Ferrari sekoilee käsittämättömällä tavalla - asiantuntija täysin ihmeissään: "Ei siellä aleta pelleillä” iltalehti 06:43 15.04

Ferrari sotkeutui Kiinan GP:ssä oman näppäryyteensä, ja Maranellossa on kolmen osakilpailun jälkeen ison mietinnän paikka. Ferrarin surkea alkukausi sai jatkoa Kiinan GP:ssä, kun Mercedes-kaksikko Lewis Hamilton–Valtteri Bottas paineli enemmän tai vähemmän maisemiin, ja Red Bullin Max Verstappen kiilasi taas toisen punaisen auton edelle. Oma osansa nelossijan menettämisessä oli Ferrarilla itsellään, joka alkoi pelata tallipeliä jo kilpailun ensimmäisellä viidenneksellä. Sebastian Vettel, jolle on ennen kauden alkua luvattu ykköskuskin asema, valitteli Charles Leclercin menneen hänen edellään liian hiljaa, ja nuorelle monacolaiselle viestitettiin jo kauden kolmas tallimääräys. Lopulta Vettel ei pystynyt ajamaan yhtään Leclerciä lujempaa, ja kun monacolaista pidettiin radalla aivan liian pitkään, tämän kannoilla vaaninut Verstappen pääsi iskemään.


Bernie Ecclestone laukoo kovaa tekstiä: Ferrari teki virheen luopuessaan Kimi Räikkösestä iltalehti 12:21 11.04

Vaikka Charles Leclercin ensimmäiset kilpailut Ferrarilla ovat sujuneet mallikkaasti, Bernie Ecclestone ei ole vakuuttunut, että hänen palkkaamisensa oli italialaistallilta oikea ratkaisu. Ferrari-tulokas Charles Leclerc on aloittanut kauden 2019 vahvasti. 21-vuotias monacolainen olisi voittanut tallikaverinsa Sebastian Vettelin ilman tallimääräystä jo kauden avanneessa Australian GP:ssä, mutta kaksi viikkoa sitten ajetussa Bahrainin GP:ssä hän pääsi näyttämään, mikä on miehiään. Leclerc oli matkalla paalulta voittoon, kunnes tekninen vika söi tehoja Ferrarin moottorista, ja Leclerc putosi Mercedes-kaksikon Lewis Hamilton–Valtteri Bottas jälkeen kolmanneksi. MM-pisteissä Leclerc on neljäntenä, 18 pisteen päässä MM-sarjaa johtavasta Bottaksesta mutta neljä pistettä Vettelin edellä.


Uutiset