Jokerien kotikaukalon koko muuttuu - Jari Kurri iloitsee: ”Intensiteetti kasvaa huomattavasti”

iltalehti 15:29 20.04

Hartwall-areenan kaukalo kapenee. Jokerit kertoi maanantaina, että Hartwall-areenan kaukalo kapenee ensi kaudeksi 28 metriin, – Intensiteetti kasvaa huomattavasti, kun tila vähenee ja asiat tapahtuvat nopeammin. Pelaajien kohdalla pään pitää raksuttaa tehokkaasti ja jalkojen käydä. Sekä taidon että kamppailupelaamisen merkitys nousee olennaisesti. Aktiivisesti ja yhtenäisesti pelaavat joukkueet menestyvät pienemmässä tilassa, Jokerien GM Jari Kurri selvittää muutoksen taustaa seuran tiedotteessa.


Kanada juhli MM-kultaa Helsingissä – yksi pelaaja unohtui kellariin

iltalehti 09:01 11.03

Hyökkääjä harjoitteli turhaan tietämättä maailmanmestaruuden ratkenneen. Vuoden 2003 MM-kisat pelattiin Helsingissä. MM-finaalissa kohtasivat Andy Murrayn luotsaama Kanada ja Hardy Nilssonin valmentama Ruotsi. Ottelu meni jatkoajalle tilanteessa 2–2. –?Tuossa vaiheessa Andy lähetti Krys Kolanosin Hartwall-areenan kellariin kallioluolahalliin harjoittelemaan rangaistuslaukauksia. Kolanos ei pelannut kovin paljon, mutta hän oli erittäin hyvä rankkareissa. Andy ajatteli, että jos finaali menee rankkareille, niin Kolanos on yksi laukojista, Kanadan apuvalmentajana noissa kisoissa toiminut Mike Pelino kertoo Iltalehdelle.


Live-Emma tuli! Paula Vesala paljasti pysäyttävimmän keikkahetken: ”Aloinkin vaan itkeä”

iltalehti 19:45 08.02

Paula Vesala kertoo selättäneensä esiintymisjännityksen viimeisimmällä keikkarundillaan. Paula Vesala, artistinimeltään Vesala, on voittanut arvostetun live-Emman parhaillaan käynnissä olevassa Emma-gaalassa Hartwall-areenalla. Vesala kertoi taannoisen Hartwall-areenan keikkansa olleen iso lapsuusunelman toteutuminen, joka huipensi menestyksekkään viime vuoden lokakuun 25. päivä.


Maalitykki nousi konnasta sankariksi: ”En todellakaan ollut tyytyväinen”

iltalehti 19:58 26.01

Hyökkääjä kuittasi munauksensa voittomaalilla. Jokerien Nicklas Jensen kohtotti katseensa kohti Hartwall-areenan kattoa ja kirosi mielessään rankasti. Jensen oli hetkeä aiemmin menettänyt hyökkäyssiniviivan tuntumassa kiekon Neftehimik Nizhnekamskin Jacob Berglundille, joka karkasi läpiajoon ja viimeisteli hallitusti 2–2-maalin.


Antti Tuiskun lantiotemppu sai yleisön ulvomaan - tällainen oli Vain elämää -konsertti

iltalehti 21:29 28.12

Vain elämää -konsertti keräsi Hartwall-areenan täyteen yleisöä. Vain elämää -ohjelman all stars -kausi on ollut menestys, kun sen kappaleet valloittivat Spotifyn, sitä katsoi miljoonayleisö ja nyt kaksi konserttia Helsingin Hartwall-areenalla ovat loppuunmyytyjä. Lauantain konsertti alkoi tunnustelevasti, kun Maija Vilkkumaa, Elastinen, Erin ja kumppanit pistivät parastaan.


Vain elämää -konsertti alkoi tunnustelevasti - sitten Samu Haberille tapahtui kömmähdys

iltalehti 21:29 28.12

Vain elämää -konsertti keräsi Hartwall-areenan täyteen yleisöä. Vain elämää -ohjelman all stars -kausi on ollut menestys, kun sen kappaleet valloittivat Spotifyn, sitä katsoi miljoonayleisö ja nyt kaksi konserttia Helsingin Hartwall-areenalla ovat loppuunmyytyjä. Lauantain konsertti alkoi tunnustelevasti, kun Maija Vilkkumaa, Elastinen, Erin ja kumppanit pistivät parastaan.


Farssi Hartwall-areenassa: Venäjän kansallislaulu raikasi, Jokerien vastustajaa ei näkynyt missään

iltalehti 18:49 29.11

Jokerien ja Sibir Novosibirskin ottelu alkoi yleisön rajulla reaktiolla. Ennen KHL-otteluiden alkua soitetaan aina kummankin joukkueen kotimaan kansallishymni. Jokerien pelaajat olivat jo omalla siniviivalla, kun Hartwall-areenan ämyreistä kajahti Venäjän kansallislaulu. Ainoa ongelma oli, että Jokerien vastustajan Sibirin pelaajia ei näkynyt missään.


Postin lakko iski: Volbeat peruu Hartwall-areenan keikkansa

iltalehti 17:22 26.11

Bändin kamoja ei saada Suomeen, koska rahtiliikenne on lakossa. Volbeatin Hartwall Arenan huominen eli keskiviikon 27. marraskuuta konsertti on peruttu. Syynä on Postin tukilakko, joka pysäytti myös Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen merillä. Vaihtoehtoja konsertin toteuttamiseksi selvitettiin viimeiseen asti, mutta tiukkojen kiertueaikataulujen vuoksi keinoa ei löytynyt.


Karjala-turnaus alkoi tunteikkaalla hetkellä – viiri kattoon Leijonien mestaruuden kunniaksi

iltalehti 18:48 07.11

Mestaruusviiri nousi Hartwall-areenan kattoon Suomen MM-kullan kunniaksi. Leijonien viime kevään maailmanmestaruus on A-maajoukkueen kolmas aiempien tultua vuosina 1995 ja 2011. Vuoden 2019 mestaruusviiri nousi niiden rinnalle hallin kattoon Karjala-turnauksen avaavan Suomi–Venäjä-ottelun alkuseremonioissa. Jokainen maailmanmestari joukkueen johtoryhmää ja taustahenkilöitä myöten esiteltiin yleisölle. Sen jälkeen videotaululla pyöri tunteikas kooste MM-kisoista ennen kuin viiri nousi ilotulitteiden keskeltä korkeuksiin.


IL seuraa: Leijonat iskee Helsingissä yhteen Venäjän kanssa – mestaruusviiri nousee hallin kattoon

iltalehti 18:03 07.11

Leijonat avaa Karjala-turnauksen ottelulla Venäjää vastaan. Jukka Jalosen luotsaama Leijonat aloittaa kauden 2019–20 perinteikkäällä Karjala-turnauksella Helsingissä. Torstain Venäjä-ottelun alla juhlistetaan vielä kerran viime kevään maailmanmestaruutta, kun Hartwall-areenan kattoon nostetaan kolmas mestaruusviiri. Lauantaina Suomi kohtaa Tshekin ja sunnuntaina Ruotsin.


"Mörköä” ja Leijonia odottaa tänään ikimuistoinen hetki: ”Hieno hetki uralla”

iltalehti 08:04 07.11

Mestaruusviiri nousee Hartwall-areenan kattoon Leijonien viime kevään MM-kullan kunniaksi torstaina Karjala-turnauksen avaavan Suomi–Venäjä-ottelun alkuseremonioissa. – Varmasti hieno hetki uralla, Marko Anttila tunnelmoi. – Se oli kovan työn takana, ja tässä joukkueessa on monta mestaria ja päästään sitä todistamaan. Totta kai me pelaajat nautitaan siitä paljon ja lähdetään siitä taas keskittymään tulevaan, Anttila kertoi Leijonien mediatilaisuudessa tiistaina.


KHL-pelissä vilkkui KooKoo-paitoja – 70 superfania Kouvolasta matkasi bussilla ruotsalaisen kulttipelaajan perään: ”Se lähti lapasesta”

iltalehti 19:02 09.10

Malte Strömwall muistetaan Kouvolassa edelleen, vaikka hyökkääjä pelaakin nykyään KHL:ää. Jokerit kaatoi tiistaina kotikentällään HK Sotshin maalein 3–2. Hartwall-areenan katsomosta saattoi bongata muitakin kuin kentällä pelanneiden joukkueiden pelipaitoja, sillä iso ryhmä KooKoon kannattajia matkusti Kouvolasta Helsinkiin katsomaan viime kaudella kouvolalaisseuraa edustaneen Malte Strömwallin otteita. Reissun puuhanaisen Nita Aholan mukaan paikalla oli 60–70 KooKoo-kannattajaa.


Hot topics