Tappara oli jälleen Haapalalle vaihtoehto: "Nyt oli kuitenkin aika mennä muualle" jatkoaika.com 14:46 17.10

Henrik Haapala palasi jälleen Suomeen, tosin vain pikavisiitille. Hyökkääjä kävi nappaamassa CHL-jatkopaikan Luganon riveissä, kun JYP taipui kotonaan lukemin 0-1.


"Tutussa miljöössä ja yöaikaan" – kokenut poliisi: Nuoret ottavat tarpeettomia riskejä liikenteessä, koska valvonta on olematonta MTV 19:39 15.10

Yli neljäkymmentä vuotta poliisitehtävissä työskennelleen Jyrki Haapalan mukaan poliisin vähentynyt liikennevalvonta on osasyy nuorten ajamiin kuolonkolareihin.


Henrik Haapalan NHL-unelma tauolle vanhan vaivan takia – uudessa seurassa ymmärretään tilanne: ”Jos olisin mennyt Venäjälle...” iltasanomat 07:45 15.10

Henrik Haapala ei palannut täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan vaan valitsi Sveitsin.


Kommentti: Juha Sipilän hallitus turvautuu säälittävään teatteri­temppuun iltasanomat 16:40 11.10

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) aikoo mittauttaa hallituksensa luottamuksen tiedonannolla eduskunnassa jo ennen irtisanomislakiesitysten antamista. Kyseessä on teatteritemppu, tasoltaan säälittävä. Vakaa enemmistöhallitus ei tarvitse välimittauksia, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


NHL:stä Eurooppaan palannut Henrik Haapala ei kohtaa JYPiä MTV 19:17 09.10

Florida Panthersin organisaatiosta täksi kaudeksi Eurooppaan palannut Henrik Haapala ei debytoi HC Luganon paidassa tiistain CHL-ottelussa JYPiä vastaan.


SM-liigan yskähdellen aloittanut JYP voiton päässä CHL-jatkopaikasta – debytoiko Haapala? MTV 07:39 09.10

Jyväskylän JYP kohtaa tiistaina seitsenkertaisen Sveitsin mestarin HC Luganon. Sveitsiläisseuran riveissä pelaa kaksi suomalaispelaajaa, joten mielenkiintoa ottelua kohtaan riittää.


Henrik Haapala jättää Pohjois-Amerikan – siirtyy sveitsiläiseen CHL-seuraan MTV 15:17 05.10

Kauden Pohjois-Amerikassa viettänyt Henrik Haapala siirtyy takaisin Eurooppaan. Tapparassa kaksi Suomen mestaruutta voittanut Haapala siirtyy sveitsiläisen HC Luganon riveihin, seura tiedottaa nettisivuillaan.


Kommentti: Suhteellisuudentaju hukassa? Poliittinen lakko-oikeus on syytä panna puntariin iltasanomat 14:01 05.10

Sen ymmärtää, että ay-liikettä risoo Juha Sipilän (kesk) porvarihallituksen touhu, mutta nyt se menee liian pitkälle. Poliittisen lakkoilun suhteen Suomi on sallivuudessaan ihmeellinen poikkeustapaus, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Henrik Haapala palaa Pohjois-Amerikasta Eurooppaan jatkoaika.com 13:39 05.10

Kaksinkertainen suomenmestari Henrik Haapala siirtyy Pohjois-Amerikasta Sveitsin pääsarjaan HC Luganon riveihin.


Henrik Haapala siirtyy Luganoon iltasanomat 12:58 05.10

Henrik Haapalan ura jatkuu Sveitsissä.


Kommentti: Hallitus menee Yrittäjien Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa iltasanomat 12:27 04.10

Oikein tai väärin: Hallituksella ei ole muuta konstia kuin taipua ay-liikkeen edessä irtisanomislakiriidassa. Nyt hallitus menee Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa. Sen osoittaa Ylen tuore gallup, jossa Sdp tekee irtiottoaan, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Perjantaista piti tulla suuri sote-päivä – niin ei käy, kiitos valiokunnan iltasanomat 08:56 28.09

Tänään perjantaina piti olla suuri sote-päivä, vaan eipä ole. Soten kohtalo on yhä auki. Valiokuntaviivyttely jatkuu entiseen malliin, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Ay-liike ei enää edes yritä peitellä jäsenmaksujensa ohjaamista Sdp:n vaalityöhön iltasanomat 14:00 24.09

Eduskuntavaaleihin on reilut puoli vuotta, mutta ay-liike on ladannut tykkinsä: SAK:n liitot eivät enää edes yritellä peitellä, että niiden jäsenmaksutuotoilla tuetaan kevään vaaleissa ennätysmäisesti erityisesti Sdp:tä – siitä huolimatta, etteivät läheskään kaikki liittojen maksavat jäsenet ole demareita, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Soinin loppu häämöttää – viimeiset ilot irti hupenevista hetkistä politiikan huipulla iltasanomat 14:55 21.09

Ulkoministeri Timo Soini selvisi eduskunnan luottamusäänestyksestä kirkkaasti, mutta Soinin tarina politiikan huipulla alkaa olla ohi, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: SAK sortui agitaatiossaan silkkaan valehteluun iltasanomat 12:22 19.09

Kaikki konstit ovat sallittuja, kun vaalit ovat tulossa. SAK:n ja ay-liikkeen propaganda hallituksen irtisanomisesitystä vastaan on perustunut tietoiseen valehteluun, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Saako presidentti Niinistö sanoa ruman turpo-sanan niin kuin se on? iltasanomat 11:47 17.09

Presidentti Sauli Niinistö sai Keskuskauppakamarilta (!) silmilleen, kun hän saksalaislehden haastattelussa meni sanomaan yleisesti tiedetyn tosiasian, mitä Venäjä ajattelee Suomen Nato-jäsenyydestä. Olisiko presidentin pitänyt puhua palturia? ihmettelee politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Ruotsin poliittinen konkelo on kuin Suomi vuonna 2011 – itänaapurin ratkaisut saattavat kiinnostaa iltasanomat 13:22 10.09

Ruotsin poliittinen tilanne muistuttaa Suomen vaalien jälkitilaa vuonna 2011. Nyt seurataan, kestävätkö Ruotsin blokkirajat, vai otetaanko naapurissa mallia Suomesta, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Hamilton lähtee kisaan aggressiivisella taktiikalla lobbasivat Meksikoa – voimia Pienet tulot, vapauttaa ammattilaiset ”viivakoodin

Uutiset