Mikä takaisku! Ristomatti Hakola sairastui - sivuun viestistä, miten käy Suomen Sotshin kultalajin? iltalehti 04:54 18.02

Ristomatti Hakola joutuu sairastumisen takia jäämään pois miesten 4 x 10 kilometrin viestiltä. Sprinttitykki Hakolan oli määrä hiihtää viestin avausosuudella, mutta ylähengitystieinfektion takia hän ei voi osallistua. Hakolan korvaa avausosuudella Perttu Hyvärinen. Muut miehet tässä järjestyksessä ovat Iivo Niskanen, Matti Heikkinen ja Lari Lehtonen. Hakolan poisjäänti on valtava takaisku miesten viestiryhmälle, joka jo valmiiksi oli lähdössä kisaan riskialttiilla taktiikalla. Päävalmentaja Reijo Jylhä sanoi eilen, että Hakolan oli määrä avausosuudella pysyä kärjen kyydissä ja pedata Niskaselle paikkaa peliliikkeille kakkososuudella. Hyväriselle tehtävä on huomattavasti pahempi rasti kuin huippuvireiselle Hakolalle.


Asiantuntijalta pyyhkeitä Ristomatti Hakolalle - suomalainen otti kritiikin nöyrästi vastaan iltalehti 19:29 13.02

Toni Roponen arvioi, että Ristomatti Hakola valitsi väärän puolivälierän sprinttihiihdossa. Ristomatti Hakola teki komean suorituksen tiistain sprintissä, mutta aika-ajon ykkösmiehen suoritus jätti jossiteltavaa. Toisenlainen taktiikka olisi todennäköisesti riittänyt korkeammalle kuin kuudenteen sijaan.


Mertaranta oudoksuu Pärmäkoskelle ja Hakolalle ladattuja odotuksia: ”Ei nyt sentään mahdottomuuksiin mennä!" MTV 17:51 13.02

Ristomatti Hakolan ja Krista Pärmäkosken suoritukset talviolympialaisten sprinttihiihdossa ansaitsevat ehdottomasti hatunnoston sen sijaan, että kaksikolta olisi odotettu tiistain kovatasoisissa kisoissa mitalisuoritusta, näkee C Moren hiihtoselostaja Antero Mertaranta.


Ristomatti Hakola hämmästyi: ”Ai, löinkö mä Hannu Mannisen!” iltasanomat 16:33 13.02

Olympiafinaalin kuudes sija oli pettymys Ristomatti Hakolalle, mutta yksi asia lämmitti hänen mieltään.


Sprinttifinaalin vauhti liikaa Ristomatti Hakolalle, kulta meni Norjaan – IS seurasi olympiatapahtumia hetki hetkeltä iltasanomat 15:56 13.02

Pyeongchangin talviolympiakisoissa nähtiin tiistaina useita suomalaisurheilijoita. Ilta-Sanomat seurasi kisatapahtumia tiiviisti tässä artikkelissa aamusta iltaan.


Sprinttifinaalin vauhti liikaa Ristomatti Hakolalle, kulta meni Norjaan – IS seurasi hetki hetkeltä iltasanomat 15:56 13.02

Pyeongchangin talviolympiakisoissa nähtiin tiistaina useita suomalaisurheilijoita. Ilta-Sanomat seurasi kisatapahtumia tiiviisti tässä artikkelissa aamusta iltaan.


Sprinttifinaalin vauhti liikaa Ristomatti Hakolalle, kulta meni Norjaan – IS seuraa hetki hetkeltä iltasanomat 15:56 13.02

Pyeongchangin talviolympiakisoissa nähdään tiistaina useita suomalaisurheilijoita. Ilta-Sanomat seuraa kisatapahtumia tiiviisti tässä artikkelissa aamusta iltaan.


Ristomatti Hakolalle karmea pettymys! Romahti sprintin finaalissa iltalehti 15:09 13.02

Ristomatti Hakolan päivä päättyi pettymykseen Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Näin Ristomatti Hakola hyytyi sprintin finaalissa. Suomalaishiihtäjä jäi perinteisen sprintin finaalin viimeiseksi. Ylivoimaisen voiton ja olympiakultaa vei Norjan Johannes Hösflot Kläbo.


Kuka nappaa suomalaismiesten viimeisen viestipaikan? Isometsä näkee vahvan suosikin MTV 21:33 12.02

Suomen hiihtomiehillä kolme viestipaikkaa ovat käytännössä korvamerkittyinä Iivo Niskaselle, Ristomatti Hakolalle ja Matti Heikkiselle. Mutta kumpi kaksikosta Anssi Pentsinen ja Lari Lehtonen nappaa viimeisen jaossa olevan paikan?


Niskanen ja Pärmäkoski ainoat valopilkut – Hakolalle sprinttipettymys MTV 15:24 20.01

Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen hiihtivät parhaina suomalaisina välieriin maailmancupin perinteisen sprinteissä Slovenian Planicassa lauantaina.


Iivo Niskanen hiljentää vinoilevan joukkuekaverin: ”Annetaan kämpillä suora palaute” iltalehti 15:55 02.01

Iivo Niskanen laittaa Ristomatti Hakolalle luun kurkkuun. Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola ovat kuittailleet toisilleen julkisuudessa pitkin kautta. Monesti Hakola on ollut asiassa aloitteellisempi osapuoli, joten Iltalehti pyysi maanantaina Sveitsissä Niskasta arvioimaan kaverinsa suorituksia.


Uutiset