Päästöt huolettavat suomalaisia, mutta suurin osa ei usko, että ihmiskunta saa ilmastonmuutosta kuriin: "Ajatellaan, että jonkun muun pitäisi toimia" MTV 06:21 19.09

Suomalaiset luottavat heikosti ihmiskunnan kykyyn rajoittaa ilmastonmuutosta aiheuttavia päästöjä. Alle puolet suomalaisista uskoo, että hiilidioksidipäästöjen hillitsemiseen löytyy kestäviä ratkaisuja.


Miksi Huuhkajien karsintaottelu alkoi niin myöhään? Yleisömäärä oli heikoin 24 vuoteen – Palloliiton puheenjohtaja vierittää syyn Uefan niskaan iltasanomat 20:31 12.09

Suomen Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti aikoo ottaa Kansojen liigan myöhäiset alkamisajat esille Uefan kokouksissa.


Jokerit haastaa heikosti kautensa avanneen SKA:n – jatkuuko helsinkiläisten voittoputki? MTV 09:59 12.09

KHL:n läntistä konferenssia johtava Jokerit kohtaa tänään kauden ensimmäisen vieraskiertueensa toisessa ottelussa Pietarin SKA:n.


Professori pöyristyi ja otti yhteyttä ruotsalaisviranomaisiin: ”Vakavia ongelmia vaalisalaisuudessa” uusisuomi 19:25 11.09

Maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Helsingin yliopistosta on pöyristynyt Ruotsin heikosta vaalisalaisuudesta siinä määrin, että hän otti yhteyttä Ruotsin viranomaisiin. Epäkohta on herättänyt hämmennystä muissakin.


Heikosta Banska Bystricasta ei vastusta JYPille jatkoaika.com 22:11 09.09

Sunnuntai-illan CHL-vääntö Hippoksella paljasti karulla tavalla Slovakian liigan tason. Banska Bystrica oli lähinnä suupala JYPille, joka ryhdistäytyi edellisen ottelun kylvetyksestä.


Ovensuukyselyiden tulokset julki: Ruotsidemokraateille povataan odotettua heikompaa saldoa – Miten käy perinteisten blokkien? MTV 21:20 09.09

Ruotsin parlamenttivaalien ovensuukyselyiden ensimmäiset tulokset ovat julkistettu.


Jumboksi ennakoitu Admiral Jokereiden vieraana jatkoaika.com 09:00 07.09

Jokerit päättää kolmen ottelun avausviikkonsa perjantaina. Helsinkiläisillä on oiva tilaisuus lähteä viikonlopun viettoon täydellisellä pistepotilla, sillä vieraaksi saapuvaa vladivostokilaisseuraa pidetään pelaajamateriaaliltaan KHL:n heikoimpana joukkueena.


OECD-raportti: maahanmuuttajien kielikoulutuksen tulokset jääneet heikoiksi Suomessa iltasanomat 12:55 05.09

OECD:n mukaan kielitaidon puutteet johtavat maahanmuuttajien syrjäytymiseen työmarkkinoilta.


Video: Kunniakomppanian sotilas saatettiin pakettiauton taakse Ranskan presidenttiparin saapuessa – ”Osaa saattaa jännittää” iltasanomat 21:28 29.08

Puolustusvoimien mukaan heikotus ei ole kunniakomppanian sotilaiden joukossa yhtä yleistä kuin normaaleissa paraateissa.


Superpesis: Siilinjärvi ja Tampere tavoittelevat taivaspaikkoja iltasanomat 10:22 26.08

Superpesiskarsinta pyörähtää sunnuntaina käyntiin. Etenkin Haminan heikot otteet herättävät huolta ja Siilinjärvellä on kotonaan heti iskun paikka.


HS-gallupista huonoja uutisia keskustalle – SDP yhä kärjessä, vihreiden luku parani kohusta huolimatta uusisuomi 07:46 23.08

SDP on edelleen Suomen suosituin puolue Helsingin Sanomien teettämässä kannatusmittauksessa. Kannatus on nyt hivenen heikompi kuin edellisessä mittauksessa.


HS-gallupista huonoja uutisia keskustalle – SDP yhä kärjessä, vihreiden kannatus nousi kohusta huolimatta uusisuomi 07:46 23.08

SDP on edelleen Suomen suosituin puolue Helsingin Sanomien teettämässä kannatusmittauksessa. Kannatus on nyt hivenen heikompi kuin edellisessä mittauksessa.


ManU-legenda kritisoi supertähteä kovin sanoin: "Hän pelasi taas heikosti" MTV 18:12 20.08

Entinen Manchester United -legenda Paul Scholes ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan Unitedin kapteenia Paul Pogbaa Brighton-tappion jälkeen.


Koovee uhmaa pelaajamateriaalillaan Mestis-paikkaansa jatkoaika.com 14:42 20.08

Jääkiekkoliiton alaisen Mestiksen kauden alkuun on enää vähän päälle kuukausi, mutta silti Kooveen pelaajamateriaali näyttää heikoimmalta vuosiin.


Toinen Kotkassa autosta heitetyistä kissanpennuista löytyi: ”Ihan uskomaton ihme” iltasanomat 12:29 20.08

Löydetty kissanpentu oli heikossa ja rähjäisessä kunnossa, mutta voi nyt hyvin ja pääsi Tellervo-siskonsa viereen. Yksi kissoista löydettiin lisäksi kuolleena.


Toinen Kotkassa autosta heitetyistä kissanpennuista löytyi – tapaus saamassa uusia karmivia piirteitä: ”Pelottaa, mitä tässä vielä ilmenee” iltasanomat 12:29 20.08

Löydetty kissanpentu oli heikossa ja rähjäisessä kunnossa, mutta voi nyt hyvin ja pääsi Tellervo-siskonsa viereen. Yksi kissoista löydettiin lisäksi kuolleena.


Shokkinäky Real Madridin stadionilla – Cristiano Ronaldon lähtö näkyi karusti MTV 09:59 20.08

Real Madridilla oli La Liga -kauden ensimmäisessä kotipelissään heikoin yleisömäärä kymmeneen vuoteen. Asian arvellaan johtuvan kahdesta tekijästä.


"Se olisi iso pettymys" – HJK:n fanit näkevät valtavan suomalaisen haasteen MTV 20:13 16.08

MTV Sportin haastattelemat HJK:n fanit ovat suhteellisen tyytyväisiä helsinkiläisseuran tilaan, mutta näkevät Veikkausliigan heikon tason valtavana haasteena Euroopassa menestymistä ajatellen.


SUL:n toimitusjohtaja vaitonainen Suomen heikosta menestyksestä EM-kisoissa: "Syitä on moninaisia" MTV 20:54 13.08

Berliinin yleisurheilun EM-kilpailut sujuivat suomalaisittain historiallisen heikosti. Nyt Suomen Urheiluliitossa pohditaan parannus- ja kehityskohteita. SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto vieraili Tulosruudussa. 


Markus Pöyhönen kritisoi suomalaista yleisurheilua: "Amatöörimäistä puuhaa" MTV 12:58 13.08

Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen ruotii suomalaisen yleisurheilun tilaa kriittisesti. Berliinissä käydyt EM-kisat olivat Suomelta historian heikoimmat, kun saldona oli nolla mitalia ja kolme pistesijaa.


Jordanilta kantaa vastuutaan pöytätenniksen Puola valmis tökki Kuopiossa Trumpista” ainakin useita kuoli voittomaalikilpailun seitsemäs kierros

Uutiset