Lauri Markkaselta hävytön blokki! Nöyryytetty supertähti jäi levynä lattialle MTV 06:19 18.01

NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Stephen Curry painoi varmasti nimen mieleen, kun Lauri Markkanen pysäytti takamiehen heittoaikeet nöyryyttävällä tavalla Chicago Bullsin ja Golden State Warriorsin kohtaamisessa.


Lauri Markkasen viileä kuitti NBA-ennätykseensä: ”Heittäjät heittää” MTV 10:50 16.01

Sata ensimmäistä kolmen pisteen heittoa ennätysnopeasti. Uusi NBA-ennätyskään ei silti saanut suomalaistähti Lauri Markkasta hätkähtämään.


Teemu Selännekin on ihmeissään Lauri Markkasesta - ”En olisi koskaan uskonut, että tämä päivä koittaisi” iltalehti 07:59 16.01

Teemu Selänne on huomioinut Lauri Markkasen loisto-otteet NBA:ssa. Kiekkolegenda ihmetteli Twitterissä, miten Markkasesta tuli maanantai-iltana NBA:n historian nopein sata kolme pisteen heittoa upottanut pelaaja. Suomalaisella meni saavutukseen 41 ottelua. Edellinen ennätys oli 44.


Lauri Markkanen näytti hauista - teki kolmosennätyksen iltalehti 00:18 16.01

Chicagon Lauri Markkanen rikkoo ennätyksiä. Lauri Markkanen sai täyteen sata onnistunutta kolmen pisteen heittoa nopeammin kuin kukaan NBA-tulokaskaudellaan. Hän tarvitsi ennätykseen 41 ottelua. Edellinen ennätys oli sata kolmosta 44 ottelussa.


Chicago Bulls pani kokoon komean videon Lauri Markkasesta - ja huomautti järisyttävästä heittotahdista iltalehti 22:17 12.01

Lauri Markkanen on heittänyt tulokaskaudellaan NBA:ssa tähän mennessä 94 kolmosta. Kolmen pisteen viivan takaa Markkanen on yrittänyt koria yhteensä 256 kertaa, eli heittoprosentti kolmosissa on päälle 36:n. Markkanen on pelannut Bullsin 42 pelistä tähän mennessä 39, eli suomalainen on pussittanut keskimäärin 2,4 kolmosta per peli.


Niinistö kommentoi ”Toista kierrosta ei tule” -letkautustaan ” Se oli sarkastinen heitto” iltalehti 21:22 12.01

Savon Sanomien mukaan Sauli Niinistö sanoi Kuopion torilla vaaleista, ettei toista kierrosta tulee. Niinistö avasi letkautusta Iltalehdelle. Presidentti Sauli Niinistö kertoi Iltalehdelle heittonsa "Toista kierrosta ei tule" taustaa. - Tapasin yllättäen basemmistoliiton Erkki Virtasen Kuopion torilla, hän sanoi huumorilla, että äänestän sua toisella kierroksella. Se on sellaista leukailua. Tokaisin siihen huumorilla, että sellaista ei tule, Niinistö sanoo.


Kaksi poliisia keskusteli kuntosalilla, toinen mainitsi töiden vähyydestä - pomo joutui puhutteluun iltalehti 08:51 12.01

Kevyt heitto töiden vähäisyydestä johti nimettömään ilmoitukseen. Hetken kuluttua päällikkö joutui vakavaan puhutteluun. Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kuntosalilla treenannut poliisi ei voinut aavistaa, että hänen kollegalleen heittämänsä tokaisu työn vähäisyydestä johtaisi vakaviin seuraamuksiin.


Kaksi poliisia keskusteli kuntosalilla - toinen huomautti töiden vähyydestä ja joutui puhutteluun iltalehti 07:14 12.01

Kevyt heitto töiden vähäisyydestä johti nimettömään ilmoitukseen ja sitä kautta päällikön vakavaan puhutteluun Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kuntosalilla treenannut poliisi ei voinut aavistaa, että hänen kollegalleen heittämänsä tokaisu työn vähäisyydestä johtaisi vakaviin seuraamuksiin.


Lauri Markkanen loisti ykköstähtenä – uusi piste-ennätys ratkaisi trillerin iltasanomat 08:11 11.01

Lauri Markkasen heittokäsi oli kuumana keskiviikon ja torstain välisenä yönä.


Hanna Sumari kerää talteen 92-vuotiaan äitinsä heittoja: ”Osa on täysin painokelvotonta tarinaa” iltasanomat 17:36 10.01

Hanna Sumari kirjoittaa blogissaan 92-vuotiaan äitinsä olevan erittäin suorapuheinen sanomisissaan.


Lauri Markkasen heitto kulkee taas, ennätyspisteet NBA:ssa! uusisuomi 11:17 30.12

Lauri Markkasella on ollut joulukuussa ongelmia heittonsa kanssa, mutta nyt peli näyttää taas kulkevan. Perjantaina hän hurjasteli ennätyspisteensä NBA:ssa. Markkasen 32 pistettä johdattivat Chicago Bullsin 119-107 -kotivoittoon pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta Indiana Pacersista.


Lauri Markkanen pimensi nuoren supertähden, joukkuetoveri hämmästeli: ”Hän oli fantastinen” iltalehti 18:34 28.12

Lauri Markkanen saldotti 12 pistettä Bullsin upeassa Knicks-voitossa, mutta suomalaisen tärkein kontribuutio nähtiin toisessa päässä parkettia. Markkasen tehtävä puolustuspäässä oli hankaloittaa Knicksin latvialaistähden Kristaps Porzingisin elämää. Nuori, kookas ja heittovoimainen Porzingis on yksi niistä pelureista, joihin Markkasta on ollut tapana vertailla säännöllisesti. Olkoonkin, että latvialainen oli 23 pisteellään Knicksin pisteykkönen, sai latvialainen 22 pelitilanneheitostaan vain yhdeksän pussiin. Siitä suuri kiitos kuuluu Markkasen puolustustyöskentelylle.


Lauri Markkasen penkitys kummastuttaa - ”Melkein laitoimme hänet takaisin” iltalehti 15:13 27.12

Lauri Markkasella ei kulkenut vierasottelussa Milwaukee Bucksia vastaan. Chicago Bullsin suomalaistulokas jäi viime yön 115-106-voitossa ainoastaan kolmeen pisteeseen. Markkasen heitto tökki. Seitsemästä pelitilanneheitosta vain yksi upposi koriin. Kenties heikon vireen vuoksi 20-vuotias Markkanen istuikin Milwaukeessa koko viimeisen neljänneksen Bullsin penkillä, eikä saanut peliaikaa viimeisten 16.37 peliminuutin aikana.


Markkasen heitto hukassa, Bulls venyi ilman suomalaistakin MTV 06:26 27.12

Lauri Markkasen hukassa ollut heittotarkkuus pudotti suomalaisen vaihtopenkille, kun Chicago Bulls otti jo kahdeksannen voittonsa kymmenessä koripallon NBA-ottelussa kukistettuaan vieraissa Milwaukee Bucksin 106-115.


Video: Harvinaisen halpamainen temppu ratkaisi MM-ottelun - selostajakin raivostui täysin: ”Ällöttävää käytöstä!” iltalehti 09:45 23.12

Dartsin MM-kisoissa nähtiin toissapäivänä todella epäurheilijamainen temppu. Justin Pipe oli yllättäen häviämässä jo ensimmäisellä kierroksella Bernie Smithille, joka selvitti tiensä lopputurnaukseen esikierrokselta. Pipe nousi kuitenkin ahdingosta voittoon todella epäurheilijamaisella tavalla. Mies nimittäin alkoi yskimään Smithin takana, kun tämä oli heittämässä ratkaisevaa voittoheittoa 2-1-tilanteessa. Smith epäonnistui, ja Pipe nousi 3-2-voittoon.


Markkanen sai ylistystä pisterohmuilun jälkeen - ”Lauri oli häikäisevän hyvä” iltalehti 06:58 22.12

Lauri Markkanen pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan viime yönä Clevelandissa. Kahdessa edellisessä ottelussaan Markkanen oli upottanut pelitilanneheitoistaan vain seitsemän 21:stä mahdollisesta. Niitä ennen selkävaivaisena kolme peliä huilannut Markkanen pääsi kuitenkin vihdoin takaisin omalle tasolleen Cleveland Cavaliersia vastaan, kun hän pussitti 11 pelitilanneheittoa 16:sta yrityksellä.


Voittoputki katkesi trillerissä - Lauri Markkanen nousi Chicagon kuninkaaksi iltalehti 04:24 22.12

Lauri Markkanen oli 25 pisteellään Chicagon tehokkain jännitysnäytelmässä Clevelandia vastaan. Cleveland katkaisi Chicagon seitsemän ottelun voittoputken lukemin 115-112. Lauri Markkanen teki 25 pistettä pääosin läheltä ja kovalla prosentilla. Hänen heittonsa olivat 11/16. Neljästä kolmosesta upposi yksi. Markkanen pelasi 29 minuuttia ja otti kaksi levypalloa.


Chicago voittaa, Markkasen heitto yskähtelee - illan huippuhetkenä ärhäkkä donkki iltalehti 05:20 21.12

Seitsemän ottelun voittoputkessa jyräävä Chicago Bulls talloi Orlando Magicin jalkoihinsa lukemin 112-94. Lauri Markkanen heitti yhdeksän pistettä ja napsi viisi levypalloa. Hänen pelitilanneheittonsa olivat 3/10. Yksikään kolmen pisteen heitto ei uponnut. Minuutit jäivät kahteenkymmeneen. Siihen vaikutti varmasti myös torstain Cleveland-ottelu ja pelin varhainen ratkeaminen.


Uutiset