Muistatko Au pairit Miamissa -sarjassa kohahduttaneen Janen? Somessa myrskysi alkoholinkäytön takia - tällaista hänen elämänsä on nyt iltalehti 07:28 19.05

Au pairit Miamissa -sarjasta tuttu Jane Hölsö nousi puheenaiheeksi suorien kommenttiensa ja villin bilettämisensä vuoksi. Viime keväänä keskustelu roihahti somessa, kun seinäjokelainen Jane Hölsö, 23, lähti au pairiksi Miamiin Ylen suositussa tosi-tv-sarjassa. Aikaisemmin Lidlissä työskennellyt Jane herätti ristiriitaisia mielipiteitä suorasukaisilla kommenteillaan. Hän haki myös au pairin arkeen vastapainoa biletyksestä, jonka vuoksi monella on Janesta villin naisen kuva. Nyt vuotta myöhemmin tummahiuksinen kaunotar sanoo, että lähtisi mieluusti uudestaankin kyseiselle reissulle. Kohujulkisuus ei Janea pelota.


Au paireissa sekoillut Jane tänään Salatuissa elämissä! iltalehti 07:30 16.05

Jane Hölsö ei sylkenyt Au pairit Miamissa -sarjassa lasiin, eikä niin tee hänen roolihahmonsakaan. Raskaana olevan Evan on aika jäädä illan Salattujen elämien jaksossa äitiyslomalle. Tuuraajakin on jo valmiiksi katsottuna, mutta hänet on vielä opetettava talon tavoille. Niinpä Evan on tehtävä vielä yksi työvuoro kahvilassa. Hän olisi tosin valmis keskeyttämään sen hieman tavallista aiemmin. – Uskon, että tulee rauhallinen ilta, Eva osoittaa sanansa uudelle työntekijälle juuri, kun Moosen ovesta rynnii sisään riehakas polttariporukka.


vihaavat maatamme ”Olen valmis tekemään

Uutiset