Sauli Niinistö havaitsi muutoksen Putinin asenteessa Suomen-vierailulla heinäkuussa: ”Yllätti minut aika lailla” iltasanomat 15:19 18.01

Presidentti Sauli Niinistön valotti ISTV:n vaaligrillissä, miksi hän arvioi Venäjällä olevan nyt tahtoa lähestyä Eurooppaa. Katso koko haastattelu tästä artikkelista.


Pamela Anderson on yhä näyttävä povipommi – ei kurvejaan piilottele stara 10:00 17.01

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 17.01

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on


Tällainen oli kuolleen Cranberries-laulaja Dolores O'Riordanin viimeinen somepäivitys iltalehti 20:33 15.01

BBC uutisoi maanantaina irlantilaismuusikko Dolores O'Riordanin kuolleen 46-vuotiaana. Kuolemasta ei toistaiseksi ole kerrottu lisätietoja. Irlantilaisen The Cranberries -yhtyeen laulajana tunnetun Dolores O'Riordanin kuoleman on vahvistanut hänen edustajansa. 46-vuotias O'Riordan on kertonut julkisuudessa kärsineensä selkäkivuista. Niiden vuoksi yhtye joutui perumaan viime heinäkuussa kaikki loput kesän keikkansa. Yhtye tiedotti keikkaperuutuksista sosiaalisessa mediassa ja viittasi tiedonannossaan O'Riordanin selkävaivoihin. - Dolores on paranemaan päin, mutta ymmärrettävästi emme halua vaarantaa täyttä paranemista. Olemme olleet tosi innoissamme paluusta rundille ja musiikkimme jakamisesta kaikkien kanssa. Odotamme innolla, että näemme teitä kaikkia niin pian kuin mahdollista, yhtye kirjoitti.


Yle: Nainen ajoi 22-vuotiaan huippuhiihtäjän päälle ja aiheutti vakavat vammat - sai nyt vankeustuomion iltalehti 18:07 15.01

22-vuotiaan SM-tason huippuhiihtäjän Katariina Longan päälle ajanut nainen on saanut kolmen kuukauden ehdollisen vankeustuomion, kertoo Yle. Kymenlaakson käräjäoikeuden antama tuomio tuli törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä vammantuottamuksesta. Tuomioon johtanut onnettomuus sattui viime heinäkuussa Haminan Vehkjärventiellä. Henkilöautoa kuljettanut nainen törmäsi rullahiihtolenkillä olleeseen Lonkaan. Longalta murtui törmäyksessä useita luita. Muun muassa hänen jalkansa katkesi, kertoi .


Hiihdon Suomen mestarin yli ajaneelle ehdollista vankeutta – väitti törmänneensä vain sauvaan iltasanomat 17:06 15.01

Vuosi sitten alle 23-vuotiaiden SM-kultaa voittanut Katariina Lonka loukkaantui heinäkuussa yliajossa.


Heidi Sohlberg ja Pekka Hyysalo osoittivat tukeaan syöpäsairaille - Instagramissa iloitaan eleestä: ”Voimaa, energiaa ja enkeleitä” iltalehti 08:18 15.01

Sekä Heidi Sohlberg että Pekka Hyysalo tapasivat tahoillaan sunnuntaina syöpää sairastavan. Vuoden 2001 Miss Suomi ja Miss Baltic Sea Heidi Sohlberg sai rintasyöpädiagnoosin kesällä 2016. Syöpä leikattiin saman vuoden heinäkuussa ja tällä hetkellä Heidi voi hyvin. Hän tekee kuitenkin edelleen syöpätietoutta lisäävää työtä ja tukee syöpään sairastuneita.


Löysi heti paikkansa koirakodin porukassa - Julmasti pahoinpidelty Valtteri-koira sai uuden kodin iltalehti 14:00 14.01

Kesällä omistajansa pahoinpitelemäksi joutuneen Valtteri-koiran elämä sai hienon käänteen: Valtsun osoite on nyt Nestorin koirakoti Inkeroisissa. - Valtsu on rento ja iloinen kaveri, ja sitä se on ollut alusta asti, kertoo Nestorin koirakotia jo seitsemän vuotta ylläpitänyt Jyri Hovila, 44. Valtsu on Valtteri-koira, joka nousi taannoin otsikoihin, koska se joutui silloisen omistajansa pahoinpitelemäksi. Humalainen nainen hakkasi ja kuristi koiraa viime heinäkuussa Kuusankosken keskustassa. Nainen kuristi


Italiassa taideskandaali - Modiglianin näyttelyn 21 teoksesta 20 oli väärennettyjä iltalehti 12:14 12.01

Poliisit tutkivat näyttelyn järjestäjiä. Näyttely avattiin suureellisesti Genovassa viime vuoden maaliskuussa. Esillä oli 21 italialaisen mestarin Amadeo Modiglianin teosta. Melko pian alkoi herätä epäilyksiä siitä, että osa teoksista saattaa olla väärennettyjä. Näyttely suljettiin kolme kuukautta etuajassa heinäkuussa.


Homoja katoilta tiputtanut Isis-pyöveli vangittiin - ihmisoikeusjärjestö: lahjoi itsensä minuuteissa pihalle iltalehti 14:26 10.01

”Valkopartana” tunnettu pahamaineinen Isis-pyöveli Abu Omer vangittiin alkuvuodesta. Ihmisoikeusjärjestö Clarion Projectin mukaan hän lahjoi itsensä 7500 dollarilla vapaaksi. Äärijärjestö Isis on pitkälti luhistunut etenkin Irakissa. Irakin hallinto on julistanut terroristien Irakin tärkeimmän tukikohdan Mosulin vapautetuksi terroristeista heinäkuussa 2017. Elämä Isisin hirmuvallan alla oli järkyttävää. Isis retosteli itsekin propagandajulkaisuissaan, kuinka muun muassa homoseksuaaleja mestattiin ja heitettiin katoilta sharia-lain nojalla. Alkuvuodesta uutisoitiin, että homojen teloituksiin syyllistynyt "Valkopartana" tunnettu Isis-pyöveli Abu Omer saatiin Mosulissa kiinni.


Mies uhkaili ja usutti rottweileriaan maahanmuuttajataustaisten kimppuun - hovioikeus kovensi tuomiota iltalehti 06:35 10.01

Hovioikeus tuomitsi miehen muun muassa vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä. Käräjäoikeuden päätöksellä mies oli saanut sakkoja, mutta nyt hänet tuomittiin myös vankeuteen. Suomalaismies syyllistyi hovioikeuden päätöksellä neljään järjestysrikkomukseen, vapaudenriistoon, laittomaan uhkaukseen ja pahoinpitelyyn kesän ja syksyn aikana vuonna 2014. Laiton uhkaus tapahtui heinäkuussa, kun mies oli rottweiler-rotuisen 68-kiloisen koiransa kanssa kuullut nuorten pitävän "älämölöä". Nuoret olivat maahanmuuttajataustaisia. Mies lähestyi nuoria irti olevan koiran kanssa. Miesten ja nuorten välille kehkeytyi sanaharkkaa. Yksi nuorista oli kiivennyt pihalla olleen liukumäen päälle koiraa karkuun. Mies oli uhannut nuorta sanomalla, että koira on koulutettu ja tappanut ihmisiä.


Nainen tuomittiin julmasta eläinsuojelurikoksesta – sivulliset veivät rääkätyn koiran turvaan: "Kuulin järkyttävän äänen, joka lähti koirasta" MTV 06:18 10.01

Rikos tapahtui Kouvolassa Kuusankosken keskustassa viime heinäkuussa. Sivulliset huolestuivat humalassa toikkaroineen naisen väkivaltaisesta toiminnasta koiraansa kohtaan ja ottivat koiran haltuunsa.


Derryck, 17, teki 1,5 tunnin aikana kuusi happoiskua Lontoossa: yritti varastaa uhriensa mopot iltalehti 10:48 09.01

Teinipoika heitti happoa mopoilijoiden kasvoille ymmärtämättä tekonsa seurauksia. Andreas Christopheros, 32, joutui happoiskun uhriksi kotonaan vuonna 2014. Hän kertoo, että silmäluomien menettäminen on tuntunut kidutukselta. Happoiskut ovat yleistyneet huolestuttavasti Britanniassa. Derryck John, 17, on tunnustanut heittäneensä syövyttävää nestettä kuuden uhrin päälle Lontoossa viime heinäkuussa. John valikoi uhreikseen mopolähettejä ja yritti varastaa heidän moponsa.


Todistaja näki naisen rimpuilevan - raiskaaja lopetti ja myönsi sittemmin ”mokanneensa” iltalehti 07:02 08.01

Raiskauksesta syytetty joensuulainen väitti naisen itse tehneen aloitteen. Nainen oli johdatellut häntä kädestä kiinni pitäen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut keski-ikäisen joensuulaismiehen raiskauksesta ehdolliseen vankeuteen ja yhdyskuntapalveluun. Rikos tapahtui Joensuussa heinäkuussa. Talossa oli läsnä useita aikuisia, joista useimmat nukkuivat.


Latasi syyttäjän papereita Facebookiin - kovat sakot yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä iltalehti 15:27 29.12

Pohjoispohjanmaalainen rakennusalan yrittäjä julkaisi toisen miehen saaman haastehakemuksen omilla Facebook-sivuillaan. Asianomistajan eli 37-vuotiaan nivalalaisen yrittäjän olisi tullut pitää tieto haastehakemuksen sisällöstä itsellään. Sen sijaan hän julkaisi hakemuksen Facebookissa. Tämä tapahtui viime heinäkuussa. Nivalaisen Facebook-sivulta kävi ilmi pirkanmaalaisen nimi ja se minkälaisista rikoksista häntä syytetään - mikäli syyttäjä esittää syytteensä käräjillä.


Latasi syyttäjän papereita Facebookiin - kovat sakot yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä iltalehti 10:56 29.12

Pohjoispohjanmaalainen rakennusalan yrittäjä julkaisi toisen miehen saaman haastehakemuksen omilla Facebook-sivuillaan. Asianomistajan eli 37-vuotiaan nivalalaisen yrittäjän olisi tullut pitää tieto haastehakemuksen sisällöstä itsellään. Sen sijaan hän julkaisi hakemuksen Facebookissa. Tämä tapahtui viime heinäkuussa. Nivalaisen Facebook-sivulta kävi ilmi pirkanmaalaisen nimi ja se minkälaisista rikoksista häntä syytetään - mikäli syyttäjä esittää syytteensä käräjillä.


Henna Kalinaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä – uhrina mieshenkilö iltasanomat 08:52 29.12

Epäilty mieshenkilön törkeä pahoinpitely on tapahtunut heinäkuussa 2016.


Mies sohi puukolla kohti raskaana olleen naisen vatsaa ja uhkasi tappaa, jos nainen ei tee aborttia MTV 12:24 27.12

Teko tapahtui heinäkuussa 2015 Oulussa naisen kotona, jossa mies piti häntä vankina yöllä kolmen tunnin ajan. Oikeuden mukaan kyse oli vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.


Nicky Hiltonin toinen lapsi syntyi - ”Joulu tuli aikaisin!” iltalehti 17:47 23.12

Nicky Hilton, 34, on tunnettu Hilton -hotelliketjun perijätär. Hilton tunnetaan myös mallina ja muotisuunnittelijana. Nicky Hilton tunnetaan Hilton -hotelliketjun perijättärenä. Nickyn isosisko on biletyksestään ja tositelevisio-ohjelmistaan tunnettu Paris Hilton. Nykyään 34-vuotias muotisuunnittelija on naimisissa James Rothschildin kanssa. Mies kosi vuonna 2014 yhteisellä lomamatkalla Italiassa. Kaksikko avioitui Lontoossa vuonna 2015 ja esikoistytär Lily-Grace syntyi heinäkuussa 2016.


Uutiset