Kottilat vastaavat some-kriitikoille – nyt pölisee yläpellissä! iltasanomat 07:51 16.08

Kottilat yrittävät toistaa HJK:n Filip Valencicin vasurivedon.


HJK:n kapteeni vähätteli unelmalaukaustaan - "Joskus uppoaa, joskus ei" iltalehti 22:55 10.08

HJK:n kapteeni Rafinha jysäytti kaukaa johtomaalin SJK:n verkkoon seitsemännellä peliminuutilla. Kapteeni Rafinha kehui HJK:n esitystä. SJK kaatui suvereenin esityksen jälkeen. Melkein kaikki maalit syntyivat kaukaa. SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu haroi tyhjää. Kierre oli pirullinen. Maalivahti voi reagoida laukaukseen vain kerran.


SJK - HJK 10.8.2017 iltasanomat 22:32 10.08

Veikkausliigan ottelu on katsottavissa tällä sivulla.


HJK nöyryytti SJK:ta jälleen tennislukemin – katso huippuhetket iltasanomat 22:30 10.08

HJK iski viisi maalia 21 minuutissa ja haki Seinäjoelta tylyn 6–0-voiton.


Viini virtasi Shefki Kuqin ja HJK:n ikimuistoisella reissulla - päävalmentaja Muurinen heitettiin uima-altaaseen iltalehti 08:40 08.08

Vuoden 1998 HJK oli poikkeuksellinen joukkue. Shefki Kuqi paljastaa kirjassaan, miten HJK valmistautui Ranskassa Mestarien liigan ratkaisevaan karsintaotteluun Metziä vastaa. - Kävimme hakemassa läheisestä putiikista halvinta punaviiniä ja jotain pientä purtavaa. Paikalliset ihmiset naureskelivat meille ja pitivät ihan amatööreinä, Kuqi kertoo kirjassaan.


Shefki Kuqi muistelee mestaruusjuhlia, joista Antti Muurinen ei pitänyt - tripla jäi haaveeksi iltalehti 06:22 08.08

HJK voitti Suomen mestaruuden ja liigacupin 1997. Shefki Kuqi kertoo tällä viikolla ilmestyvässä kirjassaan HJK:n lähteneen Hesperiaan juhlimaan mestaruuden varmistuttua viimeisen sarjapelin jälkeen. Päävalmentaja Antti Muurinen ei ollut juhlatuulella, koska kausi oli vielä kesken ja tarjolla historiallinen tripla. Suomen cup oli välierävaiheessa. HJK:n vastustaja oli Ykkösen nousija Haka.


FC Lahden pitkä tappioton putki jatkuu – tuomarien ratkaisut kismittivät HJK-luotsi Lehkosuota hs 07:16 07.08


HJK - FC Lahti 6.8.2017 iltasanomat 22:54 06.08

Veikkausliigan ottelu on katsottavissa tällä sivulla.


HJK:n topparin kahden jalan taklaus puhutti - vastustaja otti kantaa: "Keltainen oli ihan riittävä" iltalehti 19:38 06.08

HJK:n Aapo Halme taklasi jalat edellä vastustajaa ensimmäisellä puoliajalla. FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas vaati HJK:n Aapo Halmeelle ulosajoa vaarallisesta taklauksesta. Erotuomari Jari Järvinen tyytyi varoittamaan Halmetta. Se oli oikea tuomio FC Lahden Pyry Kärkkäisen mielestä. FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas piti tekoa ulosajon arvoisena. Erotuomari Jari Järvinen antoi Halmeelle varoituksen.


HJK-kärki ihmetteli tuomitsematta jäänyttä rangaistuspotkua - "Kenkä nyt sattui lähtemään" iltalehti 19:11 06.08

Erotuomari Jari Järvinen ei ollut sunnuntaina HJK:n kannattajien suosiossa. HJK:lta jäi rangaistuspotku saamatta, kun Akseli Pelvas kaadettiin. Erotuomari Jari Järvinen antoi pelin jatkua, vaikka FC Lahden Igor Jovanovic talloi Pelvaksen kantapäälle. HJK-FC Lahti-ottelua oli pelattu 50 minuuttia, kun HJK:n Aksel Pelvas oli murtautumassa maalintekoon. FC Lahden Igor Jovanovic pysäytti hänet. Jari Järvinen antoi pelin jatkua, vaikka Jovanovic talloi Pelvaksen kantapäälle rangaistusalueella.


HJK:n Mika Lehkosuo suuttui lehdistötilaisuudessa: ”Voisitko olla hiljaa!” iltasanomat 18:42 06.08

Tunteet kävivät kuumana kiihkeän kärkitaiston jälkeen.


HJK jäi kaksijakoisessa ottelussa tasapeliin – ”Meiltä vietiin 1–2 pilkkua” hs 18:21 06.08


HJK ja FC Lahti tasapeliin kiihkeässä kamppailussa iltasanomat 18:15 06.08

HJK:n ja FC Lahden välisessä ottelussa puhutti erotuomaritoiminta.


HJK:n ja FC Lahden päävalmentajat sanasodassa taisteluottelun jälkeen - ”Voisitko olla hiljaa, kun mä puhun, kiitos!” iltalehti 18:04 06.08

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo ja FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas intoutuivat tiukkaan sananvaihtoon ottelunjälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Kiihkeä ottelu päättyi 0-0. Ensin näkemyksiään kertoi Korkeakunnas, sitten Lehkosuo.


Veikkausliigan mitalitaisto jatkuu tiiviinä - VPS nousi loppuhetkillä tasapeliin kotonaan iltalehti 17:45 06.08

Jalkapalloliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Kärkijoukkue HJK ja sarjakolmonen FC Lahti pelasivat maalittoman tasatuloksen Helsingissä. Toisena oleva VPS päätyi samaan aikaan maalijuhlassa 3-3-kotitasapeliin PS Kemiä vastaan, joten kärjen erot säilyivät ennallaan.


Veikkausliigan kärkiryhmät juuttuivat tasapeleihin iltasanomat 17:42 06.08

Kärkijoukkue HJK ja sarjakolmonen FC Lahti pelasivat Veikkausliigassa maalittoman tasatuloksen Helsingissä.


HJK ja FC Lahti iskivät tulisesti yhteen - erotuomari joutui HJK-fanien hampaisiin iltalehti 16:59 06.08

Kipinät sinkoilivat, kun HJK ja FC Lahti ottivat yhteen. Ottelu päättyi 0-0. Erotuomari Jari Järvinen joutui HJK:n fanien hampaisiin. Akseli Pelvakselta taklattiin kenkä jalasta rangaistusalueella 50. minuutilla, mutta Järvinen antoi pelin jatkua.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: FC Lahti tarjoaa HJK:lle kovan vastuksen iltalehti 10:46 06.08

Sarjakärki HJK saa vieraita Lahdesta, kun sarjan kolmannelta sijalta löytyvä Mustat Kuhnurit matkustaa Töölöön. Molemmat joukkueet ovat hävinneet Veikkausliiga-ottelun viimeksi toukokuussa. Klubilla on alla 13 tappiotonta liigapeliä ja FC Lahdella seurahistoriansa pisin, 12 tappiottoman ottelun putki. Tänään lahtelaisten putki joutuu kovalle koetukselle, sillä vastassa on Suomen ylivoimainen ykkösseura. HJK:n kotisaldo tämän kauden liigassa on 8-1-0 musertavalla 27-2 maalierolla.


Eurooppalainen huliganismi sai apinoitsijoita Suomessa – mitä puolalainen mies teki Kirkkonummella HJK:n ja HIFK:n kannattajien epäillyssä joukkotappelussa? hs 19:49 02.08


Stadin derbyn jälkipyykki: Uusnatsi Jesse Torniainen päästettiin katsomoon - vapautui porttikiellosta, jonka sai aikaisemmasta joukkotappelusta iltalehti 18:24 02.08

Uusnatsi Jesse Torniainen osallistui HIFK:n fanimarssille Stadin derbyssä ja oli myös katsomossa. Poliisi tutkii kahta päivää aiemmin tapahtunutta joukkopahoinpitelyä Kirkkonummella. Poliisin tietojen mukaan vajaat 40 henkilöä oli sopinut tappelusta etukäteen ja kokoontunut Kiilatiellä sijaitsevalla sorakentällä. Ryhmä esiintyi HJK:n ja Helsingin IFK:n kannattajina ja kävi toistensa kimppuun jalkapalloilun nimessä. Tietoja tapahtuneesta ei ole toistaiseksi niin paljoa, että poliisi kommentoisi mahdollisia epäiltyjä.


Uutiset