Poliiseilla ja ensihoidolla erikoistilanne Heinolassa – mies uhkaili myrkkykäärmeillä stara 18:30 16.04

Hämeen poliisilaitos on kertonut poliisipartionsa ja ensihoitajien joutuneen Heinolassa sunnuntaina


Myrkkykäärmeillä uhkaillut mies aiheutti poliisioperaation Heinolassa - asunto jouduttiin eristämään ja paikalle kutsuttiin käärmeasiantuntijat iltalehti 16:37 16.04

Asiaa tutkitaan Hämeen poliisissa laittomana uhkauksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Myrkkykäärmeet aiheuttivat ensihoidolle ja poliisille uhkaavan tilanteen Päijät-Hämeessä Heinolassa. Tilanne sai alkunsa siitä, kun ensihoitoyksikkö sai tehtävän sunnuntaina hieman ennen puolta yötä heinolalaiseen kerrostaloasuntoon.


Mies uhkasi heittää erittäin myrkyllisen käärmeen ensihoitajien ja poliisin päälle Heinolassa – operaatio kesti tunteja MTV 16:08 16.04

Mies uhkasi heittää erittäin myrkyllisen käärmeen tehtävää varten paikalle saapuneiden ensihoitajien päälle Heinolassa Päijät-Hämeessä.


Tuntien piiritys Heinolassa: Mies uhkaili poliiseja ja ensihoitajia myrkkykäärmeillä iltasanomat 15:53 16.04

Heinolalaisessa kerrostalossa koettiin maanantain vastaisena yönä tavanomaisesta poikkeava piiritystilanne, kun asuntoonsa linnoittautunut mies uhkaili viranomaisia käärmeillä.


Lämpötila nousi Kouvolassa peräti 17 asteeseen – ensi viikolla luvassa lisää lämpöä! MTV 16:55 15.04

Myös tänään vietettiin paikoin lämmintä päivää, ja Kouvolassa ja Heinolassa lämpötila nousi 17 asteeseen. MTV Uutisten meteorologi Mette Mannonen kertoo, että lämmintä on odotettavissa myös ensi viikolla.


Heinolassa suuri palo: Stora Enson tehtaan seinä tulessa iltalehti 09:50 11.04

Tapahtuneesta ei ole koitunut henkilövahinkoja. Heinolassa on käynnissä tulipalon sammutus Stora Enson flutingtehtaalla Tampellantiellä. - Siellä on palokunta paikalla. Rikkiuunirakennuksen seinässä on palo. Se on prosessiin liittyvä rakennus. Meillä on investointiseisokki päällä ja se liittyy huoltotöihin, sanoo tehtaanjohtaja Ari Tanninen.


Salaperäinen pylväs­sorvaaja jätti miljoona­omaisuuden Heinolassa – ensimmäiset rahojen saajat valittu iltasanomat 06:46 10.04

25 lasta ja nuorta saa tänä vuonna yhteensä 10 000 euroa.


Tulipalo tuhosi 1800-luvun koulurakennuksen Heinolassa täysin iltalehti 08:42 07.04

Paikalla oli noin 20 pelastuslaitoksen yksikköä, ja sammutustyöt kestivät kaikkinensa noin 12 tuntia. Heinolan Lusin kyläkoulun vanha, vuonna 1882 valmistunut osa tuhoutui täysin tulipalossa lauantain vastaisena yönä. - Purueristeinen rakennus palaa isolla roihulla. Kaivinkone oli yön aikana mukana sammutustöissä, kuvaa päivystävä palomestari Juha Lahtinen.


Alakoulu syttyi tuleen Heinolassa – ei henkilövahinkoja MTV 00:05 07.04

Tuli tuhosi Lusin koulun vanhan osan Päijät-Hämeen Heinolassa perjantai-iltana. Kukaan ei loukkaantunut palossa, kertoi päivystävä palomestari Juha Lahtinen.


Heinolassa palaa 1800-luvulla perustettu koulu - sammutustyöt edelleen käynnissä iltalehti 20:50 06.04

Pelastustoimen mukaan henkilövahinkojaS ei ole tiedossa. Heinolan Lusilla palaa koulurakennus. Kyse on vuonna 1882 valmistuneesta kyläkoulusta, jossa on vuonna 2002 valmistunut laajennusosa. Paikka sijaitsee noin 15 kilometrin etäisyydellä Heinolan keskustasta. Pelastustoimi sai tulipalosta hälytyksen asiasta kello 18.35. Paikalla on useita pelastuslaitoksen yksiköitä, ja sammutustyöt ovat edelleen käynnissä.


eloonjääneelle terroriepäilylle Flyersin laulukuoroon, hallitus ilmoitti Jo neljäs Schumacher kilparadat – ”En Pariisin soitti nuorisovankilaan

Uutiset