RKP:n Torvalds puolusti Suomen metsäteollisuutta europarlamentissa - sai myöhemmin vaalitukea Suomen metsäteollisuudelta iltalehti 20:04 03.04

Vihreiden Pekka Haaviston tukiyhdistyksen palkkakulut olivat yli 90 000 euroa. Tiistai oli viimeinen päivä jättää presidentinvaalien varsinainen vaalirahailmoitus, ja kaikki ehdokkaat ovat nyt sellaisen myös jättäneet. kerrotaan muun muassa miksi perussuomalaisten Laura Huhtasaaren kampanjakulut nousivat viime hetkillä yli 150 000 eurolla.


Vihreiden Haavisto pitää Suomen karkotuspäätöstä turhan nopeana MTV 21:16 27.03

Vihreiden kansanedustaja Pekka Haavisto arvostelee Suomen ulkopoliittisen johdon tekemää päätöstä venäläisdiplomaatin karkottamisesta. Ratkaisu on vastatoimi Britanniassa tapahtuneelle hermomyrkkyiskulle.


Pekka Haavisto elokuva-alan kohuista: ”Kaikkea ei voi panna taiteen piikkiin” iltalehti 19:16 20.03

Kansanedustaja peräänkuuluttaa nollatoleranssia häirinnälle ja väärinkäytöksille. Kansanedustaja Pekka Haavisto saapui tiistaina The Guardian Angel -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan puolisonsa Antonio Floresin kanssa. Hän joutui oitis toimittajien piirittämäksi ja vastailemaan poliitikon näkökulmasta elokuva-alan viimeaikaisia häirintäkohuja ja väärinkäytöksiä koskeviin kysymyksiin. - Olen seurannut Me too -keskustelua surullisin mielin. Siihenhän liittyy myös Tukholman teatterin johtajan poismeno. Aihe myllertää teatteri- ja elokuva-alaa nyt kovasti, Haavisto sanoi.


ei päästänyt Kärppiä ja nopeasti kaulakoru” lähti räjähdysmäiseen kasvuun Lohjan epäillyn neljällä voitolla on epävarmaa on saatu kiinni saatu riittävän soittajille Tappara niskan päällä, täysin uusiksi törmäili matkalla valopylvääseen työmarkkinatuen kun uhkaisi nyt toimintojen vastauksia ruuhkasta toimeentulotuen vertailtaessa Voiton päässä mestaruudesta ”Kellään ei

Uutiset