Brittimies harhaili veren tahraamassa t-paidassa kyselemässä vaimoaan ja lapsiaan – kertoo nyt menettäneensä Sri Lankan iskussa heidät kaikki iltasanomat 21:39 22.04

Itsemurhapommittajat iskivät hotellin aamupalalle. Koko perheensä menettänyt Ben Nicholson julkaisi maanantaina lausunnon, jossa hän kertoo olevansa murtunut mies.


Jane, 23, kohautti Au pairit Miamissa -sarjassa – kommentoi nyt alkoholinhuuruista laivakohtausta: ”Ehkä muutaman olisi voinut ottaa vähemmän” iltasanomat 12:02 14.04

Au pairit Miamissa -sarjasta tuttu Jane Hölsö joutui myrskyn silmään suorasukaisten kommenttiensa vuoksi. Hän ei kadu kohujulkisuutta, mutta kuvailee sen olleen opettavainen kokemus.


Tältä näyttää Joaquin Phoenixin Jokeri - elokuvan ensimmäinen traileri julki! iltalehti 00:13 04.04

The Joker -elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu. Todd Phillipsin ohjaamasta Joker-elokuvasta on aiemmin julkaistu lyhyt tiiseri, mutta nyt siitä on julkaistu pidempi, yli kaksiminuuttinen versio. Traileri antaa hivenen paremman käsityksen siitä, millä tavalla Joaquin Phoenix tulkitsee yhtä elokuvahistorian kuuluisinta pahista. Aiemmin Jokerina on nähty muun muassa Jack Nicholson ja Heath Ledger, joista jälkimmäinen voitti roolisuorituksestaan Oscar-palkinnon.


Uutiset