Keväinen tempaus: Sastamalassa saa sakkolapun sijaan Herra Hakkaraisen parkkikiekon iltalehti 11:00 18.04

Autoilijoita muistutetaan parkkikiekon käytöstä etenkin Sastamalan keskusta-alueella jakamalla pirteän näköisiä parkkikiekkoja. Sastamalasta väärästä pysäköinnistä ei sakoteta, vaan annetaan toukokuusta lähtien iloisen värinen parkkikiekko. Asiasta uutisoi ensimmäisenä . Sastamalan kaupungin viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas kertoo Iltalehdelle, ettei Sastamalassa ole lainkaan pysäköinninvalvontaa.


THL:n professori: "Rankaisemiseen perustuva huumepolitiikka epäonnistunut" MTV 10:53 14.04

Suomen tulisi harkita huumepolitiikkansa muuttamista, sanoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori Pekka Hakkarainen. STT:n haastatteleman Hakkaraisen mukaan nykyinen rankaisemiseen perustuva huumepolitiikka on epäonnistunut ja siitä olisi aika tehdä perusteellinen arvio.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: erikoislähetys kohutuista Jehovan todistajista iltalehti 10:25 11.04

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelma palaa pääsiäisen jälkeen kehiin mielenkiintoisen erikoislähetyksen merkeissä. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi Jehovan todistajista eronneen Josefina Pakomaan sekä Jehovan todistajien tiedottajan Ari Hakkaraisen. Jehovan todistajiin on kohdistunut paljon kielteistä julkisuutta viime aikoina. Yhteisöstä erotettujen tai eronneiden kohtelu puhuttaa. Miksi naisiin tai lapsiin kohdistuneita epäiltyjä seksuaali- tai väkivaltarikoksia on käsitelty Jehovan todistajien omissa oikeuskomiteoissa? Ylen maaliskuisessa jutussa useat entiset Jehovan todistajiin kuuluneet naiset ovat kertoneet, että komiteat ovat syyllistäneet heitä tapahtuneesta ja estäneet ilmoittamasta viranomaisille. Jehovan todistajien edustajat eivät suostuneet haastatteluun.


Mikko Hakkaraisesta Jukureiden urheilutoimenjohtaja jatkoaika.com 17:44 04.04

Mikkelin Jukurit on valinnut urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen.


Entisestä tähtipelaajasta Jukurien urheilutoimenjohtaja – kommentoi päävalmentajahakua MTV 16:30 04.04

SM-liigaseura Mikkelin Jukurit on valinnut uudeksi urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen. Seuran entinen tähtipelaaja oli toiminut edellisvuosina Jukureissa joukkueenjohtajana ja viime kaudella myös urheilutoimen päällikön nimikkeellä.


KSML: Teuvo Hakkarainen haki jälleen jatkoa sairauslomalleen - esitutkinta käyttäytymisestä eduskunnassa valmis iltalehti 19:36 03.04

Hakkarainen katosi alun perin julkisuudesta, kun hän oli ensin suudellut väkisin kokoomuksen kansanedustajaa Veera Ruohoa eduskunnan kuppilassa. Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) on jälleen hakenut jatkoa sairauslomalleen, uutisoi . Keskisuomalaiselle vahvistettiin tiistaina eduskunnasta, että Hakkaraisen sairausloma kestää nyt huhtikuun loppuun asti. Hakkarainen on ollut sairauslomalla jo eduskunnan joulutauolta asti. Ensimmäinen sairausloma jatkui helmikuun loppuun ja toinen maaliskuun loppuun.


THL:n asiantuntija poistaisi huumeiden käyttörikoksen rikoslaista: ”Merkinnällä rikosrekisterissä voi olla dramaattiset vaikutukset” iltalehti 08:04 01.04

Tammen mukaan on ongelmallista, että rikosrekisteriin jää merkintä siitä, jos henkilö jää kiinni huumausaineiden käytöstä, vaikka tämä olisi mahdollisesti kokeillut huumeita vain kerran. A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki kertoo videolla syitä siihen, miksi kristallihuume on niin tappavaa. THL:n päihteisiin ja riippuvuuksiin perehtynyt kehittämispäällikkö Tuukka Tammi on sitä mieltä, että huumausaineiden käytön rikoslaillisesta rangaistavuudesta on käytännössä enemmän haittaa kuin hyötyä. Hän on kirjoittanut asiasta blogikirjoituksen yhdessä THL:n tutkimusprofessori Pekka Hakkaraisen kanssa.


ensimmäinen kisapäivä fitness ihasteli Fuengirolan pesäpallokarnevaalia järveen ”Ei kallioleikkausta nyrkkeilijän vankilatuomion purkamista paikalla lähes SHLn voittoa – torjui sensaatiomaisen turvaamaan Jalasjärven vetää koko Vettelin F1-autosta löytyi voittoon Ruotsista – joukkotappelu ”Pelkään, että ”Ponnistimme

Uutiset