovassa loukkaantunut Antti Pihlström on sivussa kolme kuukautta. Samalla se merkitsee hänen jäämistään sivuun helmikuussa pidettävistä olympialaisista.


Järkyttävä takaisku Leijonille - Antti Pihlströmin olympiaunelma murskaksi iltalehti 21:54 18.12

Jokerit ja Suomen olympialeijonat menettävät valtavan palasen hyökkäysketjuistaan. Voimahyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Moskovan EHT-turnauksen päätösottelussa Venäjää vastaan. Pihlström tutkittiin tarkemmin tänään Helsingissä. Tutkimuksissa selvisi pahin mahdollinen: hyökkääjä ei ehdi kuntoutua olympialaisiin. - Pihlströmin tilanne on hyvin huono. Ranne leikataan huomenna. Jos kaikki menee nappiin, hän voi pelata kolmen kuukauden päästä, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti Jokerit-Lada-ottelun jälkeen.


Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa eduskunnassa iltalehti 21:51 18.12

Ruoho kertoo MTV:lle, että Hakkarainen otti hänestä niskalenkin. Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa viime torstain ja perjantain välisenä yönä eduskunnassa, jossa vietettiin samaan aikaan usean eri puolueen pikkujouluja ja käsiteltiin uutta alkoholilakia. Asiasta uutisoi ensin MTV. Iltalehti sai vahvistuksen tapaukselle kolmelta eri taholta.


SAK haluaa työpaikoille säännöt seksuaalisen häirinnän kieltämiseksi iltasanomat 21:43 18.12

Ministerit ja työmarkkinajärjestöt valjastavat torjuntatyöhön Työelämä 2020 -hankkeen Työpaikkojen tulisi päivittää työpaikkakiusaamista koskevat ohjeet kattamaan seksuaalisen häirinnän, suosittelee SAK.


USA:n sotilaat tulittivat ilmavoimien tukikohtaan väkisin pyrkinyttä autoa Britanniassa - ei tutkita terrorismina iltalehti 21:39 18.12

Tukikohtaan väkisin pyrkinyt brittimies otettiin kiinni. Britannian ilmavoimien RAF:n lentotukikohdassa tapahtui tänään "merkittävä turvallisuusuhka", brittimedia ja uutistoimistot kertoivat. Välikohtaus tapahtui puoli kahden jälkeen paikallista aikaa, kun auto yritti tunkeutua tukikohtaan. USA:n sotilaat tulittivat kohti autoa. Suffolkin poliisin mukaan yksi ihminen, autoa kuljettanut mies otettiin kiinni. Hän sai tilanteessa "haavoja ja mustelmia".


Michael Schumacherin poika julkaisi koskettavan päivityksen isästään iltalehti 21:34 18.12

Michael Schumacherin Mick-poika julkaisi Instagram-sivuillaan päivityksen, jossa hän kiittää vuolaasti isänsä tukijoita. Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan Meribelissä. Tapahtumista tulee 29. joulukuuta kuluneeksi tasan neljä vuotta. Schumacher sai turmassa vakavat päävammat, eikä hänen nykytilanteestaan tiedetä juuri mitään muuta kuin se, että häntä hoidetaan ympärivuorokautisesti Sveitsissä sijaitsevassa kotisairaalassa.


Monta tonnia mätää lohta valui tielle Kemiönsaaressa - autoilijoita varoitetaan liukkaudesta ja löyhkästä iltalehti 21:32 18.12

Kalankuljetusrekasta ehti valua tielle useita tuhansia kiloja osittain mädäntyneitä lohia. Kaloja levisi Kasnäsintielle ja Söderlångvikintielle noin kahdeksan kilometrin matkalle. Osin mädäntyneet kalat olivat menossa hävitettäviksi. - Jokin luukku tai kansi oli ilmeisesti jäänyt auki rekassa, päivystävä palomestari Markus Rautio Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kertoo.


Päätöserässä koomaan vaipunut Jokerit antoi kovan tasoituksen puolityhjillä renkailla pitkään kulkeneelle Ladalle iltalehti 21:29 18.12

Jokerit leikitteli pelin alussa. Lada Togliatti kiitti ja nousi kolmannessa erässä johtoon vain hävitäkseen voittolaukauskisan jälkeen 3-4. Jokerit antoi KHL:n itäisen konferenssin ja koko liigankin häntäpäähän kuuluvalle Ladalle rutkasti tasoitusta, sillä helsinkiläiset pelasivat ilman avainpelaajiaan Eeli Tolvasta, Antti Pihlströmiä, Marko Anttilaa ja Mika Niemeä. 18-vuotias Tolvanen on sensaatiomaisesti KHL:n viidenneksi paras maalintekijä ja Jokerien paras pistemies. Pihlström, Niemi ja Anttila ovat muodostaneet Jokereissa olympiakisatason ketjun, joka pelasi yhdessä myös Leijonissa Karjala-turnauksessa.


Vaasan Raskasta joulua -konsertissa ehti soida neljä kappaletta ennen onnettomuutta - tuottaja: ”Se on selvä homma, että rahat takaisin” iltalehti 21:25 18.12

Sunnuntaina keskeytetyn konsertin yleisö saa hakea lippuihin käytettyjä rahoja takaisin. Videolla Vaasan jäähalli juuri sen jälkeen, kun ilmastointiputki on pudonnut katosta. Sunnuntaina 17. joulukuuta Vaasassa keskeytyneen konsertin yleisö saa lipuista rahansa takaisin.


MTV: Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa - ”hän otti niskalenkin” iltalehti 21:19 18.12

MTV:n uutisen perusteella Hakkaraisen tunnustama sopimaton käytös kohdistui ilmeisesti hänen entiseen puoluetoveriinsa. MTV:n mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa puolueiden viime torstain ja perjantain välisenä yönä eduskunnassa, jossa vietettiin samaan aikaan usean eri puolueen pikkujouluja ja käsiteltiin uutta alkoholilakia. Ruoho kertoo MTV:lle viettäneensä evästaukoa eduskunnan täysistunnosta kuppilassa, kun Hakkarainen kävi häneen käsiksi.


MTV: Teuvo Hakkarainen suuteli pikkujouluissa väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa - ”hän otti niskalenkin” iltalehti 21:03 18.12

MTV:n mukaan Hakkaraisen tunnustama sopimaton käytös kohdistui hänen entiseen puoluetoveriinsa. MTV:n mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa puolueiden pikkujouluissa. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Lahden MM-sankarista ja Mäkäräisen kilpakumppanista Saksan vuoden urheilijat – yllätyitkö? MTV 20:54 18.12

Saksan vuoden miesurheilijaksi on valittu yhdistetyn MM-sankari Johannes Rydzek. Vuoden naisurheilija on puolestaan ampumahiihdon MM-kisoissa supermenestystä niittänyt Laura Dahlmeier.


Helsinki ja Vantaa aloittavat selvityksen Fennovoiman ydinvoimalahankkeesta irrottautumisesta - Emma Kari: ”Ei ole veronmaksajien edunmukainen hanke” iltalehti 20:45 18.12

Sekä Vantaan ja Helsingin kaupunginhallituksen ovat esittäneet selvitystyön aloittamista. Helsingin kaupunginhallitus on maanantaina päättänyt esittää valtuustolleen, että kaupunki ryhtyy selvittämään Vantaa Energia Oyj:n irtautumista Fennovoimasta. Energiayhtiö on yksi Fennovoiman omistajista ja hankkeen suurin kuntataustainen omistaja. Helsingin kaupunki omistaa 40 prosenttia ja Vantaan kaupunki 60 prosenttia Vantaan Energia Oy:n osakkeista.


Selvitys: Maahanmuutto nieli yli miljardi euroa budjettivaroja 2016 - ”kompleksinen kokonaisuus” iltalehti 20:33 18.12

Summa sisältää muun muassa sosiaalisturvaetuudet, julkisesti tuotetut palvelut sekä verot ja veroluontoiset maksut. Juha Sipilän (kesk) hallitus linjasi ohjelmassaan kesällä 2015, että hallitus selvittää maahanmuuton kustannukset. - Laaditaan riippumaton selvitys maahanmuuton kustannuksista ja vaikutuksista yhteiskunnassamme, joka mahdollistaa tosiasioihin pohjautuvan keskustelun ja paremman kotouttamispolitiikan sekä päätöksenteon, hallitusohjelmaan kirjoitettiin.


Nyt ovat tunteet pinnassa! Fanin raivopäisestä reaktiosta tuli somehitti iltalehti 20:09 18.12

Fanin elämä on välillä rankkaa. Tämän sai taas eilen huomata eräskin Pittsburgh Steelers -fani, kun hänen suosikkijoukkueensa kohtasi NFL:ssä New England Patriotsin. Ottelun viimeiselle neljännekselle lähdettiin Pittsburghin 24-16-johdossa. Neljäs neljännes oli kuitenkin isännille sysimusta, sillä Patriots vei sen nimiinsä 11-0. Niinpä Pittsburgh kärsi kirvelevän 24-27-tappion.


Northug alkukautta hallinneesta Kläbosta: Voittaa monta olympiakultaa MTV 20:04 18.12

Petter Northugin mielestä hänen maanmiehensä Johannes Hösflot Kläbo voittaa monta olympiakultaa urallaan.


Ruma Betty -tähden aviomies löytyi kuolleena kotoaan – "Hän pyytää yksityisyyttä tänä äärimmäisen surullisena aikana" mtv 20:00 18.12

Ashley Jensenin aviomies Terence Beesley löydettiin kuolleena pariskunnan kotoa marraskuun lopulla. 


Suomalaisen Oton, 10, riemastuttava joulutanssi leviää maailmalla: ”Tämä huomio on ihan uskomatonta” iltasanomat 19:55 18.12

10-vuotias Otto Leinonen oli joulutunnelmissa Petteri Punakuonon tahtiin.


Uutiset