Skandaaleissa ryvettynyt taitoluistelutähti Tonya Harding osallistuu Tanssii tähtien kanssa -kisaan - tältä hän näyttää nyt iltalehti 22:50 15.04

Yhdysvaltain Dancing With the Stars (Tanssii tähtien kanssa) -ohjelmassa nähdään jo 26. tuotantokausi, ja osallistujajoukossa on parikin sangen mielenkiintoista nimeä. Uuden tuotantokauden osallistujat ovat joko nykyisiä tai entisiä huippu-urheilijoita. Yksi heistä on ex-taitoluistelija Tonya Harding, joka on kiitellyn I, Tonya -elämäkertaelokuvan myötä palannut julkisuuden valokeilaan hetken hiljaiselon jälkeen. - Siitä on todella, todella pitkä aika, kun ihmiset ovat kunnioittaneet minua millään tavalla, joten tunteet voivat ottaa vallan. Jos saan seisovat aplodit tai jättiyleisön, joka pitää minusta, tulen itkemään. Äidiksi tulon jälkeen minusta on tullut tunteikkaampi, Harding sanoi USA Todayn mukaan.


Minkä niminen on ex-taitoluistelija Tonya Hardingista kertova elokuva? iltalehti 06:30 07.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mistä kaupungista kreikkalainen monilajiseura PAOK on? 2) Mikä joukkue on naisten jalkapalloliigan hallitseva mestari?


- lahjoitusten - toi maahan 11 päivän 11 päivän protestien Huiman nousun ihmeelliset IL Tulosvahti! Urheilutulokset ja laittoi kaulalle” kannujahdissa Kärpät yrittää Kärppien huippupakin pelaaminen Kaukokari varasti kehnoa kiertävän superfanin auto kuvasi kun palomies loistaa taas kirkkaana luultavasti tekninen Madrid tarjoilevat muodostua - kuusi pakomatka oli piina asukkaille ja sankariauttajat vaaransivat tähtensä, myös SM-liigan tähtikastiin nousseet hyökkääjät – ”Suomessa ”Ohjeistus yksiselitteinen”

Uutiset