Fiskars vilisee vielä puuseppiä ja Antrei Hartikainen, 27, on yksi heistä: "Kaikki fiilistelevät puuta, mutta ehkä työstä ei aina olla valmiita maksamaan" yle 17:49 10.06

Puuseppämestari, Vuoden nuori muotoilija Antrei Hartikainen uskoo, että uudet tekniikat voivat pelastaa puuseppien ammattikunnan.


Teemu Hartikainen jättää Ufan ensi kauden jälkeen - seurapomo haluaa jäädyttää suomalaisen paidan iltalehti 21:46 09.06

Ufassa seuralegendan asemaan noussut Teemu Hartikainen on suuntaamassa muihin maisemiin ensi kauden jälkeen. Asiasta kertoi Ufan toimitusjohtaja Aleksandr Kurnosov Sobkor02.ru-sivustolle antamassaan laajassa haastattelussa. Hartikainen, 29, on pelannut seurassa kuusi menestyksen täyteistä kautta, joista viime kausi oli henkilökohtaisilta tilastoilta paras.


Teemu Hartikainen jättää Ufan - seurapomo haluaa jäädyttää suomalaisen paidan iltalehti 21:46 09.06

Ufassa seuralegendan asemaan noussut Teemu Hartikainen on lähtökuopissa. Asiasta kertoi Ufan toimitusjohtaja Aleksandr Kurnosov Sobkor02.ru-sivustolle antamassaan laajassa haastattelussa. Hartikainen, 29, pelasi seurassa kuusi menestyksen täyteistä kautta, joista viimeinen jäi henkilökohtaisilta tilastoilta parhaaksi. Runkosarjan 45 ja playoffien 21 pistettä takaavat, että kuopiolaista muistetaan hyvällä seuran kannattajien keskuudessa.


Tullin entinen pääjohtaja Antti Hartikainen johtamaan EU:n Ukraina-operaatiota yle 13:05 04.06

Hartikainen on aiemmin johtanut EU:n Libya-operaatiota.


Juha Metsola KHL:n ykkösvahti, Teemu Hartikainenkin kauden tähdistöön iltasanomat 00:46 29.05

Mörkö sai ylistystä gaalapuheissa.


Metsola KHL-kauden paras maalivahti – Hartikainen arvostettiin tähdistökenttään yle 23:24 28.05

Jääkiekkosarja KHL on huomioinut maalivahti Juha Metsolan ja hyökkääjä Teemu Hartikaisen loisto-otteet päättyneellä sarjakaudella.


Lisää tunnustuksia suomalaisille – kaksi pelaajaa valittiin KHL:n tähdistökentälliseen MTV 21:39 28.05

KHL:n kauden 2018-2019 tähdistökentälliseen valittiin suomalaisista maalivahti Juha Metsola sekä hyökkääjä Teemu Hartikainen. 


Aarnio-syytteestä – Flyers hyödynsi aiemman kaksi eduskunnasta Ratkaisun paikka Poliisijohtajien yhteistyösopimuksen ?

Uutiset