TPS-pomo lyö painetta päävalmentaja Kalle Kaskiselle: "Pelejä pitää ruveta voittamaan"

MTV 19:50 14.10

Nimekkäillä pelaajilla varustettu Turun Palloseura valahti jääkiekon SM-liigan jumbosijalle hävittyään lauantaina HIFK:lle 1–2. TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki lyö tilanteessa painetta myös kritisoidulle päävalmentaja Kalle Kaskiselle.


Video: VPS hävisi HIFK:lle ja putosi Veikkausliigasta – ”Toisen puoliajan pelimme kuvasti koko kautta”

iltasanomat 19:53 06.10

Vaasan Palloseuraa ei ensi kaudella Veikkausliigassa nähdä. HIFK:n Tiquinho iski Vaasassa hattutempun.


HIFK:lle on kehkeytynyt paha ongelma ? Pelicans kesti rumputulen ja palasi voittojen tielle

jatkoaika.com 20:55 04.10

Lahden Pelicans haki kolme pistettä Helsingistä, kun se kaatoi HIFK:n 3?0-lukemin. Helsinkiläisten maalinteon tehottomuus nosti jälleen päätään. Siitä onkin kehkeytymässä, ellei ole jo HIFK:lle pahanlainen ongelma.


Ilveksen tappioputki jatkuu – HPK:n tyrmäävä avauserä oli liikaa HIFK:lle: "En ole tämmöisessä pelissä ollut aikaisemmin"

yle 21:15 20.09

Kärpät ja Tappara jatkavat ilman tappiota SM-liigassa. Joukkueet jakavat sarjajohdon 11 pisteellä.


HPK:n räväkkä avauserä oli liikaa HIFK:lle, Ilveksen tappioputki jatkuu

yle 21:15 20.09

Kärpät ja Tappara jatkavat ilman tappiota SM-liigassa. Joukkueet jakavat sarjajohdon 11 pisteellä


HIFK varmisti liigapaikkansa – nousi haastajasarjan kärkipaikalle

iltalehti 21:23 13.09

SJK jäi tasapeliin VPS:n kanssa Helsingin IFK nähdään myös ensi kaudella Veikkausliigassa. Joukkue nappasi 3–1-kotivoiton kokkolalaisesta KPV:stä haastajasarjan ensimmäisessä ottelussa. Luis Henrique osui kahdesti ja Tiquinho kerran HIFK:lle. Vieraiden ainoasta vastasi Sebastian Mannström.


HIFK nousi heti piikkiin Veikkausliigan haastajasarjassa, vajaalukuinen KPV kapsahti putoajan paikalle

yle 21:10 13.09

Luis Henrique ja Tiquinho takasivat HIFK:lle voiton KPV:sta Töölössä. VPS kapusi karsijan paikalle ottamalla pisteen Seinäjoelta.


Näin liigajoukkueet pelasivat harjoituskaudella – Ilvekselle ja HIFK:lle odotettavissa kauteen vahva lähtö, JYPille ja SaiPalle luvassa vaikeuksia

jatkoaika.com 06:30 09.09

Harjoitusotteluiden perusteella vahvaa kauden aloitusta voi povata Ilvekselle, HIFK:lle ja Kärpille. JYP, SaiPa ja Pelicans ovat kysymysmerkkien äärellä.


Stadin derbystä taas sakot molemmille – soihdut sytyttivät tifon palamaan

MTV 16:24 16.07

Miesten jalkapalloliigan Helsingin paikalliskamppailun tapahtumista 4. heinäkuuta on annettu 1700 euron sakko sekä HIFK:lle että HJK:lle. Otteludelegaattien raportin mukaan joukkueiden kannattajat rikkoivat ottelutapahtumassa useita turvallisuusmääräyksiä.


Stadin derbystä sakkotasapeli – HIFK:lle ja HJK:lle kauden suurimmat rapsut Palloliiton kurinpitolautakunnalta

iltalehti 15:34 16.07

Helsingin IFK:n ja Helsingin Jalkapalloklubin kauden toinen paikalliskohtaaminen päättyi kentän ulkopuolella Palloliiton antamien sakkojen osalta tasapeliin. HIFK:n isännöimä kauden toinen Stadin derby päättyi HJK:n 2–0-voittoon. Suomen Palloliitto on jakanut nyt odotetut sakkotuomionsa heinäkuun 4. päivänä pelatusta ottelusta. Molemmat helsinkiläisseurat saivat Palloliitolta 1700 euron verran sakkoja maksettavaksi. Kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja on langettanut seuroille yhtä suuret sakkosummat, koska molempien seurojen kannattajilta nähtiin katsomosäännösten vastaisia tekoja.


Stadin derbystä lähes 2?000 euron sakot HJK:lle ja HIFK:lle – ”Useita turvallisuusmääräysten rikkomisia”

iltasanomat 15:30 16.07

Kummankin seuran kannattajat rikkoivat turvallisuusmääräyksiä Stadin derbyssä.


HIFK:lle kova isku, tähti pitkään sivussa – valmentajan jatkosopimuksesta käydään keskusteluja

iltasanomat 17:21 05.07

Stadin derbyssä loukkaantuneen HIFK:n Arnold Origin vamma osoittautui vakavaksi.


Upea kaukolaukaus siivitti HJK:n voittoon Stadin derbyssä – HIFK:lle ensimmäinen tappio yli kahteen kuukauteen

iltasanomat 20:25 04.07

HJK voitti Helsingin paikallisottelun 2–0.


Kalliokoski kotidebyyttiinsä myötätuulessa - Veikkausliigan maalipörssikärjen kiinnisaamisella suuri rooli lopputulokseen KPV-FC Inter-ottelussa

iltalehti 07:37 16.06

Veikkausliigan sunnuntain ainoassa ottelussa kohtaavat valmentajaa toukokuun lopussa vaihtanut KPV sekä pari peliä alavireisesti pelannut FC Inter. Toukokuun lopussa KPV:n päävalmentajan pestiin apuvalmentajan tontilta tullut Niko Kalliokoski sai tehtäväänsä lentävän lähdön joukkueen voitettua Kalliokosken avauspelissä vieraissa Hongan 1-0. Tulos oli pelitapahtumiin nähden jopa aivan ansaittu. Pelillinen parannus KPV:n edellisiin otteluihin oli huomattava. Nyt on vuorossa Kalliokosken kotiavaus, mihin joukkue pääsee Honka-voiton jälkeen ihan otollisista asetelmista. Kokonaisuudessaankaan KPV ei ole aivan niin heikko joukkue kuin sen asema sarjan hännässä näyttäisi kertovan. Onnistuessaan Kalliokosken alaisuudessa joukkueella on nousupotentiaalia pois kellarikerroksesta. Sarjakärjen tuntumassa oleva FC Inter ei ollut kahdessa taukoa edeltävässä pelissään parhaimmillaan menetettyään pisteitä sekä Ilvekselle että HIFK:lle. FC Interille lähes kaikki kaikessa on Veikkausliigan maalipörssiäkin johtava Filip Valencic. Valencic on tehnyt maalin Interin kaikissa sarjapeleissä viittä ottelua lukuun ottamatta. Myös KPV-pelissä Valencicilla on suuri rooli lopputuloksen suhteen.


HIFK nousi huikean trilleriottelun jälkeen Suomen mestariksi – Ax teki ratkaisuosuman jatkoajan viimeisellä sekunnilla!

yle 18:07 12.05

Naisten käsipallon Suomen mestaruudesta käytiin viiden ottelun trillerisarja Dickenin ja HIFK:n välillä. Mestaruus ratkesi vasta jatkoajan toisen jakson viimeisellä sekunneilla HIFK:lle.


ja perättömät lastensuojelu­ilmoitukset kotona – hevimusiikki pallon saajaksi

Hot topics