Uutta tieto Kim Wallin katoamisesta sukellusveneeltä - poliisi ei usko hänen löytyvän elävänä iltalehti 14:35 17.08

Tanskan poliisi on julkaissut uusia tietoja sukellusveneeltä kadonneesta toimittajasta. Tanskan poliisi uskoo, että keksijä Peter Madsenin kanssa sukellusveneelle purjehtinut ruotsalaistoimittaja Kim Wall on kuollut. Poliisi julkaisi tiedotteen tutkimusten nykytilanteesta torstaina iltapäivällä. - Meiltä puuttuu ruumis. Mutta uskomme, että Kim Wall on kuollut, kertoo Kööpenhaminan apulaispoliisipäällikkö Jens Møller Jensen.


Poliisi ei usko löytävänsä Kim Wallia elävänä - "etsimme nyt kuollutta henkilöä" iltalehti 14:35 17.08

Tanskan poliisi on julkaissut uusia tietoja sukellusveneeltä kadonneesta toimittajasta. Tanskan poliisi uskoo, että keksijä Peter Madsenin kanssa sukellusveneelle purjehtinut ruotsalaistoimittaja Kim Wall on kuollut. Poliisi julkaisi tiedotteen tutkimusten nykytilanteesta torstaina iltapäivällä. - Meiltä puuttuu ruumis. Mutta uskomme, että Kim Wall on kuollut, kertoo Kööpenhaminan apulaispoliisipäällikkö Jens Møller Jensen.


Tanskan poliisi ei usko, että sukellusveneessä kadonnut toimittaja löytyy elossa – ”Etsimme kuollutta ihmistä” iltasanomat 13:49 17.08

Kööpenhaminan poliisi ei usko, että tanskalaisen sukellusveneen uppoamisen yhteydessä kadonnut 30-vuotias ruotsalaistoimittaja Kim Wall löydetään elossa.


Meripelastus on löytänyt sukellusvenetutkinnassa "kiinnostavan esineen" merestä iltalehti 08:06 16.08

Ruotsalaistoimittaja on edelleen kateissa. Ruotsalaisen Kim Wallin, 30, etsinnät jatkuivat tiistaina. Meripelastuspalvelu löysi illalla ennen kello yhdeksää esineen vedestä Kööpenhaminan ulkopuolella. - Se on jotain, mitä arvioimme kiinnostavaksi, joten olemme jättäneet sen Tanskan poliisille, meripelastuspalvelun edustaja Fredrik Winblad sanoi Expressen-lehdelle.


Sukellusveneellään kadonnut itseoppinut avaruusrakettimies löytyi iltasanomat 12:11 11.08

Kööpenhaminan sataman edustalla kateisiin joutunut itserakennettu sukellusvene on löytynyt.


Hamina palaa vuosien tauon jälkeen miesten Superpesikseen iltasanomat 22:01 10.08

Haminan Palloilijat varmisti nousunsa Superpesikseen.


Kannattajat haastoivat haastoivat riitaa poliisin kanssa Kööpenhaminan derbyssä - "Kiusallista ja häpeällistä" iltalehti 22:23 06.08

Bröndbyn ja FC Kööpenhaminan välillä sunnuntaina pelattu Tanskan jalkapalloliigan tulikivenkatkuinen paikallisottelu oli ajautua sekasortoon, kun osa FC Kööpenhaminan faneista alkoi haastaa riitaa järjestysmiesten ja poliisin kanssa. Välikohtaus sattui ottelun loppuhetkillä, ja peli oli tapauksen vuoksi keskeytyksissä noin 20 minuuttia. Tilanne rauhoittui kuitenkin lopulta, ja ottelu saatiin pelattua loppuun. - Tämä on kiusallista ja häpeällistä. On täysin mahdotonta hyväksyä tällaista käytöstä. Teemme parhaamme, jotta saamme kiinni nämä ihmiset ja pystymme antamaan heille rangaistuksen, FC Kööpenhaminan hallintojohtaja Anders Hörsholt kertoi.


FC Københavnin fanit haastoivat riitaa derbyssä –? ”Kiusallista ja häpeällistä” iltasanomat 22:11 06.08

Kööpenhaminan derby päättyi Brøndbyn voittoon.


Järjestelmät kaatuneet kööpenhaminalaisissa sairaaloissa iltalehti 10:09 04.08

Asiasta uutisoivat tanskalaiset media. Tanskan pääkaupunkiseudun sairaaloissa IT-järjestelmät ovat kaatuneet perjantaina, kertoo Reuters. Kööpenhaminan alueen viranomaiset eivät ole vielä antaneet syytä järjestelmien kaatumiselle.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Kööpenhamina vaikeuksissa makedonialaisten vieraidensa kanssa iltalehti 10:54 02.08

Viime viikolla 1-0-kotivoiton Mestarien liigan karsintojen avausosassa ottanut Vardar kohtaa tänään FC Kööpenhaminan Tanskassa. Vardar tuli viime viikon kotiotteluunsa kovalla höyryllä ja vei ensimmäisen jakson laukaukset 11-2. Kööpenhamina selvisi ensimmäisen 45-minuuttisen ilman takaiskua, mutta reilun tunnin kohdalla kotijoukkue meni Jonathan Balotellin maalilla 1-0-johtoon. Tämän jälkeen vieraat pääsivät peliin mukaan makedonialaisten keskittyessä estämään tärkeän vierasmaalin syntyä.


Ruotsalaismies aiheutti jättimäisen poliisioperaation Kööpenhaminan lentokentällä – ”ase” paljastuikin sytkäriksi iltasanomat 20:23 16.07

Tanskassa aseen näköistä esinettä kantanut mies aiheutti ison poliisioperaation sunnuntaina aamupäivällä Kööpenhaminan lentokentällä.


Huima F1-suunnitelma jo pitkällä: katuratakisa Kööpenhaminaan iltalehti 13:13 14.07

Kööpenhaminaan puuhataan omaa F1-osakilpailua. Kööpenhaminan katuradan suunniteltu reitti paljastettiin aiemmin tällä viikolla. GP:n puuharyhmä suunnittelee, että formulakisaa voitaisiin ajaa Tanskan pääkaupungissa vuodesta 2020 eteenpäin. Asiasta kertoneen Jyllands-Postenin mukaan rata pitää sisällään kaksi sillanylistystä, joista toisessa vauhdin toivotaan nousevan yli 300 kilometriin tunnissa.


Tanskassa huima suunnitelma: F1-kisa aivan Kööpenhaminan keskustaan iltasanomat 09:45 14.07

Kööpenhaminassa ajettaisiin F1-kisa keskellä kaupunkia, mikäli suunnitelmat toteutuvat.


KS: Poliisi epäilee löytäneensä kuukausia kadoksissa olleen miehen ruumiin vedestä Haminassa iltalehti 17:51 11.07

Haminan Tervasaaren satama-alueelta löytyi maanantaina miehen ruumis, jonka epäillään olevan alkutalvesta kadonnut Matti Hyyryläinen. Kymen Sanomien mukaan Hyyryläisen katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. - Asia varmistuu vasta oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen jälkeen, kertoo rikoskomisario Kai Virtanen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta Kotkasta lehdelle.


Palokunta joutui leikkimään kuurupiiloa Haminassa: ensin kissanpentu meni auton alle, sen jälkeen alkoi karkumatka iltalehti 20:28 06.07

Henkilöauton alle piiloon mennyt kissanpentu työllisti pelastuslaitosta torstai-iltana Haminan Husulassa. Palomiehet saivat houkuteltua pienikokoisen kissan pois Volkswagen-merkkisen henkilöauton alta. Apuna palokunta joutui käyttämään tunkkia saadakseen auton ilmaan. Kissa kuitenkin säikähti pelastajiaan niin pahoin, että se lähti juosten karkuun.


Nuori nainen alkoi saada piinaavia kirjeitä – naisen isä onnistui jallittamaan lähettäjän Haminan kirjaston parkkipaikalla iltasanomat 20:00 01.07

Karmivia kirjeitä saanut nainen ei enää uskaltanut liikkua yksin ulkona.


Kotkan suuren poliisioperaation syy selvisi: Taustalla asevarkaus - poliisi otti useita kiinni iltalehti 10:26 25.06

Lauantai-iltana poliisilla oli suuroperaatio Karhulantien pizzerian edustalla. Kotkan Karhulassa oli lauantai-iltana suuri poliisioperaatio, jonka syytä poliisi ei kertonut. Nyt poliisi tiedottaa, että operaation syynä oli asevarkaiden kiinniotto. Haminan Paijärvellä murtauduttiin omakotitaloon lauantaina noin kello 20. Talosta vietiin monta ampuma-asetta.


Poliisilla suuroperaatio Kotkassa: Useita asevarkaudesta epäiltyjä otettu kiinni iltasanomat 10:14 25.06

Kaakkois-Suomen poliisilaitos kertoo, että Haminan Paijärvellä murtauduttiin omakotitaloon lauantaina 24. kesäkuuta iltakahdeksan aikaan.


Uutiset