Luopuuko F1 varikkotytöistä kokonaan? Silverstone-pomo jyrähti: ”Huorahtavaa hölynpölyä” iltalehti 13:40 16.12

F1:n moottoriurheilupomo Ross Brawn kertoi BBC:lle, että varikkotyttöjen asema on vakavan tarkastelun alla. Brawnin mukaan "ratatyttöjen" värvääminen F1-kisoihin on herkkä aihe ja vakavan tarkastelun alla. Brawn puhui asiasta BBC Radio 5 livelle. - Haluamme kunnioittaa kaikkia osapuolia. Moni arvostaa ratatyttöperinnettä, mutta on myös ihmisiä, joiden mielestä se on vanhanaikaista, Brawn sanoi.


Taksiyritys tempaisee: 100-vuotiaat kyyditään itsenäisyyspäivänä ilmaiseksi iltalehti 19:32 04.12

Lähitaksi tarjoaa ilmaiset taksikyydit 100-vuotiaille. Lähitaksi tarjoaa Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi ilmaisen taksikuljetuksen kaikille 100-vuotiaille asiakkailleen itsenäisyyspäivänä 6.12.2017. Yhtiö tiedotti asiasta maanantaina. - Haluamme Lähitaksissa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja samalla ilahduttaa asiakkaitamme hyvän mielen tempauksella”, Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo tiedotteessa.


Reilun 10 kilometrin tieosuudelle lähes 140 miljoonaa euroa - Pekkarinen riemuitsee: ”Odotettu hemmetin monta vuotta” iltalehti 15:22 16.11

Kirri-Tikkakoski-tien on tarkoitus avautua vuonna 2021. - Pallottelu Keski-Suomelle elintärkeällä hankkeella päättyy. Haluamme lausua suuret kiitokset pääministeri Sipilälle ja liikenneministeri Bernerille, keskustan kansanedustajat Mauri Pekkarinen, Aila Paloniemi, Anne Kalmari ja Petri Honkonen kirjoittavat tiedotteessaan. Torstaina ensi vuoden budjettia täydentävän esityksen hyväksynyt hallitus ehdottaa moottoritien rakentamiseen välille Kirri-Tikkakoski 139 miljoonan euron rahoitusta.


Armeija pidätti presidentti Mugaben - kiistää vallankaappauksen iltalehti 10:04 15.11

Zimbabwen armeija kertoo pidättäneensä maan presidentin, mutta kiistää kaapanneensa vallan. Zimbabwea koko sen itsenäisyyden ajan hallinnut presidentti Robert Mugabe on pidätetty, mutta hän on turvassa, maan armeija ilmoitti varhain keskiviikkona. - Kohteemme ovat rikolliset hänen (Mugaben) ympärillään, jotka tekevät rikoksia ja aiheuttavat sosiaalista ja taloudellista kärsimystä maassamme. Haluamme saada heidät oikeuden eteen, kenraalimajuri S.B. Moyo sanoi valtiollisella ZBC-tv-kanavalla.


Ilmaisia tanssikursseja miehille - tasa-arvovaltuutetulle satelee yhteydenottoja paritanssihaasteesta iltalehti 21:36 09.11

Seitsemän suomalaista tanssikoulua haalii miehiä paritanssiharrastajajoukkoihinsa Miesten tanssihaaste -projektilla. Rykelmä suomalaisia tanssikouluja pisti pystyyn Miesten tanssihaaste -projektin. Projekti syntyi, koska miehistä on projektin vetäjän, Hanna Tuomisen mukaan pulaa kursseilla. Tanssihaaste on mukaan suunnattu kaikille miehille, jotka eivät vielä tanssi paritansseja. - Haluamme miehiä mukaan tanssimaan. Nyt tanssikursseilla on enemmän naisia, joille ei sitten riitä miehiä viemään. Miehillä on edelleen kauheita ennakkokäsityksiä, ettei mies voi tanssia ja että tanssiva mies on, no, mitä sitten ikinä onkaan, Tuominen sanoo.


Tapparasta lähtenyt hyökkääjä palaa viime kauden seuraansa: ”Tuskaisesta ja turhautuneesta suureen innostukseen” iltalehti 14:49 07.11

Jarno Kärki palaa sinne, mistä kaikki alkoi. Porissa syntynyt ja Ässissä kiekko-oppinsa saanut nuori laituri palaa loppukauden kestävällä sopimuksella patapaitaan. - Tiedämme, että Jarno pystyy tekemään tulosta tässä sarjassa. Hänen vapautuessaan oli ilmiselvää, että haluamme huippupelaajan takaisin. Mahtavaa, että oma kasvattimme valitsi Ässät tässä kohtaa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.


Trump saapui Etelä-Koreaan – vastassa mielenosoituksia puolesta ja vastaan: ”Haluamme sinun iskevän Pohjois-Koreaan nyt” iltasanomat 06:53 07.11

Eteläkorealaiset ottivat vierailijan vastaan ristiriitaisin tuntein.


Prismat kiihdyttävät aukiolokilpailua: neljä uutta kauppaa alkaa palvella kellon ympäri iltalehti 17:02 06.11

Pääkaupunkiseudulla voi pian käydä Prismoissa kellon ympäri. Yksi Prisma on jo ollut auki koko vuorokauden. Itäkeskuksen Prisma, Olarin Prisma ja Keravan kaksi Prismaa kokeilevat ympärivuorokautista aukioloa. Tavaratalojen kokeilu alkaa torstaina 9. marraskuuta ja kestää jouluaattoon asti. - Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden kiireisintä aikaa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme vapauden päättää milloin hoitaa ostokset helpoimmin, HOK-Elannon johtaja Lassi Juntunen sanoo tiedotteessa.


Kärpät kiinnitti päävalmentajansa pitkällä sopimuksella iltalehti 15:34 06.11

Mikko Manner jatkaa oululaisseuran pääkäskijänä myös tulevaisuudessa. Manner nousi täksi kaudeksi Kärppien päävalmentajaksi oltuaan ensin neljä vuotta joukkueen apuvalmentajana. Paikka aukesi kun oululaisseura päätti purkaa Kai Suikkasen valmentajasopimuksen viime kauden päätteeksi. Suikkanen oli solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Kärppien kanssa, mutta se päätettiin purkaa urheilullisen menestyksen jäädessä laihaksi. Viime kaudella oululaiset tippuivat villi kortti -kierroksella IFK:ta vastaan. - Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että seura käytti option ja halusi pitää minut vielä lisävuoden. Vastuuvalmentajana urani on vielä alkutekijöissään, joten on hienoa jatkaa seurassa, jossa kaikista pidetään hyvää huolta ja ihmisen on hyvä olla. Haluamme jatkossakin profiloitua seuraksi, jossa kaikki tekevät hyvää yhteistyötä asemasta riippumatta. Pyrimme koko ajan parantamaan yhteishenkeämme ja ennen kaikkea haluamme olla urheilijoille sellainen paikka, jossa on aina mahdollista olla kevään tullessa sarjan kärjessä ja mennä uralla eteenpäin kohti isompia liigoja, kommentoi Manner jatkosopimustaan Oulun Kärppien kotisivuilla.


Prismat kiihdyttävät aukiolokilpailua: kolme uutta kauppaa alkaa palvella kellon ympäri iltalehti 15:09 06.11

Pääkaupunkiseudulla voi pian käydä Prismoissa kellon ympäri. Yksi Prisma on jo ollut auki koko vuorokauden. Itäkeskuksen, Olarin Prismat ja Keravan kaksi Prismaa kokeilevat ympärivuorokautista aukioloa. Tavaratalojen kokeilu alkaa torstaina 9. marraskuuta ja kestää jouluaattoon asti. - Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden kiireisintä aikaa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme vapauden päättää milloin hoitaa ostokset helpoimmin, HOK-Elannon johtaja Lassi Juntunen sanoo tiedotteessa.


Prismat kiihdyttävät aukiolokilpailua: kolme uutta kauppaa alkaa palvella kelon ympäri iltalehti 14:54 06.11

Pääkaupunkiseudulla voi pian käydä Prismoissa kellon ympäri. Yksi Prisma on jo ollut auki koko vuorokauden. Itäkeskuksen, Olarin Prismat ja Keravan kaksi Prismaa kokeilevat ympärivuorokautista aukioloa. Tavaratalojen kokeilu alkaa torstaina 9. marraskuuta ja kestää jouluaattoon asti. - Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden kiireisintä aikaa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme vapauden päättää milloin hoitaa ostokset helpoimmin, HOK-Elannon johtaja Lassi Juntunen sanoo tiedotteessa.


AFP: Trump tapaa Putinin Aasian-matkansa aikana - ”Haluamme apua Pohjois-Korean suhteen” iltalehti 04:11 05.11

Donald Trump ilmoitti sunnuntaina tapaavansa Venäjän presidentin Vladimir Putinin Aasian-matkansa aikana. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP. Trumpin kymmenen päivää kestävän Aasian-matkan odotetaan keskittyvän Pohjois-Korean tilanteen aiheuttamaan kansainväliseen jännitteeseen.


Siniset haluaa pakkoruotsin pois lukiosta: ”Jonkin suuren maailmankielen lukeminen olisi paljon hyödyllisempää” iltalehti 10:27 03.11

Sininen tulevaisuus haluaa ruotsin kielen opiskelusta lukioissa vapaaehtoista. Sininen tulevaisuus ehdottaa, että lukiolain uudistuksen yhteydessä ruotsin kielen opiskelusta tehdään lukioissa vapaaehtoista. - Olemme uudistusmielinen liike. Haluamme tuoda myös Suomen kielipolitiikan nykyaikaan, toteaa Sinisten puheenjohtaja, eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho.


Manchester United voitti kärkikamppailun - vaihtomies ratkaisi epäonnistuneella laukauksella iltalehti 16:29 28.10

Manchester United vankisti Valioliigan kakkospaikkaansa voittamalla Tottenhamin 1-0. Manchester Unitedin ja Tottenhamin ottelusta oli lupa odottaa todellista klassikkoa. Olihan lauantainen isäntäjoukkue United voittanut kaikki kotiliigapelinsä tällä kaudella maalierolla 14-0. Vastaavasti Spursin vierassaldo oli vähintään yhtä vakuuttava: neljä voittoa neljästä, maalit 12-2. - Haluamme voittaa, mutta pelaamme yhtä liigan parasta, ellei kaikkein parasta, joukkuetta vastaan. Mikään ei voi estää meitä ajattelemasta voittoa. Yritämme dominoida, mutta tiedämme, että tehtävä on vaikea, Unitedin portugalilaismanageri José Mourinho ennakoi vain minuutteja ennen avauspotkua.


Ranskan ulkoministeri: Isisiin lähteneet ranskalaiset halutaan kuolleena, ei elävänä iltalehti 18:24 18.10

Ranskalaisministerin mielestä on sitä parempi, mitä useampi vierastaistelijaksi lähteneistä ranskalaisista saa surmansa. - Olemme liittolaistemme kanssa sitoutuneet tuhoamaan Daeshin (Isis) ja aiomme tehdä kaikkemme sen päämäärän eteen. - Haluamme taisteluiden loppuvan ja tietysti, jos jihadisteja kuolee taisteluissa, sanoisin että niin on parempi, puolustusministeri Florence Parly sanoi ranskalaisuutistoimisto AFP:n mukaan.


Tutkija: Haluamme olla onnellisia myös työpaikalla - voiko se kääntyä meitä vastaan? iltalehti 21:00 16.10

Onko onnen tavoittelusta tullut rasite, kysyy onnellisuustutkija, FT Ilona Suojanen Kuka-yhteisössä. Onnellisuus on nyt in, sanoo onnellisuustutkija, FT Ilona Suojanen Kuka-yhteisössä. Hänen mukaansa onnellisuuskokemuksemme eivät enää keskity viikonloppuun ja lomiin, vaan haluamme olla onnellisia myös työpaikalla.


Uutiset