Hurjassa kolarissa olleen MotoGP-kuskin leikkaus onnistui – "Taistelutahto on korkealla" MTV 15:31 26.08

MotoGP-kuski Tito Rabatin hätäleikkaus on onnistunut. Rabatin jalka murtui useasta kohtaa Britannian vapaissa harjoituksissa lauantaina.


Beyoncé avautuu traumaattisesta synnytyksestä – viikkoja vuodelevossa ja hätäleikkaus mtv 08:31 07.08

Muusikko Beyoncé synnytti kaksoset kesäkuussa 2017. Hän paljastaa Voguen harvinaisessa haastattelussa, että synnytykseen liittyi hengenvaarallisia komplikaatioita.


Iso-Arska on palannut! Tältä näyttää sydänoperaatiosta toipunut 70-vuotias toimintasankari energisellä pyörälenkillä iltalehti 07:56 25.05

Arnold Schwarzenegger, 70, on palautunut parin kuukauden takaisesta sydänoperaatiosta. Näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger, 70, oli maaliskuussa avosydänleikkauksessa. Miehen kunto romahti pari kuukautta sitten vakavasti, ja hänelle suoritettiin hätäleikkaus. Nyt Terminator-tähti on tehnyt paluun. 70-vuotias Arnold Schwarzenegger nähtiin Los Angelesin keskustassa energisenä pyörälenkillä ystävän seurassa. Kuvista näkee, että mies on toipunut leikkauksesta hyvin, ja on saanut voimiaan takaisin.


Managerilegenda Sir Alex Ferguson kiidätettiin sairaalaan - joutui hätäleikkaukseen aivoverenvuodon takia iltalehti 22:40 05.05

BBC:n mukaan managerilegenda Sir Alex Ferguson on saanut vakavan aivoverenvuodon. 76-vuotias Manchester United -legenda vietiin tänään sairaalaan, jossa hänelle tehtiin hätäleikkaus. Unitedin mukaan se meni hyvin, mutta Ferguson tarvitsee silti tehohoitoa toipumisen optimoimiseksi. Ferguson päätti komean manageriuransa vuonna 2013. Hän voitti Manchester Unitedin peräsimessä peräti 38 pokaalia 26 vuoden aikana.


Turun puukotuksessa loukkaantuneiden uhrien järkyttävät kohtalot: Hätäleikkaus, hengityskone, elämä hiuskarvan varassa iltasanomat 12:46 10.04

15-vuotias tyttö sai suoran pistohaavan 10 sentin syvyyteen. 43-vuotiaan naisen haava ulottui nieluun asti. 54-vuotiaan naisen saama isku osui sydämen lähelle.


alkoi karmiva Mäntyharjulla niin huono

Uutiset