HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelu-uutisointimme takana – jatkojuttuja ei ole hyllytetty MTV 22:21 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi kansanedustaja Veera Ruohon ”satuttamista” - ”Minulle ei käy viina, haen apua” iltalehti 22:19 18.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on pyytänyt uudelleen anteeksi käsiksi käymistään kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoon. - Olen kauhean pahoillani kaikesta tapahtuneesta. Minulle ei käy viina - ei tipan tippaa. Siitä on päästävä kokonaan irti, Hakkarainen kirjoittaa Facebookissa. Päivityksensä yhteydessä hän on julkaissut itsestään surumielisen kuvan.


Jussi Halla-aho: Seuraamuksia Hakkaraiselle pohditaan viimeistään torstaina iltasanomat 22:15 18.12

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan puolueella ja eduskuntaryhmällä on kolme kurinpidollista vaihtoehtoa reagoida Teuvo Hakkaraisen käytökseen.


Puhemies Lohela: eduskunnan pikkujoulujen lakkauttamista harkittava iltalehti 22:15 18.12

Eduskunnan puhemies Maria Lohelan mielestä käytös Eduskuntatalolla järjestetyissä eduskuntaryhmien pikkujouluissa on ollut niin sopimatonta, että koko perinteen lakkauttamista pitää harkita. Eduskunnan puhemies Maria Lohela on ottanut kantaa torstai-iltana järjestettyjen eduskuntaryhmien pikkujouluista nousseisiin kohuihin sen jälkeen, kun uudet yksityiskohdat perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen käytöksestä nousivat julkisuuteen. MTV uutisoi ensimmäisenä, että Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa eduskunnan kahvilassa. Hakkarainen oli työpaikallaan viettämässä pikkujouluja, Ruoho taas evästauolla työtehtävistä.


Trumpin mukaan terrori-iskuvinkki Venäjälle pelasti ”tuhansia” ihmisiä iltalehti 22:09 18.12

USA:n presidentillä oli maanantaina oma käsityksensä suunnitellun terroriteon vaikutuksista. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin mukaan USA:n keskustiedustelupalvelu CIA:n venäläisille välittämät tiedot terroriteon suunnittelusta estivät tuhansien ihmishenkien menetyksen. Trump ei sen tarkemmin avannut, mistä hän sai päähänsä, että iskuissa olisi kuollut tuhansia ihmisiä.


TMZ: Poplaulaja Enrique Iglesias ja ex-tennistähti Anna Kurnikova ovat saaneet kaksoset iltasanomat 22:05 18.12

Latinopopin kuningas ja tennistähti ovat saaneet perheenlisäystä kaksin kappalein.


Puhemies Lohela selvittää edus­kunnan pikku­joulujen lopettamista iltasanomat 22:03 18.12

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (sin.) selvittää Eduskuntatalon kaikkien pikkujoulujen lopettamista.


Mies teloi itsensä sairaalakuntoon murtautuessaan korjaamoon – istuskeli jakkaralla poliisin saapuessa MTV 22:02 18.12

Poliisi joutui toimittamaan päissään olleen torniolaismiehen sairaalaan tavattuaan tämän loukkaantuneena murtopaikalta. Mies löydettiin istumasta Torpissa sijaitsevan korjaamon sisätiloista jakkaralta puoli neljän aikaan yöllä.


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 18.12

Toisinaan viikonlopun koittaessa moni haluaisi lähteä ulos tuulettumaan esimerkiksi oluen


Jokereiden Jalonen: ”Yksi erä ei riitä” jatkoaika.com 22:00 18.12

Helsingin Jokerit palasi maaottelutauolta hurjalla tahdilla ja dominoi avauserää. Lukuisista paikoistaan huolimatta isännät eivät onnistuneet tekemään kuin kaksi maalia. Vierasjoukkue tuli kuitenkin peliin mukaaan ja rynni päätöserässä ohi. Jokerit nousi vielä lopussa tasoihin ja kuittasi pelin lopulta rangaistuslaukauksilla. Jokerileiristä kantautui myös huonoja uutisia, sillä Antti Pihlströmin vamma vaatii leikkaushoitoa.


Sää Helsinki: Pilvistä. Lämpötilat: ylin 3-5ºC, alin -1-1ºC. Lumensekaista sadetta. Alin lämpötila 0ºC. Tuuli WSW, nopeus 15-25 km/h. Kuurojen mahd: 70%. 60.16666667 24.933333 sää.tv 22:00 18.12

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Pihlströmin olympiaunelma sirpaleiksi - kuukausien sairauslomalle jatkoaika.com 21:58 18.12

Sunnuntaina Moskovassa loukkaantunut Antti Pihlström on sivussa kolme kuukautta. Samalla se merkitsee hänen jäämistään sivuun helmikuussa pidettävistä olympialaisista.


Järkyttävä takaisku Leijonille - Antti Pihlströmin olympiaunelma murskaksi iltalehti 21:54 18.12

Jokerit ja Suomen olympialeijonat menettävät valtavan palasen hyökkäysketjuistaan. Voimahyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Moskovan EHT-turnauksen päätösottelussa Venäjää vastaan. Pihlström tutkittiin tarkemmin tänään Helsingissä. Tutkimuksissa selvisi pahin mahdollinen: hyökkääjä ei ehdi kuntoutua olympialaisiin. - Pihlströmin tilanne on hyvin huono. Ranne leikataan huomenna. Jos kaikki menee nappiin, hän voi pelata kolmen kuukauden päästä, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti Jokerit-Lada-ottelun jälkeen.


Kommentti: Helsingin keskustassa on helmi, jota uhkaa häpeällinen kohtalo – miksi kulttuuriministeri Terho ei sano mitään? MTV 21:49 18.12

Aleksanterin teatteri on suomalaisten arvorakennusten helmiä. Entinen Kansallisooppera, kaunis Venäjän tsaarin rakennuttama linna paraatipaikalla Helsingin Bulevardilla. Mutta mitä se on omistajalleen Suomen valtiolle: toisarvoinen ongelmakiinteistö, suoranainen riesa, josta kukaan ei halua huolehtia. 


Eduskunnan puhe­mies nuhteli kollegaansa käsiksi käynyttä Hakkaraista – ”Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää” iltasanomat 21:46 18.12

Eduskunnan puhemies Maria Lohela kehotti kansanedustaja Teuvo Hakkaraista pyytämään anteeksi tekoaan.


Helsingin Sanomien artikkelista kehkeytyi poikkeuksellinen tapahtumakulku – tästä tiedustelukohussa on kyse MTV 21:42 18.12

Helsingin Sanomien tiedustelu-uutisoinnista kehkeytyi viikonloppuna poikkeuksellinen tapahtumakulku, joka huipentui toimittajan kotiin tehtyyn kotietsintään. Tiedustelukohussa on monta tuntematonta vastakkain, ja kova rikospykälä on monelle vieras. Mistä kaikesta on kyse?


HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelujuttumme takana MTV 21:37 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


Tesla-johtaja Elon Muskin lähettämä viesti paljastaa: Pomojen on oltava varuillaan, etteivät he ole menestyksen tiellä iltalehti 21:35 18.12

Teslan perustaja ja toimitusjohtaja on varoittanut päälliköitään siitä, etteivät he hidasta tiedonkulkua. Tesla-johtaja Elon Muskin lähettämä viesti paljastaa, että pomojen on oltava varuillaan, etteivät he ole menestyksen tiellä Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin lähettämä sähköpostiviesti vuoti julkisuuteen. Viestissä Musk kertoi, että tiedonkulusta on kaksi koulukuntaa.


Uutiset