Vieraille lauttamatka on osa Hailuodon idylliä iltasanomat 15:52 12.07

Hailuodon lautan 50-vuotisjuhlaa ei pidetty Oulunsalon Riutunkarissa torstaiaamuna ilman puhetta kiinteän yhteyden rakentamisesta Perämeren suurimman saaren ja mantereen välille.


Erikoinen festarikeikka – Arto etsi avaimia merenpohjasta iltasanomat 21:58 01.07

Sukeltamista harrastava oululainen Arto Savela pääsi tositoimiin Hailuodon Bättre Folk-festivaaleilla.


Kari kasvattaa karulla Hailuodon saarella satojen kukkien ruusutarhaa – ”Koko hommahan lähti ihan lapasesta” iltasanomat 19:17 18.06

Värikkääseen haalariasuun pukeutunut mies kaivelee kukkapenkkiä Hailuodossa. Kolmessa vuodessa partasuinen mies on istuttanut tiluksilleen 140 ruusua.


Poliisin takaa-ajo päättyi kolmen henkilöauton rysähdykseen – kolme loukkaantunut Oulussa MTV 14:27 19.04

Oulussa kolme ihmistä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui takaa-ajon jälkeen Oulunsalossa Hailuodontiellä noin kello 11.30. Turmassa oli osallisina kolme autoa.


Takaa-ajotilanne päättyi kolarointiin Oulunsalossa - kolme loukkaantui, tie poikki iltalehti 14:06 19.04

Hailuodontiellä kolmen auton kolarissa loukkaantui kolme ihmistä. Oulunsalossa tapahtui torstaina iltapäivällä kolmen auton kolari. Poliisi ajoi yhtä autoista takaa. Vanhempi konstaapeli Petri Puranen Oulun poliisista kertoo, että tilanne on vielä kesken, eikä hän tässä vaiheessa kerro takaa-ajon syytä.


Oulussa tieturma takaa-ajon jälkeen – kolme loukkaantunut MTV 12:41 19.04

Oulussa kolme ihmistä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui takaa-ajotilanteen jälkeen Hailuodontiellä noin kello 11.30. Oulunsalossa sattuneessa turmassa oli osallisina kolme henkilöautoa.


Oulussa tieturma takaa-ajon jälkeen – useita ihmisiä loukkaantunut MTV 12:41 19.04

Oulussa takaa-ajotilanne on johtanut tieliikenneonnettomuuteen, ilmoittaa poliisi. Useita ihmisiä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui Oulunsalon Hailuodontiellä noin kello 11.30.


ollut kiinnitettynä päälle vetää tien päälle – Oululaiset

Uutiset