SDP ei sulata keskustan kritiikkiä: ”On aika julkeaa” iltalehti 09:16 14.02

SDP:n varapuheenjohtaja Maarit Feldt-Ranta ei sulata keskustan kritiikkiä siitä, että SDP ei olisi edistänyt tasa-arvoa työelämässä. Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni tiedotti tiistaina, että hänen mielestään keskustelussa perhevapaauudistuksesta on vähälle huomiolle jäänyt se, mitkä puolueet ovat lähimpänä työmarkkinajärjestöjä. - Suurin valta työelämän tasa-arvon parantamisessa on niillä puolueilla, jotka nyt äänekkäimmin heittelevät leimakirveitä ja syyllistävät kotona lapsiaan hoitavia vanhempia. Työnantajien Eteläranta on käytännössä Kokoomuksen miehittämä. Ammattiyhdistysliikkeen Hakaniemi on puolestaan käytännössä SDP:n hallinnassa.


Keskusta iskee tasa-arvolla kokoomusta ja SDP:tä: Eteläranta ja Hakaniemi hallussa - ”naisen euro edelleen pienempi” iltalehti 15:34 13.02

Keskustan varapuheenjohtajan Katri Kulmunin mukaan kokoomuksella ja SDP:llä on suurin valta työelämän tasa-arvon parantamisessa. Keskustan varapuheenjohtajan Katri Kulmunin mukaan keskustelussa perhevapaauudistuksesta on vähälle huomiolle jäänyt se, mitkä puolueet ovat lähimpänä työmarkkinajärjestöjä. - Suurin valta työelämän tasa-arvon parantamisessa on niillä puolueilla, jotka nyt äänekkäimmin heittelevät leimakirveitä ja syyllistävät kotona lapsiaan hoitavia vanhempia. Työnantajien Eteläranta on käytännössä Kokoomuksen miehittämä. Ammattiyhdistysliikkeen Hakaniemi on puolestaan käytännössä SDP:n hallinnassa.


Voice: Suomalaismuusikko kävi Temptation Islandilla - ”Aikamoinen reissu” iltalehti 22:27 12.02

Alaksanteri Hakaniemi kertoo Voicella palanneensa viettelysten saarelta tyhjin käsin. Aleksanteri Hakaniemi aloitti muusikon uransa katusoittajana. Aleksanteri Hakaniemi ponnahti otsikoihin viimeistään siinä vaiheessa, kun hänen Temptation Island Suomeen tekemänsä mainosbiisi pärähti ilmoille.


Iltalehden Instagramissa tänään: Aleksanteri Hakaniemi vie katsojat Emma-gaalan kulisseihin iltalehti 10:04 03.02

Emma-ehdokas Aleksanteri Hakaniemi ottaa Emma-gaalan ajaksi haltuunsa Iltalehden Instagram Storiesin. IL-TV: Aleksanteri Hakaniemi muistelee suurinta keikkaansa Olympiastadionilla. Kolminkertainen Emma-ehdokas Aleksanteri Hakaniemi ottaa tänään haltuunsa Iltalehden Instagram-tilin (@iltalehti). Hakaniemi päivittää Iltalehden Instagram Stories -osiota pitkin päivää.


Popeda perui esiintymisensä - nämä kaikki artistit nähdään tänään Emma-gaalassa iltalehti 09:28 03.02

Popeda ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei se sittenkään esiinny musiikkialan Emma-gaalassa. Popeda perui esiintymisensä kotimaisen musiikin Emma-gaalassa, mutta moni muu nousee tänään Espoon Metro-areenan lavalle. Heidän joukossaan ovat muun muassa Antti Tuisku, Evelina, JVG, Haloo Helsinki!, Sunrise Avenue, Reino Nordin, Jenni Vartiainen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Cledos, Aleksanteri Hakaniemi, Leo ja Nelli Matula. Popeda perusteli vetäytymistään taustanauhapakon vuoksi. Se ei suostunut esiintymään playbackina.


Katusoittajana aloittaneen Aleksanteri Hakaniemen, 23, ura on edennyt käsittämättömällä vauhdilla: 17 miljoonaa Spotify-kuuntelua ja kolme Emma-ehdokkuutta iltalehti 13:41 01.02

Kukaan ei vielä tunne entistä videobloggaajaa Aleksanteri Hakaniemeä, mutta hänen tavoitteensa on selvä: tulla Suomen suurimmaksi tähdeksi. Aleksanteri Hakaniemi, 23, on jännittävä yhdistelmä mukavaa maalaispoikaa ja röyhkeää taiteilijaa. Hakaniemeä ei pelota sanoa, että jonain päivänä hänestä tulee Suomen suosituin artisti. Hän kertoo luovansa seuraavaa isoa juttua, jota muut voivat myöhemmin jäljitellä. Toisaalta Hakaniemi sanoo vaatimattomasti, että ei ole ikinä ollut luontaisesti hyvä missään, ja että kukaan ei vielä tunne häntä.


Uutiset