Mikael Forssell muisteli Pertti Alajaa - ”Hyvin harva ymmärsi, miten iso ja arvostettu ihminen hän oli” iltalehti 20:08 19.08

Pallokentän liput olivat puolitangossa. Pertti Alajan muistoa kunnioitettiin myös surunauhoin. HIFK:n Mikael Forssell aloitti ottelun RoPS:aa vastaan vaihtopenkillä. Hänellä oli musta surunauha verryttelypuseronsa hihassa. Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja menehtyi perjantaina.


Sihvola käynnisti HIFK:n selviämistaistelun Veikkausliigassa – vain hetkeä aikaisemmin kannattajat vaativat päävalmentaja Muurisen eroa hs 19:58 19.08


Sihvola käynnisti HIFK:n selviämistaistelun Veikkausliigassa hs 19:51 19.08


RoPSille tuplasti katkera lauantai – HIFK voitti taas ja maalitykki jättää seuran iltasanomat 19:45 19.08

Juha Malinen ruoti suorapuheisesti Ezen korvaajia.


RoPS menettää tähtihyökkääjänsä ”pähkinäpussin hinnalla” iltalehti 19:39 19.08

RoPS menettää ykköskärkensä Emeka Ezen. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kertoi Ezen lähdöstä. - Ne olivat Ezen viimeiset minuutit, Malinen sanoi RoPS:n hävittyä HIFK:lle 0-1.


HIFK voitti juhlaottelunsa - kannattajat vaativat Antti Muurisen eroa iltalehti 19:06 19.08

HIFK voitti RoPS:n 1-0 Pekka Sihvolan maalilla. Kotivoitto oli HIFK:lle toinen peräkkäinen. Pekka Sihvola päätti HIFK:n toisen puoliajan ensimmäisen hyökkäyksen maaliin 58. minuutilla. Hän nosti pallon maaliin yli Antonio Regueron, joka oli sijoittunut huonosti.


Jalkapalloväki muistaa Pertti Alajaa Suomessa ja ulkomailla iltalehti 17:03 18.08

Palloliiton puheenjohtajana viime vuodet toimineen Pertti Alajan menehtyminen liikuttaa jalkapalloihmisiä Suomessa ja maailmalla. Useat lajin parissa toimivat ihmiset sekä seurat ovat esittäneet surunvalittelunsa Twitterissä. - Iso suru-uutinen kuulla, että Pertti Alaja on poissa. Paljon voimia lähipiirille ja varsinkin rakkaalle ihmiselle Erkki Alajalle, kirjoitti HIFK:ssa nykyään pelaava entinen maajoukkuehyökkääjä Mikael Forssell.


Lisää hyviä talousuutisia: HIFK:kin takoi muhkeat voitot iltasanomat 14:13 18.08

HIFK teki viime kaudella satojen tuhansien voitot.


Huhut viemässä Jussi Salonojan hylkäämää naisjoukkuetta HIFK:hon – näin kommentoi seuran toimitusjohtaja iltasanomat 06:20 18.08

HIFK haluaa auttaa laadukkaan naisjääkiekkotoiminnan pysymistä pääkaupunkiseudulla, mutta keskustelut Espoo Unitedin naisjoukkueen kanssa ovat jääneet yhteen kertaan.


Espoo Unitedin naisilla on useita ottajia – HIFK yksi niistä jatkoaika.com 21:06 17.08

Yle uutisoi tiistaina, että HIFK on kiinnostunut ottamaan Espoo Unitedin naisten jääkiekon edustusjoukkueen siipiensä suojaan. HIFK ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto.


HIFK:n fani löi pelikentän järjestyksenvalvojia – reissussa mukana kannabista iltasanomat 19:29 16.08

Helsingin IFK:n kannattaja tuomittiin päiväsakkoihin kesäkuun tapahtumista.


HIFK:n hallihanke nytkähti eteenpäin jatkoaika.com 06:30 16.08

HIFK:n tapahtuma-areenahanke Helsinki Garden pääsi pormestari Jan Vapaavuoren tarkkailuun.


Yle: HIFK on kiinnostunut ilman kotia jääneestä Espoo Unitedin naisten joukkueesta hs 18:27 15.08


Ilves - HIFK 14.8.2017 iltasanomat 22:26 14.08

Veikkausliigan ottelu on katsottavissa tällä sivulla.


Entinen HIFK-kapteeni Luttinen siirtyy Unkariin jatkoaika.com 16:53 14.08

Viime kaudella HIFK:n kapteenina toiminut Arttu Luttinen siirtyy Unkariin Székesfehérvárin joukkueeseen.


Atte Engren valitsi HIFK:n menestystavoitteiden vuoksi: "Olen aika onnellinen tällä hetkellä" jatkoaika.com 12:00 13.08

HIFK:n maalille täksi kaudeksi pestattu Atte Engren on ulkomailla vietettyjen neljän viime kauden aikana päässyt pelaamaan vain yhtenä keväänä pudotuspelejä. Päätös tarttua HIFK:n tarjoukseen oli helppo, sillä niin Engren kuin HIFK janoavat menestystä tulevalta kaudelta.


Tappara marssi Tampere Cupin voittoon kolmannessa erässä, Elorinteen taklaus puhututti: "Mielestäni se oli hävytön" jatkoaika.com 16:57 12.08

Tapparan ja HIFK:n välisestä finaalista Tampere Cupissa ei tunnetta puuttunut. Ottelu oli tasainen päätöserään asti. Tappara marssi lopulta selvänumeroiseen voittoon, kun hallitseva mestari iski kolme maalia kolmannessa erässä.


Joukkueet Tampere Cupiin lähes parhailla kokoonpanoilla ? Sandell ei pelikunnossa jatkoaika.com 13:45 11.08

Perjantaina ja lauantaina miteltävä tuo Hakametsään paitsi tamperelaisjoukkueet, myös HIFK:n ja Pelicansin. Joukkueet eivät lähde säästelemään, vaan marssittavat jäälle ykkösmiehistöjään.


Taas tappio – HIFK-fanit vaativat Muuriselle potkuja: ”Valehtelisin, jos sanoisin, ettei se tunnu pahalta” hs 21:58 04.08


Uutiset