Liike Nytistä tulee puolue – kannattajakortit toimitettu oikeusministeriöön

yle 11:32 20.09

Kansanedustaja Harry Harkimon luotsaama Liike Nyt pyörsi alkuperäisen päätöksensä toimia puoluejärjestelmän ulkopuolella.


Amanda Harkimon kaula-aukko varastaa huomion

stara 05:00 18.09

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa


Hjallis Harkimon nuorin poika pääsi ripiltä – ylpeä isä julkaisi yhteiskuvan

mtv 11:11 16.09

Hjallis Harkimo poseeraa uudessa kuvassa Dan-poikansa kanssa.


Tänään tv:ssä: Janni Hussi yllättää Jolle-rakkaansa keskellä Atlanttia – ”Veti aika herkäksi”

iltalehti 07:02 11.09

Atlantin yli -sarjaa isännöivälle Joel ”Jolle” Harkimolle kihoavat kyyneleet silmiin, kun hän saa yllätyksensä. Linnun kapteeni Kenneth "Kentsu" Thelen pääsee tänään yllättämään sukulaispoikansa Joel "Jolle" Harkimon Atlantin yli -sarjassa. Tai oikeastaan yllätyksestä vastaa Jollen tyttöystävä ja nykyinen avovaimo Janni Hussi. Kuntovalmentaja on pyytänyt Kentsua antamaan Jollelle kirjoittamansa rakkauskirjeen jossakin matkan varrella. – Voi vittu, tämä on kirje! Jolle yllättyy ja hänen naamalleen leviää leveä hymy.


Amanda Harkimon timmi bikinipeppu vilitsee somessa

stara 05:00 03.09

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa


Näin liikuttuneena et ole nähnyt Hjallista tv:ssä: Ero pojasta herkistää kyyneliin

iltalehti 06:05 21.08

Hjallis Harkimon esikoispoika Jolle Harkimo astuu isänsä saappaisiin Atlantin yli -sarjassa. Mitä isä edellä, sitä poika perässä. Harry "Hjallis" Harkimo, 65, vei julkkikset Atlantin yli ensimmäisellä tuotantokaudella. Nyt kaksi vuotta myöhemmin hän jää maan kamaralle vilkuttamaan, kun edelliseenkin meriseikkailuun osallistunut esikoispoika Joel "Jolle" Harkimo, 29, astuu isänsä saappaisiin.


Amanda Harkimo julkaisi harvinaisen yhteiskuvan isänsä kanssa – mukana myös Hjallis-setä

mtv 08:33 30.07

Musiikin parissa työskentelevä Amanda Harkimo julkaisi Instagramissa yhteiskuvan isänsä Roy Harkimon ja setänsä Hjallis Harkimon kanssa.


Janni Hussi nautti bikineissä hirmuhelteestä

stara 08:40 29.07

Suosittu suomalaisjulkkis Janni Hussi kertoi äskettäin ottaneensa poikaystävänsä Joel Harkimon


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 29.07

Suosittu suomalaisjulkkis Janni Hussi kertoi äskettäin ottaneensa poikaystävänsä Joel Harkimon


Janni Hussi julkaisi aurinkoisen yhteiskuvan Joel Harkimon kanssa: "Beibi ollaan täydellisiä"

mtv 18:06 22.07

Janni Hussi ja Joel Harkimo nauttivat viikonlopun aurinkoisista keleistä Tampereella.


Janni Hussi ja Joel Harkimo viettivät kesäviikonloppua Tampereella – söpö festaripari yhteiskuvassa: ”Beibi ollaan täydellisii”

iltalehti 15:21 22.07

Janni Hussi ja Joel Harkimo poseeraavat kesäisessä yhteiskuvassa Tammerfesteilla. Fitnesskaunotar ja bloggaaja Janni Hussi on viihtynyt tuoreen avopuolisonsa Joel Harkimon kanssa Tammerfesteillä viikonloppuna. Janni on ollut festivaalilla töissä juontajana. Janni julkaisi Instagramissa kuvan, jossa he molemmat poseeraavat festaritunnelmissa lierihatut ja aurinkolasit yllään.


Janni Hussi ja Joel Harkimo viettivät kesäviikonloppua Tampereella – söpö festaripari yhteiskuvassa: "Beibi ollaan täydellisii"

iltalehti 15:21 22.07

Janni Hussi ja Joel Harkimo poseeraavat kesäisessä yhteiskuvassa Tammerfesteilla. Fitnesskaunotar ja bloggaaja Janni Hussi on viihtynyt tuoreen avopuolisonsa Joel Harkimon kanssa Tammerfesteillä viikonloppuna. Janni on ollut festivaalilla töissä juontajana. Janni julkaisi Instagramissa kuvan, jossa he molemmat poseeraavat festaritunnelmissa lierihatut ja aurinkolasit yllään.


Tuottaako suosittu vanhentamisfiltteri oikeasti todenmukaisen tuloksen? MTV Uutiset testasi vanhentaa nuoren Sauli Niinistön, Juha Miedon, Harry Harkimon sekä viisi muuta julkisuuden henkilöä

mtv 11:46 18.07

Testasimme, tuottiko suosittu vanhentamisfiltteri oikeanlaisen tuloksen.


Avoliitto! Janni Hussi ja Joel Harkimo vihdoin yhteen

iltalehti 18:57 11.07

Pariskunta kertoi muuttoaikeistaan aiemmin tänä vuonna. Entinen fitnessmalli ja kuntoiluvalmentaja Janni Hussi on muuttanut yhteen miesystävänsä Joel Harkimon kanssa. Hussi kertoi asiasta tänään Instagramissa. – Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST, hän kirjoittaa onnellisena.


Hjallis harvinaisessa perhepotretissa poikiensa kanssa – ”Äiti täyttää 90. Jolle, Leo, Danne ja minä juhlimassa”

iltalehti 10:01 10.07

Harry ”Hjallis” Harkimo poseeraa kolmen poikansa sekä äitinsä kanssa juhlallisessa otoksessa. – Äiti täyttää 90, Jolle Leo Danne ja minä juhlimassa, Harkimo kirjoittaa kuvan yhteyteen. Kuvaan sateli onnitteluita Harkimon seuraajilta.


Amanda Harkimon silikonirinnoissa hurjat rusketusraidat – meneekö jo palaneen puolelle?

stara 10:40 06.07

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa


Amanda Harkimon roisi video oli liikaa - heitettiin ulos Kumipallo 4000 -kiertueelta: ”Eilinen touhu ei ollut hyväksyttävää”

iltalehti 12:11 05.07

Amada Harkimo kertoi Instagramissa saaneensa lähtöpassit kiertueelta törttöilynsä vuoksi. Amanda Harkimo hämmästytti someseuraajiaan julkaisemalla Insragramin Stories -osiossa useita kummallisia videopätkiä ulkomaanmatkaltaan. Videoilla Amanda seurueineen törttöilee Porchen kyydissä huristellen. Amanda nähdään yhdellä videolla viskomassa luumuja kadulla nököttäviä autoja kohti. Toisessa pätkässä hän ajelee kaveriporukalla, kolmen miehen kera, Porschella jossain itä-eurooppalaisessa kylässä ja takapenkillä istuva henkilö viskoo viiden euron ja kahdenkymmenen euron seteleitä auton ikkunasta kadulle, mitä ilmeisimmin vähävaraisten ihmisten kerättäviksi.


Amanda Harkimon käytös rallitapahtumassa tyrmistytti sponsorin – kohukaunotar päätti pistää pillit pussiin

iltasanomat 12:06 05.07

Amanda Harkimo kohautti julkaisuillaan Instagramiin, mistä hänen sponsorinsa ei varsinaisesti ilahtunut.


Amanda Harkimon roisi video hämmentää - hehkuttaa löytämäänsä kannabisviljelmää, juhliva seurueensa heittelee seteleitä ja luumuja Porschesta kadulle

iltalehti 08:03 05.07

Amanda Harkimo ystävineen ajelee Porschella halki köyhän itä-eurooppalaisen kylän ja heittelee seteleitä auton ikkunasta somevideolla. Amanda Harkimo on jakanut Instagram Stories -videoissaan hämmentävää videomateriaalia ulkomaan matkaltaan. Video on kuvattu eilen torstaina. Videolla nähdään, kuinka hän istuu Porchen pelkääjän paikalla ja auto kaahaa 230 kilometriä tunnissa.


Janni Hussi esitteli Joel Harkimon sukulaisilleen - somessa huomio kiinnittyi olennaiseen: ”Nuuskapurkki taskussa”

iltalehti 10:35 01.07

Janni Hussi kertoo Instagramissa vieneensä miesystävänsä Joel Harkimon tapaamaan lähisukulaisiaan. Janni Hussi toipuu syöpäleikkauksesta. Hän on matkustanut sukujuurilleen Juukaan. Matkakumppanina on ollut miesystävä Joel Harkimo. Hussi julkaisi somessa yhteiskuvan Joelin kanssa. Miehen sylissä on Hussin koira Harru ja taustalla näkyy idyllinen aittarakennus. Hussi vitsailee kuvatekstissä, että Harkimo on läpäissyt tulikokeen ja siksi hän on ilmeisesti tehnyt vaikutuksen Hussin sukuun. – Eilen Jolle pääsi tutustumaan meidän suvun Karjalaiseen menoon. Tulikoe läpäisty! Hussi kirjoittaa.


koneeseen alkoi tupruta lähikuvat runnellusta öljynjalostamosta seitsemän teiniä syrjäisellä saarella

Hot topics