Spekulaatioille piste – uutuuskirja paljastaa, kuka todella teki päätöksen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähdöstä: "Hän oli harkinnut sitä yli vuoden ajan"

mtv 11:40 25.05

Uutuuskirjassa kerrotaan, että prinssi Harry teki kohutun päätöksen herttuaparin lähdöstä brittihovista.


Tuleva kirja paljastaa: Hovista lähtö oli prinssi Harryn tahto

iltalehti 13:51 24.05

Prinssi Harrya suututtaa, että hovista eroamisesta syytetään nimenomaan Meghania. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan luopuivat tänä keväänä asemastaan kuninkaallisen perheen jäseninä ja asettuivat asumaan osittain Pohjois-Amerikkaan. Kesällä ilmestyvän Finding Freedom -kirjan on tarkoitus kertoa parin tarina hovissa ja eron jälkeisestä elämästä. Kirja on tehty yhteistyössä herttuaparin kanssa. Aikaisemmin on uskottu, että hovista eron takana olisi ollut nimenomaan Meghan. Nyt kuitenkin lähde kirjan kustantamosta paljastaa The Sunille, että lähtö oli nimenomaan Harryn ajatus. Lähteen mukaan Harrya suututtaa, että tapahtuneesta syytetään hänen vaimoansa. Erityisesti lähdöstä käytetty nimitys Megxit saa prinssin tuohtumaan. Lähteen mukaan päätöstä pohdittiin yli vuoden ajan. Kirja syventyy lähdön taustoihin ja syihin.


Kirjaväite: Prinssi Harry halusi lähteä hovista, ei Meghan – paljastuskirja voi ajaa kuninkaallisen perheen kaaokseen

iltasanomat 09:40 24.05

Sussexin herttuaparin elämään päästään kurkistamaan syksyllä julkaistavassa paljastuskirjassa, jonka tekemiseen Harry ja Meghan ovat väitteiden mukaan osallistuneet.


Skandaalien kevät varjosti Harryn ja Meghanin hääpäivää – nämä kaikki käänteet on nähty kohujen kevään aikana

mtv 10:05 23.05

MTV Uutisten viihdetoimittajat käyvät läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vaiherikkaan kevään. 


Prinssi Harry ja Meghan juhlivat hääpäiväänsä Archien kanssa – antoivat toisilleen puuvillaiset lahjat

iltalehti 00:40 23.05

Sussexin herttuapari juhli hääpäiväänsä poikansa kanssa. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, viettivät toista hääpäiväänsä muutama päivä sitten 19. toukokuuta. People-lehden mukaan parilla on tapana antaa toisilleen lahjoja, joilla on todellista merkitystä.


Fanit hämmästyivät – Harry Potterin luoja ei aloittanutkaan kirjasarjaa lukijoiden pyhiinvaelluskohteessa

iltalehti 21:55 22.05

Harry Potterin luoja J.K. Rowling hämmensi faneja Twitterissä. Olet ehkä joskus kuullut Harry Potterista. Jos olet kirjasarjan fani, olet ehkä joskus kuullut myös Skotlannissa sijaitsevasta The Elephant House -kahvilasta. Jo vuosia kirjasarjan fanaattiset lukijat ovat halunneet poiketa sumpilla paikassa, jossa silmälasipäisen velhon tarina on saanut ensimmäiset kirjaimensa.


Tällainen on Harryn ja Meghanin luksuskartano: kylpyhuoneessa kreikkalaisia pylväitä ja jalopuinen keittiö

iltalehti 14:13 21.05

Prinssi Harryn ja Meghanin kartanon etupihalla on suihkulähde, takapihalla uima-allas. Prinssi Harry ja Meghan ovat asettuneet Beverly Hillsissä sijaitsevaan luksuskartanoon. Kartanon omistaa näyttelijä-tuottaja Tyler Perry.


Harry ja Meghan viettivät toista hääpäiväänsä – merkkipäivä ohitettiin täysin hovin virallisissa kanavissa

iltalehti 17:19 20.05

Kuninkaallisen perheen jäsenet eivät onnitelleet paria hääpäivänä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlistivat keskiviikkona toista hääpäiväänsä. Pari vihittiin 19. toukokuuta 2018 Windsorissa. Sussexin herttuaparin on kerrottu viettäneen hääpäiväänsä rauhallisesti kotona yhdessä yksivuotiaan Archie-poikansa kanssa. Parin merkkipäivä on saanut paljon huomiota kuninkaallisten fanien sosiaalisen median päivityksissä. Onnittelijoiden joukkoon ei kuitenkaan kuulu itse kuninkaallinen perhe.


Harry ja Meghan viettivät toista hääpäiväänsä – muut kuninkaalliset eivät onnitelleet

iltalehti 17:19 20.05

Merkkipäivä ohitettiin täysin hovin virallisilla kanavilla. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlistivat keskiviikkona toista hääpäiväänsä. Pari vihittiin 19. toukokuuta 2018 Windsorissa. Sussexin herttuaparin on kerrottu viettäneen hääpäiväänsä rauhallisesti kotona yhdessä yksivuotiaan Archie-poikansa kanssa. Parin merkkipäivä on saanut paljon huomiota kuninkaallisten fanien sosiaalisen median päivityksissä. Onnittelijoiden joukkoon ei kuitenkaan kuulu itse kuninkaallinen perhe.


Harry ja Meghan juhlivat pumpulihäitään – sisäpiirilähde kertoo, kuinka pariskunta viettää hääpäiväänsä

iltalehti 20:52 19.05

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlivat 19. toukokuuta pumpulihäitään eli toista hääpäiväänsä. Toukokuun 19. päivä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin avioliittoon. Brittihovin velvollisuudet taakseen jättänyt pariskunta asuu tällä hetkellä Los Angelesissa. Brittihovin sisäpiirilähde kertoo People-lehdelle, että pariskunta viettää pumpulihäitään rauhallisissa tunnelmissa koronaviruksen vuoksi.


Näin Harry ja Meghan ovat viettäneet toista hääpäiväänsä – asettivat merkkipäivän vietolle tärkeän vaatimuksen

iltasanomat 20:21 19.05

Herttuapari vietttää 2-vuotishääpäiväänsä koronapandemian ehdoilla.


Skandaalien kevät varjostaa Harryn ja Meghanin hääpäivää – nämä kaikki käänteet on nähty kohujen kevään aikana

mtv 15:54 19.05

MTV Uutisten viihdetoimittajat käyvät läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vaiherikkaan kevään. 


Tässä ovat 12 ikimuistoisinta kuvaa Harryn ja Meghanin unelmahäistä! Velmuileva prinsessa Charlotte, näyttävä James Bond -hetki...

iltasanomat 13:34 19.05

Sussexin herttuapari viettää tiistaina toista hääpäiväänsä. Itse häät olivat valtava tapahtuma.


Harry ja Meghan viettävät toista hääpäiväänsä tänään – muistatko tämän yltiöromanttisen hetken, kun prinssi Harry lausui mystiset sanat rakkaalleen alttarilla?

mtv 11:26 19.05

Harry ja Meghan sanoivat toisilleen tahdon kaksi vuotta sitten. 


Harryn ja Meghanin kohuhäistä kaksi vuotta: Sukulaisia ei kutsuttu, kirkossakin haisi – lopulta Megxit

iltalehti 08:29 19.05

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeiset kaksi vuotta ovat olleet tapahtumarikkaita. Prinssi Harryn ja Meghanin avioliitto alkoi epäsuotuissa merkeissä, sillä ennen jo vihkimistä tuleva aviopari oli viikkotolkulla kohuotsikoissa. Yksi suurimmista skandaaleista oli se, kun Meghanin velipuoli Thomas Markle junior julkaisi In Touch -lehdessä avoimen kirjeen.


Harryn ja Meghanin häistä kaksi vuotta: näin satumainen liitto muuttui sarjaksi katastrofeja, jotka ajoivat brittihovin kaaokseen

iltasanomat 07:23 19.05

Toukokuussa 2018 vietettiin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin satuhäitä. Tuskin kukaan aavisti, millainen käänteiden sarja papin aamenen jälkeen olisikaan luvassa.


Adele asuu Meghanin ja Harryn naapurissa – käy moikkailemassa ja jakaa vinkkejä

iltalehti 01:49 19.05

Laulaja on onnistunut pitämään julkisuudessa matalaa profiilia. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry ovat asettuneet taloksi Los Angelesiin. Tosin he asuvat vasta väliaikaisessa kodissa, näyttelijä Tyler Perryn omistamassa kartanossa. Kuninkaalliset velvoitteet on ravisteltu niskasta ja pariskunta ainakin yrittää keskittyä normaaliin perhe-elämään juuri vuoden täyttäneen Archie-poikansa kanssa. Rauhassa perhe ei ole saanut olla. Vaikka talon ympärille rakennettiin näköesteeksi korkea aita, on Harrysta jo esimerkiksi napattu paparazzikuvia.


Prinssi Harry tepastelee kartanonsa pihalla paljain jaloin – edes kiistelty aita ei estänyt paparazzeja: Ainutlaatuiset kuvat julki

iltalehti 13:42 18.05

Prinssi Harry tutkii kartanonsa tiluksia rennossa vapaa-ajan asussaan. Prinssi Harry ja Meghan ovat asettuneet Los Angelesin Beverly Hillsissä sijaitsevaan kartanoon, jonka omistaa näyttelijä ja tuottajaguru Tyler Perry. Kartano sijaitsee suljetulla asuinalueella Coldwater Canyonin alueella Beverly Hillsin pohjoispuolella.


Harry ja Meghan aiheuttivat kohun hulppean kotinsa remonttikustannuksilla – parin kerrotaan alkaneen maksaa remonttirahoja takaisin kaikessa hiljaisuudessa

mtv 13:20 18.05

Kuninkaallisista velvollisuuksistaan vetäytyneet Harry ja Meghan joutuvat maksamaan entisestä Frogmore Cottagen kodistaan aiheutuneet julkisin varoin rahoitetut kulut takaisin. 


Hot topics